|
|
#3121 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. III
Cytat:
Nie rozumiem jak ktoś się może zachwycać jego zapachem... Poza tym ten podkład jest dziwny. Klei się, na mnie nie wygląda naturalnie jeśli nie nałożę go gąbką do makijażu. Choć plusem jest to, że to pierwszy podkład który nie ciemnieje, ani odrobinę na mojej tłustej twarzy. Ani bezpośrednio po nałożeniu, ani po pierwszym przetłuszczeniu się cery. Cena znośna, ale mam nadzieje, że jest tak niewydajny jak All Matt Plus i skończę go w miarę szybko by kupić coś innego
|
|
|
|
|
|
#3122 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ile ludzi tyle węchów
|
|
|
|
#3123 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nowa paletka (Chocolate nudes) mnie bardzo ciekawi, ale boje się, że pierwsze dwa cienie od lewej będą miały zerową pigmentacje jak w Absolute Matt... |
|
|
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że glucho i cicho i ani Hebe w sąsiednim mieście, ani Natura w moim i sąsiednim nie dostały żadnych limitek.
|
|
|
|
|
#3125 |
|
Raczkowanie
|
Wizażanki, pomóżcie!
W związku z tym, że wycofali catrice photo finish, nie mogę znaleźć odpowiedniego podkładu, zwłaszcza w zakresie koloru. Bardzo potrzebuję, żeby był w kolorze jak najbardziej zbliżonym do 01 z photo fnish. Błagam, ratujcie
|
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, a ColorStay Revlona nr 150 buff? I przetestuj ten nowy podkład upiększający Catrice, pierwszy kolor jest jasny i ciepły.
|
|
|
|
|
#3127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Raczkowanie
|
Mam i 150 revlona i 010 even skin tone i to ciągle nie to
i buff i nowy catrice są trochę za jasne. Przy czym buff jest lepszy ![]() Macie może jeszcze jakieś pomysły?
|
|
|
|
|
#3129 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiem jaki kolor miał ten 01 z photo fnish
|
|
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zadomowienie
|
Co do podkładów z Catrice, to ja właśnie otworzyłam jakiegoś nieotwartego Infinite Matt i ten najjasniejszy odcień jest idealny na zimę
![]() Kochana a gdzie te cuda do ust (pomadki w płynie) z Catrice są w szafie? Czy one w ogóle już weszły? Cytat:
kredka essence i podwójne cienie do brwi catrice już mi przestały jakoś pasować...Już w akcie desperacji chciałam kupić kredkę catrice 030, bo tez ma dobre oceny, ale jak na złość zostały wywalone z szafy i rzucone na jakieś zbiorowe promo, mój kolor był tylko jeden, i to bez zatyczki ![]() jak żyć... Czy będzie u nas ta świąteczna limitka? na nic się nie napalam, ale można byłoby zmacać
|
|
|
#3132 |
|
Zakorzenienie
|
Nie bedzie
|
|
#3133 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z Katowic i okolic szafa Catrice jest też nowo otwartym sklepie z sieci Drogerie Polskie na 3-Maja
![]() Dodam, że postarali się i jest tam szafa Makeup Revolution, m.in. czekoladowe paletki i róże z I Heart Makeup na osobnej półce, pędzle Hakuro, szczotki TT, lakiery Semilac, balsamy Eos, rosyjskie kosmetyki i wiele innych rzeczy dostępnych głównie w necie |
|
|
|
|
#3134 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O boziu,Twój post mnie ucieszył tak bardzo,że już przed 8 rano wiem, że nie dostanę dziś lepszej wiadomości Koniecznie się tam wybieram.Poluję na serduszka z MR i Eosa,bo jeden właśnie mi się kończy a to był najlepszy balsam dla moich ust.Dziękuję bardzo za tą wiadomość
Hello young woman that I love Pretty punk rock mamma that I'm thinking of Hold me naked if you will In your arms in your legs in your pussy I'd kill Edytowane przez Carmela__ Czas edycji: 2015-12-10 o 08:32 |
|
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spory ruch był i byłam w lekkim szoku także nie wiedziałam gdzie się patrzeć
|
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam kupić nowy kamuflaż w płynie bo wykańczam swój korektor pod oczy, ale chyba się wycofam. Zrobiłam sobie sporą paćkę na ręce w drogerii i jej nie starłam, ściemniał obrzydliwie. Miał prawie kolor moich zaczerwienień.
![]() A nigdy żaden produkt na mnie nie ciemniał.
|
|
|
|
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
A ten kamuflaż w płynie nadaje się pod oczy?
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3141 |
|
404 Not Found
|
Tak.
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny możecie polecić dobry bardzo jasny żółty podkład bez żadnych drobinek (najlepiej matujący z zastygającą formułą) z kryciem średnim w kierunku mocnego? Catrice ma coś takiego w swoim asortymencie?
|
|
|
|
#3143 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Zakorzenienie
|
No to fajnie bo myślałam że jest za ciezki pod oczy.
|
|
|
#3145 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam Catrice All Matt Plus najjaśniejszy
|
|
|
|
#3146 |
|
Konto usunięte
|
Mam ten podklad i ja nie polecam. Nie mam problematycznej cery, ale krycie tego podkladu jest zadne! Twarz wyglada po jego nalozeniu tak samo jak i przed, jakbym nie nalozyla zadnego podkladu, nie matuje, mimo przypudrowania szybko skora zaczyna sie swiecic.
Wysłane z jeżynki |
|
|
|
|
#3147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wzięłam jeszcze maskę witaminową Bania Agafii.Cudownie że mogę kupić to wszystko stacjonarnie,zamiast czekać i płacić za przesyłkę.A co do tematu,to przyszłam tam głównie po kamuflaż w płynie Catrice,ale niestety wszystko wykupione,flamastry też,zostały tylko dwa te średnio brązowe,a ja potrzebuję najciemiejszego.
|
|
|
#3148 |
|
Raczkowanie
|
Myślicie, że w hebe czy w naturze będą bardziej skorzy żeby dać jakąś tycią próbkę z testera? Chciałabym kupić even skin tone, ale im więcej o tym myślę tym mniej jestem pewna co do odcienia i chciałabym sobie je porównać w jakimś ludzkim świetle na żuchwie.
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam też ochotę na glinki. Ta witaminowa maska Agafii jest do włosów? Potrzebuję czegoś regenerującego.Mam nadzieję, że limitki z Catrice i Essence też w końcu będą mieli
|
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak ceny w tym sklepie w Katowicach? Ile np. kosztuje czekoladowa paleta MUR i EOSy?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

ale po 8 godzinach stwierdzil, ze fluid sie ulotnił i caly efekt zdrowej nieskazitelnej cery zniknal. Po moich obserwacjach, zrobil to juz po niecalych dwoch godzinach.
Nie rozumiem jak ktoś się może zachwycać jego zapachem... Poza tym ten podkład jest dziwny. Klei się, na mnie nie wygląda naturalnie jeśli nie nałożę go gąbką do makijażu. Choć plusem jest to, że to pierwszy podkład który nie ciemnieje, ani odrobinę na mojej tłustej twarzy. Ani bezpośrednio po nałożeniu, ani po pierwszym przetłuszczeniu się cery. Cena znośna, ale mam nadzieje, że jest tak niewydajny jak All Matt Plus i skończę go w miarę szybko by kupić coś innego 

Maluje się nim z wielką łatwością i nie ma mowy o tym, żeby się "zacinał" (co zdarzyło mi się wiele razy przy używaniu eyelinerów w pisaku). Jest bardzo trwały, nie rozmazuje się, nie ściera, nie blaknie w ciągu dnia. Dla mnie jest on małym odkryciem roku
kredka essence i podwójne cienie do brwi catrice już mi przestały jakoś pasować...

Miałam też ochotę na glinki. Ta witaminowa maska Agafii jest do włosów? Potrzebuję czegoś regenerującego.