|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Jessica Mercedes ścięła włosy, Maff się obraziła i wielka drama... napisał o tym pudel http://www.pudelek.pl/artykul/86690/...sl_na_fryzure/
|
|
|
|
#3932 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Niby po polonistyce, a nic nie wiesz o życiu. Poczytałabyś jakąś wartościową literaturę, Paulo Koejlo to przykład sztandarowy. Może wtedy byłabyś gotowa wdrożyć wasze życie jest w waszych rękach. Przemyśl to, bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje!
|
|
|
|
|
#3933 | |||
|
♥
|
Znacie może, oglądacie? ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez xsun Czas edycji: 2015-12-10 o 13:21 |
|||
|
|
|
#3934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
też dziś czytałam o Maff i Jessice
problemy pierwszego świata ja się tak obcięłam rok temu! zgapiły!
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. Dziwię się, że ktoś jeszcze bierze na serio to co Pudel pisze. Nie mówiąc już o tym, że nie spodziewałam się, że ktokolwiek to jeszcze czyta.
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3939 |
|
Konto usunięte
|
Tak swoja droga super fryzure zrobila Jessice ta stylistka. Rewelacyjnie wyglada w takim cieciu i uczesaniu, naprawde. Az sama chcialabym trafic w jej rece, ciekawe ile kasuje
|
|
|
|
#3940 |
|
Zadomowienie
|
Piękny makijaż Marty Wojnarowskiej w fioletach
Mam pytanie - czy wy na co dzień też malujecie brwi, używacie highlighterów, konturujecie twarz, używacie wyraźnych pomadek, konturówek? U mnie w pracy zauważyłam że pomalowane paznokcie na inny kolor niż bezbarwny są ekstrawagancją (ja używam nudziaków), raz laska z kadry zarządzającej w toalecie podczas eventu pokazała koralową szminkę i powiedziała, że z chęcią by się pomalowała, ale chyba nie wypada. Ja sama w pracy ograniczam się do matowego wykończenia twarzy, matowych cieni toupe, brązowych, brudnego różu, maskary i szminki lub pomadki ochronnej. Wyglądam dobrze, ale czasem tęsknię za kolorem - choćby koralową lub wrzosową szminką czy zieloną lub kobaltową kredką do oczu. Mam kilka paletek, kredki do oczu, szminki w odważnych odcieniach, bo uwielbiam, ale nie zauważyłam, żeby na co dzień były takie kolory widoczne na ulicy, w autobusach, w okolicy w której pracuję. Czasem widuję takie makijaże ale na młodszych dziewczynach, głównie studentkach. Edytowane przez smolinosek86 Czas edycji: 2015-12-10 o 13:57 |
|
|
|
#3941 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3942 | ||
|
no witam
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
ale ja studiuję jeszcze, może w pracy będę musiała to ograniczyć. Czasami dziwnie się z tym czuję, bo na mojej uczelni mało kto mocno się maluje. No ale lubię.
|
||
|
|
|
#3943 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja mam od zawsze używa pomadek w odcieniu różu malinowego lub indyjskiego, jest blondynką i nigdy nie uważałam tego koloru za wulgarny. |
|
|
|
|
#3944 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale moim zdaniem i tak mój makijaż wygląda naturalnie W żadnym wypadku nie tak jak u Maksi czy Katosu. Ktorych makijaże są piękne, ale wg mnie raczej do sesji niż na co dzień. Co do ekstrawagancji, to miałam tak, ze pierwsze razy z czerwoną szminką były krępujące, bo rzeczywiście mało kobiet nosi ją na co dzień. Teraz już się przyzwyczaiłam i nie myślę zupełnie o tym. Grunt to, moim zdnaiem, nie trzasną sobie wieczorowego mejkapu na poranną przejżdżkę tramwajem Chociaż... Jak komuś pasuje...
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Raczkowanie
|
Maff tłumaczyła,że nie chodziło jej o to,kto pierwszy to robi itp,tylko że miała już umówioną ekipę na swoje ścinanie, też chciała film nagrać, zdjęcia zrobić, żeby było fajnie,a wszystkie media to spłycą i będą właśnie pisać,która pierwsza to zrobiła. Popłakała się,bo zdenerwowała się,że ciągle najważniejsze jest,która co pierwsza i rozpęta się afera. Tylko że rozpętała się druga afera
Wg mnie niepotrzebne były te snapy,bo to dalej nakręca spiralę hejtu. Niepotrzebnie jeszcze trochę z ironią dowaliła,że Jessica często się chwali,że w czymś jest pierwsza :P
Chciałem zmienić świat. Doszedłem jednak do wniosku, że mogę jedynie zmieniać samego siebie. - Aldous Huxley Insta-pierdoły Edytowane przez pamelka146 Czas edycji: 2015-12-10 o 14:18 |
|
|
|
#3946 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Podkreślam za to dość mocno oczy - cienie (beże, brązy, oliwki, złota, innych odcieni nie lubię), kredka (na dolnej powiece i w kąciku wewnętrznym górnej), eyeliner (widoczny, kocia kreska).Uwielbiam wyraźne usta (bordo, czerwień), ale wydaje mi się, że wyglądam w nich wulgarnie, więc nie noszę na co dzień, wolę cieliste pomadki lub beżowo-różowe. |
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3949 |
|
Konto usunięte
|
Słuchajcie, jak już piszemy o fryzurach i fryzjerach, to może polecicie jakiegoś dobrego fryzjera w Łodzi ?
|
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz zastanawiam się czy znowu nie ciąć, w długich włosach tak jakoś nijak wyglądam.
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3952 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3953 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czego używasz do konturowania? Możesz coś polecić? Luxy Hair i świąteczne fale Edytowane przez smolinosek86 Czas edycji: 2015-12-10 o 14:50 |
|
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie krótkie włosy (teraz mam do ramion) dodają dużo charakteru - przynajmniej takie mam wrażenie a co do makeupu na co dzień, to ja używam lekko kryjącego podkładu mineralnego, korektora, maluję rzęsy (czasem jak mi się chce to robię kreskę lub używam jakiegoś cienia), robię brwi, dodaję trochę bronzera lub różu i nakładam szminkę. Uwielbiam kolorowe usta, więc sobie często pozwalam. Ale na co dzień nie bawię się w konturowanie czy pełen makijaż oka składający się z kilku cieni
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2015-12-10 o 14:50 |
|
|
|
|
#3955 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
miałam long boba w 2008 i bardzo mocno płakałam, że tak skończyło się "podcinanie końcówek" i ułożenie moich włosów ciekawą fryzurą ![]() i jak na moje to niech każdy się tak ścina ja się czułam okropnie, więc mnie to nie bolało, że ktoś "ściągał"
https://youtu.be/l5NsnN3Hytc Makijaż od A do Z- Zoeva Rose Golden, romantyczne oko | Basia Make-up Edytowane przez floooowers Czas edycji: 2015-12-10 o 15:03 |
|
|
|
|
#3957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i hit dzisiejszego vloga oktoberfest zamiast obersdorf. mnie zastanawia to czy ona naprawde mysli ze instniej takie miasto jak oktoberfest?
|
|
#3958 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3959 |
|
Użyszkodniczka
|
Makijaż codziennie, mam niedoskonałości i kompleksy z tym związane, więc niestety. Średnio kryjący podkład, korektor na zmiany i troszkę pod oczy + puder matujący. Mam jedną paletkę cieni i nie czuję potrzeby mieć ich więcej
Kupiłam ostatnio eyeliner, ale jeszcze nie otworzyłam :P Usta codziennie oczoyebno-różowe, lubię I od wielkiego dzwonu róz na policzkach. I nie miałam jeszcze w życiu rozświetlacza, ale planuję kupić polecany przez Was lovely jak będę w Pl A jeszcze z ulubieńców- szukałam czegoś wygładzającego do twarzy, akurat była promo w aptece i po ponad miesiącu używania mogę z całego serca polecić koncentrat Shiseido Ibuki. Byłam sceptycznie nastawiona do Shiseido, bo naoglądałam się Szusz i niezbyt przekonały mnie efekty u niej (używała innej serii), ale serio- to najlepszy kosmetyk jaki w życiu miałam. Wchłania się błyskawicznie, naprawdę wygładza i leczy niedoskonałości. Boję się tylko, że moja skóra się do niego przyzwyczai, a tego nie przeżyję
Edytowane przez RudeOne Czas edycji: 2015-12-10 o 15:18 |
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak mi się podobają kolorowe szminki na kimś ![]() A na co dzień robię pełen makijaż, szczególnie muszę skupiać się na zakrywaniu niedoskonałości cery, jak mam więcej czasu to poszaleję z cieniami Jedyne co mnie denerwuje to brwi - zajmują mi najwięcej czasu i jak tak patrzę na zdjęciach to codziennie wychodzą inaczej :/ Myślę nad zrobieniem makijażu permanentnego metodą microblending, ma może któraś z Was? Polecacie?
,,Jeśli Twoja wada to rozmiar to sama się krzywdzisz...'' Dietkuję ![]() Edytowane przez kochanowska Czas edycji: 2015-12-10 o 15:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.

Niby po polonistyce, a nic nie wiesz o życiu. Poczytałabyś jakąś wartościową literaturę, Paulo Koejlo to przykład sztandarowy. Może wtedy byłabyś gotowa wdrożyć wasze życie jest w waszych rękach. Przemyśl to, bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje!
problemy pierwszego świata
ja się tak obcięłam rok temu! zgapiły!

ale ja studiuję jeszcze, może w pracy będę musiała to ograniczyć. Czasami dziwnie się z tym czuję, bo na mojej uczelni mało kto mocno się maluje. No ale lubię.