Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-11, 22:14   #4771
niezawsze
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się żeby tak było. Widzialam jak Maciek Niezawsze się zabrał do niego, nie wywrocil się, ładnie szedł 😉 jedynie co zauwazyla Niezawsze to ze nie ma hamulcy ale nie wiem czy jakis inny może ma?
Chicco ma blokadę kółek i właśnie też dlatego się jednak na niego zdecydowaliśmy.
Tez zapraszam na testy jak juz przyjdzie

Goczek Maciek jak widzę jak trzymam bułkę to dosłownie "podbiega"raczkujac i na mnie wlazi i wyrywa z ręki jak siedzę na dywanie i się drze na mnie da da jak odsuwam reke

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 22:17   #4772
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość
Ruszył trochę. Czekam na więcej

Powoli mamunia ja też czekam Dziś teściowa stwierdziła, że Ada będzie raczkować. Wogole mnie śmieszy, bo ciagle zachwycona postępami i mowi tego nie robiła tydzień temu itd, a ona przyjedzie na godzinkę dwie i jakby więcej ode mnie przebywała i mi opowiada )

Cytat:
Napisane przez kana158 Pokaż wiadomość
Zależy ile zje obiadku. Jak 260ml to o 15:30-16 jemy 190g owoców z twarozkiem, w międzyczasie jakieś chrupki i o 18:30-19 kaszka. Jak słabo obiad pójdzie to gotuję ziemniaka, szpinak, marchew i jemy po jakieś godzinie od zupy, później reszta idzie bez zmian 😉

Ok dzięki

Cytat:
Hehe. Wieczorne odwiedzinki :P

Nom Jak o nich usłyszałam to zachwycona nie byłam nie powiem. Bo do Ady, ale przyjeżdzają o 18 😏 i przed chwilą wyszli, ale miło było

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki moje. Melduje się na szybko i lecę do łóżka z testami . Dni mi lecą cholernie szybko, w południe spacer, potem wykłady, wracam Jasiek kolacja do kampania i spać. Rano mam chwilę to podszykuje obiad albo ogarniam dom.
Całuję mocno wszystkie dzieciaczki z wybaczcie ale od wczoraj ni nadrobilam jeszcze lecę przeczytać chociaż ostatnie strony.

Intensywnie mama, to i mąż z kulawą nogą się przyda Powodzenia

Cytat:
Pewnie 😉 zupę robie z samego rana zazwyczaj, Zosia je ją o 12:30, później jest spacer. Jeśli nie doje to lecimy na spacer ale wcześniej wrzucam ziemniaka i marchew na płytę, ustawiam timer, wracam po godzinie to jest już ugotowane i mięciutkie. Szpinak szybko na patelni robię i jemy. Nasz obiad ogarniam jak Mała spi, czyli kolo 15-16. Kwestia organizacji 😉

Dobrze zorganizowana jesteś jeszcze przy gagatku

Cytat:
Napisane przez madzixx88 Pokaż wiadomość
mało spała, a w dodatku plan dnia rozwalony, bo jak nie poszła na pierwsżą drzemkę to tuż po kaszce chciała spać i nie zdążyłam na spacer, a po obiadku ja źle się czułam i wcale nie wyszłyśmy dziś

Ala też tak co 2 max 3 h uśnie, po południu tarła oczy jak szalona ale nie mogła usnąć.

teraz obudziła się po godzinie tj o 19 i popłakiwała żałośnie, dentinox poszedł w ruch ale dalej się zaliła to wyciągnęłam z łóżeczka i udało jej się usnąć po 50 min przytulona do mnie. W między czasie jeszcze się kręciła, królikiem rzucała, bawiła się grzbietem od kury a ja próbowałam sobie przypomnieć Wasze wpisy co robicie przy pobudkach, bo w sumie to nowość dla mnie i nie wiedziałam co robić jak dalej będzie popłakiwać. Nie dawałam nigdy pedicetamolu, czopków ani nic na brzuszek
Ojej powiem standardowo, może ząbki U nas na początek leci smok, potem coś do popicia w butli, potem Dentinox, jak nie pomaga to cyc. Oby nocka Was nie zaskoczyła. I super że leków nie musualyscie używać- ja tez mam te czopki małe.
Stary 2015-12-11, 22:18   #4773
niezawsze
Zakorzenienie

Kana menu dla dzieci hotelach to fryty i numery zazwyczaj ale z dorosłego coś zawsze wybierzesz. Ja z Maja nie miałam problemu, bo nawet sloiki na zimno jadła...

Ostatnio jadłam paprykę faszerowana i oczywiście Maciek tez chciał spróbować, smakowała mu, ale mieli długo strasznie mięsko mielone co mu dalam

Maciuś
Stary 2015-12-11, 22:18   #4774
AgnieszkAA100
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez DomimaZet Pokaż wiadomość
Dziewczyny dalam dziś po długiej przerwie kawałek żółtka do obiadku - :-( - zwymiotowal teraz wszystko :-( - oszaleje... nie mogę mu chyba dawać żółtka co mam zrobić jak on tego nie przyjmuje :-(

No to ewidentnie coś to jajo mu nie podchodzi kurcze;-(

Podczytuje Was ale jakoś ciężko się wbić, tak to jest jak człowiek się wybije z rytmu..ale przy weekendzie tak niestety jest.
Stary 2015-12-11, 22:27   #4775
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

Przyznam szczerze ze nadrobilam tylko kilka ostatnich stron, miałam dziś dzień zajęty wiec czasu nie było na wizaz niestety. W południe wyszłam z małym do tej koleżanki z rowiesnikiem Filipkiem i siedziałam u niej trochę. Początkowo chłopaki się wystraszyly siebie i obaj się poplakali ale potem troszkę się razem pobawili zrobiłam kilka fotek jutro wkleję na fejsa
Później byliśmy na godzinnym spacerku, jak wróciłam to gotowalam obiad, potem bawiłam się z małym, kolacyjka kąpiel i tak zlecial dzień.

GOSIAK zdrówka dla Martynki!

MAJKA jak Ty się czujesz dziś, bo wczoraj coś Cię brało?

DOMIMA biedny Olafek, teraz już masz pewność 200% ze to jajo mu nie podchodzi. ..

KANA podziwiam Cię za te obiadki i pomysły na nie serio!
Kicham ale daję radę
Dziękuję że pytas :-*

Cytat:
Jeszcze nie mieliśmy "terenu", wszystkie wizyty, spacery itp. układamy tak aby obiad jeść w domu, ale w gruncie rzeczy jesteś w stanie wszystko wcześniej przygotować, zupka do słoika, odgrzewasz w mikrofalowce. Na wakacjach to wiadomo, większy problem, ale też do ogarnięcia. Z tym, że chciałbym tak zrobić, by do wakacji przyzwyczaić Mała do w miarę normalnego jedzenia tak żebyśmy mogli wyjechać gdzieś na spokojnie z opcja all inclusive. Byliśmy ze znajomymi, którzy mają synka (wtedy 18m) i jadl hotelowe jedzenie - zupy, rybki, generalnie dało się zorganizować to tak, aby dla niego wybrać rzeczy delikatne i lekkostrawne. Zresztą są chyba hotele z dziecięcym menu 😉

My byliśmy z synkiem 22 miesięcznym. Troche jadł hotelowych dań ale on wybredny do dziś Mielismy ze soba dania obiadowe w pkastikiwych pojemnikach chyba z hippa bo w samolocie te szklane niby mogą sie pootwierac. Nie wiem czy to prawda

Cytat:
Napisane przez kamilove Pokaż wiadomość
Nie wydaje mi się żeby tak było. Widzialam jak Maciek Niezawsze się zabrał do niego, nie wywrocil się, ładnie szedł 😉 jedynie co zauwazyla Niezawsze to ze nie ma hamulcy ale nie wiem czy jakis inny może ma?
Ja mam ze smyka i nie ma. Nawet nie wiedziałam że może miec...

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Zbieram się spać. Spokojnych nocek życzę
Dobranoc

Madzixx - planowałam za tydzień gluten wprowadzić bo czekalam po antybiotyku ale mamy wysypke i nie wiem jak to będzie

Dzięki za odp.odnosnie fotek. Będę próbować
Stary 2015-12-11, 22:31   #4776
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
różnie jak trafię w dobry moment to ładnie sobie lezy grzecznie a jak w zły to łazi po całym łóżeczku i się potem denerwuje, że usnąć nie może

kciuki, żeby posmakowało

nooo szoping będzie

gratki!!

brawo za obiadek hmm umknęło mi, że gluten już wprowadziłaś. Czyżbym ostatnia została?

ale śliczna nie widziałam jej na stronce, to ubiegła kolekcja?

byłam byłam, jakoś nie pisałam o tym, więc Ci nie uciekło

niby wszystko ok ale kazał przyjść za tydzień na kontrolę, mam nadzieję, że w ramach tej niemałej ceny, bo w przeciwnym razie uznam, że to jakiś naciągacz

Glutenu nie wprowadzałam jeszcze, ale uznałam że nie zaszkodzi taki obiadek spróbować

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
VIOLKA znalazłas aukcję z kalendarzami?

Znalazłam 😘 Będę brała w opcji 7 sztuk tylko dzisiaj jeszcze zapytanie im wysyłałam i muszę dopracować foty

Cytat:
ojejj..biedny

nie gadaj głupot, na fotach wyglądasz b.szczupło

może za gorąco, wez ją troche na mniejszą cebulkę ubieraj :P

my mamy obiad 13-14 i potem ok 16-17 jemy deser

moja też jest super, ale ostatnio mało obiadów przysyła ostatnio były tydzień temu krokiety i krupnik, od tego czasu mąż głoduje

Tylko Ala dużo obiadku zjada i taka przerwa jest ok Ja zwykle daję po dwóch godzinach owoce.
Stary 2015-12-11, 22:32   #4777
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Kicham ale daję radę
Dziękuję że pytas :-*

My byliśmy z synkiem 22 miesięcznym. Troche jadł hotelowych dań ale on wybredny do dziś Mielismy ze soba dania obiadowe w pkastikiwych pojemnikach chyba z hippa bo w samolocie te szklane niby mogą sie pootwierac. Nie wiem czy to prawda

Ja mam ze smyka i nie ma. Nawet nie wiedziałam że może miec...

Dobranoc

Madzixx - planowałam za tydzień gluten wprowadzić bo czekalam po antybiotyku ale mamy wysypke i nie wiem jak to będzie

Dzięki za odp.odnosnie fotek. Będę próbować
Nie prawda, nic się nie otworzy my jak dawalismy posiłki niemowletom to gerberkami w sloikach i nic się z nimi nie działo, poza tym przewoźnik by obcym wiedział

Maciuś
Stary 2015-12-11, 22:43   #4778
violka848
Zakorzenienie

Niezawsze Twoj post zwykle jest ostatni he to dzisiaj mój idę się myći spać. Pobudki narazie standard dwie bez cyca, jedna cyckowa.
Stary 2015-12-11, 22:53   #4779
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie ze zakupy udane

Julo kucnal na kolanach przy schodku i włożył rękę w ziemię od kwiatka. Dotlenil sie na dlugim spacerze i energia go rozpiera
brawo Julo!!
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Pomaga mi tak bardzo, że przyszedł, wykąpał się i wyszedł do kolegów. Bo dawno nie widział. O joj. A ja ani obiadu dziś nie mam, ani nic. Jeszcze mnie matka w☠☠☠☠iła, bosh, mam taką ochotę zapalić, a nie mam gdzie iść ;/

Jeszcze chcę kupić farbę i nie wiem, czy dalej blondy testować czy coś bliżej mojej natury brać hmm

z plusów dostałam jednak tego okresu.

Nie wiem, czy pisałam, ale dziś byłyśmy na spacerze 15 minut Ona tak mi wyje w tej spacerówce, pojęcia nie mam
a leży czy na siedząco?
Cytat:
Dziewczyny dalam dziś po długiej przerwie kawałek żółtka do obiadku - :-( - zwymiotowal teraz wszystko :-( - oszaleje... nie mogę mu chyba dawać żółtka co mam zrobić jak on tego nie przyjmuje :-(
Laska to nie dawaj. Wiesz po co jest to żółtko? mówiło się keidyś że żółtko to "mięso ubogich". Tj. ze w żółtku jest dużo żelaza i daltego trzeba je wrpowadzać bo niby w mięsie jest go dużo (sic!)
Zamiast żółtka dawaj produkty boagte w żelazo i w ogóle się nie przejmuj (pietruszka korzen i nać, brokuł, strączki). Mówisz ze on łądnie je wszystko więc przemycaj mu i się w ogole tym nie martw i wprowadź za miesiąc czy 1,5. Nie męcz ani siebie ani Olafa.Wiem co mówię
Cytat:
Tzn w biszkoptach toleruje. Ale nie dawałam mu samych tylko takie jak są w deserkach jako dodatek... nie dawałam tez jeszcze nabiału i się boje :-(

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

Mniam... prazynki
Kochana żółtko a nabiał to 2 rózne rzeczy. To że nie toleruje żółtka W GÓLE nie znaczy że będzie miał jakilowiek problem z nabiałem. Jeśli miałby problem z nabiałem to już po deserku kupnym z twarożnim czy jogutrem powinno wyjść (nie taka kupa czy jakies plamki na ciele) jadł już?
Cytat:
Pewnie 😉 zupę robie z samego rana zazwyczaj, Zosia je ją o 12:30, później jest spacer. Jeśli nie doje to lecimy na spacer ale wcześniej wrzucam ziemniaka i marchew na płytę, ustawiam timer, wracam po godzinie to jest już ugotowane i mięciutkie. Szpinak szybko na patelni robię i jemy. Nasz obiad ogarniam jak Mała spi, czyli kolo 15-16. Kwestia organizacji 😉
fajnie. też mam indukcje i ciągle zapominam o tej opcji z tajmerem.Dzięki, muszę zacząc używać!
Cytat:
Hehe, Zosia tez wyrywa mi moje jedzienie, ostatnio chciała koniecznie mandarynke spróbować, ale to jeszcze dla niej za wcześnie 😉 za to melina juz jadła i podobno możemy dać jej jeszcze kaki.
Ala już jadła mandarynke (bo synek jej dał-bo nie wiedział że nie może) kaki też jadła i też spoko. Pomarańcza też:P Oczywiście bez skóry wszystkie

Cytat:
mało spała, a w dodatku plan dnia rozwalony, bo jak nie poszła na pierwsżą drzemkę to tuż po kaszce chciała spać i nie zdążyłam na spacer, a po obiadku ja źle się czułam i wcale nie wyszłyśmy dziś
Ala też tak co 2 max 3 h uśnie, po południu tarła oczy jak szalona ale nie mogła usnąć.

teraz obudziła się po godzinie tj o 19 i popłakiwała żałośnie, dentinox poszedł w ruch ale dalej się zaliła to wyciągnęłam z łóżeczka i udało jej się usnąć po 50 min przytulona do mnie. W między czasie jeszcze się kręciła, królikiem rzucała, bawiła się grzbietem od kury a ja próbowałam sobie przypomnieć Wasze wpisy co robicie przy pobudkach, bo w sumie to nowość dla mnie i nie wiedziałam co robić jak dalej będzie popłakiwać. Nie dawałam nigdy pedicetamolu, czopków ani nic na brzuszek
i dobrze ze nic nie jadła. Pewnie to zęby...
Cytat:
Madzixx - ja glutenu nie wprowadziłam na razie

---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Nie moge zgrac zdjec z tel. Jakis sterownik niby sie instaluje i błąd wyskakuje. I odkqd tel do lapka podlaczylam to taki kolorowy ekran sie tobi czasami. Któraś z Was sie zna na tym?

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ----------

Black - jak mamie w pracy się podobało?
nie znam się niestety
Cytat:
Eee przesadzacie trochę 😉 wszystko przez to początkowe niejedzenie, musiałam się trochę nakombinować i tak już mi zostało, bardzo mnie cieszy jak zrobię coś, co Mała zjada ze smakiem. To są moje pomysły na podstawie obserwacji Zosi (tzn.co jej smakuje itp.), plus metoda prób i błędów 😉

Naleśników nie robiłam ostatecznie, bo sinlac mi się skończył, a skoro go już nie jemy to i nie kupuje nowego opakowania.
Poczekam jeszcze ze 2m i zrobię z mąki pszennej z serem białym i serkiem homo. Tak jak dla nas. Trochę boje się tylko smażenia.
ja jutro robię pulpety z soczewicy i zupkę z buraka ciekawe czy będzie tak fajnie jadła jak mówisz że Zosia jadła pulpeciki
Cytat:
Viola-zapomiałam odpisać a kiedys pytałaś-ja kołderki nie prałam, jedynie poszewki

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Kana-a jak obiadek by wypadł w terenie to jsk logistycznie takie gotowanie i jedzenie wychodzi? bo słoik to wiadomo, rach ciach

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Byłam przełożyć Ale do łóżeczka to tylko sie przeciągnęła w trakcie i dalej spi moze juz spokojnie nocka nam minie
Głodna jestem, maz zjadł chipsy, narobil mi
ochoty a przestałam je jesc i oglada jakas walkę tzn wlasnie sobie usnął na niej
ja prałam kołderkę w 40 stopniach z wirowaniem 1200 i nic jej nie jest. Wygląda jak nowa, śmiało można prać

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Niezawsze Twoj post zwykle jest ostatni he to dzisiaj mój idę się myći spać. Pobudki narazie standard dwie bez cyca, jedna cyckowa.
kochana nie doceniasz mnie
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 22:55   #4780
madzixx88
Zakorzenienie

Tez się kładę, nie wiem czemu mam wrażenie, ze dzis sb
Dobrych nocek
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-11, 22:59   #4781
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Nie prawda, nic się nie otworzy my jak dawalismy posiłki niemowletom to gerberkami w sloikach i nic się z nimi nie działo, poza tym przewoźnik by obcym wiedział
A widzisz tak mi ktoś nagadal. Tyle ze plastik lżejszy a wagavprzy bagażu to istotna rzecz hehe

Czyżby jednak mój post byl ostatni? Chyba nie :P

Zachciało mi się synka przewrócić z brzucha navplecy i był taki wisk przeraźliwy. Ostatnio przewracalam i było ok

Dobranoc
Stary 2015-12-11, 23:06   #4782
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:

O miło, że zauważyłaś ale zwyczajowo mój będzie ostatni, jeszcze nie spie

Cytat:
A widzisz tak mi ktoś nagadal. Tyle ze plastik lżejszy a wagavprzy bagażu to istotna rzecz hehe

Czyżby jednak mój post byl ostatni? Chyba nie :P

Zachciało mi się synka przewrócić z brzucha navplecy i był taki wisk przeraźliwy. Ostatnio przewracalam i było ok

Dobranoc
Nie, bo mój

Koperco, Kana kaki to kiwi? Bo mielona rozszyfrowalam

Maciuś
Stary 2015-12-11, 23:28   #4783
Koperco
Zakorzenienie

P
Cytat:
O miło, że zauważyłaś ale zwyczajowo mój będzie ostatni, jeszcze nie spie

Nie, bo mój

Koperco, Kana kaki to kiwi? Bo mielona rozszyfrowalam
Nie,kaki to kaki. W biedrze jest-słodkie i fajne, my bardzo lubimy
http://www.lesfruitsetlegumesfrais.c...346_filled.jpg

Edytowane przez Koperco
Czas edycji: 2015-12-11 o 23:32
Stary 2015-12-12, 00:04   #4784
boleczka93
Zakorzenienie

Hej hej !!!!
Pojawiam sie na forum
Troche sytuacja sie u nas ustabilizowala takze moge troche odetchnac i moze uda mi sie poskrobac z Wami cos na forum. Co prawda na poczatek podejrzewam ze bede sie pojawiala z rana i wieczorami no ale zawsze cos
Buziaczki

Nasza córcia - Nikola
30.04.15
boleczka93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 04:23   #4785
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Hej hej !!!!
Pojawiam sie na forum
Troche sytuacja sie u nas ustabilizowala takze moge troche odetchnac i moze uda mi sie poskrobac z Wami cos na forum. Co prawda na poczatek podejrzewam ze bede sie pojawiala z rana i wieczorami no ale zawsze cos
Buziaczki
Hej! Fajnie że jesteś.jak z pracą TZ? Jak u Ciebie? W ogóle co slychac?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 06:11   #4786
madzixx88
Zakorzenienie

Koperko-dzięki za info o kolderce, ja nie prałam wcale, bo uznałam, ze kontaktu ze skóra nie ma. Blad ?

Boleczka-fajnie, ze sie odezwałas super, ze u Was do przodu !

Hej ️ u nas dalsza cześć nocki minęła spokojnie i pobudka była o 6 teraz corcia cos oczy juz trze i dałam do łóżeczka
Za oknem leje
Stary 2015-12-12, 06:14   #4787
Majka232
Zakorzenienie

Dzień dobry
Noc nieciekawa.
Poproszę wiadro kawy
Stary 2015-12-12, 06:39   #4788
madzixx88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Noc nieciekawa.
Poproszę wiadro kawy

A co się działo? Prosze

U nas poki co powrót na właściwy tor-pierwsza drzemka leci
Stary 2015-12-12, 07:09   #4789
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koperco Pokaż wiadomość
P

Nie,kaki to kaki. W biedrze jest-słodkie i fajne, my bardzo lubimy
http://www.lesfruitsetlegumesfrais.c...346_filled.jpg
Aaaa zapomniałam o tym, tzn chyba nie pomyślałam o tym żeby dawać kaki dziecku

No i nie bylam ostatnia

Maciuś
Stary 2015-12-12, 07:38   #4790
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Hejo
U nas w nocy 2,5h placzow,od 0:30 do 2 nie spala, mimo że ze 3razy ja niby uspilismy,czopka dostala,dentinox,a potem do 3ciej plakala co kilka minut przez sen.dopiero drugi raz dentinox ją uspokoił. MAJKA,ja Ci tam wjade na chate i nskopie, ze wizja się nie sprawdziła! 😈 W dodatku jak rano hanki tacie na nia kablowalam to mnie mala menda kopnela w nadgarstek, który i tak rano mnie boli zwykle 😠 cycki mam wymelane i pogryzione na amen

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2015-12-12 o 07:43
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 07:41   #4791
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]

Łóżko będziesz testować? :P
Niestety nie. Ja będą lozkowac z testami

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 07:42   #4792
violka848
Zakorzenienie

Hej! No strasznie nietypowo Koperco się odnalazła Majka Boleczka Madzixx, a to ja miałam być ostatnia
Muszę kupić te Kaki bo szczerze powiem ze nie jadłam, a wczoraj tesciowka mi mówiła że dobre właśnie.
Majka wspolczuje - niech kawa będzie z Tobą ☕️☕️☕️☕️☕️

U nas nocka w miarę- spała u siebie prawie do 3, potem do 4 dżump i jakoś do prawie 8 dospałyśmy
Stary 2015-12-12, 07:45   #4793
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:

Julo ma takie suche czerwone placki na udach jak nigdy. Nie mogę doleczyc i nie wiem od czego :/
U nas ładnie zbledlo ale z nóżek się pozbyć nie możemy, co rusz wychodzą. Cale szczęście na buzi już mniej

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 07:47   #4794
gosiak0512
Zakorzenienie

VIOLA ja tez pralam wypelnienie. Mam w komplecie koldre do wozka taka mniejsza tez i mala na niej spi u nas na lozku to ja raz w tyg piore i nic jej nie jest.

BOLUS dobre wiescie

GOCZEK wspolczuje nocki niech te zeby wyjda wreszcie!

Mloda na drzemce a ja ide pranie wieszac bo mlodej kupa bokiem wyszla i posciel do wymiany byla

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 07:57   #4795
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Moja wstała o 5.30, zjadła i obudziła mnie dopiero jakies pol godziny temu, szok! I bawi sie panelem od karuzeli i nie chce wyjsc z łóżeczka, ktoś mi dziecko podmienił!
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 07:58   #4796
niezawsze
Zakorzenienie

Móc tz wymyślił, że Macius jest jak surikatka, bo tak na kolanach staje

Maciuś
Stary 2015-12-12, 08:08   #4797
Majka232
Zakorzenienie

Cytat:
A co się działo? Prosze

U nas poki co powrót na właściwy tor-pierwsza drzemka leci
Budzil sie i płakał. Chyba przez katar

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;53773784]Hejo
U nas w nocy 2,5h placzow,od 0:30 do 2 nie spala, mimo że ze 3razy ja niby uspilismy,czopka dostala,dentinox,a potem do 3ciej plakala co kilka minut przez sen.dopiero drugi raz dentinox ją uspokoił. MAJKA,ja Ci tam wjade na chate i nskopie, ze wizja się nie sprawdziła! 😈 W dodatku jak rano hanki tacie na nia kablowalam to mnie mala menda kopnela w nadgarstek, który i tak rano mnie boli zwykle 😠 cycki mam wymelane i pogryzione na amen[/QUOTE]

Kochana Hanka na pewno ma dostęp do Twoich kul mocy. W sumie moze kuke mocy to fla niej cycusie mamusi
Tez miałam ciężka noc. Od 5 do 6.40 spalam z Julem. Wcześniej czeste pobudki a usnelam 00.30

Cytat:
Niestety nie. Ja będą lozkowac z testami

Hehe. To oby pozniej po tym lozkowaniu byl test pozytywny

Cytat:
Hej! No strasznie nietypowo Koperco się odnalazła Majka Boleczka Madzixx, a to ja miałam być ostatnia
Muszę kupić te Kaki bo szczerze powiem ze nie jadłam, a wczoraj tesciowka mi mówiła że dobre właśnie.
Majka wspolczuje - niech kawa będzie z Tobą ☕️☕️☕️☕️☕️

U nas nocka w miarę- spała u siebie prawie do 3, potem do 4 dżump i jakoś do prawie 8 dospałyśmy

ja kupię kaki, żarówkę osram i będzie kupa śmiechu :P

Cytat:
U nas ładnie zbledlo ale z nóżek się pozbyć nie możemy, co rusz wychodzą. Cale szczęście na buzi już mniej

Ja mascia cholesterolowa smaruje. Raz bkedsze raz gorzej ale generalnie b.kiepsko. Jak trafisz na cos dobrego to dawaj znać proszę

Cytat:
Móc tz wymyślił, że Macius jest jak surikatka, bo tak na kolanach staje
Haha
Stary 2015-12-12, 08:09   #4798
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez boleczka93 Pokaż wiadomość
Hej hej !!!!
Pojawiam sie na forum
Buziaczki
Hej boleczko! Dobrze,ze lepiej u Was odzywaj sie
co tam u Was

Cytat:
Dzień dobry
Noc nieciekawa.
Poproszę wiadro kawy
oj,biedna... to Ci jednak nie nakopie
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 08:59   #4799
madzixx88
Zakorzenienie

Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 10

Ala pospala rano 50min, ja zjadłam sniadanie i zrobiłam mel b, potem sie corcia obudziła i tatuś sie bawił a ja odkurzylam i podłogi pomylam, Alcia moze teraz spokojnie zasuwać po mieszkaniu sąsiadka mnie widziała na korytarzu z odkurzaczem i tekst zarzuciła 'sąsiadka Ty to co chwile sprzątasz' wcześniej o praniu mówiła, mam świadka jakby ktos nie wierzył

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Aaa i mamy czwartego zabka!!!! wczoraj bidulkę musiał męczyć
Górna lewa jedynka, obok tej dwójki co juz jest a z prawej strony pod dziaslem czuć i jedynkę i dwójkę
Stary 2015-12-12, 09:10   #4800
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Noc nieciekawa.
Poproszę wiadro kawy
Juz parze
Biedna ;*
Lepiej dzis czy dalej smarczemy?

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
A jak zblednie to nadal jakby jest takie szorstkie, czy znika calkiem? U nas po tym oilatum ta plama na poliku zbladla ale jest minimalnie chropowate.

Cytat:
Budzil sie i płakał. Chyba przez katar

Kochana Hanka na pewno ma dostęp do Twoich kul mocy. W sumie moze kuke mocy to fla niej cycusie mamusi
Tez miałam ciężka noc. Od 5 do 6.40 spalam z Julem. Wcześniej czeste pobudki a usnelam 00.30

Hehe. To oby pozniej po tym lozkowaniu byl test pozytywny

ja kupię kaki, żarówkę osram i będzie kupa śmiechu :P

Ja mascia cholesterolowa smaruje. Raz bkedsze raz gorzej ale generalnie b.kiepsko. Jak trafisz na cos dobrego to dawaj znać proszę

Haha

majka jak osrasz zarowke to dzieciom nie pokazuj bo wstyd hahahha

Cytat:
Ala pospala rano 50min, ja zjadłam sniadanie i zrobiłam mel b, potem sie corcia obudziła i tatuś sie bawił a ja odkurzylam i podłogi pomylam, Alcia moze teraz spokojnie zasuwać po mieszkaniu sąsiadka mnie widziała na korytarzu z odkurzaczem i tekst zarzuciła 'sąsiadka Ty to co chwile sprzątasz' wcześniej o praniu mówiła, mam świadka jakby ktos nie wierzył

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Aaa i mamy czwartego zabka!!!! wczoraj bidulkę musiał męczyć
Górna lewa jedynka, obok tej dwójki co juz jest a z prawej strony pod dziaslem czuć i jedynkę i dwójkę
Tak czulam juz wczoraj ze to zabek.
Gratki!
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości