|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
https://www.youtube.com/watch?v=RtX1HVpActE Karolina Baszak z nowym utworem
|
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
problemy z hormonami są okropne, a regulują pracę całego organizmu. ja od roku amm problemy z @ a dopiero teraz wyszlo mi, ze to tarczyca... a w zyciu bym po sobie nie powiedziala, ze oprocz problemow z @ mam jakies objawy (noi trudnosci w zrzucaniu wagi) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4294 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4295 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4296 |
niepolubiecie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 |
Konto usunięte
|
U Szusz od 10:40 gadka o reakcji wywołanej jej stwierdzeniem odnośnie starszej widowni. Widzki twierdzą, że do jej filmów trzeba dojrzeć. Rodzimy jutub jest przesłodzony, u niej nie ma filmów typu powrót do szkoły, makijaż na studniówkę i nie będzie. Nie celuje w tą grupę wiekową i tym przyciągać nie chce. Skończyła z tym, zmieniła kanał, hejtowali ją za to. Miała dość kanonu, w którym tkwiła i który jej się nie podobał. Potem gadka, że nie będzie ukrywać kim jest, że jeździ na. wycieczki, że stać ją na drogą torebkę. Nie będzie udawać, ukrywać, bo potem jutub się robi rozmemłany. Dalej jest jeszcze zabawniej.
Hmmm... Ciekawe co na to Karolina. |
![]() ![]() |
![]() |
#4298 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Pomijając te mądrości, dlaczego ona schowała sobie włosy do swetra, o co w tym chodzi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4300 |
Konto usunięte
|
Kontrowersje (o których wspomniała też w filmie) zbawią jutuba. Inni się boją kontrowersji i potem mamy youtube nudny, grzeczny i poprawny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4301 | |
lonelyrun
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4302 |
Koteł
|
czemu przykre?
w moje rece kiedys wpadl podrecznik dla studentow, odnosnie odzywiania. w rozdziale o weganskiej diecie pamietam, ze rzucilo mi sie w oczy, ze z zalozenia ta dieta nie jest zdrowa i jest odradzana. sama nie wiem jak sie do tego odniesc, bo moja wiedza na temat odzywiania to jakies 10% w odniesieniu do calej dietetyki ![]() z drugiej strony w dzisiejszych czasach kazdy ekspert ma swoja teorie i kogo tu sluchac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dziewczyny - dzięki za streszczenia i szacunek, że Wam się chce jeszcze Szusz oglądać (ja odpuściłam, wystarczą mi wstawki na wizażu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4305 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
"Ogólnie" to można radzić wszystkim niejedzenie słodyczy/ picie wody/ konsumowanie żywności najmniej przetworzonej/ ja bym jeszcze dorzuciła niejedzenie zbóż, ale nie będė się napalać ;-). "Ogólnie" nie można namawiać do wypróbowywania na oślep (bez danych na temat gospodarki włanego organizmu) jakiejkolwiek TAK restrykcyjnej diety, opartej na gigantycznych eliminacjach całych grup składników. Ja, ze względów ideologicznych, chciałabym mięsa nie jeść. Ale moje ciało (przy hashimoto i nie tylko) na diecie wegańskiej stacza się w ekspresowym tempie. Muszę mieć białko zwierzęce (którego nie da się, wbrew mitom, zastàpić antyodżywczymi stràczkami. Także...bardzo kocham zwierzęta, ale siebie kocham też. Mięso i jajka muszà zostać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4306 |
Wtajemniczenie
|
Madzik na insta dodała fotę biurka i napisała, ze robi innym paznokcie.. Ciekawe ile taka usługa u niej kosztuje..
![]()
#4307 | |
niepolubiecie
|
Cytat:
![]() dlatego od jakiegoś czasu nie odpowiadam na wiadomości o źródła i porady. to nie do końca tak. każdy ekspert "medialny", vlogerka, blogerka, autorzy książek z empiku tak, wszystko się zgadza. Natomiast nauka jest jedna. Logika też. Tylko czasami nauka do spółki z erystyką stają się narzędziami ideologów albo marketingowców. Jeżeli chce się krytycznie analizować badania trzeba zacząć od podstaw chemii, ogarniać metodologie, przysiąść nad tym i dopiero potem przejść "do tematu". Bardziej pracochłonne niż trudne, nie da się za pomocą wyszukiwarki, artykułów internetowych czy bloga, przydaje się dobry nauczyciec i dobre studia, ale pewnie to też nie jest konieczne. A jeśli ktoś nie ma poważnych schorzeń i nie chce mu się to wgłębiać, szukać kompetentnych lekarzy czy dietetyków to serio wpływ diety na zdrowie jest nieco przereklamowany, a raczej przeceniana jest zdrowotna różnica pomiędzy "jakotakim" umiarem, a nie-wiadomo-jakim uważaniem na to co zdrowe. Jedzenie to tylko składowa stylu życia, a styl życia jest składową zdrowia, więc często na takim kombinowaniu i szukaniu cudownych recept ludzie wychodzą gorzej niż na rozsądku, obserwacji i umiarze. Edytowane przez roseplum Czas edycji: 2015-12-12 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4308 |
Raczkowanie
|
my husband does my makeup u dressedinmint ma facet talent ![]()
#4309 |
Zakorzenienie
|
Jakie badania hormonalne najlepiej zrobić, będąc zupełnie zielonym w temacie swojego zdrowia pod tym kątem? Jest jakiś taki podstawowy zestaw, który da znać, czy coś nie tak i że dalej trzeba w konkretną stronę z innymi badaniami iść?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4310 |
mała księżniczka
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53776826]A Karolina na to cieszy się swoim życiem i nagrywa filmiki dla gimbazy zarabiając kasę i nie dorabiając sobie do tego bzdurnych filozofii jak Szusz. Czy ta baba musi ze wszystkiego robić problem? Niesamowita jest. Jutub się robi rozmemłany. Akurat Szusz to chyba góruje w rozmemłaniu ogólnym
![]() Fakt, szusz jest osobą flegmatyczną i mało energetyczną. Niemniej jednak więcej w niej prawdziwej "szusz" niż w Karolinie Karoliny. Jak dla mnie to jest wykreowany produkt, fałszywy bo w większości opinii opłacony. Jak słyszę, że używa ona czegoś "cały czas" to mnie krew zalewa... Bo ona cały czas nosi wszystkie 50 par butów , 20 sukienek, 115 koszul w kratę, używa 20 tuszów do rzęs itd... Mam wrażenie, że wypowiada się pozytywnie o 95% rzeczy tylko dlatego że współpracuje z danymi firmami i chce by nadal wysyłały jej darmowe rzeczy. Gdyby mówiła źle o danej marce, nie wysłałaby jej ona więcej produktów. Jedyne negatywne komentarze to te o azjatyckich stronach, bo przecież i tak Chińczycy widzą tylko to, że nagrała film, czyli zadanie spełniła. Bierze wszystko co dają (10 bar zimowych butów z elilu, czasnabuty). W ciągu miesiąca trzy firmy z darami losu i "wspaniałymi butami". Dałam się raz nabrać (z jej polecenia) i kupiłam parę butów w jednym z tych butików. Musiałam zwrócić bo nie dość , ze okrutnie śmierdziały to były bardzo źle sklejone. Żal mi młodych i naiwnych dziewczyn, które nadal wierzą w to co Karolina mówi. Dla mnie kwintesencją fałszu był film o trądziku, który (rzekomo) wyleczyła dzięki dr Iwanie, a miesiąc później pokazuje buzię bez makijażu i problem jak był tak jest. Mimo zabiegów za kilka tysięcy złotych do których z czystym sercem namawiała....
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53776826]A Karolina na to cieszy się swoim życiem i nagrywa filmiki dla gimbazy zarabiając kasę i nie dorabiając sobie do tego bzdurnych filozofii jak Szusz. Czy ta baba musi ze wszystkiego robić problem? Niesamowita jest. Jutub się robi rozmemłany. Akurat Szusz to chyba góruje w rozmemłaniu ogólnym
![]() Przy okazji vlogi Karoliny (i Darka) są dużo ciekawsze i na pewno bardziej różnorodne. Przynajmniej widzę czasami kawałek Warszawy, ostatnio sporo Florydy, jakiś przepis wpadnie, za dużo zakupów jak dla mnie i szał to nie jest, ale jak miałabym wybierać to no... umówmy się. |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez b82ed09e83d6cc96f3cec4b39c6008ed9e8c5acd_5dd330825eb9e Czas edycji: 2015-12-12 o 15:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4313 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4314 | ||
lonelyrun
|
Cytat:
Co do wyników: dziewczyna jest ładna, ale nie widzę zbytniej przemiany pomiędzy zdjęciem po lewej, a tym po prawej. Wypełniła brwi, pomalowała usta, zrobiła kreskę ok. Oglądałam jej inne zdjęcia na instagramie i tamte makijaże były bardziej twórcze. Też uważam, że ludzie nie powinni zaglądać jej w porfel czy ją stać na kosmetyki czy nie. Nie rozumiem dlaczego hejtują dziewczynę - to był wybór Ewy. Nie mam pojęcia czym się kierowała w wyborze - czy wybierała losowo, czy szukała prostoty. Po tym jak zapowiadała konkurs (mówiła, że nie chce zdjęć bez makijażu i z nim tylko chce zobaczyć czego nauczyliśmy się dzięki niej) myślałam, że chodziło o coś innego, ale niech tak będzie. To jej konkurs, jej wybór. Szkoda mi tylko dziewczyn, które naprawdę się zaangażowały, włożyły serca i straciły czas ![]() ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4315 |
Zakorzenienie
|
Makijaż Dody.
#4316 |
Zakorzenienie
|
Dziołszki - kupiłam czystek na jarmarku - powiedzcie mi - pic na wodę, czy warto pić?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4317 |
Karo
|
słyszałam, że warto
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
Ładnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
mała księżniczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:37.