Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 133 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-10, 15:31   #3961
xsun

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość

Jak mi się podobają kolorowe szminki na kimś a sama jesli już w ogóle je maluję, to mogę tylko używać nude lub brudnych róży, bo raz, że tylko takie mi pasują, a dwa, że mam bardzo wąskie usta, więc w każdej wyrazistej szmince wyglądam jak clown
A na co dzień robię pełen makijaż, szczególnie muszę skupiać się na zakrywaniu niedoskonałości cery, jak mam więcej czasu to poszaleję z cieniami Jedyne co mnie denerwuje to brwi - zajmują mi najwięcej czasu i jak tak patrzę na zdjęciach to codziennie wychodzą inaczej :/ Myślę nad zrobieniem makijażu permanentnego metodą microblending, ma może któraś z Was? Polecacie?
Tutaj jest cały wątek na ten temat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=52691
Sama myślałam, żeby sobie zrobić, ale po obejrzeniu niektórych zdjęć właśnie w tym wątku, chyba się nie zdecyduje. Jak się okazało trudno trafić na fachowca, gdzie będziesz miała pewność, że nie zepsuje Ci brwi.
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 15:35   #3962
201607111017
Konto usunięte

Ja codziennie używam bazy+podkład, puder, brwi (zaznaczam je dość mocno, ale nie robię takich wyrazistych instabrows) i rzęsy. Szaleje za to z ustami fiolety, czerwienie, no wszystko. Codziennie mam jakiś intensywny kolor.
Studiuje, ale na dość męskim kierunku i jeżeli juz są dziewczyny to raczej takie stroniace od makijażu. Pewnie się wyróżniam, czasami zauważe spojrzenie prowadzącego, ale przecież mogę wyglądać jak chce

201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 15:42   #3963
L e n a a
Rozeznanie

Przeczytałam ten wpis callmeblodie:
http://www.callmeblondieee.pl/podroz...9%A5%EF%B8%8E/

Wpis w zamyśle Basi miał ukazać jak trudną ma pracę. W skrócie pojechała do Poznania żeby spotkać się z jakimś klientem, spotkanie trwało 1h. Udała się do "najwspanialszego kompleksu handlowo-biznesowego" czyli do Starego Browaru (zwykłe centrum handlowe, nie wiem jakie biznesy tam się odbywają, ale właścicielem jest bizneswoman Kulczykowa wiec może o to jej chodziło). Sporo czasu jej zeszło w sklepie MK i na plotkach o blogosferze z nowo poznaną vlogerką. Rzeczywiście pokazała w tym wpisie inną stronę zawodu blogera.

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-12-10 o 15:43
L e n a a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 15:54   #3964
xsun

Cytat:
Napisane przez L e n a a Pokaż wiadomość

Wpis w zamyśle Basi miał ukazać jak trudną ma pracę. W skrócie pojechała do Poznania żeby spotkać się z jakimś klientem, spotkanie trwało 1h. Udała się do "najwspanialszego kompleksu handlowo-biznesowego" czyli do Starego Browaru (zwykłe centrum handlowe, nie wiem jakie biznesy tam się odbywają, ale właścicielem jest bizneswoman Kulczykowa wiec może o to jej chodziło). Sporo czasu jej zeszło w sklepie MK i na plotkach o blogosferze z nowo poznaną vlogerką. Rzeczywiście pokazała w tym wpisie inną stronę zawodu blogera.
Czułam się jakbym czytała opowiadanie dziecka z podstawówki

A tak odnosząc się do treści, no sorry, ale co jest takiego ciężkiego/trudnego w tym co opisała? Picie kawy, która Starbucks to to nie był? przechadzka po sklepach? ploteczki?

Lubię ją, ale chyba trochę przesadza.

Stary 2015-12-10, 15:56   #3965
201709190931
Konto usunięte

Cytat:

To spotkanie z semiką nie wiem po co opisane, skoro celem tego wpisu było pokazanie jak wygląda jej praca. Gdybym powiedziała komuś, że moja praca nie jest taka super bo byłam gdzieś ze znajomymi po wyjściu z firmy i wróciłam do domu późnym wieczorem to by mnie wyśmiał.

Edytowane przez 201709190931
Czas edycji: 2015-12-10 o 16:09
201709190931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 15:57   #3966
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nike04 Pokaż wiadomość
Ciekawią mnie pędzle Maxi, ale mam komplet 12 pędzli z Zoeva i bardziej myślę nad tą firmą. Za 180e mogę mieć największy komplet z dużą kosmetyczka albo za te pieniądze kupić które mnie najbardziej interesują. Jestem z nich bardzo zadowolona, a jeśli komplet Maxi będzie za około 800zl 7 sztuk to ja dziękuję musiałyby mi do tego kawę robić. Zresztą podoba mi się tylko ta kulka i ten omiatajacy.
Mnie również nie powaliły na kolana, mam wrażenie, że wszystkie są do siebie podobne, ta kulka jest fajna i kupiłbym z ciekawości. Ale chyba jednak wolę Zoevę. Sprawdza mi się bardzo dobrze no i Maxi mogła sobie darować te pozłacane skuwki, to już pachnie trochę snobizmem. Mam wrażenie, że trochę jej sodówka uderza. Większość jej normalnych subskrybentek nie kupi jej pędzli, bo są za drogie, ale po komentarzach widziałam, że psychofanki już szykują portfele :P
Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Kibicuje Katosu, ostatnio włączyłam sobie jej film o konturowaniu na mokro i przypomniałam sobie, jaka jest fajna Spokojna, merytoryczna, niezłośliwa Kiedyś wolałam Maxi, ale po jej gadkach o helołin, jakoś straciłam sympatię
:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53753254]Tak, Katosu to prawdziwa profesjonalistka [/QUOTE]
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53753908]Te cięte riposty Maxineczki naprawdę czasem powodują niesmak [/QUOTE]
Mam bardzo podobnie, jeśli chodzi o Katosu. Kiedyś jej nie lubiłam, a teraz widzę, że jednak jest bardzo wyważona, prezentuje wysoki poziom warsztatu, produkty jej projektu są chwalone, szczególnie rzęsy i ta paleta MaqPro. A riposty Maxi są słabe, nie wolno niczego krytykować, bo zaraz przyleci ze swoim złośliwym usmieszkiem "jesteś zazdrosna, bo jestem taka wspaniała". Maxi stała się trochę taka...niemiła?
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:01   #3967
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ej serio, gdyby ktoś chciał mnie torturować, to oglądanie godzinnej wersji tej scenki załatwiłoby sprawę. Jak mnie serce boli jak ona coś wymawia z angielskiego
Bo ona zna francuski, jest kontrowersyjna. Angielski jest taki pospolity!
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:03   #3968
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlaya Pokaż wiadomość

Mam bardzo podobnie, jeśli chodzi o Katosu. Kiedyś jej nie lubiłam, a teraz widzę, że jednak jest bardzo wyważona, prezentuje wysoki poziom warsztatu, produkty jej projektu są chwalone, szczególnie rzęsy i ta paleta MaqPro. A riposty Maxi są słabe, nie wolno niczego krytykować, bo zaraz przyleci ze swoim złośliwym usmieszkiem "jesteś zazdrosna, bo jestem taka wspaniała". Maxi stała się trochę taka...niemiła?
ja lubię Katosu za jej fenomenalne makijaże typu cut crease czy inne bardziej "niecodziennie" stylizacje, dopiero w nich widać jej talent. Super był halloweenowy makijaż elfa . I fajnie przekazuje swoją wiedzę, co było widać w filmiku o konturowaniu. Trochę żałuję, że w ulubieńcach pokazuje produkty, które albo są u nas niedostępne, albo drogie - no ale to już bardziej mój problem, więc nie oglądam ulubieńców i tyle Rozumiem, że po prostu pokazuje to, co sama używa i lubi.

Maxi też bardzo lubię i jej nie mam nic do zarzucenia Chyba mamy podobne poczucie humoru :P
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:09   #3969
anlaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja lubię Katosu za jej fenomenalne makijaże typu cut crease czy inne bardziej "niecodziennie" stylizacje, dopiero w nich widać jej talent. Super był halloweenowy makijaż elfa . I fajnie przekazuje swoją wiedzę, co było widać w filmiku o konturowaniu. Trochę żałuję, że w ulubieńcach pokazuje produkty, które albo są u nas niedostępne, albo drogie - no ale to już bardziej mój problem, więc nie oglądam ulubieńców i tyle Rozumiem, że po prostu pokazuje to, co sama używa i lubi.

Maxi też bardzo lubię i jej nie mam nic do zarzucenia Chyba mamy podobne poczucie humoru :P
Fakt, Katosu jest o wiele bardziej kreatywna i wydaje się, że chyba ma większe umiejętności. Ten słynny cutcrease
Maxi zawsze lubiłam, ale od jakiegoś czasu widzę, że jednak jest brakuje jej trochę pomysłów, źle (złośliwie) przyjmuje krytykę, ale ogólnie wydaje się fajną, konkretną babką, jej poczucie humoru często trafia też w moje
anlaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:14   #3970
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Czułam się jakbym czytała opowiadanie dziecka z podstawówki

A tak odnosząc się do treści, no sorry, ale co jest takiego ciężkiego/trudnego w tym co opisała? Picie kawy, która Starbucks to to nie był? przechadzka po sklepach? ploteczki?

Lubię ją, ale chyba trochę przesadza.

Właśnie nic, a miała pokazać tą prawdziwą stronę zawodu blogera. Te jej wpisy niby schludne, widać, że wkłada w nie sporo pracy, ale są strasznie sztuczne, płytkie i dziecinne. Kiedyś podobnie pisała Kasia Tusk, ale zatrudniła kogoś do pisania i teraz jest u niej dużo lepiej. Dla mnie najlepsze wpisy na blogu ma http://macademiangirl.com/

Cytat:
Napisane przez Dragonknight Pokaż wiadomość
To spotkanie z semiką nie wiem po co opisane, skoro celem tego wpisu było pokazanie jak wygląda jej praca. Gdybym powiedziała komuś, że moja praca nie jest taka super bo byłam gdzieś ze znajomymi po wyjściu z firmy i wróciłam do domu późnym wieczorem to by mnie wyśmiano.
Gdyby nic nie napisała o tym spotkaniu czy zakupach w centrum handlowym to niewiele miałaby do napisania. Taka prawda, ale na siłę stara się udowodnić jak ciężko pracuje, wstaje o 5 wraca do domu o 24. To nic, że większość tego czasu spędza na zakupach czy ploteczkach.

Edytowane przez L e n a a
Czas edycji: 2015-12-10 o 16:19
Stary 2015-12-10, 16:16   #3971
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

Już nie
Ale w sumie nazywają to "Centrum handlu, sztuki i biznesu" więc Basia sobie tego nie wymyśliła

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:23   #3972
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Wyśmiewasz bo nie rozumiesz Niby po polonistyce, a nic nie wiesz o życiu. Poczytałabyś jakąś wartościową literaturę, Paulo Koejlo to przykład sztandarowy. Może wtedy byłabyś gotowa wdrożyć wasze życie jest w waszych rękach. Przemyśl to, bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje!
No tak, to lepsze niż just be yourself - złota rada życia chyba sobie walnę dziarę taką. Albo nieee - lepiej live your life - przekaz na sto procent.

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
Napisane przez smolinosek86 Pokaż wiadomość
A czego używasz do konturowania? Możesz coś polecić?

A różnie, obecnie KOBO Sahara Sand i bronzera z MySecret oraz rozświetlacza z MySecret lub Wibo. Czasami 4 korektorów do konturowania z KOBO. No i korektora rozświetlającego z... KOBO

---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

Cytat:
Napisane przez caaaapri Pokaż wiadomość
mnie zastanawia to czy ona naprawde mysli ze instniej takie miasto jak oktoberfest?
Może gdyby, będąc co chwilę w Niemczech, robiła coś innego i bardziej wartościowego niż wieczne łażenie po DM i ulicy butików, to ogarnęłaby podstawy z wiedzy o świecie. A przynajmniej byłoby jej na pewno łatwiej zapamiętać proste informacje i przede wszystkim dostępne na każdym kroku dla cywilizowanej, kreującej się na nowoczesną, kobiety.

Niech sobie każdy spędza czas, jak lubi - nie każę nikomu zwiedzać i czytac przewodników (sama łażę po blokowiskach, jak jestem w europejskich miastach - nie jest to raczej klasyczne zwiedzanie), ale no ludzie złoci - OKTOBERFEST - serio?
Stary 2015-12-10, 16:27   #3973
roseplum
niepolubiecie

Cytat:
Fakt, Katosu jest o wiele bardziej kreatywna i wydaje się, że chyba ma większe umiejętności. Ten słynny cutcrease
ale wyczucie koloru żadne
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:32   #3974
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
ale wyczucie koloru żadne
tak? według mnie nie ma się do czego przyczepić ;P
Cytat:
Właśnie nic, a miała pokazać tą prawdziwą stronę zawodu blogera. Te jej wpisy niby schludne, widać, że wkłada w nie sporo pracy, ale są strasznie sztuczne, płytkie i dziecinne. Kiedyś podobnie pisała Kasia Tusk, ale zatrudniła kogoś do pisania i teraz jest u niej dużo lepiej. Dla mnie najlepsze wpisy na blogu ma http://macademiangirl.com/
ja spotkałam dwa razy w trójmiejskich kawiarniach Tuskównę i zawsze pisała akurat sama jakieś teksty, obok siedziały te dziewczyny z działu sportowego i kulinarnego i coś tam między sobą konsultowały. Ale to było z rok temu, teraz może coś się zmieniło
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:33   #3975
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez minthema Pokaż wiadomość
Już nie
Ale w sumie nazywają to "Centrum handlu, sztuki i biznesu" więc Basia sobie tego nie wymyśliła
Ale w praktyce to zwykłe centrum handlowe.
Stary 2015-12-10, 16:33   #3976
xsun

Trafiłam właśnie na ciekawy artykuł? przemyślenie? (w sumie nie wiem do czego to zaliczyć)

http://www.grabari.pl/?p=528

Co myślicie?
Stary 2015-12-10, 16:34   #3977
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
No tak, to lepsze niż just be yourself - złota rada życia chyba sobie walnę dziarę taką. Albo nieee - lepiej live your life - przekaz na sto procent.

a może never give up? albo ewentalnie życie aż do śmierci? lub a kto umarł ten nie żyje?
Stary 2015-12-10, 16:35   #3978
smolinosek86
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

A różnie, obecnie KOBO Sahara Sand i bronzera z MySecret oraz rozświetlacza z MySecret lub Wibo. Czasami 4 korektorów do konturowania z KOBO. No i korektora rozświetlającego z... KOBO

Może poszukam szaf KOBO i My Secret- nigdy nic nie miałam z tych firm, a wiele osób zachwala szczególnie My Secret.

Nowa Tati

Olimpia i ulubieńcy - ktoś miał to trio z Oriflame?

Chloe Morello i piersze wrażenie Mac Masterclass Brushes

Edytowane przez smolinosek86
Czas edycji: 2015-12-10 o 16:38
smolinosek86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:35   #3979
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Ale w praktyce to zwykłe centrum handlowe.

no niezupełnie
Stary 2015-12-10, 16:40   #3980
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość

ja spotkałam dwa razy w trójmiejskich kawiarniach Tuskównę i zawsze pisała akurat sama jakieś teksty, obok siedziały te dziewczyny z działu sportowego i kulinarnego i coś tam między sobą konsultowały. Ale to było z rok temu, teraz może coś się zmieniło
Podczytuję jej bloga, kiedyś pisała bardzo prosto, robiła błędy itp. Nagle jej sposób pisania zmienił się z wpisu na wpis, a w sieci pojawiły się pogłoski, że zatrudniła kogoś do pisania. Może robi tylko zarys tego co chce żeby było we wpisie.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość

no niezupełnie
Czyli?
Stary 2015-12-10, 16:41   #3981
201605301111
Konto usunięte

ile trzymacie w lodówce ten smalec z jadłonomii? Robiłam w niedziele wieczorem, myslicie, ze jak zjem dzisiaj to umre?
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:43   #3982
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Podczytuję jej bloga, kiedyś pisała bardzo prosto, robiła błędy itp. Nagle jej sposób pisania zmienił się z wpisu na wpis, a w sieci pojawiły się pogłoski, że zatrudniła kogoś do pisania. Może robi tylko zarys tego co chce żeby było we wpisie.

---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Czyli?
co czyli?
piszesz, że nie spełnia innej funkcji niż handlowa, a ja ci piszę, że spełnia. są tam biurowce, siedziby firm, a nierzadko również organizowane są tam imprezy kulturalne. no ale skoro się wypowiadasz, to chyba wiesz takie rzeczy, co? Stąd nazwa Centrum handlu, sztuki i biznesu, bo dzieją się tam różne rzeczy, nie tylko sprzedaż szminek w rossie.

Edytowane przez olenkasz
Czas edycji: 2015-12-10 o 16:45
olenkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:44   #3983
201607131110
Konto usunięte

Vlog u Kretki. Nie oglądałam jej, nie przepadałam za nią po kilku filmach, które zobaczyłam, a teraz lecę każdy filmik po kolei To chyba dzięki tym filmikom z Łobuzami. Fajna rodzinka. I ta piękna amerykańska choinka!

Chyba chodzi o to, że lubię vlogi rodzinne - kiedyś CTFxC, teraz Alli Speed, Glamrodzina, Shaytards i teraz Kretka

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-12-10 o 16:45
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:47   #3984
201607111632
Konto usunięte

Cytat:

Gdyby nic nie napisała o tym spotkaniu czy zakupach w centrum handlowym to niewiele miałaby do napisania. Taka prawda, ale na siłę stara się udowodnić jak ciężko pracuje, wstaje o 5 wraca do domu o 24. To nic, że większość tego czasu spędza na zakupach czy ploteczkach.

Taaaaki cięzki dzień, ho ho ho

Cytat:
Trafiłam właśnie na ciekawy artykuł? przemyślenie? (w sumie nie wiem do czego to zaliczyć)

Co myślicie?
Również nie rozumiem fenomenu gimbazjalnych idolów. Przyda mi się ten tekst poniekąd do licencjatu, dzięki
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:48   #3985
xsun

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Taaaaki cięzki dzień, ho ho ho

Również nie rozumiem fenomenu gimbazjalnych idolów. Przyda mi się ten tekst poniekąd do licencjatu, dzięki
Cieszę się, że nieświadomie pomogłam
Stary 2015-12-10, 16:51   #3986
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Tutaj jest cały wątek na ten temat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=52691
Sama myślałam, żeby sobie zrobić, ale po obejrzeniu niektórych zdjęć właśnie w tym wątku, chyba się nie zdecyduje. Jak się okazało trudno trafić na fachowca, gdzie będziesz miała pewność, że nie zepsuje Ci brwi.

Oo, dzięki bardzo, już się biorę za czytanie! Mam jedną zaufaną osobę, która zrobiła mi perfekcyjne brwi, natomiast ona nie uznaje makijażu permanentnego, ewentualnie mówiła, że może zacznie się zajmować tą metodą, dlatego chciałam się najpierw dowiedzieć co i jak

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:53   #3987
L e n a a
Rozeznanie

Cytat:
co czyli?
piszesz, że nie spełnia innej funkcji niż handlowa, a ja ci piszę, że spełnia. są tam biurowce, siedziby firm, a nierzadko również organizowane są tam imprezy kulturalne. no ale skoro się wypowiadasz, to chyba wiesz takie rzeczy, co? Stąd nazwa Centrum handlu, sztuki i biznesu, bo dzieją się tam różne rzeczy, nie tylko sprzedaż szminek w rossie.
Ale masz problem W praktyce to zwykłe centrum handlowe, ale fakt lepiej brzmi kompleks handlowo-biznesowy czy Centrum handlu, sztuki i biznesu, , tylko kto używa takiego określenia idąc do Starego Browaru
Stary 2015-12-10, 16:54   #3988
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

Co myślicie?
kurde, myslałam, że jestem w miare "na czasie", ale kim są grindrerzy? ;-;

Cytat:
krótki instruktaż poprawiania tatuaży żelowym długopisem.
<3<3<3 never forget

ale pan chyba wszedł na inny kanał bo tego filmu juz u niej na yt nie ma i to od dłuzszego czasu :P albo nie do konca "nie wiedzial o kogo chodzi"

Generalnie co do samego zjawiska "fejmu" to po czesci sie zgadzam, ale tez nie podchodze do tego tak emocjonalnie.
Dla mnie dziewczynka od tatuaży moze sobie byc "fejmem" w żaden sposób mnie to nie boli, ona nie tworzy nic żenującego (nic porywającego szczególnie tez nie, ale najwidoczniej do ludzi to trafia), nikogo nie zmusza do oglądania ani nic.
Chociaz niektóre sposoby wybicia sie i zyskania jakiegoś szacunku, akceptacji czy rozgłosu wsród rówiesników uwazam za mega slabe i żenujące - piszę tutaj np. o tych dziewczynkach od seksu z tymi raperami (?) i ich snapami z gołymi tylkami i cyckami
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 16:58   #3989
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
a może never give up? albo ewentalnie życie aż do śmierci? lub a kto umarł ten nie żyje?
Nie. Myślę, że jednak skuszę się na ->
https://www.facebook.com/wydziaraned...type=3&theater

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Ale masz problem W praktyce to zwykłe centrum handlowe, ale fakt lepiej brzmi kompleks handlowo-biznesowy czy Centrum handlu, sztuki i biznesu, , tylko kto używa takiego określenia idąc do Starego Browaru

Nie rozumiesz, jak Ci się wykłada słowo po słowie jak na tacy?
To nie jest w praktyce zwykłe centrum handlowe. Rozumiesz? N i e j e s t.
Stary 2015-12-10, 17:02   #3990
minthema
Zakorzenienie

Cytat:

Nie rozumiesz, jak Ci się wykłada słowo po słowie jak na tacy?
To nie jest w praktyce zwykłe centrum handlowe. Rozumiesz? N i e j e s t.
Lenaa po prostu nie umie przyznać się do błędu i chyba przekonałyśmy się o tym już nie raz, nie ma co sobie szarpać nerwów tylko olać

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości