Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-11, 13:42   #4111
polewka
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
a u szusz nadal cisza i tajemniczej fryzurze ala trwała hehehe
Myślę, że to była akcja: "myję włosy po fryzjerze" Też tak miałam
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 13:46   #4112
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki - nie wiecie gdzie kupię fajny kalendarz książkowy z planerem i bajerami? Tylko nie piszcie empik :P może gdzieś w sieci albo widziałyście stacjonarnie?

Napisze empik - bo ten co pokazala doncze macalam i jest ekstra
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 13:49   #4113
xsun

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Tak, wiem, czytałam komentarze... RLM od jakiegoś czasu ciągle mnie zawodzi. Kiedyś jej broniłam, była moją ulubienicą, a teraz to nawet nie wiem kiedy ostatnio obejrzałam jakiś jej film.
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 13:55   #4114
roseplum
niepolubiecie

jak ja uczyłam się makijażu kanał RLM jeszcze nie istniał pamiętam, że czułam się opóźniona, bo pierwszy tusz i podkład kupiłam jakoś w wieku 20 lat. Kompletnie nie kojarzę od kogo dokładnie uczyłam się techniki, ale wpisywałam różne rzeczy w wyszukiwarkę
roseplum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 13:59   #4115
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
http://aros.pl/ksiazka/kalendarz-nat...graphic-2016-2 => kupiłam tu kalendarz National Geographic (jest wersja granatowa i bordowa). Cudnie wydany, w Empiku można obejrzeć, ale kupować się tam nie opłaca.

Co do Zmalowanej, wrzuciła jeszcze inną wersję swoich rzęs https://www.instagram.com/p/_H94aiw7...n-by=zmalowana Pierwszy raz widzę tak poczochrane na każdą stronę włoski, o co chodzi
Nationale są super - w sensie pięknie zrobione itd, ale dla mnie niestety jakieś takie nieporęczne :C miałam trzy lata z rzędu, bo mój tata co roku dostaje jako gadżet reklamowy i nigdy nie używa. Ale za każdym razem porzucałam dla Pana Klendarza. Ale Pan Kalendarz to raczej po prostu kalendarz z fajnym designem, bez plannerów itd
Stary 2015-12-11, 14:08   #4116
cantmakeit
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość
Zmalowana też wypuszcza swoje rzęsy

https://www.instagram.com/p/_H7SVVw7...n-by=zmalowana
Hahahaha i ten tag: #zmalolashes
cantmakeit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 14:12   #4117
_Summer_
Zadomowienie

Te wyniki konkursu u RLM to jakieś jaja

Szkoda, że nie zwyciężyła jakaś dziewczyna, która może tylko pomarzyć o kupnie kosmetyków jakie były do wygrania. Wiadomo, ze wszystkim nie dogodzisz, ale te pierwsze miejsce to zero kreatywnosci i pomysłu, a w dodatku dziewczynę stać na kosmetyki z wyższej półki
https://www.instagram.com/natallyxox/
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 14:13   #4118
caaaapri
Raczkowanie

https://www.instagram.com/p/_AcQJIx0...by=sarunia7771

podkład po filmik idealny
Stary 2015-12-11, 14:24   #4119
Zamarzona
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
Nationale są super - w sensie pięknie zrobione itd, ale dla mnie niestety jakieś takie nieporęczne :C miałam trzy lata z rzędu, bo mój tata co roku dostaje jako gadżet reklamowy i nigdy nie używa. Ale za każdym razem porzucałam dla Pana Klendarza. Ale Pan Kalendarz to raczej po prostu kalendarz z fajnym designem, bez plannerów itd

Może Happy planner ci się spodoba, albo ten który dzisiaj pokazywała Laura.
Zamarzona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 14:32   #4120
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

Szkoda, że nie zwyciężyła jakaś dziewczyna, która może tylko pomarzyć o kupnie kosmetyków jakie były do wygrania. Wiadomo, ze wszystkim nie dogodzisz, ale te pierwsze miejsce to zero kreatywnosci i pomysłu, a w dodatku dziewczynę stać na kosmetyki z wyższej półki
dobry komentarz nagrodzonej

natallyxox@thelandofbroke npromises wiem! W dodatku naczytałam się takich rzeczy o Sobie, że aż nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać �� tak ładne dziewczyny pisały komentarze z których lała się zazdrość i nienawiść tylko dlatego, że nie wygrały... To aż nie pasowało, pokazały niestety kompletny brak szacunku i klasy �� aż mi szkoda Ewy jak będzie musiała to wszystko czytać....

Sobie z wielkiej litery
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 14:35   #4121
smerffie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
Jaki magnez polecacie? Taki, żeby szybko podziałał i dawka była zacna. Tyle tego na rynku, że nie wiem co wybrać. Przez ten stres i hektolitry kawy wypłukałam sobie do cna. Po wejściówce jak zmieniałam miejsce siedzenia to taki mnie w łydce skurcz złapał, że aż mi palce u nóg wykręciło i obdarowałam grupę i prowadzącego soczystym przekleństwem. Na szczęście nikt się nie obraził a mój biedny pan magister to myślałam, że na zawał padnie
Najlepiej przyswajalna forma jest cytrynian magnezu,osobiście mam z firmy hitec. Taki nie jest ale jest pyszny dodatkowo (do rozpuszczania) nie wiem xzy cytryniany są w aptekach

INSTA
smerffie jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 14:40   #4122
xsun

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
dobry komentarz nagrodzonej

natallyxox@thelandofbroke npromises wiem! W dodatku naczytałam się takich rzeczy o Sobie, że aż nie wiedziałam czy śmiać się czy płakać �� tak ładne dziewczyny pisały komentarze z których lała się zazdrość i nienawiść tylko dlatego, że nie wygrały... To aż nie pasowało, pokazały niestety kompletny brak szacunku i klasy �� aż mi szkoda Ewy jak będzie musiała to wszystko czytać....

Sobie z wielkiej litery
Tak sobie przejrzałam jej insta, a tam jakieś zdjęcie z podpisem o 18 jej chłopaka. Czyli ona pewnie też ma koło 18 Myślałam, że koło 25.

Edytowane przez xsun
Czas edycji: 2015-12-11 o 14:43
Stary 2015-12-11, 14:44   #4123
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
dlatego ja z nim nie łażę - opracowałam sobie system: w torebce mały notatnik, z którego potem przepisuję to, co ewentualnie musiałam zapisać poza domem. National leży i pięknie wygląda przy łóżku Przydaje się do ogarniania rzeczywistości, przejrzysty jest. No i te kredowe kartki
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 14:45   #4124
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość

Zgadzam sie co do tego wyniki to jakies jaja, ale co do tego ze szkoda ze nie wygrala dziewczyna, ktorej nie stac nie. Uwazam ze powinna wygrac dziewczyna, ktora zrobila najlepszy makijaz i pokazala swoje umiejętności. Kosmetyki nie powinny miec znaczenia. Problem w tym ze ten makijaz, ktory miala dziewczyna, ktora wygrala nie jest jakis mega skomplikowany i wiekszosc dziewczyn, ktore sie maluja spokojnie by go zrobilo. Wystarczylo pomalowac usta i zrobic kreske.

Edytowane przez 201607111040
Czas edycji: 2015-12-11 o 14:48
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 14:47   #4125
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Dziołszki - nie wiecie gdzie kupię fajny kalendarz książkowy z planerem i bajerami? Tylko nie piszcie empik :P może gdzieś w sieci albo widziałyście stacjonarnie?
http://www.madama.co/kolekcja/2016-happy-planner
może taki ?
Stary 2015-12-11, 14:53   #4126
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
dlatego ja z nim nie łażę - opracowałam sobie system: w torebce mały notatnik, z którego potem przepisuję to, co ewentualnie musiałam zapisać poza domem. National leży i pięknie wygląda przy łóżku Przydaje się do ogarniania rzeczywistości, przejrzysty jest. No i te kredowe kartki

I fotyyy

w sumie to jakaś opcja jest

ja chyba w tym roku kupie ten co doncze ma, fajoski jest. Tylko musze hajsy ogarnąć XD
Stary 2015-12-11, 14:54   #4127
_Summer_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Zgadzam sie co do tego wyniki to jakies jaja, ale co do tego ze szkoda ze nie wygrala dziewczyna, ktorej nie stac nie. Uwazam ze powinna wygrac dziewczyna, ktora zrobila najlepszy makijaz i pokazala swoje umiejętności. Kosmetyki nie powinny miec znaczenia. Problem w tym ze ten makijaz, ktory miala dziewczyna, ktora wygrala nie jest jakis mega skomplikowany i wiekszosc dziewczyn, ktore sie maluja spokojnie by go zrobilo. Wystarczylo pomalowac usta i zrobic kreske.
Oczywiście, to niezaprzeczalnie
Jasne, ze w wyborze RLM nie powinna sie kierowac czy kogos stac czy nie, ale przy tym wyborze jaki dokonala to mnie jeszcze bardziej zdziwilo.
Dziewczyny w komentarzach wstawialy swoje prace, byly naprawde super i kreatywne, ja nie wiem czym ona sie kierowala przy wyborze no, ale juz zadecydowala, nie ma juz co pisac

Edytowane przez _Summer_
Czas edycji: 2015-12-11 o 14:55
_Summer_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 14:57   #4128
say-hello
Zakorzenienie

ja się cieszę, że nie wzięłam udziału w tym konkursie, a taki miałam plan tylko bym się teraz frustrowała
Stary 2015-12-11, 14:58   #4129
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Kup jeszcze czwarty z Bell Uwielbiam go
Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość

Popieram, Lovely się nie umywa, ten z My Secret robi taką piękną taflę
Dziękuję dziewczyny

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-11, 14:58   #4130
roseplum
niepolubiecie

do fanek yankee candle:
czy ma któraś porównanie do wosków/świec innych firm (chodzi mi głównie woodwick i kringle)? zwłaszcza pod kątem wydajności, tego jak się roznoszą w domu? kupuję różne zapachy: owocowe, słodkie, świeże
Stary 2015-12-11, 15:04   #4131
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anjia Pokaż wiadomość
Jaki magnez polecacie? Taki, żeby szybko podziałał i dawka była zacna. Tyle tego na rynku, że nie wiem co wybrać. Przez ten stres i hektolitry kawy wypłukałam sobie do cna. Po wejściówce jak zmieniałam miejsce siedzenia to taki mnie w łydce skurcz złapał, że aż mi palce u nóg wykręciło i obdarowałam grupę i prowadzącego soczystym przekleństwem. Na szczęście nikt się nie obraził a mój biedny pan magister to myślałam, że na zawał padnie

Cytat:
Napisane przez smerffie Pokaż wiadomość
Najlepiej przyswajalna forma jest cytrynian magnezu,osobiście mam z firmy hitec. Taki nie jest ale jest pyszny dodatkowo (do rozpuszczania) nie wiem xzy cytryniany są w aptekach

Chyba asparaginian jest. Ja biore i sobie chwale
b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 15:11   #4132
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
do fanek yankee candle:
czy ma któraś porównanie do wosków/świec innych firm (chodzi mi głównie woodwick i kringle)? zwłaszcza pod kątem wydajności, tego jak się roznoszą w domu? kupuję różne zapachy: owocowe, słodkie, świeże
Mam śwecę woodwick i mam wrażenie, że szybciej się spala/zużywa. Jeśli chodzi o zapach to jest minimalnie mniej odczuwalny (ale może to też zależy od wybranego zapachu ), ale mam salon połączony z kuchnią i też trochę zajmuje, żeby zapach się rozniósł po całym pomieszczeniu więc mogę być lekutko nieobiektywna. Też chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach
Stary 2015-12-11, 15:18   #4133
roseplum
niepolubiecie

Munka
ja zawsze fajne kalendarze na pakamerze znajduję
i mi kalendarz zazwyczaj nie wystarcza. Kupuję zwykły + dwa notesy (takie z kartkami do wyrywania - jeden na kazdy dzień http://www.pakamera.pl/uplimg_add/i1...1216409515.jpg, a drugi tygodniowy (jedna kartka to tydzień), a "kalendarz właściwy" lubię mieć duży, ciężki i wpisywać "na czysto" )

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość
Mam śwecę woodwick i mam wrażenie, że szybciej się spala/zużywa. Jeśli chodzi o zapach to jest minimalnie mniej odczuwalny (ale może to też zależy od wybranego zapachu ), ale mam salon połączony z kuchnią i też trochę zajmuje, żeby zapach się rozniósł po całym pomieszczeniu więc mogę być lekutko nieobiektywna. Też chętnie poczytam o Waszych doświadczeniach
u mnie też tak jest i w przypadku YC to zależy od wosku, niektóre już po kilkunastu minutach czuć w całym domu. Najlepiej sprawdza się duży słoik, ale za bardzo lubię różnorodność i potem mi stoi pół roku szczególnie szukam naturalnych owocowych zapachów, bo te z YC wypadają średnio na tle np. olejków do dyfuzora (mam na myśli zapachowe, a nie eteryczne, te wymiatają, wiadomka )
Stary 2015-12-11, 15:29   #4134
201607131110
Konto usunięte

Vlog u Glamrodzinki.
Coraz więcej Michała : ) Zazdroszczę Marzenie takiego wsparcia od najbliższych w gorszych chwilach. Bez krytyki, oceniania, po prostu, miłość, pozytywne emocje i bliskość : )
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 15:33   #4135
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość

Vlog u Glamrodzinki.

Coraz więcej Michała : ) Zazdroszczę Marzenie takiego wsparcia od najbliższych w gorszych chwilach. Bez krytyki, oceniania, po prostu, miłość, pozytywne emocje i bliskość : )

O jakich gorszych chwilach mowa? Nie mam na razie jak obejrzeć
Stary 2015-12-11, 15:35   #4136
ladyfinger88
Raczkowanie

Cytat:

Vlog u Glamrodzinki.
I właśnie fajnie, że tak jest pokazywany stopniowo, bez spiny i wielkiego coming out.
A Marzenka jest taka piękna
Stary 2015-12-11, 15:37   #4137
xsun

Cytat:

Vlog u Glamrodzinki.
Nie mam teraz kiedy oglądać yt, widziałam, że dziewczyny pisały, że Marzenka jakaś taka smutniejsza się zrobiła, powiesz mi co się wydarzyło?
Stary 2015-12-11, 16:07   #4138
marynka42
Zakorzenienie

fajnie wyglądają te krewetki w ostatnim vlogu szusz, czy wiecie, jaki to przepis?
albo czy polecacie jakis przepis na krewetki z makaronem/ryżem?

i czy dostanę je w biedronce :P ?

stylizacje mierzy ładnie wygląda w ostatnich filmikach zrezygnowała ze współpracy z sheinside itp, i dobrze

Edytowane przez marynka42
Czas edycji: 2015-12-11 o 16:10
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 16:10   #4139
SandyClaws
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kochanowska Pokaż wiadomość
Olfaktoria mowila wczoraj na snapie, ze Basia jej zaproponowala ten wyjazd i ta odrazu się zgodziła i że Basia to jej bratnia dusza cz jakoś tak
Hah wcale mnie ta przyjaźń nie dziwi

Dziewczyny, co było do wygrania u RLM? Już dawno jej nie oglądam ale ciekawam co to za cuda
SandyClaws jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 16:11   #4140
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
dla mnie piękna kobieta to taka, która po wyszorowaniu od stóp do głów (sory czitos Haniu) pozbawiona wszystkich "wspomagaczy" mając do dyspozycji podstawowe kosmetyki w stylu tusz, coś do zakrycia niedoskonałości, róż będzie wyglądać pięknie.

Yup. Nie zastanawiałam się nad tym wcześniej, ale faktycznie - podobajà mi się właściwie tylko takie kobiety, najdelikatniej umalowane. Chyba nie umiem patrzeć na makijaż, jak na sztukę do codziennego stosowania. Rozbieram takà twarz na części w myślach, a to chyba nie o to chodzi.
Co do Olfy - daleka jestem od "podobania", ale wolę jà saute. Ma typ urody, z krórym łatwo być "za bardzo", naturalnościà wiele zyskuje.
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości