|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3361 | |
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
Hej ![]() ![]()
![]() |
#3362 |
Zakorzenienie
|
Marta zdrówka
![]() Witam ![]() ![]() ![]()
#3363 |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już IV część naszego wątku!
[QUOTE=marciar7;53773667]Hej operacja sie udala. Wczoraj clay dzien spalan i nie dalam rady sie ruszyc. Dziecko podczas operacji caly czas monitorowali. Po tez i jest ok tylko czuc ze tez ospale jak to po narkozie. W czw na noc znow dali mi krew ale lekkiej goraczki dostalam i wiecej nie podawali. Jestem bardzo slaba lekarz powiedzial bym z asekuracja powoli wstawala do lazienki. Moze w poniedzialek do domu![COLOR="Silver"]
Powrotu do zdrowka życzę i oby ten koszmar juz sie skończył a Ty żebyś wróciła do domku imw końcu odpoczęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3364 |
Zadomowienie
|
Marta dużo dużo zdrówka
![]() ![]() ![]() ![]()
#3365 |
Raczkowanie
|
Marcia teraz odpoczywaj i szybko wracaj do zdrowia
![]()
#3366 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3367 |
Zakorzenienie
|
A ja po śniadaniu się drzemlam bo coś mnie głowa boli...i tak drzemałam praktycznie do 11. Na obiad zrobię makaron z serem. Dzieci chętnie zjedzą. A ja to zjem cokolwiek bo na nic nie mam za bardzo ochoty...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3368 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry a ja dopiero wstaje tż wrócił z nocki to się obudzilam pogadalismy i w kime poszliśmy i tak do tej pory spałam
![]() ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Marta dobrze ze ju wszystko ok dobrze ze operacja pomogła teraz tylko powoli dojść do siebie. Dzielna jesteś i Twój Maluszek. Dużo zdrówka dla Was :-*
#3369 |
Raczkowanie
|
Marta, teraz już tylko będzie dobrze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3370 |
Zakorzenienie
|
Bry. Znowu od rana naparza mnie brzuch, rany dość mam już tej ruletki
![]() ![]() Marciar, super ![]() ![]()
#3371 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Jak ja lubię weekendy, można sobie pospać a nie zwlekać się do pracy/zaprowadzić Tuśkę do przedszkola ![]() Cytat:
Kochana teraz już na pewno będzie lepiej ![]() ![]()
![]() |
#3372 |
Mamusia Luty 2016
|
A u mnie tragedia z samopoczuciem juz trzeci dzien z rzędu (choc wczoraj było troche lepiej, ale tez złe)
![]() ![]() Nie mam siły nawet oglądać tv ![]()
#3373 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Po dłuższej przerwie melduję, że u mnie wszystko ok. Mała ostatnio się zawzięła i namiętnie kopie mnie po żebrach, w okolicy pępka uderza rączkami, a głową wali po pęcherzu ![]() Z moim samopoczuciem w końcu lepiej, chociaż nadal nie mam apetytu i strasznie szybko się męczę... jak się tylko trochę pokrzątam po mieszkaniu, to serducho mi wali tak jakbym maraton przebiegła... i zadyszka straszna. Tak sobie myślę, że to, że mi się ostatnio tak słabo robiło i kilka razy o mało nie zemdlałam, to może z powodu tego, że nie mam apetytu... mało składników odżywczych dostarczam, a mała ciągnie z zapasów i dlatego mi czegoś brakuje ![]() ![]() A do tego złapałam doła tym L4 "leżącym", że nawet na spacerek, czy do sklepu wyjść nie mogę i tym bardziej apetyt straciłam. Do tego mój tż był chory - a jak on się źle czuje i leży w łóżku, to mnie to też dobija zawsze ![]() ![]() ech... i jeszcze urodzinki miałam... 33 latka stuknęły ![]() ![]() i tak to wszystko się złożyło chyba na moje gorsze samopoczucie ![]() a teraz lecę Was nadrabiać, bo mam masę zaległości |
![]() ![]() |
![]() |
#3374 |
Zakorzenienie
|
Ania dobrze ze sie odezwałaś 😊 bo martwiliśmy sie co tam u Ciebie. Ja tez mam wizytę 21 i też się nie mogę doczekać żeby zobaczyć tego mojego Gadziszcza 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#3375 | |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już IV część naszego wątku!
Cytat:
![]() Kurczę ale nam juz doskwierają te ostatnie tygodnie ciazy ![]() ![]() Moze zamowcie pizzę na to konto, by jednak upamiętnić ta rocznice randki ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3376 |
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię byc w ciąży i mi ona nie doskwiera 😊 wiadomo że czasem czuje się gorzej ale do tego ciaza nie potrzebna bo normalnie tez się czuje raz lepiej a raz gorzej. Patryk po obiedzie tak ćwiczy ze aż cały brzuch mi faluje ❤
|
![]() ![]() |
![]() |
#3377 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam wczoraj ciężki dzień i cały przeleżałam... a dziś coś nie mam nastroju :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3379 | |
Zadomowienie
|
co za wisielcze nastroje wszechobecne
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3380 |
Zakorzenienie
|
Aninis wszystkiegooooooooooooo najlepszego
![]() ej smutasy główka do góry ![]() ![]() na obiad pomidorowa zapraszam ![]()
#3381 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- A tak poza tym dzięki, że o mnie myślałyście ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Mój tż mnie rozbawił na maksa. On nie lubi gromadzić za dużo gratów w mieszkaniu i pyta się mnie, czy ta wanienka dla małej jest niezbędna, czy nie możemy jej po prostu kąpać w brodziku w kabinie prysznicowej... tłumaczę mu, że w brodziku będzie na początku niewygodnie i że kupimy wanienkę dosłownie na parę miesięcy dopóki mała nie nauczy się siedzieć... jak tylko będzie fajnie siedzieć, to wtedy zaczniemy ją w brodziku kąpać. A tż na to, że on to musi obczaić i chwycił kota (tego co waży 5,2 kg) i idzie z nim do łazienki... układa sobie jak niemowlę na ręku i pochyla się do brodzika... normalnie moja kociasta miała oczy jak pięciozłotówki z tego szoku hahaha po chwili tż się podnosi i mówi do mnie, że miałam rację, że niewygodnie troszkę. ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Udało mi się Was nadrobić... a trochę tego się nazbierało. Marcia - normalnie jestem w szoku... Ty to masz przeboje ![]() ![]() Za to najważniejsze, że jesteś już po zabiegu i że z bobo wszystko ok. Może zrobią Ci w szpitalu jakieś dodatkowe usg i maleństwo w końcu pokaże co tam skrywa między nogami ![]() Lucy - trzymam kciuki żebyś doczekała z porodem do 2016 ![]() Moja kuzynka, która urodziła w lutym 2015 też miała problemy i leżała długo na patologii ciąży... wszyscy mówili, że nie ma szans na donoszenie ciąży i co... urodziła po terminie dziewczynkę z wagą 3950 ![]() Magdzińska - współczuję teścia... wiem jak to jest i chociaż tż zawsze mi powtarzał, żebym się nie przejmowała, to jednak ciężko tak całkiem nie brać sobie pewnych słów do serca. Czarnooka_Paula - ja już zawsze będę wspominać Twoje ubrankowe zakupy jako łupy wojenne hahaha Twój tż się pewnie cieszy, że kupiłaś od razu na tą 5 dzieci, które mu się marzą ![]() i szacun dla Twojej mamy, że Ci to wszystko poprała i poprasowała ![]() Pytanko - jak ten kurier tą pakę zatargał do Ciebie ![]() ![]() ja - kiedy masz następną wizytę u gina, żeby sprawdzić, czy mała się obróciła ? ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Zmykam do kuchni... pierwszy raz w życiu będziemy robić z tż domową pizzę hahaha trzymajcie kciuki, żeby nam ciasto wyszło ![]() dodam, że zapomnieliśmy kupić wałka do ciasta... tż się mnie pyta co teraz zrobimy... a ja na to: wypij piwo, żebym miała pustą butelkę do rozwałkowania ciasta ![]() Edytowane przez Aninis Czas edycji: 2015-12-12 o 14:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3382 |
Zakorzenienie
|
Aninis skierowali mnie do Białegostoku bo tu mogli wykonac obie opcje. Zrobili endoskopie a w razie czego byli przygotowani na ten zabieg przez tetnice.
#3383 |
Zakorzenienie
|
Ja juz posprzątałam sobotnio. Czekam aż będzie ciepło w łazience i wykąpie dzieciaki. M dzisiaj w pracy do 16 to pogadamy wcześniej zanim dzieci nie beda spały bo ich caly tydzień nie widział...
Ja humor mam ok. Z każdym dniem coraz bliżej do swiat i do przyjazdu M. Roboty trochę jeszcze mam tak ze przyszly tydzień zleci. W kolejnym to w poniedziałek do gina, we wtorek skocze na zakupy zanim będę miała z kim dzieci zostawić, środa zleci a w czwartek wigilia... |
![]() ![]() |
![]() |
#3384 |
Zakorzenienie
|
Podczas tej choroby usg mi robili ze 2 ale ja nawet o plec nie pytalam.. Wazne bylo czy zdrowe pozatym w tym stanie nje interesowalo mnie nic oprocz tego czy wszystko z nimw porzadku...
#3385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3386 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() nie odzywałam się przez parę dni, ale coś tam was poczytywałam, o ile byłam w stanie usiedzieć ![]() U mnie już cały dom wysprzątany na błysk- jak tylko lepiej było z plecami ( dziwne, mogę długo chodzic i dośc długo stac a przy siedzeniu od razu ból okropny a leżenie to ból bioder ![]() ![]() W każdym razie juz jestem gotowa na święta ( wyjmowałam nawet wszystkie kratki wentylacyjne i prałam dywany ![]() W tym tygodniu same przyjemności- dekorowanie domku i pieczenie pierniczków ![]() ![]() Do zadnego szpitala pod kroplówki się nie wybieram, chocbym miała chodzić na czworaka i podpierac sie nosem ![]() Martwię sie najbardziej tym brzuszkiem małego- mam nadzieję, że teraz, jak pójde na wizytę( 23 lub 24 grudnia) sie wyrówna ![]() ![]() Marcia, super, że wszystko się udało i teraz będzie tylko lepiej ![]() Aha, napisze wam coś w k. |
![]() ![]() |
![]() |
#3387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ogarnęłam kuchnie względnie szybko poszło ![]() ![]()
![]() |
#3388 |
Zakorzenienie
|
O mało nie zabiłam tż.... dom posprzątany w południe (przychodzi pania do sprzątania
![]() Elena będzie dobrze, mam nadzieję. Lucy daj znać co u Was! Marciar mam nadzieję, że teraz już będzie dobrze, a płeć - niespodzianka to niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3389 |
Zakorzenienie
|
Mandarynek to ja zawsze kupuję 1,5kg i więcej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.