![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wrześniowe mamusie 2015 - część II
W końcu i ja witam się w nowym wątku
![]() Mąż miał tydzień wolnego i nie było czasu ![]() W poniedziałek byliśmy na kontroli u okulisty, mały oczka ma zdrowe i następna kontrol w wieku 3 lat. W poniedziałek też wpadła do nas pielęgniarka środowiskowa, mały już ubrany gotowy do wyjścia, a ta, że okulista do 12 przyjmuje i ona chce na 15 min wejść to mąż ją pogonil i kazał przyjść kiedy indziej, powiedział też, że skoro w przychodni jest nr do żony to mogła zadzwonić, jak zaczęła marudzić, że jeszcze raz będzie musiała przyjść ![]() Przyszła we wtorek, nawet małego dobrze nie obejrzała, powiedziała, że ona nie ma tu co robić i gdyby coś się działo to w przychodni mam o nią pytać ![]() jak dla mnie to ta jej wizyta to marnowanie czasu, który mogłaby poświęcić dla kogoś potrzebującego. No ale w mojej przychodni pilnują, żeby była chociaż raz. W środę byliśmy na krwi, oczywiście nie obyło się bez sporu, że mały bez kolejki, nie lubię chodzić tam na krew, ale skierowane jest ważne tylko tam, gdzie indziej muszę płacić ![]() Idę dokończać stary wątek ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Misiskuku - mój też na mm, ja już miałam dwa okresy, drugi dostałam po 28 dniach, przed ciążą cykle miałam 27-29 dni, więc to się raczej u mnie nie zmieniło, jedynie trwa dłużej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Iza to ćwicz codziennie.
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blee musze dzis okno umyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ćwiczę prawie codziennie prócz okresu. Wczoraj nie ćwiczyłam ale miałam spory trenig z 13-kilowym obciążeniem
![]() Widzę tylko zmianę kształtu brzucha, nooo i może minimalną zmianę w tyłku. Ale przeszkadza mi mój "ukochany" cellulit ![]() Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
Ale sie zatracilam, wchodzę na wizaz a tu juz 2 watek. Aaaa. Witam sie ponownie.
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
MUSZE SIE POCHWALIĆ!!! Weszłam w spodnie sprzed ciąży!!! Biodra wracają na miejsce
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Gratulacje!!!
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn wejść wejdę, może się nawet zapnę, ale nie da się w nich funkcjonować i zostały mi dwie pary. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłano z szajsunga, który wie lepiej. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Aakkzzii jak ci się udaje codziennie ćwiczyć? Werka spokojnie czeka aż skończysz? Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
jej dziewczęta ale naskrobałyście
![]() U mnie od trzech dni mamy dzień marudy chyba to skok bo jesteśmy w 11 tyg. Do tego ja wczoraj złapałam bardzo wielkiego doła i musze się wam jeszcze pożalić. Od połowy listopada próbowałam się umówić na szczepienie które mamy wykonać po 11 grudnia. Dzwoniłam kilka razy i a to jeszcze grafiku nie mieli ułożonego, a to jak mieli już go mieć to Pan doktor go nie przyniósł w końcu na początku grudnia dzwonie a oni do mnie że znowu mam dzwonić potem bo tak dalego to ułożonego nie mają. Dzwonię więc wczoraj babka że ok może umówić na 22 grudnia. Mówię że trochę długo mam czekać, a ta że wszystko zajęte wcześniej więc się zgodziłam. A dziś rano doszło do mojej tępej blond głowy, ze to dwa dni przed wigilią i jak mały zareaguje ujowo na te szczepienia ![]() Chyba w poniedziałek się tam wybiorę osobiście i poproszę o zmianę terminu jak się nie uda to nie omieszkam im powiedzieć co o tym wszystkim myślę. A z wczorajszych rewelacji nawet tz oberwał. Czułam taką wewnętrzna frustrację nie wiadomo dlaczego, ze będąc na spacerze sama sobie powtarzałam żeby wyluzować bo chyba przesadzam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Wiesz to dla nich normalny dzień roboczy, nie ich wina moim zdaniem.
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
nie no, ja to rozumiem. Nie rozumiem tylko tego że zbywały mnie tak długo tylko po to żeby na koniec mi powiedzieć ze terminy bliżej 11 grudnia są zajęte. Idą tropem informacji jakie od nich dostawałam od połowy listopada to kiedy te terminy udało się innym zająć bo nie rozumiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już ważę 2kg mniej niż przed ciąża i w większości spodni się dopinam, cycki mi się unormowaly więc też już sporo bluzek wróciło do użytku ![]() Problem mam jedynie ze spodniami typu cygaretki i od garnituru bo są bardzo dopasowane i niestety kości jeszcze na swoje miejsce nie wróciły do końca :-P
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny!! Super uczucie, ale w ciągu miesiąca 2kg na plus jestem. Nie mam kiedy jeść i organizm zapasy robi :/
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Ja mam na 30 grudnia. O się zastanawiam czy się nie przepisać na później bo nie wiem czy uda mi się wrócić ze świąt od teściowej. Jesli tż dostanie tako urlop to chcemy go wykorzystać jak najdłużej bo później pewnie zobaczymy się dopiero na wakacje. A może i dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Zaraz zniosę jajko. Czekamy na kolędę. OD 10.
Masakra... żadnego spaceru, prezenty czekają, aż je kupimy, na szczęście Milena łaskawie śpi. Niestety mój mąż też przysnął na kanapie a ja siedzę. Masakra jak ja nie znoszę takiego czekania.
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja czekam od 11, jakaś masakra:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pojechaliśmy na zakupy na otwarcie centrum handlowego i dobrze zrobiliśmy bo jak wyjeżdżaliśmy to tłum był już gęsty. Mam prezenty dla wszystkich, dla których musiałam kupić. Potem pojechaliśmy jeszcze na biobazar w Gdańsku i spotkaliśmy znajomych ze szkoły rodzenia. Śmieszne że zawsze się spotykamy na otwarciu jakiś knajp albo takich eko sreko miejsc mimo że w sumie nie jesteśmy jakoś zakręceni na tym punkcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Kurde a u mnie te cholerne biodra. Waga mniej niz przed ciaza a wiele spodni lezy i lezy... nosze w lolko 2 pary dzinsow. Masakra. No i nadal nie moge ubrac obraczki
![]()
![]() |
#112 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Ja bym czekała.. swoje obrączki noszę od miesiąca ale ciasno jest dość... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Tez mi sie tak wydawalo... koleda przed swietami?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie czytałam ale podobno bestseller. Tez nienawidzę tego czekania ale przynajmniej będziesz miała już z głowy, my mamy 13.01
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Jezusie!
Dziewczyny które mi pisały na priv abym je dopisała. Przeczytałam wasze wiadomości. Dopisze jak tylko znajdę chwile bo w małego diabełek wstąpił i sam nie wie czego chce. Chyba mamy skok rozwojowy. Jejku gdzie podziało się moje spokojne roześmiane dziecko??!!
![]() |
#119 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Akazzii Podziwiam cie. Ja się boję jeszcze ćwiczyć bo mięśnie na brzuchu mi się jeszcze nie zeszły do końca i obawiam się przepukliny
---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Cytat:
Co do okresu to też już mam. W sasadzie to ciągle krwawie z przewrwami tyg. Byłam u gina. Mówiła że to okres a inne plamienia to z jakiegoś paskydstwa na szyjce. Jakby nadrzerka, wzięła cytologie. Zobaczymy co z tym bedzie ---------- Dopisano o 18:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() a teraz czekamy na dzidzie ![]() Edytowane przez elcia88 Czas edycji: 2015-12-12 o 16:25 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potwierdzam, jest wspaniala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.