Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku. - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-25, 12:56   #2341
ja22
Zadomowienie

GG do ja22
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Dzięki kochana.
Coś zrobie w kierunku nauki ale jeszcze nie dzisiaj. Jak mężuś przyjedzie z pracy to musimy porozmawiać o finansach i moim czasie na naukę. Przeglądnełam nasze wydatki i rece mi się załamują. Oboje zarabiamy a kasy jak nie było tak nie ma. Ciągle na coś brakuje a co dopiero będzie jak niunia się urodzi?
Stary 2007-09-25, 12:56   #2342
gizelcia
Zadomowienie

Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.

Witam Was moje Kochane dziewojki Pamietacie jeszcze swoja gizelcie?

ja22 mnie tesciu na dobra krew kazal pic sok z czarnej porzeczki..pije i pije i krew troszkum sie poprawila wiec polecam

kachula moja kuchnia jeszcze w remoncie ale juz niedlugo..zostaly tylko listwy i podlaczenia pieca Swoje urodzinki odprawie juz w swojej kuchni huuuuuuuuuuuraaaaaaaa

Prosze sie mi tu nie zalamywac i nie wspominac tego co bylo bo to w niczym nie pomaga Kasiu moja kochana Zobaczysz ze juz nie dlugo bedziesz miala swoja fasolinke w brzucholku..juz ja Ci to mowie Odradzam liczenie dni plodnych a zalecam oddaniu sie fali rozkoszy

..mnie mezus wczoraj wkoncu pozadnie poprzytulal ale ciiiiiiii..nikt o tym nie wie

..dziewczynki dom ojego porodu zostalo tylko 5 tyg. Jejciu juz sie nie potrafie doczekac ..a dzis mija miesiac odkad jestem zona panma T..ciekawe czy dostane rozyczke?

..na weselu moj Tomus tak ladnie mi slodzil..mowil ze jestem jego jedyna miloscia itd Nazywal mnie gwiazdeczka i ksiezniczka Szkoda tylko ze jak wytrzezwial to juz tak nie mowil
gizelcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 12:57   #2343
ja22
Zadomowienie

GG do ja22

Ludzie robią sobie jaja. Dali nam podwyżki 40zł brutto. Przecież to jest śmiechu warte.
Stary 2007-09-25, 12:58   #2344
gizelcia
Zadomowienie

..znow dostalam wezwanie do sadu..boze to sie nigdy nie skonczy..oczywiscie nie pojde bo przeciez grozi mi porod przedwczesny..znow musze latac i zalatwiac zwolnienia..masakra
Stary 2007-09-25, 13:36   #2345
kasiasiar
Zakorzenienie

Niestety proza życia.człowiek tak chciałby odpocząć od tego, zająć się rzeczami na prawdę ważnymi: pielęgnowanie uczuć, czas dla rodziny , hobby... a tu niestety BANG !!i kłopoty walą się na głowe!
No ale cóż co nas nie zabije to nas wzmocni ...podobno
kasiasiar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 13:41   #2346
kina2807
Zakorzenienie

Witam dziewczynki, w koncu do Was zawitalam
ale mialam do nadrobienia!!!
nie bylo mnie tak dlugo bo caly piatek stroilam sale, w sobote i niedziele byla impreza, a wczoraj jeszcze odchorowywalam
na weselu bylo pieknie, moj TZ nawet sam z siebie poprosil mnie do tanca, pozniej wysle Wam pare zdjec
mam kupe roboty po tamtym tygodniu, bo zaniedbalam pisanie pracy przez weselne przygotowania i boje sie, ze czeka mnie najgorsze, czyli powtarzanie semestru, no ale to przez moja glupote tylko, no coz, juz teraz bedzie co ma byc, kiedys ta prace skoncze pisac

panie z obslugi na weselu powiedzialy, ze za rok mamy spotkac sie na moim weselu, a TZ powiedzial, pomyslimy

Mąż i żona...
kina2807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 13:52   #2347
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki, w koncu do Was zawitalam
ale mialam do nadrobienia!!!
nie bylo mnie tak dlugo bo caly piatek stroilam sale, w sobote i niedziele byla impreza, a wczoraj jeszcze odchorowywalam
na weselu bylo pieknie, moj TZ nawet sam z siebie poprosil mnie do tanca, pozniej wysle Wam pare zdjec
mam kupe roboty po tamtym tygodniu, bo zaniedbalam pisanie pracy przez weselne przygotowania i boje sie, ze czeka mnie najgorsze, czyli powtarzanie semestru, no ale to przez moja glupote tylko, no coz, juz teraz bedzie co ma byc, kiedys ta prace skoncze pisac

panie z obslugi na weselu powiedzialy, ze za rok mamy spotkac sie na moim weselu, a TZ powiedzial, pomyslimy
Kinus to tak jak u mnie,mnie tez moj Tz poprosil sam z siebie a podobno nie umie i nie lubi tanczyc hihi,juz mu nawet nic nie mowilam ze mnie troszke podeptal bo bylam wniebowzieta ze ze mna tanczy

Madziu zabki oki,jeszcze tylko kilka wizyt i beda zupelnie zdrowe,a dzis znowu bylam bez znieczulenia i nic nie bolalo
kachula27 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-25, 13:56   #2348
kina2807
Zakorzenienie

dobra dziewczynki, ja mykam na razie, sprawdzcie maile, jesli komus nie wyslalam, to poprawie sie, prosze tylko dac mi znac
Kachulko, no i czekam na Twoje zdjecia z weselicha
goraco Was pozdrawiam, do zobaczenia

aha, Madziu zycze Ci niezapomnianego slubu i wesela, nie denerwuj sie, bo wszystko pojdzie dobrze i bedziesz te chwile wspominac z usmiechem na ustach

trzymajcie sie, papapa

Mąż i żona...
Stary 2007-09-25, 13:58   #2349
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gizelcia Pokaż wiadomość
Witam Was moje Kochane dziewojki Pamietacie jeszcze swoja gizelcie?

ja22 mnie tesciu na dobra krew kazal pic sok z czarnej porzeczki..pije i pije i krew troszkum sie poprawila wiec polecam

kachula moja kuchnia jeszcze w remoncie ale juz niedlugo..zostaly tylko listwy i podlaczenia pieca Swoje urodzinki odprawie juz w swojej kuchni huuuuuuuuuuuraaaaaaaa

Prosze sie mi tu nie zalamywac i nie wspominac tego co bylo bo to w niczym nie pomaga Kasiu moja kochana Zobaczysz ze juz nie dlugo bedziesz miala swoja fasolinke w brzucholku..juz ja Ci to mowie Odradzam liczenie dni plodnych a zalecam oddaniu sie fali rozkoszy

..mnie mezus wczoraj wkoncu pozadnie poprzytulal ale ciiiiiiii..nikt o tym nie wie

..dziewczynki dom ojego porodu zostalo tylko 5 tyg. Jejciu juz sie nie potrafie doczekac ..a dzis mija miesiac odkad jestem zona panma T..ciekawe czy dostane rozyczke?

..na weselu moj Tomus tak ladnie mi slodzil..mowil ze jestem jego jedyna miloscia itd Nazywal mnie gwiazdeczka i ksiezniczka Szkoda tylko ze jak wytrzezwial to juz tak nie mowil
Gizelciu toz to faktycznie juz minal miesiac jak ten czas leci i jeszcze tylko 5 tyg a Olisia bedzie juz na swiecie,rany pamietam jak pisalas ze jestes w ciazy a tu juz prawie do porodu sie szykujesz
Masz racje zalatw zwolnienie i nie idz do tego sadu,niepotrzebne ci teraz dodatkowe stresy,a powiedz mi pakujesz juz powoli torbe do szpitala czy jeszcze za wczesnie?

Ray masz racje powystawiaj ciuszkio jak masz w dobrym stanie a wiesz ze tobie juz sie nie przydadza to po co trzymac w szafie zeby niepotrzebnie sie kurzyly a tak to zawsze jakas dodatkowa kasiorka wpadnie i tak jak mowisz kupisz sobie cos ciazowego wkoncu juz zaraz bedzie ci widac piekny brzucholek i bedzie coraz wiekszy

Karolinko sok z czarnej porzeczki ktory poleca Gizelcia tez slyszalam ze jak najbardziej

Karolinko wyjedz gdzies jak mozesz na kilka dni az remont sie nie skonczy po co masz niepotrzebnie wdychac te wszystkie zapachy farb,lakierow i innych chemikaliow
Stary 2007-09-25, 14:01   #2350
kachula27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kina2807 Pokaż wiadomość
dobra dziewczynki, ja mykam na razie, sprawdzcie maile, jesli komus nie wyslalam, to poprawie sie, prosze tylko dac mi znac
Kachulko, no i czekam na Twoje zdjecia z weselicha
goraco Was pozdrawiam, do zobaczenia

aha, Madziu zycze Ci niezapomnianego slubu i wesela, nie denerwuj sie, bo wszystko pojdzie dobrze i bedziesz te chwile wspominac z usmiechem na ustach

trzymajcie sie, papapa
Kinus beda beda zdjatka tylko musi mi je Tz sciagnac z aparatu na kompka bo jak wrocilismy to juz nie zdazyl a mi to jakos nie wychodzi,kiedys jak probowalam to skasowalam wszystkie zdjecia wiec wole niech on to zrobi bo byla by klapa jakbym znowu skasowala
Stary 2007-09-25, 14:01   #2351
NadiaM
Raczkowanie

Kina śliczne zdjęcia dziękuję bardzo Ja ostatnio się nie odzywam, bo nie dzieje się u mnie najlepiej Nie chcę tu zatruwać atmosfery Ale podczytuje na bieżąco Buziaki dla Was
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-25, 14:05   #2352
Ray
Zakorzenienie

brzucholek juz mam pod swetrem nie widac co prawda ale normalnie juz ciagle jest w takim samym stanie czy rano czy wieczorem jest widoczny dzis sie wazylam i 59 o gaciu 4 kg przytylam musze kupic jeszcze jedne spodnie ciązowe

ja ide zaraz myc glowe chce meza wycikagnac na spacer jak wroci z pracy bo piekna pogoda moze jakies fotki porobi mi brzucha hehe to wam pokaze

ale tak na powaznie to zaczelam sie smarowac wieczorem oliwka wszedzie wygladam jak te wysmarowane laski ze swiecącą skora hahahahaaa
a rano erisa kupilam dla kobiet w ciazy specjalna seria podobno fajne zamierzam jeszcze kupic zel pod prysznic dla dzieci bo moj sie juz konczy a taki bedzie delikatniejszy no i w koncu moj tradzik zniknal tylko slady male zostaly ale to i tak o tyle dobrze ze nowe nie mecza mnie

a ciuszki dzis wystwawie ja mam w zasadzie wszystko z reserved bo mialam manie tej firmy wiec to wystawie moze ktos kupi bo ja w to nie wchodze juz dawno a teraz tym bardziej a przynajmniej bede miala moze na nowe spodnie czy tunike jakas

czarna porzeczka dobra jest ja teraz miksuje sobie owoce z mlekiem i pije najgorsze jest ze zjem kolacje i za godzine glodna jestem i musze cos zjesc brrrr .....

i sie troche nadziebilam echh
Stary 2007-09-25, 14:05   #2353
kina2807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Kina śliczne zdjęcia dziękuję bardzo Ja ostatnio się nie odzywam, bo nie dzieje się u mnie najlepiej Nie chcę tu zatruwać atmosfery Ale podczytuje na bieżąco Buziaki dla Was
dzieki Nadius
nie smutaj sie kochana, bedzie dobrze
u mnie tez kiepsciutko z praca magisterska i w firmie cos kreca, na razie mamy wszyscy wolne, wiec nie zarabiamy, trzeba poszukac czegos innego, bo tak dluzej byc nie moze

Mąż i żona...
Stary 2007-09-25, 14:08   #2354
kasiasiar
Zakorzenienie

NadiaM my tu nie tylko jesteśmy żeby się radościamui dzielić- smuteczkami też, więc jeśli masz ochotę się wygadać to nie obawiaj się, ze nam atmosferę zatrujesz Mam nadzieję, i zyczę Ci z całego serca, zeby złe dni szybko przeminęły..,
Stary 2007-09-25, 14:31   #2355
kachula27
Zakorzenienie

Kina fotki pierwsza klasa,pieknie razem wygladacie i mam nadzieje ze Twoj Tz to pomyslimy wezmie na powaznie i faktycznie za rok albo i wczesniej Ty kochana nam oglosisz ze szykuje sie tym razem u Ciebie weselicho

Nadius nawet tak nie mysl ze zatruwasz atmosfere,my tu jestesmy i jakby co to smialo mozesz nam wszystko mowic a my pomozemy w miare mozliwosci kochana
Stary 2007-09-25, 14:32   #2356
kachula27
Zakorzenienie

Ray kochana jestesmy jak najbardziej za zebys pokazala nam swoj brzunio,prosimy o fotki
Stary 2007-09-25, 14:38   #2357
Ray
Zakorzenienie

jak tylko bede miala na pewno wam pokaze moj maluch czasem zauwazylam uciska mi ktorys bok raz lewy raz prawy niedobry
Stary 2007-09-25, 14:38   #2358
kasiasiar
Zakorzenienie

Kinia dziekuję za fotki.Super ślicznie wygladałaś(brewki elegancko wyszły ).TZ miał świetny kolor krawata- to złoty? Ładny chyba też kupię coś podobnego mojemu TZ.

A tak w ogóle dziewczyny to co kupujecie TZ na dzień chłopaka?????
Stary 2007-09-25, 14:56   #2359
kachula27
Zakorzenienie

Dziewczynki ja tez wam wyslalam fotki,spojrzalam w zdjecia i widze ze jednak Tz mi je sciagnal z aparatu wiec niedlugo pewnie dojda

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-25, 14:57   #2360
mezatka07
Zakorzenienie

Kinus sliczne foteczki, fajna laseczka z Ciebie

a tymczasem czekam na wiesci o Waszym slubie
mezatka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 14:58   #2361
Ray
Zakorzenienie

aaa dziewczyny poczulam dwa koniaki ale numer takie prawidziwe o i znow 3 hahaha ale sie ciesze teraz nawet nie mam watpliwosci hehe pod pepkiem zaraz hehe ale numer ale fajne uczucie ciesze sie jak glupia
Stary 2007-09-25, 15:03   #2362
Ray
Zakorzenienie

dziewczyny co sądzicie o takim sweterku bo wlasnie ogladam allegro podoba mi sie kolor tylko nie wiem czy na ciaze dobry hmm

http://www.allegro.pl/item245260539_...ie_tylko_.html
Stary 2007-09-25, 15:08   #2363
kasiasiar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
aaa dziewczyny poczulam dwa koniaki ale numer takie prawidziwe o i znow 3 hahaha ale sie ciesze teraz nawet nie mam watpliwosci hehe pod pepkiem zaraz hehe ale numer ale fajne uczucie ciesze sie jak glupia
Cytat:
Napisane przez Ray Pokaż wiadomość
dziewczyny co sądzicie o takim sweterku bo wlasnie ogladam allegro podoba mi sie kolor tylko nie wiem czy na ciaze dobry hmm

http://www.allegro.pl/item245260539_...ie_tylko_.html
Ray Gratulacje!!!!!

A sweterek fajny ten paseczek fajnie wyeksponuje brzuszek.tylko kolor taki smutaskowy
Stary 2007-09-25, 15:15   #2364
Ray
Zakorzenienie

o znazlam nowe dzinsy za 37 zl kurcze jak sie pogrzebie to mozna cos znalesc ... w sumie to tanio bo za swoje teraz dalam prawie 100 zl a zeby jakies suoer poalajace byly nie powiem wiec chyba jak maz wroci poprosze zeby mi zamowil

ja czekam bo chce isc na spacer taka ladna pogoda i dzis zrobie fotki brzucholka
Stary 2007-09-25, 15:22   #2365
mezatka07
Zakorzenienie

Ray ale Ci fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
suuuuper uczucie pewnie czuc kopniaczki swojego dzdziusia
Stary 2007-09-25, 15:29   #2366
Ray
Zakorzenienie

no fajne fajne na prawde tzn takie jak by mi banki mydlane pekaly ale te byly mocniejsze i teraz czuje jak by mi sie tam trzesla galareta

wy tez poczujecie w swoim czasie trzymam za was kciuki

ja dzis mialam koszmar w nocy snilo mi sie ze urodzilam za male dziecko nie chcialo jesc i lekarze mu dawali dzien zycia koszmar okropny obudzilam sie az chyba sie przejelam tymi kopniakami
Stary 2007-09-25, 15:31   #2367
NadiaM
Raczkowanie

Dziękuję dziewczynki za wsparcie jesteście kochane Ale poduszę to jednak w sobie ...

Ray serdecznie gratuluję kopniaczków Teraz to już będziesz miała pełną świadomość tego że ktoś tam mieszka Ale fajnie, normalnie humor mi poprawiłaś

Kasiasiar dziękuję bardzo

Kinuś wszystko się ułoży, pracę migiem dokończysz, znajdziesz inną pracę i będzie wszystko dobrze
NadiaM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-25, 15:31   #2368
mezatka07
Zakorzenienie

mi po poronieniu snia sie co noc koszmary, ale wole ich nie opowaiadac,bo sa okropne i czkeam az to minie
Stary 2007-09-25, 15:45   #2369
Ray
Zakorzenienie

mezatka oj ale wiesz czas leczy rany nie obejrzysz sie i bedziesz znow w ciazy tak jak kachula sie stara znow i bedzie wszystko dobrze ja nawey nie wiem kiedy mi 4 mc zlecialy bo zaczynam piaty w sobote takze szybko zleci zobaczysz
Stary 2007-09-25, 15:58   #2370
gizelcia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kachula27 Pokaż wiadomość
Gizelciu toz to faktycznie juz minal miesiac jak ten czas leci i jeszcze tylko 5 tyg a Olisia bedzie juz na swiecie,rany pamietam jak pisalas ze jestes w ciazy a tu juz prawie do porodu sie szykujesz
Masz racje zalatw zwolnienie i nie idz do tego sadu,niepotrzebne ci teraz dodatkowe stresy,a powiedz mi pakujesz juz powoli torbe do szpitala czy jeszcze za wczesnie?

kachula torba do szpitala powoli bedzie zapelnione..narazie czekam na wyplate mojego mezusia bo zostalo nam chyba 200zl a gdzie tam wyplata

oj tak..czas bardzo szybko leci..juz nie moge sie doczekac az Malutka bedzie z Nami..

Cytat:
Napisane przez NadiaM Pokaż wiadomość
Nadiu mam nadzieje ze te zle dni szybciutko od Ciebie odejda i bedziesz sie juz tylko usmiechac

Cytat:
Napisane przez mezatka07 Pokaż wiadomość
Ray ale Ci fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:jup i:
suuuuper uczucie pewnie czuc kopniaczki swojego dzdziusia
..no tak..kopniaczki swietna sprawa A pozniej to dopiero jest frajda kiedy widzisz jak mala nozka przemieszcza sie z jednej strony brzuszka na druga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości