Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-07, 19:25   #3511
chariaaa
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez wiki2501 Pokaż wiadomość
Polecam stanik zapinany na brzuchu, na górze normalne ramiączka a zamiast zapięcia z tyłu skrzyżowanie długie paski zapinane na brzuchu, nie wiem czy to zrozumiałe co napisałam ale ja swój taki kupiłam w Intimissimi w kolorze cielistym i super zdał egzamin a wycięcie na miałam mniej więcej do połowy pleców i nic mi nie wystawalo tych przyklejanych nie polecam
Dzięki za odpowiedź, sprawdziłam jak to wygląda i jest nadzieja , rozpatrzymy tę opcję, biedne jednak te babeczki z dużymi biustami.
chariaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 19:32   #3512
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Absolutny hit, jak wplątać vlogerkę w satanizm, porwanie a może nawet śmierć

Któraś z Was jeszcze oprócz mnie przegląda wątek o zaginionej dziewczynie z Poznania? Dzisiaj wparowała tam jakaś wizażanka z absolutną rewelacją. Rutkowski wymyślił jakiś satanistyczny wątek w tej sprawie i ludzie szukają jakichś czarnych mszy, świeczek itd. No i wpada ta użytkowniczka i daje porównanie:
1. Trzy świeczki tak bardzo mroczne widoczne na zdjęciu na instagramie siostry chłopaka zaginionej (skomplikowanie brzmi, a w dodatku okazał się i tak instagramem innej osoby)
2. I trzy świeczki na zdjęciu zaginionej tyle że... zamiast zdjęcia zaginionej była Szavka

Tutaj link do wypowiedzi:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
ja czytam
teorie kwadratogłowego to jakas abstrakcja
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 19:37   #3513
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Może pooglądaj testy u innych, ale generalnie podkład pod koniec dnia u niej trochę się świecił i tak ja sama powiedziała: dla cery suchej, normalnej i mieszanej z 'lekko' przetłuszającą się strefą T.
Mam próbkę to sprawdze "na żywo" jak bedzie wygladal. Czytałam / ogładałam inne recenzje i zdania są mocno podzielone.
Stary 2015-12-07, 19:46   #3514
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
A jaki? W Tk Maxx pewnie wiele ich jest

brandani

Cytat:
Napisane przez Alessandra89 Pokaż wiadomość
Olimpia w halu kosmetycznym stwierdziła, że nie inwestuje w zapachy, bo nie ma kasy na to. Wie, że mogłaby odkładać po 10zł i w końcu kiedyś by kupiła "porządną perfumę", ale to nie dla niej więc zero komentarzy na ten temat. Wyliczała Łobuzom, teraz widzki wyliczyły jej, że wystarczyłoby nie kupować kolejnych rozświetlaczy itp.
raczej perfumy

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 19:52   #3515
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krolowa Julianna Pokaż wiadomość
Absolutny hit, jak wplątać vlogerkę w satanizm, porwanie a może nawet śmierć

Któraś z Was jeszcze oprócz mnie przegląda wątek o zaginionej dziewczynie z Poznania? Dzisiaj wparowała tam jakaś wizażanka z absolutną rewelacją. Rutkowski wymyślił jakiś satanistyczny wątek w tej sprawie i ludzie szukają jakichś czarnych mszy, świeczek itd. No i wpada ta użytkowniczka i daje porównanie:
1. Trzy świeczki tak bardzo mroczne widoczne na zdjęciu na instagramie siostry chłopaka zaginionej (skomplikowanie brzmi, a w dodatku okazał się i tak instagramem innej osoby)
2. I trzy świeczki na zdjęciu zaginionej tyle że... zamiast zdjęcia zaginionej była Szavka

Tutaj link do wypowiedzi:
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
Codziennie szukam nowych wieści, bo mnie strasznie poruszyło zniknięcie tej dziewczyny i miałam nadzieję, że znajdą ją żywą...
Nie chcę snuć kolejnych teorii spiskowych, ale mam wrażenie, że jej ciała nie ma w rzece.

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
ja czytam
teorie kwadratogłowego to jakas abstrakcja
Zdziwiłam się, że bez licencji wziął tę sprawę (wiem, na prośbę rodziny zaginionej) i pierwsza moja myśl - tylko nie on

Cytat:
Napisane przez KlatkaNaPtaszka Pokaż wiadomość
brandani
raczej perfumy
To była zacytowana Olimpia

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 20:11   #3516
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Dzieki Olenkasz. Ja tak sie na trumacza napalilam bo mialam stara wersje vanilla i byl lekko za ciemny a jak Ilona pokazywala ze teraz te drobiny nie sa takie nachalnie wielkie i brokatowe to tylko czekalam na promocje w rossku. Ale to jak sie on wazy to okropienstwo! Lacze sie w rozpaczy... Moze jakas silikonowa baza pod niego? Zaryzykowalabym jakas tania do testów :/ na pewno nie bede smarowac buzi niczym z parafina!

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-12-07 o 20:13
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 20:26   #3517
koainka_
Czekoladożerca

Ulubieńcy u Katosu
Stary 2015-12-07, 20:33   #3518
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Co sądzicie o nowych brwiach Ani? https://youtu.be/r2CJbUsArz4 Moim zdaniem lepiej niż było, ale dalej dziwnie. Za to rzęsy ma obłędne w tym filmie. To są sztuczne?
Kształt tragiczny. Wygląda jak wiecznie zdziwiona. Rzęsy mi się też nie podobają.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 20:38   #3519
koainka_
Czekoladożerca

W ogóle chciałam się wam pochwalić moją głupotą.
W zeszłym roku przejechałam się na GlamKozach
i niestety nie wyciągnęłam życiowych wniosków, żeby z glamszopu już nic nie kupować, a najlepiej to na tą stronę w ogóle nie zaglądać.
Korzystając z promocji skusiłam się na akrylową szafeczkę. Przyszła dzisiaj.... pochwalę Glamshop za sposób zapakowania, bo szafka obłożona piankami i owinięta folią. Co by się w czasie podróży nie rozsypała.
Na opakowaniu ogromna naklejka, żeby otworzyć pakę przy kurierze i w razie wu spisać protokół.
*tu jeszcze moje żale na kuriera dpd, bo zostawił paczkę u sąsiadki... o czym dowiedziałam się jak do niego zadzwoniłam. Więc nawet nie było opcji "otwórz przy kurierze"*
W sumie przy tym sposobie zapakowania, otwarcie paki zajęło mi 10 minut. *I wątpię, żeby kurierowi chciało się tyle czekać * Domówiłam jeszcze przegródki. Te półki i czwórki są ok. Ale kratka na szminki, przy wyciąganiu z bąbelków rozwaliłam jedną "kratkę" (miejsce na jedną szminkę) bo wydawało mi się że za mocno przycisnęłam. Jak to ja, kupiłam w hurcie czyli kratek dwie, z drugą obchodzę się jak z przysłowiowym jajkiem (prawie jak z glam kozami), a odleciały mi 3 kawałki. Wtf... Odlatują końce, bo nie są niczym spięte i jakoś mocno to nie przeszkadza, bo przecież boki szafeczki to uzupełniają, ale mimo wszystko. WYSOKIEJ JAKOŚCI PLEKSA. SERIO.
Szafeczka się trzyma, trzeba jej to przyznać jest pojemna, ale już zauważyłam, że przy jednej szufladce klej słabiej trzyma, bo się na łączeniu boczków...
W ogóle ta największa dolna szufladka mogłaby być o 2mm wyższa, bo nie wszystkie pomadki da się postawić.

Stary 2015-12-07, 21:03   #3520
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
W ogóle chciałam się wam pochwalić moją głupotą.
W zeszłym roku przejechałam się na GlamKozach
i niestety nie wyciągnęłam życiowych wniosków, żeby z glamszopu już nic nie kupować, a najlepiej to na tą stronę w ogóle nie zaglądać.
Korzystając z promocji skusiłam się na akrylową szafeczkę. Przyszła dzisiaj.... pochwalę Glamshop za sposób zapakowania, bo szafka obłożona piankami i owinięta folią. Co by się w czasie podróży nie rozsypała.
Na opakowaniu ogromna naklejka, żeby otworzyć pakę przy kurierze i w razie wu spisać protokół.
*tu jeszcze moje żale na kuriera dpd, bo zostawił paczkę u sąsiadki... o czym dowiedziałam się jak do niego zadzwoniłam. Więc nawet nie było opcji "otwórz przy kurierze"*
W sumie przy tym sposobie zapakowania, otwarcie paki zajęło mi 10 minut. *I wątpię, żeby kurierowi chciało się tyle czekać * Domówiłam jeszcze przegródki. Te półki i czwórki są ok. Ale kratka na szminki, przy wyciąganiu z bąbelków rozwaliłam jedną "kratkę" (miejsce na jedną szminkę) bo wydawało mi się że za mocno przycisnęłam. Jak to ja, kupiłam w hurcie czyli kratek dwie, z drugą obchodzę się jak z przysłowiowym jajkiem (prawie jak z glam kozami), a odleciały mi 3 kawałki. Wtf... Odlatują końce, bo nie są niczym spięte i jakoś mocno to nie przeszkadza, bo przecież boki szafeczki to uzupełniają, ale mimo wszystko. WYSOKIEJ JAKOŚCI PLEKSA. SERIO.
Szafeczka się trzyma, trzeba jej to przyznać jest pojemna, ale już zauważyłam, że przy jednej szufladce klej słabiej trzyma, bo się na łączeniu boczków...
W ogóle ta największa dolna szufladka mogłaby być o 2mm wyższa, bo nie wszystkie pomadki da się postawić.

O masz... A ja się zastanawiałam właśnie nad tymi kratkami do pomadek. I nad mleczną szafeczką w ramach samo-prezentu urodzinowego też. Maxi tak zachwalała (bo że Hania też to wiadomix). Zniechęciłaś mnie skutecznie, przynajmniej zaoszczędzę
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 21:11   #3521
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
O masz... A ja się zastanawiałam właśnie nad tymi kratkami do pomadek. I nad mleczną szafeczką w ramach samo-prezentu urodzinowego też. Maxi tak zachwalała (bo że Hania też to wiadomix). Zniechęciłaś mnie skutecznie, przynajmniej zaoszczędzę

Nie chciałam zniechęcać. Bo może ja trafiłam na taki felerny egzemplarz, bo naprawdę mam do tego "szczęście"
W kratkach na szminki pożałowano dwóch kawałeczków pleksi, a mogło być tak pięknie!
Ogólnie prezentuje się dobrze, zobaczę jeszcze jak będzie przy użytkowaniu.
Stary 2015-12-07, 21:12   #3522
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
50zł to niewielka róźnica w porównaniu z NutriBulletem jaki ma Szusz za kilka stów ^^ Z ręką na sercu oświadczam, że moje doświadczone butelki nigdy nie przeciekły! Raz źle domknełam [nie wiem jak ja to zrobiłam] i nauczyłam się dociskać te dzióbki!
ja wygralam nutribullet nie moge sie doczekac przesylki sama bym nigdy nie kupila
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 21:12   #3523
magdalenaa
Zadomowienie

Cytat:
Kurczę jestem u kresu wytrzymałości i kreatywności... No nic nie podchodzi TrueMatch z L'Oreala ;/ żaden krem, bez kremu, olejek nic. Zawsze mi włazi w pory i sie ciastkuje po chwili. Obojetnie czy przypudrowany czy nie dosłownie po kwadransie wygląda kiepsko. Kolor idealny [ten najjaśniejszy mam] ale no nie mam juz sił do niego. Jak dobrze, że kupiony na -50% promo.... Dodam, że mam Lasting Finish, All about mat i jeszcze jakiś z wibo i lovely i te wyglądają ładnie, nie ciastkują trzymają się wszystko jest ok. Puder mam sypki z Bourjois i Fixing z Wibo. Ktoś może znalazł jakąś złotą metode na niego? Jedynie mieszania z czymś innym nie próbowałam...
Mam to samo z tym podkładem. Podchodziłam do niego dwa razy i niestety nie pasuje mi. Strasznie wchodził w pory i dodatkowo wysuszał mi skórę. Za to bardzo podpasował mi podkład Bell Illumi , który kupiłam w biedronce za 12,99, używam od miesiąca i jestem bardo zadowolona. Ładnie kryje, daje lekkie rozświetlenie, mam wrażenie, że nawilża mi skórę, przynajmniej na taką wygląda i jest długotrwały. Sprawdza się lepiej niż mój wcześniejszy ulubieniec Rimmel Lasting Finish 25 nude
Stary 2015-12-07, 21:33   #3524
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Ba, nawet powiedziałabym ze bez sensu jest tam chodzić bo ceny przewyższają internetowe dość mocno
Nooo, kupowałam ostatnio CH 212 sexy i w Douglasie 199zł , a ja kupiłam tester 100ml za 155zł na perfumesco (łącznie z przesyłką)

Cytat:
Napisane przez chariaaa Pokaż wiadomość
Offtop stanikowy: jaki stanik do sukienki bez pleców dla dużego biustu? dobrze by było jakby też był bez ramiączek. Internet podpowiada że trzeba kupić stanik z silikonowymi wkładkami i ze to będzie się trzymać i biust nie opadnie, ale jakoś nie chce mi się w to wierzyć (mimo braku ramiączek to się utrzyma?)
Siostra idzie na bal i ma upatrzoną szałową sukienkę, tylko ten biust
Ciężka sprawa, te przyklejane nie polecam. Są takie zapinane na brzuchu - na allegro można kupić pasek obniżający zapięcie (kwestia 5-10zł), ale ramiączka muszą wtedy zostać.
Jeszcze może wynaleźć jakiś stanik idealnie w kolorze skóry, no ale to zawsze będzie widać.

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość
Właśnie, po co lamentować?
Prowadziłam kiedyś z Tobą dyskusję na ten temat i miałaś przeciwne zdanie cieszę się, że udało mi się Cię przekonać

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
po pobieżnym przejrzeniu - ćwiczenia a'la Chodakowska. Przed przystąpieniem do takich treningów należy skonsultować się z lekarzem
Też jestem ciekawa z jakim lekarzem się to konsultuje. Jakbym poszła do mojego rodzinnego to mi powie, że przecież nic mi nie jest i żebym ćwiczyła

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
To chyba była szydera Chodakowska znana z tego, że nieprawidłowo wykonuje ćwiczonka.
A podrzucicie kogoś, kto robi naprawdę fajne programy treningowe? Takie do 50min?

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
Według mnie te ostatnie odcinki z NY są świetne! Poziom jest bardzo wysoki. Dla mnie to jakiś abstrakcyjny level gotowania Co do Klaudii to się zgadzam, też mi jej szkoda. Rafał w sumie od początku był moim faworytem, ale irytował mnie swoją pewnością siebie i widać już było od kilku odcinków, że za bardzo kombinuje i dlatego też odpadł. A co do Adama, to przeszedł mega metamorfozę, początkowo byłam pewna, że szybko odpadnie. Teraz kibicuję Damianowi
Odnośnie Masterchefa: ja jestem bardzo ciekawa, czy te ostatnie odcinki nie były ustawione? Bo przecież nie mogli sobie ot tak wylecieć do USA. Cała procedura zdobywania wizy itd trwa. Bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że zrobiliby taki przestój. Chyba, że mają jakieś inne sposoby zdobycia wizy w takich przypadkach. (nie znam się kompletnie)
Stary 2015-12-07, 21:36   #3525
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Maxi zachwalała Glamszafkę?! W jakimś filmiku? Bo chyba przegapiłam, dziwi mnie to w sumie po tym, co mówiła o pędzlach...

Edytowane przez muchli
Czas edycji: 2015-12-07 o 21:40
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 21:37   #3526
floooowers
Raczkowanie

https://www.youtube.com/watch?v=RQqzF--4UYk

szusz i jej semilacowe lakiery. czy ktoś jeszcze oprócz niej je testował? warto?

na razie mam tytany na paznokciach ale chyba jednak wolę malować zwykłymi lakierami i szybciej zmieniać kolory.
Stary 2015-12-07, 21:40   #3527
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xdominikax Pokaż wiadomość
prowadziłam kiedyś z tobą dyskusję na ten temat i miałaś przeciwne zdanie Cieszę się, że udało mi się cię przekonać

<33
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 21:50   #3528
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez floooowers Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=RQqzF--4UYk

szusz i jej semilacowe lakiery. czy ktoś jeszcze oprócz niej je testował? warto?

na razie mam tytany na paznokciach ale chyba jednak wolę malować zwykłymi lakierami i szybciej zmieniać kolory.
jak juz pokazuje kolory, to mogłaby się przyłożyć i nie malować po skórach

Adamantium01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 22:02   #3529
KlatkaNaPtaszka
Zakorzenienie

GRWM Kariny Nygai

91....................... .......................91
65....................... .......................60
86....................... .......................90

Edytowane przez KlatkaNaPtaszka
Czas edycji: 2015-12-07 o 22:05
KlatkaNaPtaszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 22:21   #3530
Razza
Przyczajenie

Czesc dziewczyny

Nigdy nie pisalam pomimo ze czytam wasz profil od jakiegos czasu. Nie udzielam sie tez jakos specjalnie na yt. Dzisiaj jednak napisalam dwa neutralne komentarze na temat szeroko rozumianej wspopracy pod filmikiem Boogiesilver. Po godzinie czasu zniknely z "mojego komputera" . Czy moglaby ktoras zobaczyc czy nadal sie tam znajduja? Moj nick na Youtube to Msabisso.
Jestem ciekawa czy Boogie rowniez usuwa komentarze.

Pozdrawiam

Paulina
Razza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 22:26   #3531
ajah
wańka wstańka

Życiowy update cremedelacreme
https://www.youtube.com/watch?v=TZHAtFv7XcM
Stary 2015-12-07, 22:28   #3532
little_p
Raczkowanie

https://www.instagram.com/p/-_iT5hyZ...lindahallbergs Linda Hallberg, mam do niej słabość
little_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 22:30   #3533
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez Razza Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Nigdy nie pisalam pomimo ze czytam wasz profil od jakiegos czasu. Nie udzielam sie tez jakos specjalnie na yt. Dzisiaj jednak napisalam dwa neutralne komentarze na temat szeroko rozumianej wspopracy pod filmikiem Boogiesilver. Po godzinie czasu zniknely z "mojego komputera" . Czy moglaby ktoras zobaczyc czy nadal sie tam znajduja? Moj nick na Youtube to Msabisso.
Jestem ciekawa czy Boogie rowniez usuwa komentarze.

Pozdrawiam

Paulina
ja nie widze, ale sprawdzałam pod baby haul

Stary 2015-12-07, 22:36   #3534
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ajah Pokaż wiadomość
Życiowy update cremedelacreme
https://www.youtube.com/watch?v=TZHAtFv7XcM
Wrzucałam rano
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 22:46   #3535
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
No i ten też wygląda kusząco Łamię się! U jakiegoś konkretnego sprzedawcy kupowałaś? Kubek jedynie troszkę nieporęczny się wydaje.
Nie zdążyłam odpisać ;< Kupowałam stacjonarnie za 29eurasów, kubki poręczne, ale już kupiłaś więc sponio Niech Ci dobrze służy

Cytat:
Kurczę jestem u kresu wytrzymałości i kreatywności... No nic nie podchodzi TrueMatch z L'Oreala ;/ żaden krem, bez kremu, olejek nic. Zawsze mi włazi w pory i sie ciastkuje po chwili. Obojetnie czy przypudrowany czy nie dosłownie po kwadransie wygląda kiepsko. Kolor idealny [ten najjaśniejszy mam] ale no nie mam juz sił do niego. Jak dobrze, że kupiony na -50% promo.... Dodam, że mam Lasting Finish, All about mat i jeszcze jakiś z wibo i lovely i te wyglądają ładnie, nie ciastkują trzymają się wszystko jest ok. Puder mam sypki z Bourjois i Fixing z Wibo. Ktoś może znalazł jakąś złotą metode na niego? Jedynie mieszania z czymś innym nie próbowałam...
To ja się tak napaliłam na Healthy mix, taaaaaaaki zachwalany, cuda i w ogóle śniadanie robi w pakiecie. Ale nie u mnie Wygląda zawsze najgorzej, nie miałam już mocy do niego i przeprosiłam się z kremem cc giordani gold z Oriflame :P
Stary 2015-12-07, 22:55   #3536
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzieki Olenkasz. Ja tak sie na trumacza napalilam bo mialam stara wersje vanilla i byl lekko za ciemny a jak Ilona pokazywala ze teraz te drobiny nie sa takie nachalnie wielkie i brokatowe to tylko czekalam na promocje w rossku. Ale to jak sie on wazy to okropienstwo! Lacze sie w rozpaczy... Moze jakas silikonowa baza pod niego? Zaryzykowalabym jakas tania do testów :/ na pewno nie bede smarowac buzi niczym z parafina!
Ja true matcha używam już od dawna i przetestowałam go ostatnio na 4kremach. Na wszystkich sprawował się super. Jeszcze dziś dodatkowo moja mama się nim zachwycała, bo dałam jej jedną buteleczkę.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 22:56   #3537
ajah
wańka wstańka

Cytat:
Wrzucałam rano
ups, jakoś przegapiłam
Stary 2015-12-07, 22:59   #3538
Adamantium01
Karo

Cytat:
Napisane przez ilciadzaga Pokaż wiadomość
Ja true matcha używam już od dawna i przetestowałam go ostatnio na 4kremach. Na wszystkich sprawował się super. Jeszcze dziś dodatkowo moja mama się nim zachwycała, bo dałam jej jedną buteleczkę.
ja tez używam drugi eopakowanie, czyli miałam stara i nową formułe i wszystko jest git, mam skórę bardzo suchą używam kremu cetaphil Da. A bałam się, że mnie będzie uczulał

Stary 2015-12-07, 23:02   #3539
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez muchli Pokaż wiadomość
Maxi zachwalała Glamszafkę?! W jakimś filmiku? Bo chyba przegapiłam, dziwi mnie to w sumie po tym, co mówiła o pędzlach...
na fejsie https://www.facebook.com/Maxineczka/...type=3&theater
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-07, 23:02   #3540
Adamantium01
Karo

i mały offtop muzyczny, ale za każdym razem jak słucham tego kawałka to mi noga sama chodzi

Edytowane przez Adamantium01
Czas edycji: 2015-12-07 o 23:09
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości