Razem do Sylwestra schudniemy :) - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-08, 21:57   #1171
sysa09
Zakorzenienie

Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)

buldog, widze, ze co do legginsow to nasi faceci by sie dogadali

Agus, bylo ok, dziekuje Nawet nie wiem, co to te pampuchy ale brzmi fajnie Na pewno byly najlepsze na swiecie

Madzia, zdrowka dla smyka Jak sie czuje, lepiej? Corcia zdrowa?

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Dobranoc

Aha, Dagus, teraz mi sie przypomnialo o tym poziomie wody. Znaczy czytalam o procentowej zawartosci wody w organizmie, to ten wynik jest prawidlowy, dolaczone byly takie tabelki, wiec mysle, ze jest ok
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 21:59   #1172
agafisia
Zakorzenienie

sysa-to takie kulki z ciasta drożdżowego jak bułeczki co sie na parze robi
ja nie lubię legginsów...mam big tyłek i wyglądam jak...maciorka:P

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-08, 23:01   #1173
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
andzia89-u nas pampuchy nieznane wogóle wiem że w Poznaniu i okolicach je wcinają
zadowolona jesteś z remontu? ładnie wyszło? ależ ja ci zazdroszczę
generalnie to jeszcze nie widziałam w całości bo byłam tam w niedziele, a potem jeszcze trochę rzeczy zrobili
ale było super, więc już po skończeniu wszystkiego na pewno jest idealnie
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 06:56   #1174
Butterfly_27
Zakorzenienie

Hejka, sorki że ostatnio tak mało piszę, ale jakoś nie mam czasu na nic, no i jeszcze synek przeziębiony. Mam nadzieję, że szybko się wykuruje, bo ja muszę iść w piątek na kurs
Buziole dla wszystkich
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 09:30   #1175
sysa09
Zakorzenienie

Madzia, współczuję, mały pewnie się męczy, oby szybko mu przeszło

Agafisia, nie słyszałam nigdy o czymś takim, na pewno smaczne gdzie wyczaiłaś coś takiego?

Ania89, mieszkanie na pewno jest świetne, zazdro Tż też taki podekscytowany?

Siedzę w pracy, popijam kakao, luzy są
Czuje się dzisiaj ładna
30.06.2018
Stary 2015-12-09, 09:33   #1176
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dzien dobry

Nieprzytomna jestem,cala noc sie meczylam i spac nie moglam
Ogarniam sie do wyjscia,jade do rodzicow,bo tam u nich na osiedlu mam wizyte u gina. A potem na 15 do pracy ale jakos przezyc dzisiaj a potem czw i pt wolne
Stary 2015-12-09, 10:39   #1177
agafisia
Zakorzenienie

andzia89-dobra jesteś ja bym dzień i noc tam czatowała i oglądała swoje nowe mieszkanie
eh nawet nie przypominaj...ja w styczniu do gina...
madzia-zalatna jak zawsze jak tam maluch?
sysa-pampuszki można w sklepach kupić w biedrze są też a przepis znalazłam w gazetce z biedronki bo nie umiałam robić
haha to przez to kakauko tak sie czujesz-ono relaksuje i odpręża:P

mój od dzisiaj zaczyna 4 popołudniówki...obiad mam z wczoraj to nie muszę robić ale zrobię muffinki dyniowe wczoraj upiekłam dynię i 3 woreczki pomroziłam na muffinki a jeden zostawiłam na dzisiaj po południu przyjdzie koleżanka na kawkę to będzie co skubać
dziś mam jakieś postanowienie żeby zacząć ćwiczyć-ciekawe jak długo mam ochotę wrócić do mel B...zobaczymy co wyjdzie z tych planów...

Stary 2015-12-09, 11:02   #1178
dariaawaria
Raczkowanie

Właśnie z tym keratynowym prostowanie jest tak, że włosy są zdecydowanie odbudowane, milsze w dotyku i w ogóle super. Ja je tak też ratuje po rozjasnianiu. A zabieg robie sama w domu, czasem sama, czasem z koleżanką, zamawiamy zestaw encanto na allegro. Za pierwszym razem efekt takich bardzo prostych włosów trzyma się miesiąc (u mnie 3 ale to wyjatek) potem zaczynają się leciutko falowac. Ale tak co 3 miesiące można powtarzać. Nie ma co się bać, bo zabieg nie niszczy włosów tylko je naprawia

A ja właśnie wracam do domu. Przed chwila sobie humor popsułam bo zobaczyłam zdjęcia z takiego eventu na lodowisku, kurcze, trochę mnie jest. Tak dużo to mnie dawno nie było Buzka mega okrągła, biodra szeeeerokie. Reszty nie było widać bo w dużej bluzie byłam. Ale slabo :/ jak wrócę do domu to się pewnie znowu złamię wagą.
dariaawaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 11:24   #1179
Butterfly_27
Zakorzenienie

Syska hehe dużo facetów się za Tobą ogląda, że dzisiaj czujesz się ładna? Powinnaś codziennie czuć się ładna, bo jesteś ładna

Ania89 Odpoczniesz sobie. Ja też mam od dzisiaj już wolne, synek chory to nie mam jak iść na kurs ani jego posłać do przedszkola

Aguś Ja uwielbiam pampuchy polewą jagodową albo truskawkową Sama zawsze robię No trzymam cię za słowo, żebyś wróciła do ćwiczeń Ja też muszę

DariaWaria aaa to można takie coś samemu zrobić, hmm a ja myślałam, że tylko u fryzjera. Ja też mam słąbe włosy po rozjaśniaczach, teraz kupuję słabsze farby i farbuję włosy na ciemno, włosy odżyły, a te słabe cieńsze włosy teraz obcięłam.
Czuję się nieatrakcyjna w takich krótkich włosach, mam je 5 cm powyżej ramion Ale w końcu końcówki są grube i zdrowe.
Nie załamuj się, bo od tego tylko się więcej je i tyje, schudniemy wszystkie, damy radę, ja też znowu trochę więcej ważę, ale kiedyś w końcu będę szczupła i będę miała wymarzoną sylwetkę, tylko kiedy

Wróciłam od lekarza, 1,5h tam spędziłam, nie było tak źle, tylko nie było gdzie auta zaparkować i musiałam 1km dalej Dostałam zwolnienie na synka do końca tygodnia, przepisała mi syrop, reszte rzeczy mam w domu. Przy okazji załatwiłam jeszcze kilka skierować, także mam już pare rzeczy z głowy
Dzisiaj niestety jeszcze nie dam rady ćwiczyć, muszę chatę ogarnąć, synek mi wczoraj tak nabałaganił, że szok Od jutra będę już całkiem grzeczna i ładnie ćwiczyć, mam nadzieję, że smyk da mi coś poćwiczyć
Stary 2015-12-09, 14:02   #1180
agafisia
Zakorzenienie

daria -nie łam się będzie dobrze-trza sie wziąć za siebie
madzia-ja zapomniałam o pampuchach trochę twardawe wyszły ale ogólnie smaczne no zobaczymy co z tymi ćwiczeniami moimi

czekam na koleżanke nudzi mi sie jak tak czekam

Stary 2015-12-09, 14:04   #1181
bejata440
Zakorzenienie

Pozdrawiam
ImageUploadedByWizaz Forum1449666191.317322.jpg
Stary 2015-12-09, 14:26   #1182
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
andzia89-dobra jesteś ja bym dzień i noc tam czatowała i oglądała swoje nowe mieszkanie
eh nawet nie przypominaj...ja w styczniu do gina...
no jakbym nie pracowala to na pewno czesciej bym bywala. Ale ze praca pochlania tyle czasu i siły wiec coz zwlaszcza,ze to nasze mieszkanie jest na drugim koncu miasta w porownaniu do wynajmowanego,wiec prawie godz w mpk w jedna strone takze coz
dzisiaj zobacze
Choc dzis jeszcze elektryk tam robi i nie wiadomo czy dzisiaj skonczy..

Bylam u gina,dostalam recepte na tabl,ale tylko 2op.. wiec niedlugo znow bedzie trzeba sie przejsc.. a teraz juz w drodze do pracy,a tak mi sie nie chce. Oby szybko zlecialo
Stary 2015-12-09, 14:39   #1183
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aguś Jak ty nie będziesz ćwiczy to ja też nie, także spinaj tyłek A jak ty się weźmiesz za siebie, to mi będzie głupio

Ja dzisiaj robię porządki w szafach Hehe zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie
Stary 2015-12-09, 14:58   #1184
agafisia
Zakorzenienie

madzia-postaram sie
andzia89-tylko 2 opakowania? ja zawsze proszę o 6 na pół roku...spokój...
beatka-ło matko coż oni ci tam robią??? masakra jak ja nienawidze igieł...brrr

no moja koleżnka juz zmierza do mnie z jeszcze jedną są muffinki, mandarynki, winko i sok pomarańczowy wystarczy:P

Stary 2015-12-09, 15:27   #1185
sysa09
Zakorzenienie

Beatka, co jest mala??

Agus, milego wieczorku Baw sie dobrze Ja tez mam w domu winko ale czeka na wlasciwy moment, sama nie bede pila

Ania89, ponad rok nie bylam u gina, dramat Dlaczego tylko na 2 miesiace wypisal Ci recepte?
30.06.2018
Stary 2015-12-09, 15:45   #1186
karolciak86
Raczkowanie

Ja się juz od tygodnia odchudzam do Sylwka, żeby w sukienkę jedną wejść. Dieta 1200 kcal plus wspomaganie glukomannanem, póki co 1,5 kg mniej. Liczę jeszcze na -3kg, chociaż zważywszy na okres świąteczny będzie ciężko się w tych 1200 kcal mieścić

A w nim artykuły o zdrowym odżywianiu, dietach etc. m.in. o: Glukomannan , Zielony Jęczmień, Jagody Acai, Dieta 1200 kalorii i wiele innych...
karolciak86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 16:58   #1187
dariaawaria
Raczkowanie

beatka co tam takiego Ci się dzieje?
andzia też teraz na start dostałam dwa opakowania, ale w przyszłym tygodniu idę po 6 :P zobaczymy tylko jak tam moje PCOS się trzyma. Ale wróciłam do krążka i może się unormuje
Stary 2015-12-09, 17:08   #1188
aza3994
Zakorzenienie

Hej nie odzywam sie, bo ledwo zyje, chorobski też mnue dopadło, gil do pasa a w weekend wyjazd staram sie kurowac, właśnie pije ciepke kakao

Ania ale musisz latac do tego gina. Rzeczywiscie, skoro daleko macie do mieszkanka to nie ma czasu tak dojezdzac ale ja bym byla taaaaak ciekawa

Aga ja uwielbiam pampuchy nilego wieczorku

Madzia zdrowka dla syneczka

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-09, 18:10   #1189
bejata440
Zakorzenienie

Wykręcilo mnie dzisiaj w pracy na prawa strone i przestałam die ruszać , nie mam pojęcia dlaczego. Pracowałam przy biurku. Jutro ortopeda i rentgen. Zamelduje sie
Stary 2015-12-09, 22:37   #1190
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
madzia-postaram sie
andzia89-tylko 2 opakowania? ja zawsze proszę o 6 na pół roku...spokój...
Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Ania89, ponad rok nie bylam u gina, dramat Dlaczego tylko na 2 miesiace wypisal Ci recepte?
no w mojej przychodni tak jest ze daja na max 3 miesiace
Ogolnie biote tabsy juz ponad 7lat. Dawniej na wiecej op dawali ale ostatnio max 3 i koniec. Nie wiem czemu tak
Ale i tak niedlugo zmienie przychodnie to tam moze bedzie inaczej

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Hej nie odzywam sie, bo ledwo zyje, chorobski też mnue dopadło, gil do pasa a w weekend wyjazd staram sie kurowac, właśnie pije ciepke kakao
Zdrowka

My juz dzisiaj spimy w swoim mieszkanku. Syf,lozko nie zlozone itd ale co tam
Jest super
Stary 2015-12-10, 07:04   #1191
Butterfly_27
Zakorzenienie

Zdrówka wszystkich chorowitkom

Zabieram się od dzisiaj ponownie za siebie, bo jak tego nie zrobię, to zamiast mniejszej wagi będę mieć większą
I będzie do Sylwestra przytyjemy

Ania89 A co tam ważne, że już jesteście na swoim
Mi się marzy własny domek, jest ktoś chętny mi go kupić? Podobno marzenia się spełniają

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ----------

Zaliczony Killer i Mel B (19min)
Stary 2015-12-10, 08:28   #1192
buldog25
Raczkowanie

Cześć piękne chudzinki

Aniaa_89 jak tam pierwsza noc na nowym mieszkaniu? Co Ci się śniło? Bo jest podobno takie coś, że jak Ci się coś śni na nowym miejscu to Ci się to spełni
bejata jak się czujesz? Trzymaj się ciepło
aza dla Ciebie też duuużo zdrówka
Magda jak synek? Lepiej się już czuje?
karolciak ćwiczysz coś do tego? 1200kcal to baaardzo malutko, ja bym chyba umarła na takich ilościach
sysa09 ale już mi się proszę zapisać do gina ewentualnie [B]jako postanowienie noworoczne
agafisia jak tam po imprezce? zostały jakieś babeczki?

Ja już w pracy, popijam ciepłą herbatkę z malinami i zabieram się powoli do projektów na wadze dzisiaj rano 67.3kg

Odliczanie do ślubu...
73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
buldog25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 08:37   #1193
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dzien dobry
Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Zaliczony Killer i Mel B (19min)

Cytat:
Napisane przez buldog25 Pokaż wiadomość
Aniaa_89 jak tam pierwsza noc na nowym mieszkaniu? Co Ci się śniło? Bo jest podobno takie coś, że jak Ci się coś śni na nowym miejscu to Ci się to spelni
No lozko nie zlozone,ale na materacu spalismy i w koncu wygodnie i duzo miejsca
Ale nic mi sie chyba nie śniło,albo nie kojarze dosyc dlugo usnac nie moglam,ale czesto tak mam w nowym miejscu,do tego ogolnie ostatnio raczej zle sypiam

Ja dzis i jutro mam wolne
Ale potem caly weekend w pracy
Tz poszedł do pracy a ja czekam na panow,bo maja nam neta zakładać
Stary 2015-12-10, 08:42   #1194
buldog25
Raczkowanie

Aniaa_89 ale Ci zazdroszczę tego nowego mieszkania, możesz sobie wszystko urządzić na nowo

Odliczanie do ślubu...
73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
buldog25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 08:59   #1195
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buldog25 Pokaż wiadomość
Aniaa_89 ale Ci zazdroszczę tego nowego mieszkania, możesz sobie wszystko urządzić na nowo
Gdybym jeszcze miala nieograniczone srodki finansowe to byloby super no ale jakos po kolei sie wszystko ogarnie
Stary 2015-12-10, 09:19   #1196
ania8628
Zadomowienie

hej dziewczyny. Przepraszam że ostatnio się nie oddzywałam, ale niestety nie było się czym chwalić. Waga znowu stoi. Moja motywacja opuściła mnie zupełnie. Dzisiaj juz dziesiąty a ja mam na koncie tylko 400 minut ćwiczeń - dobija mnie to.

Na dodatek w domu sajgon - mąż ma tydzień urlopu i dokańcza nasze poddasze - jakiś czas temu wymienialiśmy dach i trochę podnosiliśmy mury żeby zaadaptować sobie poddasze i mąż teraz to wykańcza ( on to taka złota rączka wszystko sam potrafi robić). Ja na dole nic nie mogę zrobić bo synek ciągle ucieka na górę do męża i mu tam broi, ciągle za nim chodzę, a tu tyle sprzątania przed świętami. Pocieszam się tym że jednak zawsze coś sprzątnę - wczoraj np ogarnęłam kilka szafek w kuchni.
Ale ogólnie jest masakra!

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ----------

A jeszcze byliśmy w klinice ze synkiem - musimy z nim jeździć na kontrole do różnych specjalistów ze względu na to że urodził się przed 32 tyg ciąży, i tam straszą nas okularami, w tym roku jeszcze dali spokój, ale na przyszły to już pewnie będą musiały być....
Synek jak był w inkubatorku to podawano mu jakiś lek, który może uszkadzać wzrok i słuch, a musiał być podawany żeby mu uratować życie, ale nie wiadomo czy ta wada to od tego leku, bo ja i mąż też mamy okulary więc to może genetyczne. Póki co jego wada mieści się w normie, ale jest przy górnej granicy, no i w zeszłym roku miał na jednym oczku a teraz jeszcze na drugim, więc raczej jest to postępowe....

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

I jeszcze mąż musiał mieć palec szyty...przeciął sobie nawet ścięgno.... Mówi że szczęście że przy lewej........

ania8628 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-10, 13:55   #1197
Butterfly_27
Zakorzenienie

Sandra Niestety smyk mały bardzo kaszle, dostaje syrop, mam nadzieję, że mu szybko przejdzie Za to ja czuję się ostatnio tragicznie, alergia mi się mocno nasiliła Nigdy wcześniej nie miałam żadnej alergii, a odkąd żyje w De to czuję sięco raz gorzej. Kurczaki w De są bardzo nafaszerowane antybiotykami, przez 3/4 swojego życia żrą antybiotyki a ja nie jem żadnych tabletek i przez to mój organizm jest na to bardzo wrażliwy A oprócz tego tutaj są bardzo psikane silnymi środkami wszystkie rośliny, mój nos już tego nie wytrzymuje. Cały rok mam katar, a właściwie to brak kataru, tylko obrzęknięty nos, ale nie są to zatoki i z rana potrafię kichać przez 2 godzin i bez ustanku, masakra
Gratuluje spadków, fajnie ci waga leci

Ania89 A ochrzciliście już nowe mieszkanko?

Ania86 Ja mam w tym miesiącu jeszcze mniej ćwiczeń, także przybijam piątkę
Takie złote rączki to skarb, mój też zawsze wszystko sam zrobi
To urodził się jak ja, też mam gorszy wzrok i słuch, podobno dzieci 8 miesięczne mają gorzej niż urodzone w 7 lub 9 miesiącu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-10, 18:39   #1198
dariaawaria
Raczkowanie

Gratulacje dla wszystkich ćwiczących ja też coś tam męczę na dywanie. Ale jutro i tak będzie conajmniej pół kg więcej niż tydzień temu, ehh... Humor mam przez to taki okropny, ale dzięki dziewczyny za słowa otuchy

W sb robię imprezę urodzinową, więc też z odchudzania nici, chociaż postaram się nie przeholować. Kupię colę zero i zrobię jakieś sensowne sałatki

Buziaki dla Waszych pociech, niech się szybko kurują
Stary 2015-12-10, 20:12   #1199
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Sandra Niestety smyk mały bardzo kaszle, dostaje syrop, mam nadzieję, że mu szybko przejdzie Za to ja czuję się ostatnio tragicznie, alergia mi się mocno nasiliła Nigdy wcześniej nie miałam żadnej alergii, a odkąd żyje w De to czuję sięco raz gorzej.

Ania89 A ochrzciliście już nowe mieszkanko?
Zdrowka dla synka masakra ze tak sie meczysz z ta alergia

No a jak

Wolny dzien a tyle roboty ze padam na ryja a jeszcze tyyyle do zrobienia. Nie wiem kiedy my to ogarniemy
Jutro tez wolne,ale mam wizyte u okulisty to tez sporo czasu zejdzie
Stary 2015-12-10, 22:17   #1200
aza3994
Zakorzenienie

Hejo

Niby wolne dzis mialam, a padam na pyszczek zrobilam dzis pierniczki z przepisu od Agi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1449782231579.jpg (62,9 KB, 7 załadowań)

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości