|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg - Część II
"I pójdę nie wiem gdzie, na zawsze..."
"Ona wydaje się ubrana we mnie, rozciągnięta przez mój wstyd." Bezmyślność zabija... innych...
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
"To Twoje lęki - Ty je stworzyłaś - a to, co stworzyłaś,możesz zniszc"
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Macie może jakieś opisy o niedosycie, o tym że czegoś brakuje, że nie czuję się usatysfakcjonowana... Mam nadzieję, że wiecie o co chodzi
|
#2794 |
|
Zadomowienie
|
z listy:
*dla Ciebie moj szept gdy budzi się dzień... *Dlaczego pozwoliłam sobie uwierzyć, ze cuda mogą się zdarzyć...? *Nie zwątpię w Ciebie w ogień pobiegnę. *komu ufać jak nie Tobie? *Knocking on heaven's door // pukanie do drzwi nieba
"Pan widzi: krzesło, ławkę, stół a ja - rozdarte drzewo. bo ja jestem, proszę Pana, na zakręcie. Ode mnie widać niebo przekrzywione." "Spadają Na Ziemię Bomby Nienawiści, Ludzkie Serca Zarażone Piekłem"
|
|
|
|
#2795 |
|
Raczkowanie
|
-Są osoby,które raz w życiu spotkane bywają niezapomniane
-Przebywanie z Tobą usuwa potrzebę używania wielu słów -Zadzwoń pod 997 lub 112. Czemu?Bo to nielegalne tak dobrze wyglądać -Stajesz się kimś tylko w starciu z tym,co stawia Ci opór -Nie możesz iść do przodu patrząc w tył -Każdy z nas otrzymuje na świecie jakąś cząstkę szczęścia -Bo nie wszystko,czego nie rozumiesz jest złem,które trzeba zniszczyć -A kiedy się uśmiechasz... Rób to tylko dla mnie -Trochę mnie boli serduszko,ale ciągle mam siłę się śmiać -Zwyciężać mogą ci,którzy wierzą,że mogą
Zaraz na początku życia ktoś powinien nam powiedzieć, że umieramy. Może wtedy żylibyśmy pełnią życia w każdej minucie każdego dnia. Działaj! Kiedy poczujesz, że chcesz coś zrobić, zrób to od razu, teraz! Dni, które przyjdą, są policzone. |
|
|
|
#2796 |
|
BAN stały
|
znalezione w necie:
Bądź mi od stóp do głowy, od pięty do ucha Od kolan do pachwiny, od łokcia do paznokci Pod pachą, pod językiem, od łechtaczki do rzęs Bądź biegunem mojego pomylonego serca Rakiem, który mózg jedząc pozwoli poczuć mózg Bądź wodą tlenu dla spalonych płuc Bądź mi stanikiem, majtkami, podwiązką Bądź kołyską dla ciała, niańką co kołysze Jedz mi brud zza paznokci, pij miesięczną krew Bądź żądzą i spełnieniem, rozkoszą, znowu głodem Przeszłością i przyszłością, sekundą i wiecznością Bądź chłopcem, bądź dziewczyną, bądź nocą i dniem Bądź mi życiem, radością, bądź śmiercią, zazdrością Bądź złością i pogardą, nieszczęściem i nudą Bądź Bogiem, bądź Murzynem, ojcem, matką, synem Bądź - i nie pytaj, jak Ci się wypłacę A wtedy darmo weźmiesz najpiękniejszą zdradę: Miłość, która obudzi śpiącą w Tobie śmierć.. Ja czekam trzeci dzień, patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie, czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy zaczyna się dzień Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję ... Edytowane przez kittyyy1 Czas edycji: 2007-09-24 o 16:01 |
|
|
|
#2797 |
|
Rozeznanie
|
"stawiam marzeń zieleń ponad nieba błękit"
zgineła przyjaźń zgineła prawda zginąłem ja a miłość????;(( Prawdziwa miłość jest jak duch wszyscy o niej mówią mało kto ją spotka bo nie potrafię być inna ... ![]() Nie mysl o tym, ze jest zle, pomysl, ze bedzie lepiej. ...nigdy nie przepraszaj...nigdy sie nie tłumacz!!... wiec bracie bracie daj jej troche ciepła i juuuuuzzz ![]() Blisko mnie czuję Ciebie, chcę tak być! z Tobą śnić... kocham smierc bo tylko ona na mnie czekam...!!
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
* Zatęsknić za niemożliwym jest możliwe. Zatęsknić za niemożliwym znaczy odkryć w sobie brak; znaczy poczuć w sobie brak i chodzić z tym brakiem jak z wielką dziurą w piersiach na przestrzał, na wylot, do której wpada i z której wypada jakiś niewiadomego pochodzenia wiatr, gwiżdżąc po drodze taka jakąś melodię, że - o rzewności nad rzewnościami - oczy zachodzą mgłą od wypatrywania źródła tej melodii. Stachura takie dlugie troche ale ladne
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
a macie moze jakies opisy o wejsciu w doroslosc, skonczeniu 18nastki lub cos w tym stylu?
|
|
|
|
#2801 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny, potrzebuje opisiku. Sytuacja wyglada tak, ze byl kiedys gosciu ktory mnie strasznie oszukal, a teraz jak zwizalam sie z kims innym to tamten powraca. Mozecie jakos pomoc?
|
#2802 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Mój obecny: Bo serca są po to, by krwawić tęsknotą...
|
|
|
#2803 |
|
Przyczajenie
|
hej ;] przeglądam ten wątek już bardzo długo i stwierdzam, że jesteście FANTASTYCZNE dziewczyny, opisy genialne, więc chciałabym się wkupić do waszego grona
wrzucam trochę opisów na początek:bądź przy mnie blisko, bo tylko wtedy nie jest mi zimno... Tu są tacy, którzy się kochają i muszą się spotkać, aby się ominąć... To moja niedorosła miłość, uparcie, więc będę bronić jej.... Chwila, która trwa, może być najlepszą z Twoich chwil.... Patrz na wszystko, i wiedz, że jest tylko takie, jakie jest... Wszystko jest możliwe, pod warunkiem, że wiesz co mówisz ]]Nienawiść to miejsce, w które ucieka człowiek, który chce uciec od bólu Pomiędzy miłością a nienawiścią jest przebaczenie........ łatwiej się zakochać nie kochając, niż odkochać, kiedy się kocha… Dusza nie znałaby tęczy, gdyby oczy nie znały łez… Nieważne, co ludzie o nas mówią. Ważne, że ty masz mnie a ja ciebie... Niepewność znika, pojawia się zrozumienie… Jeden nie może żyć, gdy drugi przeżyje(...) za ewentualne powtórki przepraszam i życzę miłego wieczoru wszystkim ;]
*Czuje się to gdzieś między mostkiem i żołądkiem. Nieistotne są szczegóły: wygląd, wzrost, kolor włosów, zawód. Ten ktoś uszczęśliwia, daje ci poczucie ciepła, spokoju i bezpieczeństwa, sprawia, że masz ochotę się śmiać, okazuje, że Cię kocha, i poszłabyś za nim na koniec świata, a on za Tobą* |
|
|
|
#2804 |
|
Rozeznanie
|
Chciałabym bardzo opisik o tym że ktoś jest dla mnie nienormalny i wogóle.Koleś ze szkoły składa mi propozycje abym spotykała się z nim tylko się poseksić bez więzi emocjonalnych.Co za pajac!!Chce mu wylać kubeł zimnej wody aby dokładnie wiedział że do niego
|
#2805 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy twe marzenia obrócą się w pył, zbierz je odkurzaczem.
Z premedytacją jestem szczęśliwa. Wszystkim na złość. would U be my Hero ? Opisy masie suuuper. Można znaleść coś dla siebie. Pozdrawiam
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Przywieź mi obrazki ładne, książki mądre i słowniki, albo landrynkową piekną śmierć...
Czekam przyleć i mnie weź... Każda wariatka ma w głowie kwiatka
|
#2807 |
|
Raczkowanie
|
opisy bardzo inspirujące
![]() A tu cos ode mnie Dobr@ sciem@ to 1/2 sukcesu!!! Nie chlopaki? :PAby Oszukać Kobietę Potrzebny Był Wšż Ale Aby Oszukać Mężczyznę Wystarczyła Kobieta ![]() Czworonożny przyjaciel człowieka ?? - łóżko Idealny mezczyzna nie pije, nie pali, nie sprzecza sie, nie robi zakladow , po prostu nie istnieje. światem rządzą mężczyźni, a mężczyznami rządzą Kobiety !!! Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny?-Bo on zazwyczaj już ma chłopaka. ~KOCHAM~ Nie powiedzieliśmy tego co mamy w sercach,bo zabrakło nam odwagi ...Dzisiaj ostatni raz Zatańczmy prosze tak jak gdyby umarł czas.. 6. Nie cudzołóż, ale to przecież...nieważne ![]() Macho liczy swoje grzeszki lecz ma skarby jak orzeszki Jakie jest lekarstwo na miłość od pierwszego wejrzenia?- Spojrzeć drugi raz... ...:::maszszczęściezemnie masz:::... Nobody is perfect. My name is NOBODY! ![]() Całowanie to najlepszy sposóba na zatkanie męskiej gęby... I'm a super girl [!] And super girls don`t cry. . . super girls just fly [!] To co mozesz mi dać to Twój uśmiech zawsze jest Cię na niego staćObudzić się i być z tym z kim zawsze chciało się być :| Zestarzej się ze mną! Najlepsze dopiero przed nami małe jest piękne za to DUZE cieszy oczy ;-P Gdyby Bóg nie wymyślił orgazmu,zaruchali byśmy się na śmierć!! ![]() "Gdy jest bardzo smutno to kocha się zachody słońca" M. Książe Na plaże choć ze mną bejbe....będę twoją SEXY LEJDE ![]() Siedze i zastanawiam się co robi pozostalych 6 cudów świata ![]() Samotna jak księżyc wśród gwiazd,pragne czasem wiecznie spać! Miłość co za bezsens, Boże po co to wymyśliłeś My SoUl Is DeAd..My HeArT Is MaDe FrOm StOnE So,WhAt I FeEl? serce pik pik pik,dzień za szybą znikł..i znowu mokra poduszka omanatopeiczne paranormalne paranoje we dwoje.. ..bo ja jestem aniołek z czarną aureolką.. Jestem dobra w łóżku... potrafie spac nawet 12 godzin ![]() W odczuciu mężczyzny raj polegał na tym, że Ewa nie miała się w co ubrać... Faceci sa jak aniołki: supersexy, mega-gorący, podniecający !!! Tylko ... KTO WIERZY W ANIOŁKI ?! Dziękuję, ale nie umawiam się na randki w dni, których nazwy kończą się na "a" lub "k". kobieta dwa razy w zyciu szaleje:jak sie zakocha i jak siwieje
|
#2808 |
|
Rozeznanie
|
~ Przez ostatni milion chwil bez rozkładu jazdy żyłam.
~ Wstaje świt - tyle razy zastał mnie przy Tobie. ~ Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy w najbliższym niebie kupię ci księżyc ~ Kiedy wyjdzie ostre słonko może znienacka uschnę. ~ Ten uśmiech ma z podłości coś, ktoś w oczy sypnął piachem. ~ To my świat w kropelce, z dwóch ciał jedno serce. ~ Mów mi, że w duszy wciąż zielono. Mów mi, że anioł na oknie siadł. ~ A mnie oszukuj mile uśmiechem, słowem, gestem, dopóki jestem ~ Nie oglądaj się za siebie w smutki które zgasły. " Czy to ty? Może tylko ja tak widzę Ciebie. Czy to ja? Tak niewiele już zostało ze mnie. Czy to my? Może już za późno na odpowiedź. " Pozdrawiam |
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękować ![]() ...ale ty nigdy nie poddasz się... ...bo sen to nic złego nic takiego nic wielkiego... ...noc to pora nietoperzy... ...poddać duszę chemicznym środkom..do mózgu podpiąć prąd... ...dlaczego nie można inaczej...patrzeć gdzieś w dal i dorosnąć... ...jak zwierzę w szumiącym lesie... ...niewyobrażalna próba tworzenia mgły... ...atak szału...zwykła rzecz... ...kilka chwil chcę mieć by słuchać jak pada deszcz... ...po cichu wpadam w złość... ...i znowu szukam słów... ...i znów zdławię pusty śmiech... ...póki smak życia w ustach mam póki zapach traw wciąż ogłusza mnie... ...gdzieś na dnie...bo tu gdzie jestem nie ma słońca... ...cisza przed burzą przenika cały ciemny ląd... ...deszczowy dzień..deszczowa noc..jesienny sen..wtopiony w mrok... ...krople łez po ziemi płyną... bez sensu
|
|
#2810 |
|
Rozeznanie
|
ja wiem i ty wiesz, wiemy, że my...wszystko dzieje się
Powinnam istnieć poza czasem... nie chce,nie dba, zartuje -przeciez jest złamanym ch**** :| z Tobą być,z Tobą śnić, całe życie tylko ja i Ty.` 'po meczacym dniu, chce tylko Twoj dotyk do snu' MimoTego,ŻeNieJestemTypem CoNarzekaWciąż... |
|
|
|
#2811 |
|
Zakorzenienie
|
Nie poznajesz mnie. Ja tak samo nie poznaje siebie
Aż w głowie mi się je**e od tych ludzi i od Ciebie. nowa atomowa siła się objawiła, o! żegnaj cholerna codzienności pełna 25459845 zwątpień i niekończacych się pytań na które i tak nikt Ci nie odpowie. ależ armagedon był dzisiaj. We can't play this game anymore, but Can we still be friends? .. Things just can't go on like before, but Can we still be friends? .. Let's admit we made a mistake, but Can we still be friends? .. Heartbreak's never easy to take, but Can we still be friends? .. --- Nie możemy już nigdy więcej rozegrać tej gry, ale Czy wciąż możemy być przyjaciółmi? Sprawy nie mogą ułożyć się tak, jak wcześniej, ale Czy wciąż możemy być przyjaciółmi? Przyznajmy, że popełniliśmy błąd, ale Czy wciąż możemy być przyjaciółmi? Nie jest łatwo znieść złamane serce, ale Czy wciąż możemy być przyjaciółmi? i kazdy bez wyjątków, nawet ty mozesz zacząć wszystko od początku .. król fałsz i królowa hipokryzja. mam prawo być ostrą dziewczyną mówiąca wprost co mi się nie podoba ` ciekawe jest to co inne # niedoczekanie. my nie zrobimy już kroku do tyłu! nigdy nie zapominam, dopóki nie nastąpi wyjaśnienie, przesilenie pogodzenie. depresja - to brzmi tak sucho. jesteśmy diabelnie silne - kobiety wcale nie są gorsze! ej fantazjo! ![]() jaram się tobą. ^^ czy to była stylizacja świadomości ? jesteś zbyt uważnym obserwatorem jak na normalnego mężczyznę. mężczyzna łatwo zapomina o tym jak Ci dokopał.. (pasuje )ii.. (muszę to dać, mimo iż kiedyś było na wizażu) colorblind.. jakiego koloru była moja naiwność?
|
|
|
|
#2812 |
|
Przyczajenie
|
Chcę tylko zatrzymać Twój wzrok
Jak najdłużej dla siebie Bo kiedy na Ciebie patrzę I widzę siebie w Twoich oczach Ogarnia mnie szczęście A ja chcę tylko... być szczęśliwa! Dobranoc, obudź mnie, jak mnie pokochasz Bo niebezpiecznie jest wierzyć, że coś trwa wiecznie..... na brzegach talerzy gdy nakładam obiad l na rąbku wystygłej małżeńskiej pościeli We wgłębieniach zmarszczek wokół oczu A ty śnisz nas uparcie razem l splatasz nam dłonie Tak że nie możemy uciec od siebie A jeśli nie To nie wódź nas na pokuszenie Niech oplącze mnie Domowy makaron na niedzielę Daj zasnąć l zbaw nas - Każde osobno Amen Życie to ostry miecz, na którym Bóg napisał : "Walcz o to, co kochasz" „Pamiętaj 60 sekund smutku, odbiera ci minutę szczęścia” ..ktoś tutaj był i był, a potem nagle zniknął i uporczywie go nie ma..
*Czuje się to gdzieś między mostkiem i żołądkiem. Nieistotne są szczegóły: wygląd, wzrost, kolor włosów, zawód. Ten ktoś uszczęśliwia, daje ci poczucie ciepła, spokoju i bezpieczeństwa, sprawia, że masz ochotę się śmiać, okazuje, że Cię kocha, i poszłabyś za nim na koniec świata, a on za Tobą* |
|
|
|
#2813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przynajmniej niektóre rozpoznaje
|
|
#2814 |
|
Raczkowanie
|
Miłość nie choroba,miłość nie gniew,miłość nie minie..Choć tego chce..
|
|
|
|
#2815 |
|
Zadomowienie
|
Wklejam efekt mojego dzisiejszego poezjowania- fragmenty wierszy Haliny Poświatowskiej (tylko nie bijcie
):bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno to mi trzeba twoich dwóch ramion zamkniętych dwóch promieni wszechświata bez ciebie jak bez uśmiechu niebo pochmurnieje słońce wstaje tak wolno przeciera oczy zaspanymi dłońmi dzień - szeptem modlę się do uśpionego nieba o zwykły chleb miłości i nagle twoje ręce dwie grzędy fiołków w ugorze mojej myśli czas skostniały dziwi się odrzuconej skibie twój uśmiech nade mną słońcem kwietniowym wzeszedł zielono naprzeciw ciebie idę jest cała ziemia samotności i tylko jedna grudka Twojego uśmiechu jest całe morze samotności twoja tkliwość nad nim jak zagubiony ptak jest całe niebo samotności i tylko jeden w nim anioł o skrzydłach nieważkich jak twoje słowa czym ty jesteś - dla mnie - świeżą wodą wytrysłą na skwarnej pustyni sosną - która cień daje drżącą osiką - która współczuje dla zziębniętych - słońcem dla konających - bogiem ty - rozbłysły w każdej gwieździe której na imię miłość podziel się ze mną mojej samotności chlebem powszednim obecnością zapełń nieobecne ściany pozłoć nie istniejące okno bądź mi drzwiami nade wszystko drzwiami które można otworzyć na oścież ile światła mają twoje otwarte dłonie ile nocy w nagłości spadających gwiazd szukam cię palcami roztrącam chmury podnoszę skrzydła ptaków liści więc jesteś jesteś jesteś daj niech sprawdzę niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę oślepłym ze zdumienia oczom jeszcze twój głos usłyszeć chcę zapachem się zaciągnąć pojąć cię raz na zawsze wszystkimi zmysłami i nigdy nie zrozumieć i ciągle na nowo dochodzić prawdy pocałunkami w twoich doskonałych palcach jestem tylko drżeniem śpiewem liści pod dotykiem twoich ciepłych ust zapach drażni - mówi: istniejesz zapach drażni - roztrąca noc w twoich doskonałych palcach jestem światłem zielonymi księżycami płonę nad umarłym ociemniałym dniem nagle wiesz - że mam usta czerwone trzeba... no uśmiechnij się jeszcze trzeba uśmiechu prosiłam cię o łzę przedwczoraj wczoraj - o uścisk dzisiaj - o uśmiech |
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
Puchatkowe:
`Czym są urodziny? Dziś są, jutro ich nie ma.` `-Dzień Dobry Puchatku -Jak się masz Kóliku? Czternaście, prawda? -Czego czternaście? -Garnczków miodu, które liczyłem -Tak, czternaście -Czy aby na pewno?-Nie.` `Powiedziałem <<aj>> wcale nie ajając `Tak zauważy mnie, a ja jego zauważę i będziemy siebie zauważać` `Bo ja z pewnością nie utyłem, ale jego drzwi frontowe mogły schudnąć.` `Wypadek to dziwna rzecz. Nigdy go nie ma, dopóki się nie wydarzy.` `Bryknij no trochę na mnie, Tygrysku` ![]() `Miałem troche puchu w uchu i niedosłyszałem` `Będziemy chodzić i życzyć każdemu Bardzo SZczęśliwego Czwartku.` `I żeby to był Mruczankowy Dzień i żeby ptaszki śpiewały` |
|
|
|
#2817 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Świadoma siebie. Uśmiechnięta sobie. wykluczająca świat.
|
|
|
#2818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat przyda mnie się w tym momencie
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
Miłość to cała historia życia kobiety i epizod w życiu mężczyzny..
|
#2820 |
|
Rozeznanie
|
Kradnij
dlatego wyjątkoooowo często gości na moim gg ![]() Zła zawsze byłam, w to że mnie zmienisz uwierzyłam... Twój głos, tyle wzniosłych słów- miałam to nieraz już. Mój smak w Twoich ustach brzmi, rozsądek już od dawna śpi... Moje pokuszenie zwodzisz mnie zmieniam sie przy tobie w to co chcesz.. Jak dobrze w twoich ramionach zapominać sie, jak dobrze... Mieszasz ból z roszkoszą z ogniem lód zmysły mnie zawodza gdy jestes moj.. [.Im wiecej chcesz tym mocniej pragnę Cię, zaklinam przeznaczenie.] Chodź opowiedz mi, jak beze mnie jest... Powiedz jak mam ufać sobie, kiedy sens życia umarł w Tobie.. Kocham Cię tak trochę bardzo z całej siły xD Śmieję się głośno kiedy żartujesz, bardzo Cię kocham i potrzebuuuję! ![]() Pierwsza miłość jak sen,pocałunków Twych smak zbudził w nas nowy dzień.. Tak dokładnie Cię znam znam na tyle, a wciąż chcę odkrywać Twój smak.. Chcę byś słyszał mój głos choć tak dobrze go znasz. Twoje ręce to mój brzeg, kiedy dokoła sztorm.. "Nie możesz tak na mnie patrzeć... od tego cała drżę..."
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

?

)
]]
ubóstwiam je! proszę o więcej..
)