![]() |
#2341 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Redzia gratulacje!
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Ano jest. Ja się nieraz czuję jak debil ![]() ![]() ![]() Ja - broń borze nie narzekam, zwłaszcza w dobie tematów o porodach - spałam 6 godzin w ciągu ostatnich 3 dób, z czego wczoraj 1h. ![]() ![]() ![]() Tzn dziś już chyba padnę, ale te noce wcześniej ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-10 o 23:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Gorzej tylko było gdy mi kazali na miesiąc hormony tarczycy odstawić. Wtedy to się czułam jakby mi mózg ktoś zablokował. I to dosłownie ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O masz, wysokie ciśnienie obstawiam, bo stres mam stały ![]() Chyba jednak zwinę żagle, mam już 1go od 3 dni ziewa. ![]() Kurcze, tak sobie myślę, szkoda, że się Ewuś z Redzią tak zsynchronizowały, wywieje je obie na raz z Baru na jakiś czas pewnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i ja ziewam. To kolorowych! ![]() Didy od małego cza zaznajamiać z techniką ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
co do ciuchow to nie jestem na tak,a co do zapachow to nie wiem...zeby nie wyjsc na dziwaka,no i w oficialnych sytuacjach nie wypada mocno "pachs" ![]() Cytat:
ej laski wy dwie hyhy a wiecie ze jutro jest impreza w lulua? ja niestety nie moge isc,czego strazliwie załuje ![]() ---------- Dopisano o 02:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
oj bedzie małe marchewiatko ![]() a imię juz mamy? jakos przegapiłam temat ![]() cholerka jakbym nie była debilem tobym wsiadła w auto i pojechala,ale jestem debilem i nie jeżdze choc mam prawko ![]() kurde no, musialabym cała rodzine wziac na wycieczke,tylko co oni beda robic w kato tyle godzin? mozna tam znaleźć jakies zajecie zeby sie nie nudzili? jestem teraz zła na siebie ze jestem uposledzona samochodowo ![]() moge ci tez kogos poszukac,tylko powiem szczerze ze czasu jest mało, najlepiej w 5-10 dniu robic ,potem jest coraz gorzej...ostatnio robiłam 21 dniowego chłopczyka 5 godzin ![]() to nierealne-bo wg tych hamerykansow taka sesja kosztuje mniej wiecej połowe slubu-wiec skoro przecietny slub kosztuje 2500 to moja sesja musialaby kosztowac 1200 ![]()
![]() |
#2347 | ||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
2. Też nie rozumiem, ale też nie zamierzam. A ponieważ dojeżdżam do pracy pociągami, poprawianie makijażu przy stoliku to dla mnie pikuś ![]() A wracając do wczorajszej dyskusji - nie,nie jestem tolerancyjna. Zwłaszcza w sytuacji, kiedy ktoś sra w tym samym pomieszczeniu, w którym ja spożywam posiłek. Tu się odnoszę do historii wspomnianej przez Maję. Ogólnie nie jestem tolerancyjna wobec chamstwa, głupoty, bezmyślności i braku kultury. Cytat:
![]() Trzymam ![]() Dokładnie ![]() Piątek ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2348 | ||||
Panaroja
|
snad kawusi
![]() Cytat:
![]() 2.niezłe to właściwe słowo ![]() Cytat:
2. ![]() 3.co do pasty do zębów to wątpię ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja nie wyobrażam sobie mieszkać poza miastem ![]() na wieś to na wycieczkę, na wakacje krótkie, a tak to muszę mieć wszystko pod ręką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mimo sprzeciwu większości społeczeństwa będzie Konrad ![]() Cytat:
![]() ![]() W Kato oczywiście w razie czego jest co robić, czy to wycieczka po centrum, czy któraś z galerii (Silesię się zwiedza ładnych kilka godzin ![]() ![]() wiem że na typowo noworodkową sesję trzeba się szybko umówić stąd lekka panika u mnie. Jakoś cały czas myślałam ze spokojnie mam czas do stycznia ![]() No więc przemyśl sprawę ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2350 |
Zakorzenienie
|
Aileenn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Zakorzenienie
|
Redzia GRATY
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
Podpisałam przedłużenie umowy do połowy przyszłego roku
![]() A w pracy Kids Day, świąteczne gry i zabawy dla dzieci pracowników na parterze. Ale każdy oczywiście przyprowadza małe do biurka pokazac i biegają takie z zabawkami po firmie ![]()
#2353 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() 2. chroń mnie panie przed takimi atrakcjami ![]() Mam zorganizować firmowy wieczór gotowania u Kurta Schellera ![]() ![]()
![]() |
#2354 |
Mother of Cats
|
Dziękuję za wszystkie kciuki - zobaczymy, co z tego wyjdzie.
Wiem jedno: mogą mnie ludzie do woli wypytywać o sprawy merytoryczne - odpowiadam i opowiadam bez najmniejszego problemu. Ale pytania w stylu: proszę nam o sobie opowiedzieć - wymiękam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja znowu licze, ile miesięcy jeszcze dzieli mnie od celu (włąsnego gniazdka) No jeszcze mi się zejdzie... ale w końcu dopnę swego ![]() Juz nawet mam upatrzone osiedle blisko pracy i znajomych ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-12-11 o 12:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2356 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Żeby trzeba było przy każdym produkcie sprawdzać cenę z kartki, bo kasa ma inną, to jest zwykłe oszustwo ![]() ![]() 3. Fakt ![]() 4. ![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2357 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie co, nabyłam se za niecałe 40zł kieckę na Alledrogo. Ze zdjęcia fajna, wysyłka Pocztexem. Ale że na dwa tygodnie przed Świętami Poczta Polska uprzedza o utrudnieniach i opóźnieniach w doręczeniu to już jest lekkie przegięcie ![]() (i to akurat bardzo dobrze)
![]() |
#2359 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
o to milo ze tzu sie podobaja-a co mu ie w nich podoba? serio jestem ciekawa co mowi,bo nie wiem ktore aspekty moich zdjec sie podobaja ludziom,a moze takie na ktore ja nie zwracam uwagi? bo generalnie znam wiele osob ktore uwazają zdjecia noworodkowe topowych nowordokowych fotografow za paskudne, wiec ja staram sie drazyc co sie ludziom podoba a co nie
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-11 o 16:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Heloj snat przepyscznej zielonej tea aromatyzowanej pomarańćza i mandarynką, która to ostatnią czuć, jak prawdziwy owoc
![]() Skończyły mi sie wczoraj tabsy, miałam nie kupować, stałam pod apteką dzisiaj i deliberowałam sama ze sobą i przegrałama, kupiałam ![]() Boje sie, ze jak przestane brać, to będę miała armageddon w organiźmie, typu syf na syfie, wypadanie włosów etc przynajmniej peirwsze pół roku ![]()
#2362 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() |
#2363 | |||
Panaroja
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 2.chyba lepiej brać jeżeli dobrze robio ![]() przyszłam do domu i miałam rzucić się na robotę, ale jestem taka padnięta że nie dało rady ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2364 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() No chyba robia dobrze, skoro wsio gra, ale wiesz, nie moshna tego wiecznie brać, powinnam odstawić, ale sie bajam ![]() ![]()
![]() |
#2365 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupiłam fajny monitor na all (z tunerem tv) kurier w niecałą dobę dostarczył z gdańska odpakowałam - wszystko śliczne przy podłączaniu okazało się, że zasilacza brak kabli mnóstwo, na 2 rodzaje wtyczek, a najważniejszego nie ma skontaktowałam się ze sprzedawcą, przepraszał ogromnie nawet nie wiedział, że tam zasilacz potrzebny ma przeszukać cały dom i sprawdzić u kolegi, który go brał do obfocenia jak nie to zaproponował zwrot na jego koszt... tylko że ja go nie chcę oddawać. zasilacz w polsce nieosiągalny, przerabiania od innych modeli i przylutowywania końcówek trochę się obawiam. oryginał jest w usa za 13$ i 65$ za wysył ![]() w uk znalazłam zamiennik o identycznych parametrach za 12 funtów. jak gość nie znajdzie u siebie i nie wyśle ekspresem, to do świąt będziemy się wgapiać w to czarne cudo na czerwonej nóżce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Zakorzenienie
|
No to trochę bezedurek wieczornych.
Włosy. Przestały rosnąć, i mam jak Neska, z przodu rosną mi 3 razy wolniej - widzę po odroście. ![]() Mimo, że ja mam z gruntu po rozjaśnianiu zniszczone i suche strąki, to jednak ów przesusz zimowo-ogrzewaniowo-szalikowy chyba faktycznie jest w pełni, bo jest znów tak samo jak latem ![]() Myślałam, że odżywek i masek starczy mi na rok, a tymczasem zużyły się błyskawicznie. Niby zostały cosie, ale te najsłabsze, co nic nie dają. I tak się zastanawiam, zna ktoś mega emolientową ale tanią MASKĘ. Koniecznie maskę. Silniejszą niż seria Oleo. Taką co np przeciążyła Wam włosy na maksa ![]() Tak pacze w sieciuni, może jakiś Loreal Total Repair? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-12-11 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#2368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odżywka a nie maska, ale warto przetestować jeśli jeszcze nie miałaś. ja zamówiłam kallosa omega u mnie najlepiej sprawdza się używanie kilku odżywek/masek naprzemiennie może jeszcze chuopa na zakupy wygonię, bo paczkę ma słać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba ostatnio jakieś podkręcane półproduktami, po olejowaniu przed ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:37.