Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-09, 21:40   #4351
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Lece spac mamuski.
Dobrych nocy.

A najlepszej nocy zycze dla ciebie Domima
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 21:47   #4352
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Ja mimo zanieczyszczenia wychodzę na spacer, krótki, ale musi być. Nawet dziś jak taka plucha to poszliśmy na 30min. Nie wiem jaką moc mają spacery, ale dzień w którym spaceru nie ma zawsze jest cięższy-wiecej marudzenia, a mimo, że uplakac się trzeba przy ubieraniu i czasem rozbieraniu to jakoś zawsze humor lepszy później 😉

Ej, 45 kg to przy wzroście 163... Jak ktoś ma 175 to przy 60kg wygląda tak jak ja przy 45ciu, wiec wszystko kwestia proporcji 😉
To ja mam 164cm i wazac 58 wyglądam super, 55 juz za cudo, a 45 może w podstawówce ważyłam teraz bym chciała nawę 62 ważyć...

Karola codziennie tak pije? Kurcze mój też lubi wypić, ale to są 2 piwa, a jak impreza to tez z umiarem juz i rzadko, w sumie od wakacji oprócz wgligilii służbowej to ok jest. A mama za smoczkiem czy przeciwko?

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 21:49   #4353
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Wyslij je sobie na maila
Tak. Mogłabym ale musze zgrać bo wywolac chcę też. Kupilam wczesniej 300odbitek
Stary 2015-12-09, 21:53   #4354
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Tak. Mogłabym ale musze zgrać bo wywolac chcę też. Kupilam wczesniej 300odbitek
AA to faktycznie, duuzo byś ich musiała wysłać

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 21:53   #4355
Majka232
Zakorzenienie

U nas już byly 3 ryki :/. Wg mnie gorna dwójka się szykuje na wielki coming out
Stary 2015-12-09, 21:53   #4356
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
FLIGHT biedna Tatiana oby noc była spokojna!

DOMIMA ja też nie ważę mało, tzn teraz normalnie ok 56 kg. I dobrze mi z tym

GOSSIP u nas głównie cyc, rano idą owoce, potem kp, w południe obiadek - mała porcja potem kp, ok 18 owoce zagęszczone kaszka i po kąpieli cyc. W nocy ze trzy razy cyc.
Oj Kochana Ty Chudzinka jesteś jak większość tutaj :-*
DomimaZet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 21:55   #4357
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
DOMIMA trzymaj sie . I moze to glupie ale niedawno czytalam ksiazke a w niej bylo ciagle placzace dziecko i okazalo sie ze to wina mm.. moze by to sprawdzic?

AMETY mamy poduche.

My po usg. UKM nadal jest. Mamy robic co miesiac mocz i kolejne usg po roku.
Mloda zasnela o 20 na drzemke.. super.. siedzi z M a ja platki jem. Ogarnelam na wieczor dwie spodniczki z zamowienia
z czasemsie to unormuje, mam nadzieje,że to tylko taka"uroda" ukladu i życzę jak najlepszych wynikow ✊ oby Martynka spokojną noc miala.

Cytat:
A wiecie w co teraz lubi bawić się moja córka? W berka! Myslalysmy z mamą, że padniemy ze śmiechu. Zosia jak tylko ma okazję to staje na nóżki i maszeruje (oczywiście trzeba ją prowadzić), dziś złapała bączka w łapkę, chciałam jej go zabrać, a ta w nogi! Ucieka, ogląda się za siebie i się śmieje. Tym sposobem biegalysmy w trójkę po całym pokoju. Mama z Zosią, a ja za nimi. Komentarz mojej mamy; "No nie! Chodzić nie umie, a już daje nogę!" 😍😉
Hehe,uwielbiam Twoje opowiesci o Zosi dowcipnisi kochana jest Twoja mama zreszta też z tego co piszesz taka fajna,ciepla

Cytat:
FLIGHT biedna Tatiana oby noc była spokojna!

DOMIMA ja też nie ważę mało, tzn teraz normalnie ok 56 kg. I dobrze mi z tym

GOSSIP u nas głównie cyc, rano idą owoce, potem kp, w południe obiadek - mała porcja potem kp, ok 18 owoce zagęszczone kaszka i po kąpieli cyc. W nocy ze trzy razy cyc.
moja bardzo podobnie je, tyle ze kaszki zaprawione owocami. Dzis ją przed kapiela TZ zważył i wyszło, że schudla w 4dni 100g.ale wtedy ważył rano. Pewnie nafutrowana moim mlekiem ze śmietaną wiedzialam, że będzie mnie tu ta waga wkurzac eh.
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 21:55   #4358
cashmere
Zakorzenienie

Wiecie co, zobaczylam dziś u młodego ze obie górne jedynki już pod dziaselkiem tak wyraźnie widać. Smieszne to Ale nie od spodu tylko od przodu. To normalne?

jestem mamą
Stary 2015-12-09, 22:00   #4359
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie myślałas żeby prywatnie pójść do jakiegoś dobrego pediatry-neonatologa? Może coś podpowie

Staram się za dużo nie myśleć

Kupilam fotokalendarze ale fotek nie mogę zgrać z tel. :/
Kurde no właśnie ja juz byłam dwa razy u prywatnych... I nikt nie widzi w tym nic złego.... ja im też średnio wierze bo wiem jak to jest jak się prywatnie chodzi- to jest dla nich kasa wiec będą ciągac i ciągac :-( - mam mętlik :-(

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
Dziecko mi dopiero usnelo. o 18.30 zrobilam mu kaszke tz karmil ja ucieklam na zumbe. Mlody mial isc spac i poszedl... na pol h. Mam nadzieje ze pospi jutro troche.

Fajnie mi sie dzis cwiczylo. po naszej zumbie jest power jump i kolezanke spotkalam z pracy - powiedziala ze nasz lecznicowy kot wczoraj uciekl i nie wrocil. Co wazne on nigdy z lecznicy nie wylazil. Tak mysle ze moze zdechnac chcial i wyszedl dlatego smutno mi
:-(
Oj....
Dobre masz serduszko :-*

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Domima-przeczytałam Twoje posty i mnie serce ścisnęło, strasznie mi przykro i bardzo mi Cie szkoda nawet poczułam sie zle z tym, ze Ciebie tak macierzyństwo doświadcza..a mnie wcale :/ powinno być po równo dla wszystkich a nie tak ehh :/
Trzymaj sie, nie wiem co doradzić z tym spaniem Olafka.. Czemu on bidulek usnąć nie moze jak widac, ze zmęczony i trze oczy...
Buziaki dla Ciebie

Karola-U Ciebie tez nie wesoło widze, oby maz sie ogarnął a corcia naprawiła
Do do mojego kp to wydaje mi sie, ze Ala sie sama odstawia a dwa cycki musze juz dawać

Kana-racja, nie ma co sie licytować kto ile wazy, bo rozne wzrosty sa my niskie dziewczyny z 4 z przodu to nic dziwnego

Kamilove-tej odzywki long4lashes jesacze nie używam, chyba nie mozna przy kp, choc przy moim rzadkim to chyba by sie usunął ten składnik hmm

Zrobiłam skalpel z Chodakowska i ledwo go skoczyłam uff. Kiedys uważałam to za lajtowy program a dzis odliczałam minuty do końca.
Kondycja tragedia
Dziękuję Kochana :-*
No cóż. Nie może być równowagi niestety - ale może to tak na własnie być :-(

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
DOMIMA mam nadzieje ze chwilowe bo za nastepnym wyskokiem ja tez wyskocze, ale z papierami rozwodowymi, bo nie bede meczyc dziecka takimi akcjami..a to niestety w przeszlosci mialy miejsce jzu takie sytuacje, ale myslalam ze dziecko go odmienilo.
Domi *

AGNIESZKA juz mu kiedys przemowilam, bylo ok i znowu to samo.. Teraz ma last chance sama nie wiem czy zabki bo dwa na dole wyszly calkiem bezproblemowo.. Hmmm. *

MAJKA *
Wiem... Do dzisiaj tego nie rozumiem naprawde!! Ale mysle ze jestem odosobnionym przypadkiem.
Strasznie mi przykro ze masz takie przejścia z tz :-( - to smutne jest bardzo :-( - myślę o Was. Mam nadzieje ze wszystko się ułoży :-* - tule Cie mocno :-*
Stary 2015-12-09, 22:00   #4360
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie w co teraz lubi bawić się moja córka? W berka! Myslalysmy z mamą, że padniemy ze śmiechu. Zosia jak tylko ma okazję to staje na nóżki i maszeruje (oczywiście trzeba ją prowadzić), dziś złapała bączka w łapkę, chciałam jej go zabrać, a ta w nogi! Ucieka, ogląda się za siebie i się śmieje. Tym sposobem biegalysmy w trójkę po całym pokoju. Mama z Zosią, a ja za nimi. Komentarz mojej mamy; "No nie! Chodzić nie umie, a już daje nogę!" 😍😉
Hehe ale super musi to wyglądać
Sprytna ta Zosia Twoja jest

Cytat:
56kg to mało
No porównując do 45 dużo

Zamówiłam dziś ciuszki na smyku dla mojej chrzesnicy i fotokalendarz stworzylysmy z wnukami, dla mojej mamy - w prezencie dostanie. Pozostaje mi kupić połowę prezentu dla moich dwóch sióstr, bo póki co dla jednej mam książkę dla drugiej tusz i jeszcze mam zamiar dokupić jakieś ładne majteczki jednej bo ma nowego faceta to się przydadzą :p a drugiej jakaś bluzeczke. No i tz musze kupić coś tylko nie wiem jeszcze co to będzie. ..
Bylismy dziś na obiedzie w smazalni ryb - mniam mniam a potem u mojej mamy w odwiedkach

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 22:01   #4361
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Lece spac mamuski.
Dobrych nocy.

A najlepszej nocy zycze dla ciebie Domima
Rany... Dziękuję Ci Kochana :-*
Jakie to miłe.... aż mi się oczy zeszklily :-*

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 22:08   #4362
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co, zobaczylam dziś u młodego ze obie górne jedynki już pod dziaselkiem tak wyraźnie widać. Smieszne to Ale nie od spodu tylko od przodu. To normalne?
Normalne jak najbardziej a dolne juz są? Chyba nie z tego co pamiętam?

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Ja tez idę juz spać - nadrobilam Was wiec misja spełniona
Dobranoc!

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 22:08   #4363
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Normalne jak najbardziej a dolne juz są? Chyba nie z tego co pamiętam?
No właśnie nie, bezzębne moje dziecie

jestem mamą
Stary 2015-12-09, 22:11   #4364
Konto usunięte

Cytat:
Z tego co czytalam to normalne, ze od przodu górne widac.

HANKA, uwielbiam rybki,mniam mniam. Ja tez juz mam prawie prezenty dla wszystkich, dla tzta zestaw sluchawkowy (sam sobie kliknął, ale ja swoj prezent tez sobie wymyslilam
Juz dwie pobudki po zaśnięciu były 😒
Dobranoc, oby dzis i jutro do wszystkich dzieci Morfeusz przybyl na dłużej!🎆🔮🎾
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 22:13   #4365
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Tak normalne. Będą ząbki

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Kurde no właśnie ja juz byłam dwa razy u prywatnych... I nikt nie widzi w tym nic złego.... ja im też średnio wierze bo wiem jak to jest jak się prywatnie chodzi- to jest dla nich kasa wiec będą ciągac i ciągac :-( - mam mętlik :-(

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

:-(
Oj....
Dobre masz serduszko :-*

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Dziękuję Kochana :-*
No cóż. Nie może być równowagi niestety - ale może to tak na własnie być :-(

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Strasznie mi przykro ze masz takie przejścia z tz :-( - to smutne jest bardzo :-( - myślę o Was. Mam nadzieje ze wszystko się ułoży :-* - tule Cie mocno :-*

Z tym prywatnie to chodzi nmi o to, że termin krótszy a czesto dobry specjalista przyjmuje tylko prywatnie i pracuje w szpitalu.
Nie wiem co jeszcze poradzić

Cytat:

No porównując do 45 dużo

Zamówiłam dziś ciuszki na smyku dla mojej chrzesnicy i fotokalendarz stworzylysmy z wnukami, dla mojej mamy - w prezencie dostanie. Pozostaje mi kupić połowę prezentu dla moich dwóch sióstr, bo póki co dla jednej mam książkę dla drugiej tusz i jeszcze mam zamiar dokupić jakieś ładne majteczki jednej bo ma nowego faceta to się przydadzą :p a drugiej jakaś bluzeczke. No i tz musze kupić coś tylko nie wiem jeszcze co to będzie. ..
Bylismy dziś na obiedzie w smazalni ryb - mniam mniam a potem u mojej mamy w odwiedkach
Ty nie jestes chyba niska wiec mało :P
Stary 2015-12-09, 22:16   #4366
DomimaZet
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53749357]DOMIMA, ale masz przechlapane... czytalam kiedyś o przypadku w USA chyba niemowlaka, ktore tylko pol godziny na dobe spalo. I zylo,a rodzice ledwo żywi, opiekunke im panstwo dalo w koncu... bo zdrowe medycznie bylo. może u Was jakaś opiekunka na godzine, dwie by cos "pomogla"? Chociaż doraźnie... przykro mi strasznie, że taki masz przypadek.szkoda mi tez Olafka. A w pozycji bardziej siedzacej też nie przysypia?

popieram! Karoola, oby sie Ci mąż i corcia ogarneli wkrótce! Jakoś taki ciężki z tym niespaniem dzieciakow ten grudzień eh...

Moja dzis jedną drzemke zrobila, porzadna do tej 14tej, ale jakos w miare humor miala ok, i o 20tej zasnela. Po godzinie pobudka na kp. Mamusie starszakow, od kiedy mniej więcej jedną drzemke dzieci Wam robily?

VIOLKA,moja jak tak pozno drzemke skonczy to meczy sie z zasnieciem,po 21wszejzwykle usypia wtedy[/QUOTE]
Dziękuję Kochana:-*
No nie przysypia :-( nie widzi potrzeby w spaniu :-( a opiekunka? No nie wyobrażam sobie zeby ktoś obcy teraz przychodził do mojego dziecka :-( - poza tym nie stać nas na chwilę obecną :-(
Zresztą myślę że słabo by to wyglądało ze matka siedzi w domu i sobie nie radzi i trzeba kogoś zatrudniać :-( - to już dla mnie osobista porażka :-(
Stary 2015-12-09, 22:18   #4367
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedys były zupełnie inne czasy, lepsze

zaje..scie i ważę 61,5kg haha
A poważnie boli mnie coś gardlo

Co jak to coś w nereczce się nie cofnie? Leki?
Domima może Gosia dobrze kombinuje mm?
Poki co to mocz kontrolowac mamy bo sie zastoje robic moga a co za tym idzie zapalenie ukladu moczowego :/

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
W ogóle moja od 3-4 dni jedząc nocna butle zaczyna mi przy końcówce ( jakies 40-50ml) płakac, za grzyb nie wiem, o co chodzi i tez zaczynam sie zastanawiać, czy mm jej nie podchodzi? Ale z drugiej strony rano je normalnie hmm ...

moja sie podrywa, beka jak menel i konczy mleko..

Cytat:
:-* - Dziękuję... hmm...no może faktycznie - chociaż on je tylko mm na noc i w nocy... cholera... może warto spróbować bo juz nic mi nie przychodzi do głowy :-(

'tylko' ale moze to byc jednak przyczyna. Ja bym sprobowala i kochana mimo wszystko wiecej usmiechu i radosci w sobie bo dziecko nastroje wyczowa. Jak jester zdenerwowana to i on jest. Buzka dla was na spokojna noc

Cytat:
Tak to dziwnie wyglada

Padla Ptyska o 23!

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 22:22   #4368
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
Poki co to mocz kontrolowac mamy bo sie zastoje robic moga a co za tym idzie zapalenie ukladu moczowego :/

'tylko' ale moze to byc jednak przyczyna. Ja bym sprobowala i kochana mimo wszystko wiecej usmiechu i radosci w sobie bo dziecko nastroje wyczowa. Jak jester zdenerwowana to i on jest. Buzka dla was na spokojna noc

Tak to dziwnie wyglada

Padla Ptyska o 23!
Dziękuję :-*
Teraz niestety jeszcze mm zamówione ale później chyba zmienię. No musze próbować.
A z tym uśmiechem to długo próbowałam ale teraz się już złamałam. Nie mam po prostu siły... :-( - długo wytrzymałam... Juz nie daje rady :-(
Trzyman kciuki za Ptyske - mam nadzieje ze w Waszym przypadku " zapalenia układu moczowego" to tylko teoria... I że nie będzie to miało w ogóle miejsca... :-*
Stary 2015-12-09, 22:25   #4369
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję :-*
Teraz niestety jeszcze mm zamówione ale później chyba zmienię. No musze próbować.
A z tym uśmiechem to długo próbowałam ale teraz się już złamałam. Nie mam po prostu siły... :-( - długo wytrzymałam... Juz nie daje rady :-(
Trzyman kciuki za Ptyske - mam nadzieje ze w Waszym przypadku " zapalenia układu moczowego" to tylko teoria... I że nie będzie to miało w ogóle miejsca... :-*
To kup inne i jak pomoze to na grupie opchniesz po co sie w razie co meczyc?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-09, 22:28   #4370
DomimaZet
Zakorzenienie

Cytat:
To kup inne i jak pomoze to na grupie opchniesz po co sie w razie co meczyc?
Jakie kupić? :-(

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Dziewczyny idę się położyć... Dziękuję za wszystko.
Jesteście niesamowitym wsparciem :-* - nie chciałam być tu tematem numer jeden :-( - przepraszam ...
Miłych i spokojnych nocek. Całuje :-*
Stary 2015-12-09, 22:28   #4371
Majka232
Zakorzenienie

Gosiak - to Martynka nocny Marek

Domima - spokojnej nocy.
Reszcie mamusiek również!

Dobranoc
Stary 2015-12-09, 22:37   #4372
gosiak0512
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie kupić? :-(

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Dziewczyny idę się położyć... Dziękuję za wszystko.
Jesteście niesamowitym wsparciem :-* - nie chciałam być tu tematem numer jeden :-( - przepraszam ...
Miłych i spokojnych nocek. Całuje :-*
Nie wiem. Ja bebiko daje.

Cytat:
Gosiak - to Martynka nocny Marek

Domima - spokojnej nocy.
Reszcie mamusiek również!

Dobranoc
Jej sie w d.upie poprzewracalo!

Stary 2015-12-10, 06:05   #4373
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Domi- ja Ci sie wcale nie dziwie, ze chcesz wrócić, nawet spotkałam ostatnio koleżankę, ktora urodziła w kwietniu córkę i juz wrocila do pracy, bo nie dawała rady z mała w domu i mowi, ze i ona ma lepszy nastroj i dziecko lepiej sie zachowuje. A co moje dziecię dzis w nocy robiło .... Chyba padnę dzis o 19...
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 07:01   #4374
Konto usunięte

Cytat:
Dziękuję Kochana:-*
No nie przysypia :-( nie widzi potrzeby w spaniu :-( a opiekunka? No nie wyobrażam sobie zeby ktoś obcy teraz przychodził do mojego dziecka :-( - poza tym nie stać nas na chwilę obecną :-(
Zresztą myślę że słabo by to wyglądało ze matka siedzi w domu i sobie nie radzi i trzeba kogoś zatrudniać :-( - to już dla mnie osobista porażka :-(
Nie traktuj tego jako porażki. Trafilo Wam sie dziecko z noestandardowym ukladem nerwowym, nietypowymi zachowami sennymi i to jak najbardziej normalne ze się stresujesz,ptzehmujesz.mi sie trafilo z nietypowym układem trawiennym, malo jędzące, genetycznie najprawdopodobniej. I tez sobie z tym czesto nie radzę, poplakalam się tez czasem. Jak ktos u mnie był w porach karmienia to go prosilam,zeby nakarmil,a noz widelec zje od innego.i od chrzestnego np. jadla no ale wzgledy finansowe jak najbardziej rozumiem. A jak mąż sobie radzi z sytuacją?
Domima,a podawalas jak Olaf tak jeczy jakis lek p.bolowy?

My od 7mej nie spimy. Ewidentnie corce się jakies złe sny śnią,bo ryczy przez sen, przytula,glaskam, ciii robie, nie dziala. A obudze i za sekunde spokoj i usmiech.czyli nie że glodna. W nocy polgodzina impreza,zasnac nie mogła

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-12-10 o 07:20
Stary 2015-12-10, 07:17   #4375
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem. Ja bebiko daje.

Jej sie w d.upie poprzewracalo!
Hehe. Ach te dzieci

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Domi- ja Ci sie wcale nie dziwie, ze chcesz wrócić, nawet spotkałam ostatnio koleżankę, ktora urodziła w kwietniu córkę i juz wrocila do pracy, bo nie dawała rady z mała w domu i mowi, ze i ona ma lepszy nastroj i dziecko lepiej sie zachowuje. A co moje dziecię dzis w nocy robiło .... Chyba padnę dzis o 19...
Nadal swietowalyscie 7 m-cy?

Dzień dobry
Noc ok. Po tych 3 rykach do 23 spal spokojnie i jak wczoraj pkakal 4.30. Dentinox i spał do 7.
Mnie gardlo pobolewa i trochę kataru mam
Stary 2015-12-10, 07:28   #4376
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Hej, u nas o 23 pobudka na smoka i o 3 smok be to cycek był grany, nie pamietam kiedy ostatnio tak było, rano pobudka o 7 i po zjedzeniu cycka tez jakas taka Alicja niespokojna, popłakiwała eh to poszłam
i dorobiłam Bebilonu tak na próbę a zjadła 70 ml Teraz usypia na drzemkę. Chyba cycki mi nie wyrabiają z produkcja

Edytowane przez madzixx88
Czas edycji: 2015-12-10 o 07:29
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 07:33   #4377
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Koperco i tak od stycznia juz cv będziesz slala? I jak na rozmowę będziesz chodzić to gdzie mloda?
Sory ze dopiero dziś Ale znów nam auto ☠☠☠lo i same kłopoty organizacyjne a tu synka na zajęcia autobusu wozić to na styk z czasem jestem.

tak,od 1(no może 2,bo muszę cv uaktualnić)będę spała(jak będzie gdzie). Ja mam mamę co ma auto i pracuje na zmiany więc będę się umawiala na rozmowy jak ma na popołudnie wtedy albo u mnie zajmie się Ala a ja wezmę jej auto albo pojedziemy razem i weźmie ja na spacer. Tylko co z młodą jak dostane pracę-to nie wiem....

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
Witam drogie Panie! Zwieksxylam dziecku nocna porcję wczoraj... Zjadła 230 jakoś tak i kochane spała od 9 aż do teraz!!!!!!! Jupi 😄 częściej ja się budzilam bo sprawdzałam czy wszystko dobrze.... Teraz rano to ja nawet obudziłam bo pampers jej przeciekl.... Drugi raz pod rząd... Muszę jej wyprać zaś pościel i to z podusia bo ona większość wchlonela....
No i super! baardzo się cieszę
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 07:33   #4378
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:

No porównując do 45 dużo

Jak się robi tak foto kalendarz? Ile taka przyjemność?

Boszzz co za noc....
Nerwy wzięły górę i po pół godzinie jej płaczu i mojego wku.rwi.enia którego nawet ręce nie uspokajaly, spała z nami od 1 w nocy...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 07:34   #4379
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:

Padla Ptyska o 23!
hehe, wyobraziłam sobie, jak zrywa się bekać :P

Cytat:
Mojej też tak widać. Ale widać już dłuższy czas i nic...

Cytat:
A w jakiej pozycji je? Na lezaco? Może potrzebuje odbicia?
Na półleżąco, właśnie ją odbijam, ale nie beka...

Cytat:
Ja daje od dawna surowego banana.
A tesciowej mozesz dac, jesli z niej malpiszon jest to akurat by pasowal ;p chyba ze dobra tesciowke masz bo nie kojarze.
Dobrą jak jej nie widzę i o niej nie słyszę :P haha, ale mnie rozwalił ten banan

Mój komandos uwięził mnie w kiblu dziś, a teraz jakieś przeworty ćwiczy na podłodze. Muszę zaraz iść po 5 kg schabu zastanawiam się czy wózkiem, czy pakować laskę w nosidełko ( sklep jest jakieś 200 metrow ode mnie)
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 07:35   #4380
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
Noc paskudna jelitowka mnie dopadla ale sie umeczylam
Kiszki az mnie bola. Dobrze ze M dzis w domu jest. Na 16 mamy usg z mala w szpitalu i mam nadzieje ze mi sie polepszy.

Dlatego ja zaczelam wczesniej :P
Lepiej juz?

Cytat:
Nic. Nie byłam w hm

Ja akurat do spania z dzieckiem nam inne podejście. Mam czujny sen i sie nie wysypiam. Na szczęście starszy często przychodzi i mówi buziaczek i przytulas
oj to ja tak samo mam
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości