|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Paula jak Mia zechce się obrócić to się obróci 😊 mi Lilka jakos kolo 36 tyg się obróciła a na usg w 33 byla dupka...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3332 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Czytalam z Polą ksiazki na kanapie i mi zasnela na siedzaco ![]() ![]() Ja co prawda mialam isc na basen wieczorem, a teraz nie bedzie jak bo pewnie pozno usnie, ale moze to i lepiej bo cos mnie strasznie zaczal brzuch po prawej bolec ![]() Ale jak odpoczywac jak jutro zakupy i po choinke jedziemy i trzeba ubrac? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3333 |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już IV część naszego wątku!
Duzo z Was mamusie jednak bierze sie za pranie ciuszkow. Ja startuje z tym zaraz po Nowym roku. I podejrzewam ze tez bede miała ok 5 pralek
![]() Nie wiem jak ja to teraz zrobię jak juz wypracowanie codziennych ciuchów dla męża i córci juz mnie męczą ![]() A mowa taka sterta plus 25 tetrowych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj bylam w mieście, dzisiaj jeszcze byla mama to sprzatanie sie opoznilo z deka. Ale jutro ogarniam dom zwyczajnie sobotnio i może kuchnie juz świątecznie a od poniedziałku dalsze przedświąteczne porządki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Zadomowienie
|
A mój brzdąc np dziś się obrócił. W nocy musiał zmienić pozycję bo wstałam z takim napięty brzuchem i uciskiem jakbym była mega wzdetq takie uczucie pełna i dyskomfortu i co godz siusiu latalam a jak 2 godz temu po teścia jechaliśmy to poczułam jak się obrócił i odrazu ulga w brzuchu. Więc myślę że szanse na obrót jescze są ja jutro zaczynam 33tc
![]()
#3336 |
MamaKarolci28
|
Gdzie jesteście ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zadomowienie
|
Ale mam dylematy. Chciałam coś kliknąć na all żeby skorzystać z promocji i co.... utknelam z wanienką, bo nie wiem jaki kolor
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3338 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 |
Rozeznanie
|
Widać, że weekend się rozpoczął
![]() ![]() Mój maluszek tak dziś wariuje, że brzuch faluje ![]() Mam wrażenie , że mi za chwilę wyskoczy ![]()
#3340 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
To Ci dylemat ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
A moja spokojna leniwie sie tylko prZeciaga od czasu do czasu ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Jeju u nas cieżko dzien. Pobudka wczesna, pozniej było ok ale wieczorem problem z brzuszkiem i 2h płaczu ze boli a ja nie wiem co zrobic. No ale udało sie zażegnać problem i juz pola wesoła poszła w kime. Ja czekam na tz bo ten dalej w pracy. Niania w szpitalu, dzwoniła, miała duzo szczęścia w nieszczęściu ale jest mocno wyobijana i wewnątrz i na zewnątrz i do konca grudnia raczej do Poli nie przyjdzie. Szkoda bo przydała by sie pomoc przed świetami no ale najważniejsze ze nic poważniejszego jej sie nie stało. Eh nic to, ide cos zjeść chyba i czekam na tz, moze jednak uda sie jeszcze dzis na basen wyskoczyć jak niedługo wróci.. Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
MamaKarolci28
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3342 |
Zakorzenienie
|
Wekenduja się ![]() Tż wrócił z pracy, zjadł pierogi i zasnął bo go głową boli ![]() Po leżałam z nim ale wstałam bo mnie szlak by trafił jak nogi mi chodzą, tzw kręcą dretwieja itp. Nie wiem co to ![]() Odkryłam w zamrazarce blok czekoladowy ;D To się odmraza juz ![]() Miłego wieczorku dziewczynki ![]()
#3343 |
Rozeznanie
|
Boziu! Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po prostu oszaleć idzie ![]() A wiecie co jest najlepsze? ![]() Że takie o to HITY tak wbijają się w łeb ![]() ![]() ![]()
#3344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 lata i półtora miesiaca ![]() No ja teraz odkąd mam dziecko to oglądam sie zawsze, przy przejściach staje z boku gdyby jakieś auto wypadło czy co.. Ogólnie spinam sie o własne życie, nawet robie wszystkie podstawowe badania regularnie typu usg piersi czy cytologia ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Idź potańcz podobno dzieci w brzuchu lubią jak mama tańczy hahaha ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3345 |
Rozeznanie
|
Ahh... chciałoby się potańczyć
![]() ![]() W sumie to mogłabym... ale po dwóch takich szybszych tańcach miałam zadyszkę murowaną... i tyle było z moich tańców ![]()
![]() |
#3346 |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016
[QUOTE=ja
![]() ![]() No ja teraz odkąd mam dziecko to oglądam sie zawsze, przy przejściach staje z boku gdyby jakieś auto wypadło czy co.. Ogólnie spinam sie o własne życie, nawet robie wszystkie podstawowe badania regularnie typu usg piersi czy cytologia ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- To "zimowe dzieciaczki bedą " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3347 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dobrze,że z nianią tak się skończyło, miała dużo szczęścia! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A jeszcze z takich dennych kawałków np. taki twór ![]()
![]() |
#3348 |
MamaKarolci28
|
Pociąg sie zatrzymał na stacji, cześć pasażerów wysiadla i pociąg ruszył . A ta dziewczyna szła chodnikiem tak jakby przecinala tory prostopadle.Nie było jeszcze zapor
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jak zawsze leżę i obserwuję jak mąż lata ze ścierą. Dostał za zadanie wypucować przedpokój, wszystkie drzwi i żyrandole. Już kończy ![]() Wysłane przy użyciu Tapatalka
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3350 |
Zadomowienie
|
Ja mojego zagonie w tygodniu bo ma od poniedziałku do końca roku urlop
![]() ![]()
#3351 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() obudziłam tz zeby skonczyl na niemiecki odrabiac lekcje ![]() zrobiłam za niego kilka zadan jak spał ![]() ![]() ![]() jutro po kursie jedziemy na impreze urodzinowa wiec pewnie dopiero wieczorem wpadne ![]()
![]() |
#3352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rzeczywiscie wydaje mi sie ze opcja ciaza zimą, porod pozna zima/wczesna wiosna to dobry uklad - dni coraz dluzsze i cieplej na spacery z bąblem(bąblami) ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Wrcoilam z basenu i jadlam kolacje przed to woda wyciagnela chyba wszystko bo glodnam jak wilk ![]() Jutro ubieramy choinke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3353 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3354 | |
Mamusia Luty 2016
|
[QUOTE=MamaKarolci28;53770 868]
Cytat:
Mam nadzieje, ze moj maz wezmie z Ciebie przykład z tym dbaniem o siebie w sensie badań ![]() Chociaz ja nigdy w zyciu nie miałam usg piersi ![]() Witam sie i żegnam zarazem, dobrej nocy wszystkim ![]()
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana, zbieram się na dni otwarte szpitala...
![]() ---------- Dopisano o 07:13 ---------- Poprzedni post napisano o 07:11 ---------- Magdzinska85; bedzies?? :?
#3356 |
Zakorzenienie
|
Hej 😊 wstaliśmy po 7. Juz jesteśmy po śniadaniu. Dzieci się bawią a ja leżę 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#3357 |
Zakorzenienie
|
Hej operacja sie udala. Wczoraj clay dzien spalan i nie dalam rady sie ruszyc. Dziecko podczas operacji caly czas monitorowali. Po tez i jest ok tylko czuc ze tez ospale jak to po narkozie. W czw na noc znow dali mi krew ale lekkiej goraczki dostalam i wiecej nie podawali. Jestem bardzo slaba lekarz powiedzial bym z asekuracja powoli wstawala do lazienki. Moze w poniedzialek do domu!
---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Aaa i okazalo sie ze pod sama czaszka pootwieraly mi sie jakies tetniczki. I ze mam bardzo ukrwiona sluzowke prawdopodobnie ciąża tak dziala. Wszystkoego nie mogli powiazac i poprzypalac. I zastanawiam sie czy w zwiazku z tym nje powinnam miec cesarki.. Ale jeszcze bede konsultowac z lekarzen
#3358 |
Zakorzenienie
|
Marcia kochana myślałam o Tobie. Dobrze ze w końcu jakies pozytywne wieści. Trzymaj się, nabieraj sil i do domku odpoczywać 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 | |
Mamusia Luty 2016
|
Cytat:
Dokładnie to samo sobie pomyslałam ![]() Trzymaj się mała ![]() ![]()
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
Marciar oby było juz tylko lepiej. Dzielna jesteś, super ze z maluszkiem wszystko ok. Teraz sie regeneruj i na pewno nie długo będziesz w domu
Sent from my iPhone using Tapatalk ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Dzien dobry ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.