Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-11, 08:19   #4561
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Moja dzis tez od 1 wstawała, od 4 z nami w lozku od 5 do 6.50 ( jak długo!;p) spała. Zwariowały nasze dzieci! Czytacie dzieciom? Moja czytelniczka porwała strone w książce, potem płakała, bo nie chciałam jej oddać, dałam na chwile to chciała zjesc i uderzyła sie w oko i znow sie rozpłakała jak zabrałam ... ;>
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 08:30   #4562
Koperco
Zakorzenienie

Zasnela sama znowu😁

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Moja dzis tez od 1 wstawała, od 4 z nami w lozku od 5 do 6.50 ( jak długo!;p) spała. Zwariowały nasze dzieci! Czytacie dzieciom? Moja czytelniczka porwała strone w książce, potem płakała, bo nie chciałam jej oddać, dałam na chwile to chciała zjesc i uderzyła sie w oko i znow sie rozpłakała jak zabrałam ... ;>
Ja czytam.
Moja też ryczy czasem jak jej coś zabiorę(no kabel od odkurzacza etc.)Ja czytam dzieciowe książki-mam po synku.

Czytam książkę kucharską dla dzieciow takich jak nasze i staram się zainspirować
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 08:31   #4563
madzixx88
Zakorzenienie

Viola-współczuje nocki jak nie zeby to co myślisz, ze jej dolega?

Zrobiłam, brzuch, zjadłam owsiankę a moje dziecko leży w lozeczku ale usnąć chyba nie ma zamiaru..
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 08:32   #4564
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Fajne

U nas zabawki do prac plastyvznych sa na dluzej a np.jakies figurki, kolejka czy auto zdalnie sterowane na moment. To które dostał na mikołajki stoi bez baterii nie wypróbowane nawet. Moj synek dostanie gry i jakies kreatywne od chrzestnego. Klocki lubi ale za dużo ich juz.
A dkaczego tej lalki nie kupisz skoro cenowo ok?

Violka - :-*

Dzień dobry
Noc byla spokojna. Po 2 i przed 5 smoka dalam i spał do 7.

Cashmere Gosiak - jak u Was?
wlasnie bym wolala cos kreatywnego bardziej,
nie wiem, czemu mi sie ona nie podoba, mam wrazenie, ze bedzie na chwile,

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
Witam się i ja. O dziwo ALA już śpi więc pewnie się szybko obudzi...właśnie zjadłam śniadanko i pije herbatkę.
Jestem taka ucieszona bo znalazłam opiekę dla Ali jak pójdę do pracy!! Moja sąsiadka wie zgodziła😁😁😁
Jestem tym bardziej zadowolona ze ma synka o 5miesiecy starszego od Ali i ma pedagogiczne wykształcenie.A że chce mieć kolejne bobo bo nie chce wracać do pracy to jest baardzo chętna. A ja mam blisko bo na tym samym Pietrze
super, ze znalazlas oiekunke, i to tak blisko

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Od 1 w nocy mamy goraczke (38.7), suchy dudniacy kaszel, chrype i katar widmo nr do pediatry na 15.30
zdrowka duzo, oby to nic powaznego

Cytat:
Taaa... Pomoże mi oszaleć ;p

Hehe widzę, ze rozumiesz ;p juz zapowiada, jak to bedzie mi pomagał ... Ta, jasne.

Bierz to, co jej sie podoba, jak jest rozsądne cenowo - takie prezenty działają edukacyjnie, bo jak starczy na krótko, następnym razem przemyśli lepiej, moze sie wydaje, ze ma tylko 5 lat, ale dzieci w tym wieku swietnie analizują otoczenie. Mam koleżankę z 5 letnia córeczka i była historia z kucykami, ktore tak strasznie chciała a potem stwierdziła, ze na nast urodziny wybierze cos innego, bo kucyki sa nudne ;p
dobrze gadasz

ona to by chciala wszystko

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
Gosiak-zdrowka dla Martynki !

Koperko-super z sąsiadka

Ala na drzemce a ja za Mel b sie biore
Jak poszłam sie kapać to była na macie w dużym pokoju i mowie, ze ide wziac prysznic, zaraz wracam to patrzyła na mnie uważnie, puściłam wode, słyszę klap klap rączek a za chwile Ala w łazience bystra juz taka fajna
ze ci sie chce cwiczyc, ja nie mam motywacji
juz sie nie schowasz

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
A widziałaś ten szron ma łące?

Koperco super z Sąsiadka

Madelinem jaka lalka, my z Maja napisaliśmy list do Mikołaja i bałam się, że nie zdobędę jednej pozycji, ale się udało

Gosiak zdrowka
http://allegro.pl/barbie-studio-wzor...834387355.html
o taka

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53763388]Dzien dobry,oby lepszy niz noc 😒 7 pobudek,w tym 5 na kp i 2 przaz rabnięte rolety! Nawe w kuchni na jakies przylepce tz zamontowal,myslalam ze mi safka odpadla taki halas. I tz jeczy ze sie nie wyspal! A ja to wyspana po pachy! 😡[/QUOTE]

chyba bym na zawal zeszla,

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej u nas kolejna koszmarna nocka. Nie mogłam usnać do polnocy, a już wpółdo pierwszej panna na jedzenie obudzona, potem do siebie wzięłam i non stop obydzona i przysypia tylko przy cycu. Jeju niewiem co ona mi się tak spartaczyła ( Gdzie jest moja dawna Ada z jedną pobudką, dobra niech beda 2-3 ale nie ciągłe Zęby to raczej nie są bo ona nie piszczy z bólu, tylko marud taki blee.
Kamilove super ta owieczka
Madzia ale ekstra że Ala Cię wyśledzila Ja już nie pamietam kiedy prysznic brałam będąc sama z małą.
Koperco super ze tak szybko udało się z niańka. A dziewczynę podziwiam, mi mojego jednego gagatka narazie w zupełności wystarczy)
wspolczuje,

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
U nas tez marna nocka. Zasnelam kolo polnocy po 20min pawel sie obudzil i lulanie nie dzialalo musialam dac mleczko, a i po nim sie krecil jeszcze. Zasnelismy po 1. Po 4 pobudka i wiercenie sie do 6 znow mleczko i do 7.30 pospalismy.
teraz marudkuje. A ten glupi zab ani sni wyjsc. Stoi jak zaklety.
wspolczuje

siadlam do kompa, dziwnie mi sie na nim pisze.

juz mi Agata próbowała zwiac do kuchni, wlaczylam 25 min na kawe. moze w miesjcu posiedzi.

ktore klocki lepsze? aktywne czy ruchome?

ta owieczka fajna, tylko ze moja nie potrzebuje zachety
madelinem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 08:33   #4565
Koperco
Zakorzenienie

Chyba się wezmę za ćwiczenia,choć tak mi się nie chce.
Stary 2015-12-11, 08:37   #4566
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Hej u nas kolejna koszmarna nocka. Nie mogłam usnać do polnocy, a już wpółdo pierwszej panna na jedzenie obudzona, potem do siebie wzięłam i non stop obydzona i przysypia tylko przy cycu. Jeju niewiem co ona mi się tak spartaczyła ( Gdzie jest moja dawna Ada z jedną pobudką, dobra niech beda 2-3 ale nie ciągłe Zęby to raczej nie są bo ona nie piszczy z bólu, tylko marud taki blee.
Madzia ale ekstra że Ala Cię wyśledzila Ja już nie pamietam kiedy prysznic brałam będąc sama z małą.
Koperco super ze tak szybko udało się z niańka. A dziewczynę podziwiam, mi mojego jednego gagatka narazie w zupełności wystarczy)
Współczuję bardzo. Wczoraj była jakaś dziwna noc

Cytat:
U nas tez marna nocka. Zasnelam kolo polnocy po 20min pawel sie obudzil i lulanie nie dzialalo musialam dac mleczko, a i po nim sie krecil jeszcze. Zasnelismy po 1. Po 4 pobudka i wiercenie sie do 6 znow mleczko i do 7.30 pospalismy.
teraz marudkuje. A ten glupi zab ani sni wyjsc. Stoi jak zaklety.

Współczuję nocki. Kiedyś te zęby wyjdą. Nic z tym nie zrobimy niestety :/

Cytat:
No jak bd chory jej to nie wyjdą na dwór Ale to wtedy pójdę po robocie. Jak chce to ja nie widzę problemu.
Jej kasą też się przyda a ja bd spokojna

Ja nie daje no chyba że będzie bardzo chcial

Ale masakra. Współczuję...

Ona by przedszkokanka była super,bo ma podejście do dzieci,ale jak trzeba to jest stanowcze. Tylko słodycze daje dużo,no ale tu się dogadamy mam nadzieje

Super że ona chętna. Mi spacer z jednym ewent z dwójką swoich wystarczy. Dwóch malych nie odwazylabym się wyorowadzic hehe

Cytat:
Nie wykazuje Julo zainteresiwania książką chyba ze plastikową piszczaca
Stary 2015-12-11, 08:39   #4567
madelinem
Zadomowienie

czytam obu, musze znalezc ksiazeczki male po Milenie, to bedzie miala zabawę, a zjesc sie ich nie da na szczescie.

Agata tez ryczy jak jej cos zabieram,

nie wiem, co z tymi nocami, nie ma pelni, czy cos? moze pogoda nie pasuje? gdzie snieg, ja sie pytam....

kawe musze wypic, bo rano nie bylo, sie skonczyla,

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 08:41   #4568
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
wlasnie bym wolala cos kreatywnego bardziej,
nie wiem, czemu mi sie ona nie podoba, mam wrazenie, ze bedzie na chwile,

super, ze znalazlas oiekunke, i to tak blisko

zdrowka duzo, oby to nic powaznego

dobrze gadasz

ona to by chciala wszystko

ze ci sie chce cwiczyc, ja nie mam motywacji
juz sie nie schowasz

http://allegro.pl/barbie-studio-wzor...834387355.html
o taka

chyba bym na zawal zeszla,

wspolczuje,

wspolczuje

siadlam do kompa, dziwnie mi sie na nim pisze.

juz mi Agata próbowała zwiac do kuchni, wlaczylam 25 min na kawe. moze w miesjcu posiedzi.

ktore klocki lepsze? aktywne czy ruchome?

ta owieczka fajna, tylko ze moja nie potrzebuje zachety
Aktywne
Fajne sa odlewy gipsowe firmy 4M

Goczek - również nocki współczuję. U nas godz.rykow wieczornych. Nue ciągłych a z przerwami a potem spał. Dziś będzie lepsza noc :-*
Stary 2015-12-11, 08:44   #4569
gossip_girl21
Zakorzenienie

Witam i ja,noc jak zwykle pobudka była, to jej pić dałam, bo mleka zjadła dużo, zaraz na drzemkę pójdzie, dzięki kocu nie obracala się na brzuch 😊

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 08:45   #4570
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Zasnela sama znowu😁

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Ja czytam.
Moja też ryczy czasem jak jej coś zabiorę(no kabel od odkurzacza etc.)Ja czytam dzieciowe książki-mam po synku.

Czytam książkę kucharską dla dzieciow takich jak nasze i staram się zainspirować
Myslalam ze piszesz zd dzieciom ta ksiazke kucharska czytasz ;p

Znalazlam wczoraj mamie na fejsie prace. Byla na 9 na rozmowie i od jutra zaczyna. Co prawda ba 2tyg do swiat ale super. dziewczyna jest 2tyg po cc i ma 16m synka i potrzebuje aby ja odciazyc z dzwiganiem go, z wozkiem, na spacer wyskoczyc.
tak sie ciesze. Po 5h dziennie takze kokosow nie zarobi ale 6zl na godzine ustalila wiec calkiem niezle.
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 08:50   #4571
madzixx88
Zakorzenienie

Pavlineczka-ja czytam księgę dźwięków najcześciej, czasami pierwsza książkę mojego dziecka albo Alicje w krainie czarów

Madelinem-no jakos mam mobilizacje teraz nie wiem jak długo ale poki jest to ćwiczę
Stary 2015-12-11, 09:03   #4572
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Mam 😁 http://e-littletikes.pl/little-tikes...s-1001481.html to jednak o owieczke chodziło hehe 😉 Goczek Ty wklejalas prawda? 😊 widzialam filmik na yt jak śmiesznie podskakuja te zabawki, fajowska jest ta owca 😃 dopisuje koniecznie 😉
Serio mam amnezje,pierwsze widzę zabawke. Dobrze ze znalazlas uff! bo bym szukala caly dzień w pamięci i po internetach 😀
Patrze dzis na moja niunke,jak się bawi od rana i dochodze do wniosku,ze najlepsza zabawka dla niej to bylby karton ze zuzytymi gazetami i noga od krzesla 😒 reszta zabawek to tor przeszkod do ominiecia. Chyba jej kulke z z folii jak kotu zaraz zgniote i będę rzucac :/

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Witam się i ja. O dziwo ALA już śpi więc pewnie się szybko obudzi...właśnie zjadłam śniadanko i pije herbatkę.
Jestem taka ucieszona bo znalazłam opiekę dla Ali jak pójdę do pracy!! Moja sąsiadka wie zgodziła😁😁😁
Jestem tym bardziej zadowolona ze ma synka o 5miesiecy starszego od Ali i ma pedagogiczne wykształcenie.A że chce mieć kolejne bobo bo nie chce wracać do pracy to jest baardzo chętna. A ja mam blisko bo na tym samym Pietrze
Ekstra! Mi to opieka nad Hania po powrocie do pracy sen z powiek spedza...mimo ze niby 3 chetne osoby mam,do zasnej przekonana nie jestem. Mojej mamie sie boje zostawić Hanke :/

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
Hej.
Od 1 w nocy mamy goraczke (38.7), suchy dudniacy kaszel, chrype i katar widmo nr do pediatry na 15.30
o kurka fix! Zdrowka,niech se idzie precz!
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 09:04   #4573
gosiak0512
Zakorzenienie

Dzieki dziewczyny.
Mloda po godzinnej drzemce posiedziala 20min i odplywa z powrotem wtulona we mnie. Dzis na obiad kotlety sojowe z ryzem wiec dam rade ogarnac to z chorowitkiem.

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 09:05   #4574
madelinem
Zadomowienie

Cytat:
Aktywne
Fajne sa odlewy gipsowe firmy 4M

Goczek - również nocki współczuję. U nas godz.rykow wieczornych. Nue ciągłych a z przerwami a potem spał. Dziś będzie lepsza noc :-*
Dzieki
Zaraz zobacze te odlewy.

Musimy wierzyc w lepsze noce
Stary 2015-12-11, 09:08   #4575
madzixx88
Zakorzenienie

A co macie na mysli pisząc 'ryk' ? Prawdziwy ryk taki jakby ze skory obdzierano czy płacz w znaczeniu potocznym ? tak z ciekawości pytam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 09:22   #4576
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
O matko wspolczuje. Hałasu bym się mega wystraszyla
A najsmieszniejsze, że przy odpadnieciu drugiej rolety Hanka tylko sie przekrecila i spala dalej. a tak to się budzi od niczego,z glodu?. Jaka szkoda,ze butli nie chce zalapac,bym ją może napoila mm i moze by pospala...

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
to na bank zeby idą ,tez mi tak tu dziewczyny wmawialy i nie chcialam wierzyć,a w koncu się ząb pojawil. Nie musi bolec,moze swedziec, przeszkadzac i sobie sutkiem Adka masuje. Smarujesz dentinoxem jak tak w nocy marudzi? Adka w ogole pije z cycka w nocy jakoś dluzej,czy tylko tak sobie trzyma? Moja pije jak szalona 😒 ja tez ostatnio usnac nie mogę długo i taka napięta jestem przed snem w oczekiwaniu na ryk...stres 😒 chyba melise zacznę pic na noc O!
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 09:25   #4577
siempre
Wtajemniczenie

U nas noc lepsza bo się budził co dwie godziny a nie co godzinę Z nosa mu cieknie katar:/ i zaczyna kaszlec ehhh mam nadzieje że się nie rozwinie to w nic poważnego.

A ja dostałam pierwszy okres
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 09:27   #4578
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

Znalazlam wczoraj mamie na fejsie prace. Byla na 9 na rozmowie i od jutra zaczyna. Co prawda ba 2tyg do swiat ale super. dziewczyna jest 2tyg po cc i ma 16m synka i potrzebuje aby ja odciazyc z dzwiganiem go, z wozkiem, na spacer wyskoczyc.
tak sie ciesze. Po 5h dziennie takze kokosow nie zarobi ale 6zl na godzine ustalila wiec calkiem niezle.
Fajnie!
A te książkę to chyba do snu,bo monitonna jak dla niej😍

Cytat:
Pavlineczka-ja czytam księgę dźwięków najcześciej, czasami pierwsza książkę mojego dziecka albo Alicje w krainie czarów

Madelinem-no jakos mam mobilizacje teraz nie wiem jak długo ale poki jest to ćwiczę

Ja też Alicję w krainie czarów😝

Cytat:
A co macie na mysli pisząc 'ryk' ? Prawdziwy ryk taki jakby ze skory obdzierano czy płacz w znaczeniu potocznym ? tak z ciekawości pytam
Tak w znaczeniu potocznym
Stary 2015-12-11, 09:32   #4579
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Zasnela sama znowu😁

Ja czytam.

I Ala słucha? Ja próbuje czytać, to wytrzyma moze ze dwie strony i potem mi zabiera. Ewentualnie pokazuje zwierzaki i mowię jak robią to wytrzyma czasem całą )

Cytat:
Viola-współczuje nocki jak nie zeby to co myślisz, ze jej dolega?

Zrobiłam, brzuch, zjadłam owsiankę a moje dziecko leży w lozeczku ale usnąć chyba nie ma zamiaru..

Niemam pojęcia. Myślę że to nie ból, jakiś sen słaby niewiem czym spowodowany... że głodna to tez mi się nie wydaje. Korci mnie trochę dać Bebilon na noc, ale niewiem czy to dobry pomysł hmm Zuza Pavlineckiej też od niego jakaś pobudzona hihi )

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53763844]Serio mam amnezje,pierwsze widzę zabawke. Dobrze ze znalazlas uff! bo bym szukala caly dzień w pamięci i po internetach 😀
Patrze dzis na moja niunke,jak się bawi od rana i dochodze do wniosku,ze najlepsza zabawka dla niej to bylby karton ze zuzytymi gazetami i noga od krzesla 😒 reszta zabawek to tor przeszkod do ominiecia. Chyba jej kulke z z folii jak kotu zaraz zgniote i będę rzucac :/

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Ekstra! Mi to opieka nad Hania po powrocie do pracy sen z powiek spedza...mimo ze niby 3 chetne osoby mam,do zasnej przekonana nie jestem. Mojej mamie sie boje zostawić Hanke :/

o kurka fix! Zdrowka,niech se idzie precz![/QUOTE]

A kto chętny Haneczkę pilnować? I dlaczego mamy się obawiasz??

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:

Hehe Ty pewnie niewiesz co to jedno i co to drugie ) Ja jak piszę ryk to taki z bólu, a jak marudzenie to takie popłakiwanie bez większego powodu moim zdaniem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 09:32   #4580
niezawsze
Zakorzenienie

ot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
czytam, bardziej opowiadam i pokazuje obrazki, Maciek uwielbia

Cytat:

super!!!!

Madelinem, ale ta lalka jest w pewnym sensie kreatywna, ja tez mialam juz nie kupowac, wiecej barbie, bo ma ich z ponad 10 najmarniej, ale kupilam fajna, gdzie sie bluzke maluje i piesek kolor zmienia i malo kosztowala. Ja mialam tylko 1 barbie, ktorej na dodatek obcielam wlosy, bo mi zawistna kolezanka(starsza) powiedziala, ze urosna dluzsze..., reszta kolezanek mialo wiecej barbie i pewnie staf moj kompleks ;P

Goczek, bo dziecko jak spi mocno to wybudza sie zazwyczaj zmieniajac fazy snu, od halasu rzadko

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 09:32   #4581
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
U nas noc lepsza bo się budził co dwie godziny a nie co godzinę Z nosa mu cieknie katar:/ i zaczyna kaszlec ehhh mam nadzieje że się nie rozwinie to w nic poważnego.

A ja dostałam pierwszy okres
co mi przypomina, że ja jeszcze nie dostałam tz nie dostałam kolejnego ...

Goczek hhaha ja swojej też :P butelki, kartki, teraz puzzle próbuje rozbroić i płacze, no się nie udaje
Stary 2015-12-11, 09:33   #4582
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
U nas taki nagly wisk nazywam rykiem. Jakby coś bolało
Stary 2015-12-11, 09:36   #4583
violka848
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53764095]A najsmieszniejsze, że przy odpadnieciu drugiej rolety Hanka tylko sie przekrecila i spala dalej. a tak to się budzi od niczego,z glodu?. Jaka szkoda,ze butli nie chce zalapac,bym ją może napoila mm i moze by pospala...

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

to na bank zeby idą ,tez mi tak tu dziewczyny wmawialy i nie chcialam wierzyć,a w koncu się ząb pojawil. Nie musi bolec,moze swedziec, przeszkadzac i sobie sutkiem Adka masuje. Smarujesz dentinoxem jak tak w nocy marudzi? Adka w ogole pije z cycka w nocy jakoś dluzej,czy tylko tak sobie trzyma? Moja pije jak szalona 😒 ja tez ostatnio usnac nie mogę długo i taka napięta jestem przed snem w oczekiwaniu na ryk...stres 😒 chyba melise zacznę pic na noc O![/QUOTE]

Hmm chyba pije, szczerze Ci powiem że dobrze niewiem, bo zwykle jakos chyba przysypiam, śle cyca długo oddać niechce. A w sumie dziś to już flaki tez dawałam, po kilka razy ten sam i jej pasowało. Myślisz zęby no ja niewiem, u nas już ponad 2 miesiące takie spadkudzone noce. Tzn teraz co raz gorzej, ale sama niewiem brr
Ja to niemoglam usnąć bo nasłuchiwałam i jskoś mi tak pusto w pokoju było, jak ona w drugim spała. Mąż w salonie, bo wiedziałam że w nocy ją przyniosę. Także każdy sam przez chwilę spał
Stary 2015-12-11, 09:39   #4584
madelinem
Zadomowienie

Majka pamietam te idlewy, mielismy takie za dzieciaka wezme jej

Madzix, u mnie ryk, to jakby ze skory obdzierali

Siempre, zdrowka

Niezawsze pokaz jaka kupilas. Moja ma.juz 3, ostatnia dostala za pobranie krwi, wczesniejsza za grzecznosc na eeg
Stary 2015-12-11, 09:44   #4585
Majka232
Zakorzenienie

Mbie tesciowa pytala co dzieciom. Moze czolg zdalnie sterowany. Masakra. Mówię ze się nie bawi tym i ma duzo aut. Stwierdziła że przesyt zabawek ma starszy. I ja się z tym zgadzam ale to ona mu bez okazji coś co chwile kupuje. Cisnienie mi podskoczylo na maksa
Stary 2015-12-11, 09:59   #4586
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Mbie tesciowa pytala co dzieciom. Moze czolg zdalnie sterowany. Masakra. Mówię ze się nie bawi tym i ma duzo aut. Stwierdziła że przesyt zabawek ma starszy. I ja się z tym zgadzam ale to ona mu bez okazji coś co chwile kupuje. Cisnienie mi podskoczylo na maksa
Takie czasy. Duzo dzieci ma za duzo zabawek. Pawel tez ma juz sporo.
Moze sprzedajcie te ktorymi sie nie bawi? i odkladajcie na cos.
No ale fakt mogla zostawic to bez komentarza...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-12-11, 10:08   #4587
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Takie czasy. Duzo dzieci ma za duzo zabawek. Pawel tez ma juz sporo.
Moze sprzedajcie te ktorymi sie nie bawi? i odkladajcie na cos.
No ale fakt mogla zostawic to bez komentarza...
Nie o komentarz mi chodzi a o to ze sama kupuje co chwilę ech

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 10:08   #4588
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madelinem Pokaż wiadomość
ale ta lalka jest faaaajna! I w dodatku to się zmywa. Myślę, że to niegłupia zabawka

U mnie taka ładna pogoda a tak mi się dyy nie chce ruszac na spacer... Zuzia coś sobie gada do dywanu (zwanego triumfem teściowej) a ja siedzę w dresach i mi dobrze
Stary 2015-12-11, 10:11   #4589
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Nie o komentarz mi chodzi a o to ze sama kupuje co chwilę ech
Aha rozumiem. Ale to tym bardziej jak sama kupuje to po co komentuje... ehh

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

My czekamy kolo poludnia zjemy zupke i ruszamy na sklepy. Musze sobie bielizne kupic bo biede mam straszna.
I po malu swiateczne zakupy jedzeniowe.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-12-11, 10:14   #4590
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACK ta pake z hipa to czym dostalas?

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości