|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Baby a jak u Ciebie sytuacja z mama? bo nie wiem czy coś się zmieniło u Ciebie...
Casa fajna ta zabawka
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#4412 |
|
Rozeznanie
|
Casa fajna zabawka, też muszę kupić zabawkę do fotelika.
|
|
#4413 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i przyznam, że wieści od Dotki mnie zestresowały dziś. Ja bym zdjęcie albo wyprostowała, albo przekrzywiła bardziej
|
|
|
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
Czarnula cudny ten komplet
Kinga pierwsza strona jak dla mnie bomba ![]() Casaa zabawka jest cudna
|
|
|
|
#4415 |
|
Zakorzenienie
|
Jest prosto, może trochę krzywo test leży na stole i dlatego się tak wydaje. Ale tego już nie zmienię, chciałam zrobić nowe ładniejsze aparatem (bo to jest z tel, wtedy nie myślałam o tym), ale wzięłam ten test i mi wyblakły kreseczki, nie wiem czy na waszych też wyblakły i takie tylko ledwo, że ledwo zostały.
|
|
|
|
#4416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ok,ja też nie jestem swieta,czesto jej zle odpowiadam i ogólnie niezbyt miło traktuje. Jutro pierwsze ktg-jak to wyglada,ile trwa? Nie widze żadnych zdjec na telefonie,dziwne to bo niektóre sie czasem wyswietlaja :-(
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#4417 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co u endo pisałam wyżej ![]() Może dwie torby sobie spakuj? Jedną z podstawowymi rzeczami a drugą z dodatkowymi ![]() Jedną Taki jest plan ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem o co biega z FB, jak będę przy kompie to to ogarnę
|
||||
|
|
|
#4418 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Wtajemniczenie
|
Niepozorna, ale krótka szyjka już
to dobrze w sumie! Lżej Ci się będzie rodzić ![]() magda wysłałam Ci swojego feja ![]() Mąż dostał w firmie słodkości świateczne i herbaty świąteczne Plus powiedziałam Mu, ze ma mi coś kupić i kupił mi makaroniki pierwszy raz jadłam, ale to chyba nie moje smaki, chociaż ślicznie zapakowane ![]() http://www.amazon.co.uk/Mamas-Papas-...s+moses+basket kusi mnie ten kosz mojżesza
|
|
|
|
#4420 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() KTG podpinają Ci dwa takie krążki jeden u góry, w okolicach pępka, drugi tak gdzie dziecko ma serduszko i przez pół godziny zapisują prace serduszka i skurcze macicy. Ten pierwszy wykres powinien byc na poziomie chyba 140-160, na pewno nie więcej jak 160 i powinien być taki skaczący, a skurcze im bardziej prosta linia tym lepiej, jeśli jest linia skacząca, to znaczy, że pojawiają się skurcze, tylko trzeba sprawdzić wtedy co ile się pojawiają. Uff mam nadzieję, że Ci dobrze wyjaśniłam tzn jasno
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#4422 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciąża-Dziewięć miesięcy "tu wpisz imię dziecka" cały nasz świat. Zresztą to ma być wasza książka i taka jaką wy sobie wymyślicie Mam dlatego pytałam czy może być, ale nie dostałam odpowiedzi ![]() Cytat:
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-08 o 20:50 |
||
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poproszę o namiary
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Zakorzenienie
|
Mogę prosić o pw z fb? Bo na razie obsiaduję telefon i szybko do klubu nie zajrzę
|
|
#4426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taka zapobiegawcza jestem Ja na razie nie mam problemów ze wstawaniem, jedynie w nocy na siku to całe spojenie mnie boli. |
|
|
|
|
#4427 |
|
Wtajemniczenie
|
Casaa super ta zabawka. My tez jeszcze nie mamy nic do fotelika. Malo tego fotelika nie mamy
![]() Jerzyczka swietny kosz. A powiedz do czego mozna porownac smak makaronikow bo tez nie jadlam nigdy
|
#4428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak jak Kinga pisała, kładziesz się, obwiązują Ci brzuch dwoma pasami. W teorii powinno trwać 30min, ale ja często miewałam 10-15 minutowe sesje. Weź ze sobą na wszelki wypadek coś słodkiego, albo coś innego na co dziecko reaguje, aby ją ewentualnie obudzić. |
|
|
|
|
#4429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie wiem do czego porównać smak makaroników.. strasznie sztuczny mi się wydaje taka beza nie beza.. nie wiem może jakaś znawczyni i smakoszka Ci to lepiej wytłumaczy ja zjadłam jednego, jeszcze mi zostały 3
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Wtajemniczenie
|
Baby wytrzymaj jeszcze te kilka dni i juz niedlugo sobie odpoczniesz. Kurcze przykre to troche zeby oczekiwac wyjazdu mamy zeby miec swiety spokoj. Pewnie nie tak sobie wyobrazalas ta wizyte
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zawsze podczas badania kopie jak szalony i położna z cisza to urządzenie, bo zakłóca nam rozmowę, ale ja wszystkie kopniaki nadal czuję.
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
KAMILKA, mocno przytulam
to brzmi jak inna rzeczywistość, taki koszmarek. .. DOTKA, jak mama ładna to i dzieć ładny ![]() Zaczęłam pranie. Nie wiem czy dobrze planuję, ale na razie posegregowałam ubranka na 56 I tylko 56 piorę. Teraz leci kolor, potem jasne. Potem sobie włożę w szufladę. Jak w przyszłym tygodniu się okaże, że mam wieloryba w brzuchu, to dopiorę 62. Hm.. O, to wizyty dzisiaj też ogólnie widzę dobrze wam wyszły trzymajcie się tak dalej BABY, na Twoją rodzicielkę opadają mi cycki.
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-12-08 o 21:04 |
|
|
|
#4433 |
|
Zakorzenienie
|
wytoczymy wojnę:P
|
|
|
|
#4434 |
|
Wtajemniczenie
|
baby ten tekst o rzyganiu mnie zniesmaczył.. jak tak matka może do dziecka swojego powiedzieć
|
|
|
|
#4435 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzieliłam tylko na kolory
|
|
|
|
|
#4437 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze czekam na zaproszenie do grupy na fb, Magda chyba gdzieś poszła, bo i na forum jej nie ma.
|
|
|
|
#4438 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4439 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie lubie takich "chemicznych" slodyczy
|
|
#4440 |
|
Zakorzenienie
|
Bo to nie jest nasza grupa prawda ? https://www.facebook.com/groups/1656...38922/?fref=ts
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:34.

jestem zła.
Nastrój sie zrobił bardzo ciężki. Ryczałem jak bóbr z całej sytuacji całe popołudnie. Za siebie, za Martynke, za rodzina w domu, za tego chłopca. Nie wiem jak ja tu daje rade. Nie potrafię z nikim rozmawiać z rodziny. Tylko z mężem sie kontaktuje. Pociechą sa tylko rozmowy z rodzicami innych dzieci na oddziale. Po prostu wszyscy to przechodzimy. Mam dość słuchania ze bedzie dobrze i musze byc silna. Co chwila akcja ratunkowa jakiegoś dziecka, a my pomiędzy tym wszystkim. Przerasta mnie to juz. Chce do domu ;(