|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
buldog, widze, ze co do legginsow to nasi faceci by sie dogadali
![]() Agus, bylo ok, dziekuje Nawet nie wiem, co to te pampuchy ale brzmi fajnie Na pewno byly najlepsze na swiecie ![]() Madzia, zdrowka dla smyka Jak sie czuje, lepiej? Corcia zdrowa?---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Dobranoc Aha, Dagus, teraz mi sie przypomnialo o tym poziomie wody. Znaczy czytalam o procentowej zawartosci wody w organizmie, to ten wynik jest prawidlowy, dolaczone byly takie tabelki, wiec mysle, ze jest ok
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
sysa-to takie kulki z ciasta drożdżowego jak bułeczki co sie na parze robi
ja nie lubię legginsów...mam big tyłek i wyglądam jak...maciorka:P
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale było super, więc już po skończeniu wszystkiego na pewno jest idealnie
|
|
|
|
|
#1174 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka, sorki że ostatnio tak mało piszę, ale jakoś nie mam czasu na nic, no i jeszcze synek przeziębiony. Mam nadzieję, że szybko się wykuruje, bo ja muszę iść w piątek na kurs
![]() Buziole dla wszystkich
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, współczuję, mały pewnie się męczy, oby szybko mu przeszło
![]() Agafisia, nie słyszałam nigdy o czymś takim, na pewno smaczne gdzie wyczaiłaś coś takiego? ![]() Ania89, mieszkanie na pewno jest świetne, zazdro Tż też taki podekscytowany? ![]() Siedzę w pracy, popijam kakao, luzy są Czuje się dzisiaj ładna
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Nieprzytomna jestem,cala noc sie meczylam i spac nie moglam Ogarniam sie do wyjscia,jade do rodzicow,bo tam u nich na osiedlu mam wizyte u gina. A potem na 15 do pracy ale jakos przezyc dzisiaj a potem czw i pt wolne
|
|
|
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
andzia89-dobra jesteś
ja bym dzień i noc tam czatowała i oglądała swoje nowe mieszkanie![]() eh nawet nie przypominaj...ja w styczniu do gina... madzia-zalatna jak zawsze jak tam maluch?sysa-pampuszki można w sklepach kupić w biedrze są też a przepis znalazłam w gazetce z biedronki bo nie umiałam robić![]() haha to przez to kakauko tak sie czujesz-ono relaksuje i odpręża:P ![]() mój od dzisiaj zaczyna 4 popołudniówki...obiad mam z wczoraj to nie muszę robić ale zrobię muffinki dyniowe wczoraj upiekłam dynię i 3 woreczki pomroziłam na muffinki a jeden zostawiłam na dzisiaj po południu przyjdzie koleżanka na kawkę to będzie co skubać![]() dziś mam jakieś postanowienie żeby zacząć ćwiczyć-ciekawe jak długo mam ochotę wrócić do mel B...zobaczymy co wyjdzie z tych planów...
|
#1178 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie z tym keratynowym prostowanie jest tak, że włosy są zdecydowanie odbudowane, milsze w dotyku i w ogóle super. Ja je tak też ratuje po rozjasnianiu. A zabieg robie sama w domu, czasem sama, czasem z koleżanką, zamawiamy zestaw encanto na allegro. Za pierwszym razem efekt takich bardzo prostych włosów trzyma się miesiąc (u mnie 3 ale to wyjatek) potem zaczynają się leciutko falowac. Ale tak co 3 miesiące można powtarzać. Nie ma co się bać, bo zabieg nie niszczy włosów tylko je naprawia
![]() A ja właśnie wracam do domu. Przed chwila sobie humor popsułam bo zobaczyłam zdjęcia z takiego eventu na lodowisku, kurcze, trochę mnie jest. Tak dużo to mnie dawno nie było Buzka mega okrągła, biodra szeeeerokie. Reszty nie było widać bo w dużej bluzie byłam. Ale slabo :/ jak wrócę do domu to się pewnie znowu złamię wagą.
|
|
|
|
#1179 |
|
Zakorzenienie
|
Syska hehe dużo facetów się za Tobą ogląda, że dzisiaj czujesz się ładna?
Powinnaś codziennie czuć się ładna, bo jesteś ładna ![]() Ania89 Odpoczniesz sobie. Ja też mam od dzisiaj już wolne, synek chory to nie mam jak iść na kurs ani jego posłać do przedszkola ![]() Aguś Ja uwielbiam pampuchy polewą jagodową albo truskawkową Sama zawsze robię No trzymam cię za słowo, żebyś wróciła do ćwiczeń Ja też muszę ![]() DariaWaria aaa to można takie coś samemu zrobić, hmm a ja myślałam, że tylko u fryzjera. Ja też mam słąbe włosy po rozjaśniaczach, teraz kupuję słabsze farby i farbuję włosy na ciemno, włosy odżyły, a te słabe cieńsze włosy teraz obcięłam. Czuję się nieatrakcyjna w takich krótkich włosach, mam je 5 cm powyżej ramion Ale w końcu końcówki są grube i zdrowe.Nie załamuj się, bo od tego tylko się więcej je i tyje, schudniemy wszystkie, damy radę, ja też znowu trochę więcej ważę, ale kiedyś w końcu będę szczupła i będę miała wymarzoną sylwetkę, tylko kiedy Wróciłam od lekarza, 1,5h tam spędziłam, nie było tak źle, tylko nie było gdzie auta zaparkować i musiałam 1km dalej ![]() Dzisiaj niestety jeszcze nie dam rady ćwiczyć, muszę chatę ogarnąć, synek mi wczoraj tak nabałaganił, że szok Od jutra będę już całkiem grzeczna i ładnie ćwiczyć, mam nadzieję, że smyk da mi coś poćwiczyć
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
daria -nie łam się
będzie dobrze-trza sie wziąć za siebie![]() madzia-ja zapomniałam o pampuchach trochę twardawe wyszły ale ogólnie smaczne no zobaczymy co z tymi ćwiczeniami moimi![]() czekam na koleżanke nudzi mi sie jak tak czekam
|
#1181 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwlaszcza,ze to nasze mieszkanie jest na drugim koncu miasta w porownaniu do wynajmowanego,wiec prawie godz w mpk w jedna strone takze coz dzisiaj zobacze ![]() Choc dzis jeszcze elektryk tam robi i nie wiadomo czy dzisiaj skonczy.. Bylam u gina,dostalam recepte na tabl,ale tylko 2op.. wiec niedlugo znow bedzie trzeba sie przejsc.. a teraz juz w drodze do pracy,a tak mi sie nie chce. Oby szybko zlecialo
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś Jak ty nie będziesz ćwiczy to ja też nie, także spinaj tyłek
A jak ty się weźmiesz za siebie, to mi będzie głupio ![]() Ja dzisiaj robię porządki w szafach Hehe zawsze sobie znajdę jakieś zajęcie
|
|
|
|
#1184 |
|
Zakorzenienie
|
madzia-postaram sie
![]() andzia89-tylko 2 opakowania? ja zawsze proszę o 6 na pół roku...spokój... beatka-ło matko coż oni ci tam robią??? masakra jak ja nienawidze igieł...brrr ![]() no moja koleżnka juz zmierza do mnie z jeszcze jedną są muffinki, mandarynki, winko i sok pomarańczowy wystarczy:P
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, co jest mala??
Agus, milego wieczorku Baw sie dobrze Ja tez mam w domu winko ale czeka na wlasciwy moment, sama nie bede pila ![]() Ania89, ponad rok nie bylam u gina, dramat
|
#1186 |
|
Raczkowanie
|
Ja się juz od tygodnia odchudzam do Sylwka, żeby w sukienkę jedną wejść. Dieta 1200 kcal plus wspomaganie glukomannanem, póki co 1,5 kg mniej. Liczę jeszcze na -3kg, chociaż zważywszy na okres świąteczny będzie ciężko się w tych 1200 kcal mieścić
Zapraszam serdecznie na mojego bloga http://antyportal.org/author/karolciak86/ A w nim artykuły o zdrowym odżywianiu, dietach etc. m.in. o: Glukomannan , Zielony Jęczmień, Jagody Acai, Dieta 1200 kalorii i wiele innych... |
|
|
|
#1187 |
|
Raczkowanie
|
beatka co tam takiego Ci się dzieje?
andzia też teraz na start dostałam dwa opakowania, ale w przyszłym tygodniu idę po 6 :P zobaczymy tylko jak tam moje PCOS się trzyma. Ale wróciłam do krążka i może się unormuje
|
|
|
|
#1188 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
nie odzywam sie, bo ledwo zyje, chorobski też mnue dopadło, gil do pasa a w weekend wyjazd staram sie kurowac, właśnie pije ciepke kakao Ania ale musisz latac do tego gina. Rzeczywiscie, skoro daleko macie do mieszkanka to nie ma czasu tak dojezdzac ale ja bym byla taaaaak ciekawa ![]() Aga ja uwielbiam pampuchy ![]() Madzia zdrowka dla syneczka
|
|
|
|
#1189 |
|
Zakorzenienie
|
Wykręcilo mnie dzisiaj w pracy na prawa strone i przestałam die ruszać , nie mam pojęcia dlaczego. Pracowałam przy biurku. Jutro ortopeda i rentgen. Zamelduje sie
|
|
|
|
#1190 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogolnie biote tabsy juz ponad 7lat. Dawniej na wiecej op dawali ale ostatnio max 3 i koniec. Nie wiem czemu tak Ale i tak niedlugo zmienie przychodnie to tam moze bedzie inaczej ![]() Cytat:
![]() My juz dzisiaj spimy w swoim mieszkanku. Syf,lozko nie zlozone itd ale co tam ![]() Jest super |
|||
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
Zdrówka wszystkich chorowitkom
![]() Zabieram się od dzisiaj ponownie za siebie, bo jak tego nie zrobię, to zamiast mniejszej wagi będę mieć większą ![]() I będzie do Sylwestra przytyjemy Ania89 A co tam ważne, że już jesteście na swoim ![]() Mi się marzy własny domek, jest ktoś chętny mi go kupić? Podobno marzenia się spełniają ![]() ---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:31 ---------- Zaliczony Killer i Mel B (19min)
|
|
|
|
#1192 |
|
Raczkowanie
|
Cześć piękne chudzinki
Aniaa_89 jak tam pierwsza noc na nowym mieszkaniu? Co Ci się śniło? Bo jest podobno takie coś, że jak Ci się coś śni na nowym miejscu to Ci się to spełni ![]() bejata jak się czujesz? Trzymaj się ciepło aza dla Ciebie też duuużo zdrówka Magda jak synek? Lepiej się już czuje? karolciak ćwiczysz coś do tego? 1200kcal to baaardzo malutko, ja bym chyba umarła na takich ilościach ![]() sysa09 ale już mi się proszę zapisać do gina ewentualnie [B]jako postanowienie noworoczneagafisia jak tam po imprezce? zostały jakieś babeczki? Ja już w pracy, popijam ciepłą herbatkę z malinami i zabieram się powoli do projektów na wadze dzisiaj rano 67.3kg
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#1193 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Cytat:
Ale nic mi sie chyba nie śniło,albo nie kojarze dosyc dlugo usnac nie moglam,ale czesto tak mam w nowym miejscu,do tego ogolnie ostatnio raczej zle sypiam![]() Ja dzis i jutro mam wolne ![]() Ale potem caly weekend w pracy ![]() Tz poszedł do pracy a ja czekam na panow,bo maja nam neta zakładać
|
|
|
|
|
#1194 |
|
Raczkowanie
|
Aniaa_89 ale Ci zazdroszczę tego nowego mieszkania, możesz sobie wszystko urządzić na nowo
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#1195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1196 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny. Przepraszam że ostatnio się nie oddzywałam, ale niestety nie było się czym chwalić. Waga znowu stoi
. Moja motywacja opuściła mnie zupełnie. Dzisiaj juz dziesiąty a ja mam na koncie tylko 400 minut ćwiczeń - dobija mnie to. Na dodatek w domu sajgon - mąż ma tydzień urlopu i dokańcza nasze poddasze - jakiś czas temu wymienialiśmy dach i trochę podnosiliśmy mury żeby zaadaptować sobie poddasze i mąż teraz to wykańcza ( on to taka złota rączka wszystko sam potrafi robić). Ja na dole nic nie mogę zrobić bo synek ciągle ucieka na górę do męża i mu tam broi, ciągle za nim chodzę, a tu tyle sprzątania przed świętami. Pocieszam się tym że jednak zawsze coś sprzątnę - wczoraj np ogarnęłam kilka szafek w kuchni. Ale ogólnie jest masakra! ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- A jeszcze byliśmy w klinice ze synkiem - musimy z nim jeździć na kontrole do różnych specjalistów ze względu na to że urodził się przed 32 tyg ciąży, i tam straszą nas okularami, w tym roku jeszcze dali spokój, ale na przyszły to już pewnie będą musiały być.... Synek jak był w inkubatorku to podawano mu jakiś lek, który może uszkadzać wzrok i słuch, a musiał być podawany żeby mu uratować życie, ale nie wiadomo czy ta wada to od tego leku, bo ja i mąż też mamy okulary więc to może genetyczne. Póki co jego wada mieści się w normie, ale jest przy górnej granicy, no i w zeszłym roku miał na jednym oczku a teraz jeszcze na drugim, więc raczej jest to postępowe.... ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- I jeszcze mąż musiał mieć palec szyty...przeciął sobie nawet ścięgno.... Mówi że szczęście że przy lewej........
|
#1197 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra Niestety smyk mały bardzo kaszle, dostaje syrop, mam nadzieję, że mu szybko przejdzie
Za to ja czuję się ostatnio tragicznie, alergia mi się mocno nasiliła Nigdy wcześniej nie miałam żadnej alergii, a odkąd żyje w De to czuję sięco raz gorzej. Kurczaki w De są bardzo nafaszerowane antybiotykami, przez 3/4 swojego życia żrą antybiotyki a ja nie jem żadnych tabletek i przez to mój organizm jest na to bardzo wrażliwy A oprócz tego tutaj są bardzo psikane silnymi środkami wszystkie rośliny, mój nos już tego nie wytrzymuje. Cały rok mam katar, a właściwie to brak kataru, tylko obrzęknięty nos, ale nie są to zatoki i z rana potrafię kichać przez 2 godzin i bez ustanku, masakra ![]() Gratuluje spadków, fajnie ci waga leci ![]() Ania89 A ochrzciliście już nowe mieszkanko? ![]() Ania86 Ja mam w tym miesiącu jeszcze mniej ćwiczeń, także przybijam piątkę ![]() Takie złote rączki to skarb, mój też zawsze wszystko sam zrobi ![]() To urodził się jak ja, też mam gorszy wzrok i słuch, podobno dzieci 8 miesięczne mają gorzej niż urodzone w 7 lub 9 miesiącu
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje dla wszystkich ćwiczących
ja też coś tam męczę na dywanie. Ale jutro i tak będzie conajmniej pół kg więcej niż tydzień temu, ehh... Humor mam przez to taki okropny, ale dzięki dziewczyny za słowa otuchy ![]() W sb robię imprezę urodzinową, więc też z odchudzania nici, chociaż postaram się nie przeholować. Kupię colę zero i zrobię jakieś sensowne sałatki ![]() Buziaki dla Waszych pociech, niech się szybko kurują
|
|
|
|
#1199 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No a jak ![]() Wolny dzien a tyle roboty ze padam na ryja a jeszcze tyyyle do zrobienia. Nie wiem kiedy my to ogarniemyJutro tez wolne,ale mam wizyte u okulisty to tez sporo czasu zejdzie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

ale jakos przezyc dzisiaj a potem czw i pt wolne 

Buzka mega okrągła, biodra szeeeerokie. Reszty nie było widać bo w dużej bluzie byłam. Ale slabo :/ jak wrócę do domu to się pewnie znowu złamię wagą.
Powinnaś codziennie czuć się ładna, bo jesteś ładna
Ja też muszę
Od jutra będę już całkiem grzeczna i ładnie ćwiczyć, mam nadzieję, że smyk da mi coś poćwiczyć 

. Moja motywacja opuściła mnie zupełnie. Dzisiaj juz dziesiąty a ja mam na koncie tylko 400 minut ćwiczeń - dobija mnie to.