|
|
#421 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowe mamusie 2016 <3 - część III
Velika mam dosc duzo czasu mam nadziehe ze nadaze
|
#422 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz co, ja tez kolorowke i perfumy od dawna na allegro kupuje. Ale nie wpadlam na pomysl zeby np chemie, szampony kupowac...dlatego taki szok ![]() ![]() U mnie tylko malowanie, ale ja niecierpie syfu niecierpie po tym sprzatac pozniej...nerwus ze mnie jest ze hej Juz za 2 tygodnie? No gratuluje kladzenia plytek niecierpie...Musialabym wstac ale mi sie nie chce
|
|
#423 |
|
Wtajemniczenie
|
To może wam przedstawię to moj synek Adrian
no i jeszze nasz drugi nienarodzony maluch
|
#424 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaże wam wstępna wersje lampy. Popsułam klosz-ten drut co sie mocuje kabel od lampy złamałam
ale to stara lampa wiec miało prawo. Bede kupować nowy klosz w ikei to przerobię. Chce jesCze ten kosz przemalować na jasnoszary i woreczki beda miec kokardki szare. Narazie jest tylko jedna na woreczku bo skończyła mi sie tasiemka. Jestem zadowolona
|
|
|
|
#425 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
witaj w klubie 😊 Ja pewnie na dniach tez pierwszy raz zobacze 60 na wadze. Póki co jest jakieś 59 i to i tak moja najwyższa waga ☺ Moj maz nawet aplikacje moja ciaza sobie zainstalował żeby być na bieżąco. Zrazy z chęcią bym zjadła ☺ ale sama rzadko robie wołowinę i boję się że nie wyjdą smaczne Cytat:
U mnie wręcz przeciwnie im dalej tym jeszcze bardziej się ciesze , szczególnie ze juz czuć ruchy maluszka. No i teraz zdecydowanie mniej się boje niż w pierwszym trymestrze. Cytat:
|
||||
|
|
|
#426 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#427 |
|
Raczkowanie
|
Wstałam w końcu. TZ mnie obudził po nocce bo teściu nie wyciągnął klucza z drzwi i nie mógł rano wejść do domu. Musiałam się wygramolic z łóżka, zejść na dol i mu otworzyć. I już było po spaniu. Do teraz czytałam książkę. Coś zjem i będę znowu bezczynnie leżeć cały dzień, ehh cudownie.
Duchaa witaj u nas. Fajnie by było jakby tym razem była córcia. ![]() Kejka głowa do góry, teraz pomalujecie i będzie spokój. Jesteś jeszcze w formie wiec dasz rade. A tak gdyby Was to czekało jak juz mały się urodzi? To dopiero byłaby masakra :p Zazdroszczę Wam dziewczyny, że jeszcze pracujecie ja przez siedzenie w domu ciągle myślę o problemach i sama się dziwię, że jeszcze nie wpadłam w depresję jakaś... Dziś tez mam spadek formy, psychicznej... Edytowane przez Sunmade Czas edycji: 2015-12-09 o 10:12 |
|
|
|
#428 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Duchaa
tez mam zamiar mieć dzieciaki z taką różnica wieku ![]() Ja juz w pracy się nudzę. . Myślę co by tu zjeść. ? Dostałam książkę od ciotki "dziecko. od poczęcia do 5 roku życia"
|
#429 |
|
Winter is coming
|
kejka teraz zamiast drzwi wewnętrznych w mieszkaniu mamy folię malarską przyczepioną
z etapu syfu też już wychodzimy, teraz to jest pikuś w porównaniu z gipsowaniem, zrywaniem płytek i tapet ale przynajmniej będę mieszkanko miała zrobione na przyjście dziecia i spokój z remontami na jakiś czas. Jeszcze by się łazienkę przydało zrobić za jakieś 2-3 lata, no ale zobaczymy.duchaa piękny brzuszek i przystojny synek
|
#430 |
|
Wtajemniczenie
|
Patryska tez mi sie wydaje ze to spoko roznica wieku nie za duza nie za mala , chociaz zadne malenstwo nie bylo planowane ale tafilo sie w odpowiednim czasie
|
#431 |
|
Zadomowienie
|
Duchaa i z tego trzeba się cieszyć
nie mamy po 15 lat
|
#432 |
|
Zadomowienie
|
Witam nową mamusie! Wy to szczupłe jesteście ją to się nie przyznam ile wczoraj zobaczyłam na wadze
A z USG tp wyszedł mi na 5 kwietnia
tak - na zwsze 30,09,2012 30.03.2016 Edytowane przez kajaja Czas edycji: 2015-12-09 o 10:22 |
|
|
|
#433 |
|
Wtajemniczenie
|
A jak z imionami ktoras już wybrała ?
|
#434 | ||
|
Zadomowienie
|
Witaj duchaa
Cytat:
![]() Cytat:
Zrobilam porownanie brzucha sprzed miesiaca (12 listopada, 20 tc) i z dzis (jutro zaczynam 24 tydzien). Masakra jak urosl . Ale jeszcze jakos go maskuje oversizowymi ciuchami. Zobaczcie same:
|
|
#435 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Poszukaj myśli przyjemnych. No ja pracuję do jutra Potem opisze mój mini problemik SEN chciałam wam opowiedzieć sen z kilka nocy temu: byłam w ciąży i spaliłam całego papierosa. Był ochydny! Obrzydliwy! ale wypaliłam całego. Potem miałam taki niesmak w ustach.... bleeeeeeee Dla wyjasnienia: paliłam około nie wiem 7-8 lat, rzuciłam, potem popalałam na imprezach. Jak zaszłam w ciąże to odrzuciło mnie tak, że mdli mnie do tej pory na zapach tego syfu. Wiec ten sen był horrorem.... ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Wejdź na 1 strone te co wybrały imiona mają w 1 poście dopisane ![]() ![]() Cytat:
Dodam w najbliższym czasie sprzedawców z allegro których polecają na innych wątkach, zbiore to i dodam, a w miedzy czasie napiszcie mi cjakich sprzedawców wy same polecacie to też ich dopisze ![]() Ale to po pracy albo w piątek bo teraz dzis i jutro ostatni dzien musze jak najwiecej zrobic KOniec forum na te dwa dni przez aż 4 godziny pracy hahha
|
|
|
#436 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już 6 miesiąc ![]() Cytat:
Hej hej Cytat:
Duży już brzuszek ![]() Ja zmykam na zakupy potem na prenatalne na 14:40 ![]() Kurcze już się nie mogę doczekać aż mi się ten drugi dzieć ujawni ![]()
|
|
#437 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dlatego robimy teraz a nie po urodzeniu czy chwile przed zeby bylo z glowy jak maly juz bedzie na swiecie tylko bedzie tyle roboty bo mamy bardzo ciemne brazy na scianach a chcemy na jednej jasny szary..prawie bialy a na drugiej troszke ciemniejszy szary Ja w takie dni jak dzis twierdze ze do depresji mi blisko...oj bardzo...ale przez to ze pisalam prace mgr o depresji to wiem ze musze walczyc z tym ustrojstwem... Cytat:
Masz racje, lepiej raz a porzadnie bedzie cieszyc jak juz skonczycie remont ️Jem na sniadanie kluski parowane (pyzy) na cieplo z jogurtem brzoskwiniowym...zrobilam mezowi zdjecie to mnie wysmial ![]() Gosiaczek...jak ogarne chate to cofne sie do Twojego lampkowego cudu ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Beth 3 mam kciuki za parke ![]() Polinezyjka...mi sie dzis snilo ze zapalilam papierosa...ale ja tylko popalalam przed ciaza jak sie denerwowalam a teraz...fuuu
|
|
#438 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Maskuje w pracy bo nie chce zeby mnie obcinali wzrokiem jak pracuje w labie Cytat:
zeby pokazalo co tam chowa ![]() Wylicytowalam sobie kurtke bo moja juz jest na styk praktycznie, a w grubszym swetrze to mega opieta. Wzielam dwa rozmiary wieksza niz normalnie nosze, myslicie ze starczy do konca ciazy/do konca zimy (zalezy co przyjdzie pierwsze w tym roku
|
|
#439 |
|
Raczkowanie
|
Nawet nie zauważyłam, że imiona mamy na 1 stronie! Polinezyjka proszę o dopisanie u nas Jakub.
![]() Wzięłam się za analizowanie dokumentów i zdjęć usg z warszawy i chyba niepotrzebnie. Niby mówili..ze nie widzą zmian charakterystycznych dla zd, ale ja wg Usg widzę takie odchyly niestety. Może się nakręcam, ale w obecnej sytuacji trudno się nie nakręcac. Koniec tego, nie marudze. Dzisiaj wyjdę po południu na zewnątrz <3 trochę pospaceruje po podwórku chociaż :p Dziewczyny, wszystkie mamy mega piękne brzuszki. Ja juz bym chciała mieć większy niż mam, taki śliczny ciążowy. Myślałam, że na święta będę piękna, zadbana kobieta z dużym brzuszkiem. A tu zonk... Ciągle ktoś mi mówi, że to pewnie początki dopiero i wielki szok ze juz 24 tydzień :p |
|
|
|
#440 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#441 | ||||||
|
♡ + ♡ = ♡♡♡♡
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
, to pasowałby je poczytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za badanie oraz za parkę
|
||||||
|
|
|
#442 |
|
Wtajemniczenie
|
No doslownie ja tak samo myslalam ze na swieta juz bd miala taki spory brzuszek i bd pieknie go eksponowala a wcale tak duzo nie urosl jest jeszcze troche czasu ...
|
#443 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tez Man mutacje tego genu. Przed ciaza jadłam gluten rzadko teraz cześciej mi sie niestety zdarza powinnam odstawić ze względu na tarczyce. Wg mnie ti nie chodzi o żadna modę bo on nie robi dla nas nic dobrego i jest wiele książek i badań potwierdzających to.---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
W gazecie food forum dostępnej w Empiku jest obszerny artykuł na temat mutacji tego genu.
|
|
#444 |
|
Zadomowienie
|
Duchaa123 witaj
![]() Gosiaczek biska lampa, zaluje ze mam halogeny bi bym zmalpowala:P
|
#445 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nową mamusię
Mój synuś dzisiaj strasznie przytulaśny, ciągle mi buziaki daje
|
|
|
|
#446 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zadowolona bo dostałam prawie 500 zł premii świątecznej do wypłaty
|
|
|
|
#447 | ||
|
Zadomowienie
|
Dodam w najbliższym czasie sprzedawców z allegro których polecają na innych wątkach, zbiore to i dodam, a w miedzy czasie napiszcie mi cjakich sprzedawców wy same polecacie to też ich dopisze
![]() Ale to po pracy albo w piątek bo teraz dzis i jutro ostatni dzien musze jak najwiecej zrobic KOniec forum na te dwa dni przez aż 4 godziny pracy hahha Polinezyjka ale super, już chciałam podbijać pomysł który rzuciłam w poprzednim poście. Ale widzę ze nic Ci nie umknie. Fajnie jak to zbierzemy w jednym miejscu. Ja jeszcze nic nie kupowałam wiec niewiele wniose ale jak już zacznę zamawiać to będę wiedziała skąd ☺ Teraz pracuj dzielnie. Chociaż nie wierzę że nie pojawisz się na forum 😀 Cytat:
Czekamy na wieści. Może akurat parka a nawet jak nie to dwóch chłopaków to tez fajna opcja ☺ nie będą narzekać na brak towarzystwa do zabawy. Cytat:
Przybijam piątkę jeżeli chodzi o wielość brzuszka ☺ u mnie też się dziwią ze to juz ponad połowa a ledwie coś widać. Do świąt pewnie za duży nie będzie. Gin chwali mnie za wagę, ja nie tyje bardzo a młody ładnie rośnie. Dodatkowy plus to taki, że nie musimy się martwić ciuchami. Mam dwie pary ciążowych spodni i to jedyne ciuchy jakie kupowałam. Całe szczęście w kurtki tez się jeszcze mieszcze i mam nadzieje ze przechodzę w nich jeszcze co najmniej do stycznia. |
||
|
|
|
#448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze chociaż że przed świętami wyplatę dostanę
|
|
#449 |
|
Winter is coming
|
lulka super
ciekawa jestem, ile u mnie szefowa rzuci w tym roku jeszcze po świętach mi też coś wpadnie od takiej jednej babki z którą współpracuję czasami, bo dzwoniła dzisiaj i prosiła o pomoc... chłop się wkurza trochę, bo to dodatkowa praca dla mnie, ale ona tak dobrze płaci, że nie mogę odmówić ![]() beth trzymam kciuki za poznanie płci drugiego dziecia ![]() A ty Sunmade się nie nakręcaj. Domyślam się, że to ciężkie, ale skoro lekarze nie widzieli nic, to nie ma co się doszukiwać
|
#450 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie mogłam wczoraj zasnać, choć młody spokojny.
Kosmetyki Córka miała wszytsko z emolimu lub oilatum,ale teraz rzucE się na Skarby syberii Waga 60 kg czyli 5 kg do przodu. Już przywykłam do tej myśli.Mój max to 67, 68. Obwód na dziś to 88 cm. Teraz jest idelany Mam tu jakąś fotkę z brzuszkiem w sukience przed imprezą. Sunmade Jeszcze bedziesz narzekać,że bruch za duży i chcesz aby młody wylazł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:03.

niecierpie po tym sprzatac pozniej...nerwus ze mnie jest ze hej
ale to stara lampa wiec miało prawo. Bede kupować nowy klosz w ikei
3 dni u moich rodzicow...z kednej strony sie ciesze bo w koncu sie z mama nagadam...ale moj ojciec to ciezka sprawa nawet do normalnej rozmowy
to maleństwo
wypycha sie to moje dziecie niesamowicie
czasem te rozpychanki troszke daja uczucie dziwnego dyskomfortu ale prewaznie mały sobie szybko zmienia pozycje
normalnie az musialam sie odkryciem pochwalic
ja przez siedzenie w domu ciągle myślę o problemach i sama się dziwię, że jeszcze nie wpadłam w depresję jakaś... 

z etapu syfu też już wychodzimy, teraz to jest pikuś w porównaniu z gipsowaniem, zrywaniem płytek i tapet 

. Ale jeszcze jakos go maskuje oversizowymi ciuchami. Zobaczcie same:

️
Maskuje w pracy bo nie chce zeby mnie obcinali wzrokiem jak pracuje w labie
zeby pokazalo co tam chowa 
powinnam odstawić ze względu na tarczyce. Wg mnie ti nie chodzi o żadna modę bo on nie robi dla nas nic dobrego i jest wiele książek i badań potwierdzających to.
Przepis tu: