|
|
#451 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
No to nadrabiam prawie cala ciaze bez zgagi..
Mam wrazenie,ze zione ogniem.. |
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - warkocze ida
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#453 |
|
Zakorzenienie
|
No i pospane.
Dotka ja mysle, ze stanie na tym, ze chociaz sprobuje jednego i drugiego, no bo jak to wigilia bez uszek i grzybowej? Sa pewne granice, a juz tyle rzeczy odpuscilam, ze chyba na te przyjemnosc moge sobie pozwolic. ---------- Dopisano o 05:04 ---------- Poprzedni post napisano o 05:04 ---------- A w ogole dzien dobry
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Malwi, ja szukalam info o tych grzybach* i normalnie mozna jssc, nawet przy kp - bo uszka to bym zjadla, grzybowej nie lubie
![]() *Madrych zrodel innych niz strony/fora pt - o nie nie, absolutnie nic nie wolno! Snilo mi sie ze sie kangurowalsmy Ja sie witam z kolejnego odciagania. Niewyspana jestem okrutnie ale z budzikiem w reku pilnuje odciagania co 3h. Tym bardziej jak poczytalam o wczesniaczkach i baaardzo duzo daje im mleko mamy, zwlaszcza ze ma inny sklad niz mleko mamy donoszonego dziecia. Ua00- zmien mi prosze godzine porodu na 17:50 - dopiero z opaski malego sie dowiedzialam To mi tym bardziej uswiadamia jak szybko to poszlo s i koro o 17:35 dopiero podlaczyli ktg, a w 15 minut wyszly spadki tetna, zdazyli mnie przepakowac na drugie lozko, zawiezc na gore, rozebrac, zrobic wywiad, uspic, pociac i wyjac malego... Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#455 |
|
Rozeznanie
|
witam i ja
wczoraj Was tylko nadrobiłam ale już nie dałam rady pisać tak mi się spać chciało. u nas po wizycie wszystko w porządku poza moją szyjką bo w ciągu ostatnich 3 tyg skróciła się z ponad 3,5 do 2,6. Gin powiedziała tylko ze mam się oszczędzać Wojtuś waży 2260g, nadal jest główką do dołu tak jak był i ogólnie wszystko z nim w porządku. przepływ w pępowinie prawidłowy. przepisała mi nospe forte na te bóle brzucha a na następnej wizycie pobierze wymaz na paciorkowca. z innych badan mam powtórzyć toxo i cmv. następna wizyta 29.12 więc ładnie proszę o dopisanie |
|
|
|
#456 |
|
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ale z was gaduły Wczoraj mieliśmy ostatnie zajęcia na SR, tż szczęśliwy bo się na nich nudził. Czy polecam? Więcej od was się dowiedziałam, tylko fajne były zajęcia z kąpieli i pielęgnacji. No i zwiedziliśmy porodówkę i to bardzo szczegółowo każdą salę. Dotka sama słodycz świetny WitekMallaMi to teraz oszczędzaj się i odpoczywaj. Nie cytuję, bo zanim naczytałam to zapomniałam komu co chciałam odpisać :P
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
witamy się w 38tygodniu i według mojej gin od dziś ciąża donoszona |
|
|
|
#458 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, u mnie cukry dalej szaleją, po obiadach zazwyczaj 130-140, ale czasem po prostu nie mam juz siły... Staram sie jeść tylko przyzwolone rzeczy, ale nie zawsze z ilością trafię. Moja wersja cukrzycy jest paskudna i musiałabym być ciagle głodna albo jesc sałatę i cukinie żeby mieć takie wyniki jak Ty :/ jednak położna i gin ostatnio powiedzieli ze zaczynam świrować i mierzyłam cukier po 12 razy dziennie... I miałam wyluzować. Bali się chyba najbardziej o wagę dziecka, bo jak zapytałam o upośledzenia itp których sie naczytałam to gin mowił, że przy euryroxie i witaminach nie powinno nic się dziać. Więc trochę wyluzowałam. Już czasem nie mogę ![]() Poza tym dzień doberek
|
|
|
#459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziewczyny za te mandarynki was zabiję :P siedzę w łóżku i po ciemku skrobię mandarynki, żeby tż nie obudzić. Ale pycha
|
|
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
Mallami to oszczędzaj się teraz.
---------- Dopisano o 06:57 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Kasiulenkowo graty! Pietrusiowata |
|
|
|
#461 | |
|
Rozeznanie
|
Muszę zobaczyć czy mandarynki mają dużo cukru... Moze jedna nie zaszkodzi... Dobra dwie... Albo pięć :p
---------- Dopisano o 07:00 ---------- Poprzedni post napisano o 06:59 ---------- Cytat:
A słodkie są? pomarzę chociaż bo nie mam :p
|
|
|
#462 |
|
Rozeznanie
|
W skali idealnej mandarynki 1-10 daję 6 :P średniaki
|
|
#463 |
|
Zadomowienie
|
Niezdara - jak zjesz jedną, to będzie ok. Ale mnie diabetolog zabroniła jakichkolwiek cytrusów.
Idę Was nadrobić. |
|
|
|
#464 | |||
|
Rozeznanie
|
Witam się w nowym wątku
Dopiero teraz bo ja ledwo żywa, chora. Idę się położyć ![]() Cytat:
Moi teściowie też nas próbują uszczęśliwiać na siłę. Mówiliśmy wyraźnie, że nie chcemy materaca z włókniną kokosową bo NIE. Oczywiście co? Kupili i do tego dokupili poduszkę i kołderkę do kołyski. Nie lubię jak ktoś mi coś wciska na siłę mimo mojego protestu. Tak samo leży u mnie niebieski rożek i kombinezon, a ma być dziewczynka. Ale oni musieli nam te graty przywieźć.Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#465 |
|
Rozeznanie
|
Koktajlowa czyżby przeziębienie? ?? Dużo zdrowia i odpoczynku
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#466 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się pozbyłam rzeczy od teściowej. Mamy małe mieszkanie i nie będę trzymać kombinezonów na 92 wiec oddałam i mam nieskażone nią mieszkanie
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
Jerzyczka - 12 dni? O mamo....
Kinga, Niezdara - już niedużo nam zostało. Damy radę z tą cukrzycą Ja sobie ostatnio pofolgowałam i na podwieczorek zjadłam 2 kromki z nieco innym chlebem + ser żólty i cukier miałam 125!! Czarnulax - wytrzymasz jeszcze w dwupaku, zobaczysz Ewusia - rozwarcie 3 cm? Toż to sporo chyba... Wy już macie torby spakowane, a ja nie mam koszuli do szpitala jeszcze nawet.... Witam się w 37 tygodniu |
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
MallaMi super
Kasiulenkowo gratki Pietrusiowata Koktajlowa ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:26 ---------- Candy
|
|
|
|
#469 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jak mam 125 to znaczy że jest spoko :p skończyła mi sie ostatnio wasa i zjadłam dwie kanapki z białym chlebem. Po godzinie 116 wiec jak na taki chlebek to dla mnie ok ![]() ---------- Dopisano o 07:33 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Candy glukometr tez czasem oszukuje, przynajmniej mój. Zmierzę w jednym palcu to mam np 135 a w innym w tym samym czasie 121. Raz nie umyłam rąk, patrzę a tu 145. Stwierdziłam ze niemożliwe po samych warzywach i chlebie wasa. Umyłam ręce, ukłułam i było 94
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
koktajlowa zdrówka
candy gratki!
|
|
|
|
#471 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dziewczyny
Kasiulenkowo candyyfloss gratki kolejnego tyg ![]() koktajlowa7 zdrówka ![]() nie róbcie smaka na mandarynki bo została mi ostatnia
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Baby Ty mialas wesele w Polsce?
Dotka nawet nie wiedziałam ze sklad pokarmu różni sie przy ciąży donoszonej! Teraz pewnie Twoj pokarm zawiera skladniki ktorych Witek najbardziej potrzebuje ![]() Pietrusiowata co do SR to szkoda ze nie jesteście na 100% zadowoleni. Ale to pewnie tez duzo zalezy od prowadzacej. U nas byla świetna babeczka a z zajęć Tż byl chyba bardziej ode mnie zadowolony ![]() A jeszcze co do uszczesliwiania na sile przez teściów to moja tesciowa ostatnio wrecz odwrotnie. Umyslila sobie ze kupi mi rozek dla Mlodego i od paru miesięcy o tym gada ale ona chciala kupic stacjonarnie jakiś bawełniany i ostatnio jej mowie ze ja sobie wypatrzylam inny na internecie. A ona na to aha i temat sie urwal! A myslalam ze zaproponuje ze w takim razie to moze cos innego kupi wnukowi albo choc kase da a dla niej temat sie urwał :/ Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#473 |
|
Rozeznanie
|
pewnie się wielce obraziła...
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Może urażona że nie przyjelam szlachetnego podarku. Jakos moja mama jak chce kupic cos mi czy mlodeku to kupuje i sie nie pyta i nie gada o tym pol roku a tu wielkie przygotowania jakby miala prom kosmiczny kipic co najmniej...
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
|
#475 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam wole jak obrażona niż dzwoni pięć razy dziennie z byle g...
|
|
#476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
całe szczescie moja do mnie nie dzwoni |
|
|
|
|
#477 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana i pochwale że udało mi się cała noc przespać w końcu.
|
#478 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja juz tez nie dzwoni bo mam jej nr zablokowany :p (zwyzywała mnie kiedyś i tż mi kazał ). Ale do niego wydzwania z byle pierdołą i monologi prowadzi albo jest pół roku obrażona wole te drugą wersje
|
|
|
#479 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka masz przecudownego synka
Nigdy bym nie pomyslala ze mleka roznia sie skladem... Gratulacje kolejnych tygodni ![]() Mojakaren Ty niedobra synowo nie chcialas podarku od tesciowej :-P Koktajlowa wracaj szybciutko do zdrowka Niezdara i masz swiety spokoj, niech TZ sie meczy z mamusia ![]() Witamy sie ![]() Tak mi sie fajnie spalo dopoki chodnik nie zaczal stukac o balustrade bo wczoraj go czyscilam i zapomnialam zabrac na noc. I mam za kare ![]() Milego dnia dziewczynki
|
#480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

Wojtuś waży 2260g, nadal jest główką do dołu tak jak był
świetny Witek

Dopiero teraz bo ja ledwo żywa, chora. Idę się położyć
czy coś dla mnie przed porodem... Powiedzcie mi po kiego grzyba?! Na razie ponoć jest to w fazie planów, ale kurcze... Mnie nikt nie jest potrzebny, ja potrzebuję skończonego remontu, który obiecali i jakoś tak średnio idzie... Czemu oni MUSZĄ być zawsze tacy hop do przodu? Jak tłumaczymy że czegoś tam nie chcemy to zawsze jest wmuszanie, mam dosyć czegoś takiego. I wspinaj się na wyżyny delikatnej, ale jednak odmowy