Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-12, 16:19   #901
Casaa
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

Ruda, sliczne myszki brawo dla mamy

Baby, gratki ogarniecia wszystkiego jezeli tylko motywacja i czas bedzie to wrocisz do biegania

Ktoras z Was pytala wlasnie o worki prozniowe to wiem, ze sa w Jysk, pepco, tesco tez powinno miec.

Wyslane z Lumia920.
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 16:25   #902
czarnulax
Zakorzenienie

Zdjęcie wrzucę potem, bo na tel jestem I zobaczę wtedy też kojec, bo teraz nie widzę

Casa ja pytałam, dzięki
Stary 2015-12-12, 16:41   #903
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Casa to czekam, już prawie gotowy

Mąż kupił wanienkę, jest super. Ale nie uwierzycie jak wam powiem jaki ma wzór! ... Sówki!

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

widzę, że sobie w końcu odbijasz to całe leżenie dotychczasowe
Noooo, ile mozna! Chyba juz powinnam chodzic, w koncu liczac do przodu to 38 tc

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Ja kiedys weszlam na strone jednego zlobka a tsm podwieczorek -ciasteczka delicje...

Ja jutro mam w dostawie barszczyk z uszkami

Kupowalyscie wanienke z Ikei? Ona jest mala czy duza?bo wszedzie duze polecaja. A stelaz do niej gdzies kupie?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ja mam z ikei, jest fajna. Chcialam mala i taka tez mam. Gdzies czytalam, ze ta mala wystarcza do okolo roku, a przeciez wtedy juz dziecko siedzi i mozna kapac w wannie

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 17:14   #904
niezdara
Rozeznanie

Tez mam z ikei i nie jest aż taka malutka. A potem zobaczymy

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 17:34   #905
kamilka
Zadomowienie

Mała nadal w łóżeczku. To tyle z dobrych wiesci...
Mamy katar, pielegniarki twierdza ze w inkubatorze miała powietrze 45% wilgotności a na oddziale jest bardzo sucho. Musze potem zagadać żeby jutro przy badaniu morfologii CRP zrobili bo juz sie stresuje na wyrost. Kolor skory ma niby lepszy i w zachowaniu żywsza ale do jedzenia sie nie bierze i saturacje nadal lecą- choć zadniej... Jutro tz przyjeżdża. 2tyg sie nie widzieliśmy

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kamilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 17:49   #906
86ewula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamilka Pokaż wiadomość
Mamy katar, pielegniarki twierdza ze w inkubatorze miała powietrze 45% wilgotności a na oddziale jest bardzo sucho. Musze potem zagadać żeby jutro przy badaniu morfologii CRP zrobili bo juz sie stresuje na wyrost. Kolor skory ma niby lepszy i w zachowaniu żywsza ale do jedzenia sie nie bierze i saturacje nadal lecą- choć zadniej... Jutro tz przyjeżdża. 2tyg sie nie widzieliśmy

Kurcze nie wiem co napisać. Nie ma nic gorszego jak maluszek choruje a co dopiero wczesniak... Trzymam kciuki żeby mała była silna i nie dała się żadnej infekcji. Mam nadzieje że nosek się przyzwyczai do innych warunków. Mąż przyjedzie to trochę ci ulży ,nie ma lepszego lekarstwa jak solidne przytulenie.
86ewula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 17:50   #907
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwi89 Pokaż wiadomość
Noooo, ile mozna! Chyba juz powinnam chodzic, w koncu liczac do przodu to 38 tc

Ja mam z ikei, jest fajna. Chcialam mala i taka tez mam. Gdzies czytalam, ze ta mala wystarcza do okolo roku, a przeciez wtedy juz dziecko siedzi i mozna kapac w wannie
Cytat:
Napisane przez niezdara Pokaż wiadomość
Tez mam z ikei i nie jest aż taka malutka. A potem zobaczymy
A jak ze stojakiem, dokupie gdzies?bo nie wiem czy kazac tztowi kupowac czy nie?

Kamilka, oby katar szybko odszedl od Was! Dobrze ze tz przyjezdza to Cie podniesie na duchu rzytul:

Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 17:56   #908
niezdara
Rozeznanie

Szczerze to nie wiem jak ze stojakiem, u nas mieści sie na pralce

Polub mnie https://www.facebook.com/dailybetterblog/
niezdara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 17:59   #909
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Hej.. Jestem mega zmęczona plecy mnie wykoncza zaraz. Jutro niby krócej i mogę się bardziej wyspać, ale do 18 jutro i później do mamy żeby jej prezent dać na urodziny. Którego jeszxze nie kupiłam

Co do fitnessu.. Ja nie akceptuje siebie niezależnie czy przed czy teraz w ciąży. Po prostu nienawidzę swojego brzucha. Tż doskonale o tym wie i jak ostatnio jeszcze te rozstępy doszły to praktycznie się rozplakalam że nie dość że wałek zostanie to jeszxze to.. Powiedział, że będzie zostawal z maluszkiem czy wieczorem się nim zajmował żebym mogła sobie pójść pobiegać czy poćwiczyć w domu mam nadzieję że będzie mi się chciało, ale to tak 2-3 msc po porodzie i też nawet nie wiem bo jak kupie suknie ślubną w maju to przez ćwiczenia na ślubie będzie za duża i mam mega dylemat. Mam zamiar zmuszać się do codziennego wychodzenia na spacery z małym od samego początku i znosić i wnosić wózek z nim to mi na pewno da kopa hahah a spacery też zrobią zaprawę pod późniejsze ćwiczenia więc no

Kamilka -trzymam kciuki żeby malutka przywykla do warunków katar musi sobie pójść, żelazo się unormowac

Dotka - po części cie rozumiem przynajmniej emocje ja bym chciała już małego tulic tak jak ty

Ja stelaża do wanienki nie kupuję - jest stół, łóżko a planuje na podłodze bo najbardziej stabilnie

Dostałam od koleżanki jej koszulki i spodnie ciążowe mam w czym pójść na egzaminy jak coś i mam boska koszulkę z napisem "hands off my bump"
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 18:01   #910
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość

Czy ja coś ostatnio pisałam, że mi się cukry normują kłamałam. Dziś 89 na czczo, teraz po tej wizycie z ta diabetolog ze szpitala ze strachem patrzę na te wyniki. .
Ja też się przedwcześnie pochwalilam że mam dobre cukry bo ostatnio znów szaleją, prawie codziennie mam przekroczenia albo wyniki na granicy
Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Barszczyk biały to bym zjadła ciekawe czy podnosi cukier.
Ja dziś jadłam na obiad żurek (u teściowej) i cukier po nim 125 więc nie polecam...

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość

Byłam dzisiaj u gina, twierdzi że nie urodzę przed terminem. Nadal mam wszystko długie, twarde, pozamykane. Mówi, że lepiej niż 2 mce temu. Oby miał rację, myślę że w końcu profesor powinien się znać Jeśli wszystko pójdzie dobrze to 5.01. będzie cc.

No i byliśmy na zakupach, w galerii świąteczne szaleństwo - wszystko bym kupiła, ale ciuchy bez sensu, butów nie potrzebuje, kosmetyków też... kupiłam chyba 3 żele pod prysznic z tego wszystkiego, i skarpetki

Poza tym mama uszyła mi taki kojec dla noworodka, jest super , serio!
Super że po wizycie ok
I sliczny kojec
Cytat:

Mam nadzieję że ten katarek to nic takiego

Ja dziś się naprawdę fatalnie czuję, cały czas mnie boli jak na @ i wszystko już mam tak nisko że ledwo chodzę. Jeszcze byliśmy u rodziców jednych i drugich i jak mnie zobaczyli to stwierdzili że może lepiej jakbym już urodziła

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 18:37   #911
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie najgorzej jak mała się tak wypchnie, nie chce się ruszyć, a mnie to już boleć zaczyna
Skad ja to znam

Cytat:
Mąż kupił wanienkę, jest super. Ale nie uwierzycie jak wam powiem jaki ma wzór! ... Sówki!
Suuuper! Ale zeby mnie to jakos mocno zdziwilo to nieee

Cytat:
Ja kiedys weszlam na strone jednego zlobka a tsm podwieczorek -ciasteczka delicje...
Nie ma to jak wprowadzac "zdrowe" nawyki od malucha. Jakby nie mozna bylo zamiast tego dac zdrowych owsianych ciasteczek czy chocby jablka.

Cytat:
Napisane przez ruda3d Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u gina, twierdzi że nie urodzę przed terminem. Nadal mam wszystko długie, twarde, pozamykane. Mówi, że lepiej niż 2 mce temu. Oby miał rację, myślę że w końcu profesor powinien się znać Jeśli wszystko pójdzie dobrze to 5.01. będzie cc.
Super ze wizyta udana!
A kojec swietny

Cytat:
Maluszku trzymaj sie dzielnie. Oby katarek szybko przeszedl i sie bidulka nie meczyla

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Ja dziś się naprawdę fatalnie czuję, cały czas mnie boli jak na @ i wszystko już mam tak nisko że ledwo chodzę. Jeszcze byliśmy u rodziców jednych i drugich i jak mnie zobaczyli to stwierdzili że może lepiej jakbym już urodziła
Biedna wytrzymaj jeszcze troszeczke w dwupaku:-*

---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Jak tu dzisiaj cichutko

My wrocilismy niedawno z Obi. Padnieta jestem. Mala niby sie rusza ale tak dziwnie. Jakis niepokoj czuje... Nie wiem :-/

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 18:40   #912
czarnulax
Zakorzenienie

Ruda super że na wizycie ok!

Malwi a no pewnie, jak już możesz to po co masz się męczyć.

Kamilka zdrówka dla małej

Ewusia
Stary 2015-12-12, 18:45   #913
mojakaren
Zakorzenienie

hej dziewczyny, nadrobiłam, ale troszkę na szybciora, na łikend jest u mnie 13 letnia siostra i muszę jej atrakcje zapewnić :P była tez u nas druga siostra z mężem, piekłysmy pierniki i graliśmy w gry

Byliśmy też dzisiaj na drzwiach otwartych szpitala gdzie chciałam rodzić i generalnie wrażenia takie, że wyposażenie mają kosmiczne, rewelacja wszystko najnowsze, piękne itd. Ale personel jakiś taki hmm formalny dosyć? W starym szpitalu gdzie chodziliśmy na SR wrażenia inne, sprzęty nie takie nowe i odjechane, ale personel mega serdeczny, uśmiechnięty i teraz mamy zagwozdkę.

No i oczywiście jak weszliśmy do sali gdzie przyjmowane są porody SN to mi się już prawie beczeć chciało, że mnie to ominie i w ogóle jakoś nie umiem się z tym pogodzić

Także Dotka rozumiem Cię, że też masz taki bunt przeciwko niektórym rzeczom, na które sama nie miałaś wpływu, i ja też smęcę i w ogóle, ale jak człowiek nastawi się na coś innego, a życie pójdzie inaczej to jest taki żal

Dotka cudownie, że możecie się przytulać, musiało być wspaniale

bigcoffee rozumiem Twój niepokój, ale całe szczęscie, że to nic poważnego!

ahnessy mam nadzieję, że dzieciaczek ciągle w dobrej pozycji wyjściowej, a nie odwrócił się złosnik mały!

kamilka kurcze przykro, że u Was gorszy moment no własnie, ale to tylko moment, czasem musi być na chwilę gorzej, żeby się poprawiło i tak będzie u Martynki! dobrze, że TŻ przyjeżdża, będzie Ci raźniej

Boże jak mnie ciągle strasznie boli i gniecie żołądek naprawdę mam dość tego bólu

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 19:37   #914
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Witam sie ja dopiero wieczorem
Nadrobilam Was na szybciutko i chyba ide spac
Od rana bylam w diagnostyce na oznaczeniu grupy krwi, potem zakupy (oficjalnie mam juz wszystko kupione do szpitala) a potem spalam cale popoludnie taka bylam zmeczona
Kupilismy sobie tez w home&u taki swiecznik-choinke swiateczna
A tak dzis jakas jestem nie do zycia i gardlo ciagle boli, ale kuruje sie hektolitrami hebaty z cytryna, miodem i malinami.

Milego wieczoru
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 19:41   #915
baby montana
Zakorzenienie

Magdusia -moja też sie dziwnie rusza od wczoraj :-( i nie wiem czy sie nie przekrecila bo wczesniej czulam glowke w dole brzucha jak naciskalam a teraz nie,eeech

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 19:49   #916
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
Magdusia -moja też sie dziwnie rusza od wczoraj :-( i nie wiem czy sie nie przekrecila bo wczesniej czulam glowke w dole brzucha jak naciskalam a teraz nie,eeech
Oby nie i zeby byla dalej grzecznie glowka w dol

Jezyczka kuruj sie zeby Cie nie rozlozylo...

Ja dziewczynki chyba Was przeprosze i tez sie poloze. W ogole jakos strasznie ciezko mi sie oddycha.
Dobrej nocy

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 20:06   #917
niepozorna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Witam sie ja dopiero wieczorem
Nadrobilam Was na szybciutko i chyba ide spac
Od rana bylam w diagnostyce na oznaczeniu grupy krwi, potem zakupy (oficjalnie mam juz wszystko kupione do szpitala) a potem spalam cale popoludnie taka bylam zmeczona
Kupilismy sobie tez w home&u taki swiecznik-choinke swiateczna
A tak dzis jakas jestem nie do zycia i gardlo ciagle boli, ale kuruje sie hektolitrami hebaty z cytryna, miodem i malinami.

Milego wieczoru
To kładź się spać i wracaj do zdrówka

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 20:18   #918
russiandoll
Raczkowanie

Dobry wieczór,
Melduję się po przymusowym urlopie, serii antybiotyku, kupie stresu i strachu ale cała i najważniejsze w dwupaku . Miło do Was wrócić
Gratuluje udanych wizyt, rozpoczętych tygodni i super zakupów
Dotka90 przede wszystkim gratulacje Oczywiście zazdroszczę jak chyba każda z nas ale to co piszesz uświadamia też że musimy cieszyć się każdą chwilą i doceniać uroki stanu w którym jesteśmy 3 mam kciuki za ciebie i Maluszka
Dziewczyny, na fali strachu wszystko u nas poprane , poprasowane, i posegregowane. Dokupiłam też chyba już wszystkie niezbędne rzeczy ( na niektóre jeszcze czekamy), ale jestem spokojna bo mój Dzieć dorobił się ciepłej kurtki na wyjście i ogólne chyba cokolwiek się nie zdarzy nie będzie apokalipsy chyba...
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 20:30   #919
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Cytat:
A jak ze stojakiem, dokupie gdzies?bo nie wiem czy kazac tztowi kupowac czy nie?

Kamilka, oby katar szybko odszedl od Was! Dobrze ze tz przyjezdza to Cie podniesie na duchu rzytul:

Ojjj nie wiem,
bo ja bede kapac w kuchni, bo w lazience nie mam miejsca. Poza tym w kuchni mam cieplej niz w lazience

CZARNULA juz wystarczy tego dobrego. Teraz tez mi juz tak cisnienie zeszlo, ze musze dotrzymac do ktoregos tam tygodnia.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-12, 20:32   #920
baby montana
Zakorzenienie

Dotka,to Piona,ja też w kuchni-na stole badz na blacie. Na poczatku chcialam kupic stol do pokoju malej ale to niepraktyczne by bylo,wedrowki z wanna z woda

http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3

mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce
baby montana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 21:01   #921
koktajlowa7
Rozeznanie

O ja też dołączam do grona kąpiących na stole Kuchnia najcieplejsza a wydawanie 80 zł na stojak wydawało mi się zbędne.
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 21:10   #922
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Ja mam stojak, dostalam juz jak bylam w ciazy z corka teraz przy synku pewnie posluzy na troche a potem bedziemy wkladac wanienke do wanny bo tak bedzie szybciej i praktyczniej

---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Mi tez sie wydaje ze brzuch mam juz mega nisko, dzisiaj tez sie pojawily bole jak na @... caly dzien biegiem na nogach, teraz dopiero sie usiadlam to wszystko mnie boli :/
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 21:20   #923
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Ja dzisiaj tez mega padnięta już jestem, ale trochę pokopytkowaliśmy także nic dziwnego. Jakiś film obejrzeliśmy, ale teraz już do wyrka ;-)

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 21:28   #924
mojakaren
Zakorzenienie

My kupujemy stelaż do wanienki bo będziemy Mlodego kąpać w jego pokoju który jest zaraz obok łazienki. W łazience nie ma szans bo nie mamy grzejnika i bardzo ciągnie od wentylacji

Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 21:28   #925
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Widzę że dzisiaj mniejsza ilość postów, wszystkie zmęczone i w ogóle odpoczywajcie. Spokojnej nocki
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 21:57   #926
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Oby nie i zeby byla dalej grzecznie glowka w dol

Jezyczka kuruj sie zeby Cie nie rozlozylo...

Ja dziewczynki chyba Was przeprosze i tez sie poloze. W ogole jakos strasznie ciezko mi sie oddycha.
Dobrej nocy

Cytat:
Napisane przez niepozorna Pokaż wiadomość
To kładź się spać i wracaj do zdrówka

leze w lozku i sie wygrzewam
Cytat:
Napisane przez russiandoll Pokaż wiadomość
Dobry wieczór,

Melduję się po przymusowym urlopie, serii antybiotyku, kupie stresu i strachu ale cała i najważniejsze w dwupaku . Miło do Was wrócić

Gratuluje udanych wizyt, rozpoczętych tygodni i super zakupów

Dotka90 przede wszystkim gratulacje Oczywiście zazdroszczę jak chyba każda z nas ale to co piszesz uświadamia też że musimy cieszyć się każdą chwilą i doceniać uroki stanu w którym jesteśmy 3 mam kciuki za ciebie i Maluszka

Dziewczyny, na fali strachu wszystko u nas poprane , poprasowane, i posegregowane. Dokupiłam też chyba już wszystkie niezbędne rzeczy ( na niektóre jeszcze czekamy), ale jestem spokojna bo mój Dzieć dorobił się ciepłej kurtki na wyjście i ogólne chyba cokolwiek się nie zdarzy nie będzie apokalipsy chyba...

Russian myslalam ostatnio o Tobie, dobrze,ze nadal dwupak

Ja mam dzis placzliwy wieczor i sobie placze, a to,ze za 10 dni Kuba bedzie ze mna, a to czy dam sobie rade, potem,ze to ostatnie chwile we dwojke z mezem i jak na nas to wplynie, czy Kubus bedzie zdrowy, generalnie wymyslam co chwile powod i placze..

A stojak na wanienke mam jedyna fajna rzecz, ktora dostalam od szwagierki
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 22:32   #927
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Jerzyczka nie placz babo :P po porodzie juz nie bedziesz tak rozkminiac, szybko czlowiek zapomina jakie bylo zycie "przed dzieckiem"

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

Poza tym na pewno sobie dasz swietnie rade! Jak kazda z nas. A co do meza to jesli sie naprawde kochacie to maly jedynie umocni Wasza milosc a Wy docenicie jeszcze bardziej siebie nawzajem

Glowa do gory! Jeszcze troche i poznasz swjego synka
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 22:42   #928
Dotka90
Zakorzenienie

U nas kapanie w lazience odpada bo mamy zimno. Najlepiej by bylo w salonie albo u nas w sypialni. Myslalam wczesniej ze moze na podlodze? Zobacze. Tz jutro kupi wanienke i bedziemy myslec. W razie wu stojak mozna dokupic zawsze.

Russian dobrze ze nadal w dwupaku

Dziewczyny widze ze cos slabszy dzien dzis u Was - odpoczywajcie duzo! To najlepsze co teraz mozecie zrobic dla siebie i Waszych dzieci.

U nas full przytulania dzisiaj. Najpierw do poludnia ja i tz a wieczorem 2,5h siedzialam z malym nakarmilam go z butli, pieknie je z piersia na razie kaza poczekac ok tygodnia - nie wszystko na raz.

I polozna sama mowi ze widaaac efekty kangurowania - mlody pieknie i miarowo oddycha, jest cieply, spokojny, ladnie je, ma dobre cisnienie. Takze ciesze sie ze tu tego nie ograniczaja bo to bardzo wazne. Poza tym sluchamy sobie Mozarta i Vivaldiego Mozart podobno dobrze wplywa na wczesniaki bo ma miarowe dzwieki itp. A Vivaldi bo w ciazy duuzo sluchalam 4 por roku. I wierzcie albo nie ale mlody zareagowal jak mu puscilam takze to tez dobry sposob na 'powrot do brzuszka'

Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 23:11   #929
niepozorna
Zakorzenienie

Russian cieszę się, że nadal jesteście w dwupaku i że wszystko jest dobrze

Dotka aż Ci zazdroszczę tego przytulania i przebywania z Małym. Obyście jak najszybciej wrócili do domku
Ja też mam wanienkę z Ikei i wydaje mi się okej jeśli chodzi o wielkość. Na razie stojaka nie mamy, w razie czego planujemy dokupić później.

Prostujemy zą
bki
niepozorna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-12, 23:39   #930
kinga1701
Zakorzenienie

Dotka ciesze się, że u Witka takie postępy i zazdroszczę przytulania.

Kamilka dobrze, że Martynka nadal w łóżeczku, trzymam kciuki za jutrzejsze badania. Super, że Tz jutro już będzie z Tobą to na pewno wam pomoże i humor poprawi.

My mamy stojak do wanienki nie mam na czym postawić wanienki, na podłodze nie chciałem, a w kuchni nie grzejemy.

Ewusia czyli barszczu i ja nie próbuje.

Ruda super, że wizyta udana i wszystko jest ok. Kojca z tel nie widzę.

Russiandoll dobrze, że nadal w dwupaku o wszystko u was dobrze.

Jerzyczka będzie dobrze. Juz niedługo będziesz płakać ze szczęścia, że Kubusia zobaczysz i przytulisz i na pewno dasz radę.

Edytowane przez kinga1701
Czas edycji: 2015-12-12 o 23:41
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości