|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
♥
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=52691 Sama myślałam, żeby sobie zrobić, ale po obejrzeniu niektórych zdjęć właśnie w tym wątku, chyba się nie zdecyduje. Jak się okazało trudno trafić na fachowca, gdzie będziesz miała pewność, że nie zepsuje Ci brwi. |
|
|
|
|
#3962 |
|
Konto usunięte
|
Ja codziennie używam bazy+podkład, puder, brwi (zaznaczam je dość mocno, ale nie robię takich wyrazistych instabrows) i rzęsy. Szaleje za to z ustami fiolety, czerwienie, no wszystko. Codziennie mam jakiś intensywny kolor.Studiuje, ale na dość męskim kierunku i jeżeli juz są dziewczyny to raczej takie stroniace od makijażu. Pewnie się wyróżniam, czasami zauważe spojrzenie prowadzącego, ale przecież mogę wyglądać jak chce ![]() |
|
|
|
#3963 |
|
Rozeznanie
|
Przeczytałam ten wpis callmeblodie:
http://www.callmeblondieee.pl/podroz...9%A5%EF%B8%8E/ Wpis w zamyśle Basi miał ukazać jak trudną ma pracę. W skrócie pojechała do Poznania żeby spotkać się z jakimś klientem, spotkanie trwało 1h. Udała się do "najwspanialszego kompleksu handlowo-biznesowego" czyli do Starego Browaru (zwykłe centrum handlowe, nie wiem jakie biznesy tam się odbywają, ale właścicielem jest bizneswoman Kulczykowa wiec może o to jej chodziło). Sporo czasu jej zeszło w sklepie MK i na plotkach o blogosferze z nowo poznaną vlogerką. Rzeczywiście pokazała w tym wpisie inną stronę zawodu blogera.
Edytowane przez L e n a a Czas edycji: 2015-12-10 o 15:43 |
|
|
|
#3964 | |
|
♥
|
Cytat:
A tak odnosząc się do treści, no sorry, ale co jest takiego ciężkiego/trudnego w tym co opisała? Picie kawy, która Starbucks to to nie był? przechadzka po sklepach? ploteczki? Lubię ją, ale chyba trochę przesadza. |
|
|
|
|
#3965 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 201709190931 Czas edycji: 2015-12-10 o 16:09 |
|
|
|
|
#3966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i Maxi mogła sobie darować te pozłacane skuwki, to już pachnie trochę snobizmem. Mam wrażenie, że trochę jej sodówka uderza. Większość jej normalnych subskrybentek nie kupi jej pędzli, bo są za drogie, ale po komentarzach widziałam, że psychofanki już szykują portfele :PCytat:
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53753908]Te cięte riposty Maxineczki naprawdę czasem powodują niesmak [/QUOTE]Mam bardzo podobnie, jeśli chodzi o Katosu. Kiedyś jej nie lubiłam, a teraz widzę, że jednak jest bardzo wyważona, prezentuje wysoki poziom warsztatu, produkty jej projektu są chwalone, szczególnie rzęsy i ta paleta MaqPro. A riposty Maxi są słabe, nie wolno niczego krytykować, bo zaraz przyleci ze swoim złośliwym usmieszkiem "jesteś zazdrosna, bo jestem taka wspaniała". Maxi stała się trochę taka...niemiła? |
||
|
|
|
#3967 |
|
Zakorzenienie
|
Bo ona zna francuski, jest kontrowersyjna. Angielski jest taki pospolity!
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że po prostu pokazuje to, co sama używa i lubi. Maxi też bardzo lubię i jej nie mam nic do zarzucenia Chyba mamy podobne poczucie humoru :P
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Maxi zawsze lubiłam, ale od jakiegoś czasu widzę, że jednak jest brakuje jej trochę pomysłów, źle (złośliwie) przyjmuje krytykę, ale ogólnie wydaje się fajną, konkretną babką, jej poczucie humoru często trafia też w moje
|
|
|
|
|
#3970 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez L e n a a Czas edycji: 2015-12-10 o 16:19 |
||
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie nazywają to "Centrum handlu, sztuki i biznesu" więc Basia sobie tego nie wymyśliła
|
|
#3972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sobie walnę dziarę taką. Albo nieee - lepiej live your life - przekaz na sto procent.---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- A różnie, obecnie KOBO Sahara Sand i bronzera z MySecret oraz rozświetlacza z MySecret lub Wibo. Czasami 4 korektorów do konturowania z KOBO. No i korektora rozświetlającego z... KOBO ![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
Niech sobie każdy spędza czas, jak lubi - nie każę nikomu zwiedzać i czytac przewodników (sama łażę po blokowiskach, jak jestem w europejskich miastach - nie jest to raczej klasyczne zwiedzanie), ale no ludzie złoci - OKTOBERFEST - serio? |
||
|
|
|
#3973 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3974 | |
|
Zakorzenienie
|
tak? według mnie nie ma się do czego przyczepić ;P
Cytat:
|
|
#3975 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3976 |
|
♥
|
Trafiłam właśnie na ciekawy artykuł? przemyślenie? (w sumie nie wiem do czego to zaliczyć)
http://www.grabari.pl/?p=528 Co myślicie? |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
a może never give up? albo ewentalnie życie aż do śmierci? lub a kto umarł ten nie żyje?
|
#3978 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nowa Tati Olimpia i ulubieńcy - ktoś miał to trio z Oriflame? Chloe Morello i piersze wrażenie Mac Masterclass Brushes Edytowane przez smolinosek86 Czas edycji: 2015-12-10 o 16:38 |
|
|
|
|
#3979 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3980 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Czyli? |
|
|
|
|
#3981 |
|
Konto usunięte
|
ile trzymacie w lodówce ten smalec z jadłonomii? Robiłam w niedziele wieczorem, myslicie, ze jak zjem dzisiaj to umre?
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszesz, że nie spełnia innej funkcji niż handlowa, a ja ci piszę, że spełnia. są tam biurowce, siedziby firm, a nierzadko również organizowane są tam imprezy kulturalne. no ale skoro się wypowiadasz, to chyba wiesz takie rzeczy, co? Stąd nazwa Centrum handlu, sztuki i biznesu, bo dzieją się tam różne rzeczy, nie tylko sprzedaż szminek w rossie.
Nie było nas, był las, nie będzie nas, będzie las. Edytowane przez olenkasz Czas edycji: 2015-12-10 o 16:45 |
|
|
|
|
#3983 |
|
Konto usunięte
|
Vlog u Kretki. Nie oglądałam jej, nie przepadałam za nią po kilku filmach, które zobaczyłam, a teraz lecę każdy filmik po kolei To chyba dzięki tym filmikom z Łobuzami. Fajna rodzinka. I ta piękna amerykańska choinka! Chyba chodzi o to, że lubię vlogi rodzinne - kiedyś CTFxC, teraz Alli Speed, Glamrodzina, Shaytards i teraz Kretka
Edytowane przez 201607131110 Czas edycji: 2015-12-10 o 16:45 |
|
|
|
#3984 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Taaaaki cięzki dzień, ho ho ho ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3985 |
|
♥
|
|
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo, dzięki bardzo, już się biorę za czytanie! Mam jedną zaufaną osobę, która zrobiła mi perfekcyjne brwi, natomiast ona nie uznaje makijażu permanentnego, ewentualnie mówiła, że może zacznie się zajmować tą metodą, dlatego chciałam się najpierw dowiedzieć co i jak
|
|
#3987 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3988 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ale pan chyba wszedł na inny kanał bo tego filmu juz u niej na yt nie ma i to od dłuzszego czasu :P albo nie do konca "nie wiedzial o kogo chodzi" Generalnie co do samego zjawiska "fejmu" to po czesci sie zgadzam, ale tez nie podchodze do tego tak emocjonalnie. Dla mnie dziewczynka od tatuaży moze sobie byc "fejmem" w żaden sposób mnie to nie boli, ona nie tworzy nic żenującego (nic porywającego szczególnie tez nie, ale najwidoczniej do ludzi to trafia), nikogo nie zmusza do oglądania ani nic. Chociaz niektóre sposoby wybicia sie i zyskania jakiegoś szacunku, akceptacji czy rozgłosu wsród rówiesników uwazam za mega slabe i żenujące - piszę tutaj np. o tych dziewczynkach od seksu z tymi raperami (?) i ich snapami z gołymi tylkami i cyckami |
||
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://www.facebook.com/wydziaraned...type=3&theater ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Cytat:
Nie rozumiesz, jak Ci się wykłada słowo po słowie jak na tacy? To nie jest w praktyce zwykłe centrum handlowe. Rozumiesz? N i e j e s t. |
||
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

Jedyne co mnie denerwuje to brwi - zajmują mi najwięcej czasu i jak tak patrzę na zdjęciach to codziennie wychodzą inaczej :/ Myślę nad zrobieniem makijażu permanentnego metodą microblending, ma może któraś z Was? Polecacie? 
czyli do Starego Browaru (zwykłe centrum handlowe, nie wiem jakie biznesy tam się odbywają, ale właścicielem jest bizneswoman Kulczykowa wiec może o to jej chodziło). Sporo czasu jej zeszło w sklepie MK i na plotkach o blogosferze z nowo poznaną vlogerką.
Rzeczywiście pokazała w tym wpisie inną stronę zawodu blogera.

Chyba mamy podobne poczucie humoru :P
Niby po polonistyce, a nic nie wiesz o życiu. Poczytałabyś jakąś wartościową literaturę, Paulo Koejlo to przykład sztandarowy. Może wtedy byłabyś gotowa wdrożyć wasze życie jest w waszych rękach. Przemyśl to, bo nikt za Ciebie życia nie przeżyje!