|
|
#301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Tak, badania maja swoj termin waznosci, dlatego hiv z ppczatku ciazy jest niewazny, toxo powtarza sie co trymestr
![]() Taxi moze odmowic zabrania rodzacej.... Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#302 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
choc ja mam w planie i tak dzwonic po TZta ale dla mnie rodzenie w dzien to kiepska opcja bo szpital jest w centrum, już to widze ja ze skurczami i stoimy w korku |
|
|
|
|
#303 |
|
Zakorzenienie
|
Wtedy najlepiej dzwonić po karetke, ale nie masz pewności, że Cię zawiozą do tego, którego chcesz.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#304 |
|
Zakorzenienie
|
ja pomelo najpierw obieramy ze skórki tak jak jabłko potem rękoma łamie na pół i obieramy każdy plaster z tej białej blonki
im twardszy tym lepszy gdzieś kiedyś wyczytalam
|
|
|
|
#305 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#307 | ||
|
Zakorzenienie
|
Przyszedł Tż i wyprowadził swojego pieska na spacer
nie po to zakładałyśmy fejsbuka nie ? ![]() no ale jak się skurcze zaczynają to nie są jakieś regularne więc musicie napisać Cytat:
+ skurcze co 5 min to może mi zejdzie trochę dłużej Sami się oferowali Jeśli będę na weekendzie u znajomych, bo studia to oni mnie zawiozą jeśli Tż nie będzie ![]() A właśnie apropo Tż.. Wypomniałam mu znowu jak przyszedł po pracy i powiedział, że głupio powiedział i że na pewno by coś wykombinował ![]() Cytat:
Kupiłam sobie 2kg jabłek, bananów i pomarańczy właśnie Do tego kiwi, które właśnie zjadłam i mam po nim zgagę ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- W ogóle chciałam ten seler konserwowy i nie było w biedronce
Edytowane przez magda1706 Czas edycji: 2015-12-10 o 18:30 |
||
|
|
|
#308 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja jestem zla ja nie wiem... poszlam sobie do naszego wiejskiego sklepiku. Tam oczywiscie zgraja pijaczkow pod. Wchodze do sklepu a za mna tekst jednego "Ale duzy brzuch. Chyba niedlgo sie rozpruje". Na ogol staram sie nie byc chamska ale nie wytrzymalam. Odwrocilam sie i mowie do niego "Rozpruc to Ci sie moga spodnie na dup.ie" koles kolo 50. Wiem niegrzeczne to bylo ale nie wytrzymalam. Jakbym powiedziala o tym TZ-towi pewnie by poszedl mu jape obic...
|
#309 | |
|
Zakorzenienie
|
Magda, dobrze, ze przypomnialas... Musze kupic seler i wszystkie skladniki do salatki na sobote bo do sasiada idziemy na 30urodziny....
Wyslane z Lumia920. ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Buraczance mowimy NIE!!!!
|
|
|
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusia bardzo dobrze mu powiedziałaś i tak za mało jak na jego zachowanie.
|
|
|
|
#311 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa - nie ma co zaczepiać i się denerwować przez takich no
![]() Casaa- no w biedro nie widziałam jak coś Zapomniałam popcornu sobie kupić ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- W ogóle w biedro nie ma przypraw zbyt wielu zauważyłyście?
|
|
|
|
#312 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rzeczywiscie Biedra jest uboga w przyprawy. Maly wybor a w dodatku sama drozyzna z Kamisa.
|
|
#313 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój gin uważa, że to nieobowiązkowe badanie ![]() Cytat:
Ja mam ostatnio alergie na takie teksty
|
||
|
|
|
#314 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#315 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się osłuchałam od mojego młodszego brata (18l) jaka to wielka, gruba i brzydka nie jestem
ale wpuszczam jednym, wypuszczam drugim i wychodzę jak czuję, że go zaraz zabiję Na głupotę nie ma rady.. niestety ![]() No właśnie sam kamis. W Lidlu jest mega dużo a tu masakra.. |
|
|
|
#316 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#317 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie biedronka w ogóle jakaś biedna jest, nic w niej nie ma ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#318 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co Ty, przecież to strasznie groźne w ciąży....Cytat:
|
|
#319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 18 lat to niby jeszcze głupi wiek i pocieszam się, że chłopcy dojrzewają wolniej
|
|
|
|
|
#320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą co to za żarty, wiadomo, kobiety w ciąży przybierają na wadze, rośnie im brzuch ale czy to jest powód do żartów?
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2015-12-10 o 19:05 |
|
|
|
|
#321 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież to nie tycie tylko dziecko rośnie więc nie rozumiem co z tym takiego zabawnego zeby kobietę w ciąży nazywać "grubą"...
|
|
#323 |
|
Wtajemniczenie
|
---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Ale jak ktos ma przebyta toxo to juz drugi raz nie trzeba robic dobrze rozumuje?
|
#324 |
|
Zakorzenienie
|
nie było mnie jeden dzień, a Wy 13 stron natłukłyście!
co za gaduły dziś wybrałam się bardzo wolnym spacerkiem do galerii handlowej. złaziłam tkmaxx w poszukiwaniu prezentów świątecznych i nieopatrznie weszłam do mothercare. siostra kupiła mi dwie zabawki dla małego, jest promocja 50% off. Cudowne rzeczy. Krabik - zwykła maskotka z różnymi tkaninami, szeleszcząca i grzechocząca. Oraz żółwik, który ma zdejmowaną skorupkę pod którą kryją się malutkie inne zabaweczki. no przesłodkie! Mam zdjęcia na telefonie, to zaraz Wam pokażę, bo jestem ultimatywnie zakochana w krabiku Iola - toxo jest obowiązkowa... |
|
|
|
#325 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie irytuje jak moja babcia pyta "A gruba już jesteś?". Ja wiem, że chodzi o to czy mam duży brzuch, ale jakoś określanie ciążowego brzucha jako "gruby" mi wybitnie nie pasuje
|
|
#326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uznajmy że ludzie nie są taktowni. I bycie niemiłym nawet w żartach jest dla nich świetną okazją. |
|
|
|
|
#327 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() dlatego nie lubię biedronki mały wybór mają, jeżdżę tam tylko po 3 rzeczy takie lentylki Mimi TZ uwielbia je, herbatę i tego ich domestosa Agent Max wymiata jest najlepszy ![]() bardzo dobrze mu powiedziałaś, ja to nigdy nie umiem odpowiedzieć, dopiero jak emocje mi zejdą to riposty przychodzą do głowy
Edytowane przez ahnessy Czas edycji: 2015-12-10 o 19:36 |
|
|
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Zdjęcia! Jestem po uszy zakochana. Wiem, głupie! Ale takie to śliczne i mięciutkie i te kolorki...
|
|
|
|
#329 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jesteście niemożliwe. Przez parę godzin tyle napisałyście.
Paaaaaaadam na ryj. Jak wyszłam po 12 z domu to teraz dopiero weszłam. Zrobiłam zakup dnia.. kupiłam trzy pary getrów dla małej + bluzeczkę i opaskę dla Leny za.. 8 zł No już nie mówię o tych wydanych ponad 300 zł w Tesco A dla siebie jak zwykle nic I mama dała mi bombki styropianowe, muszę je zrobić dla siostry na kiermasz Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja dziś jest wyjątkowo ruchliwa. Cytat:
|
|
#330 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko, kciuki za Twoje maleństwo ;*obyscie nie wracały do inkubatora.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:52.

im twardszy tym lepszy gdzieś kiedyś wyczytalam

Buraczance mowimy NIE!!!!

no co Ty, przecież to strasznie groźne w ciąży....
21.06.2014r.
wychodzi tanio bo 18 zł za sztukę, a na allegro ceny od 19 zł i jeszcze przesyłka 10 zł
, córka Kornelia