![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ruda, sliczne myszki
![]() ![]() Baby, gratki ogarniecia wszystkiego ![]() ![]() Ktoras z Was pytala wlasnie o worki prozniowe to wiem, ze sa w Jysk, pepco, tesco tez powinno miec. Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcie wrzucę potem, bo na tel jestem
![]() ![]() Casa ja pytałam, dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#903 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Rozeznanie
|
Tez mam z ikei i nie jest aż taka malutka. A potem zobaczymy
![]()
#905 |
Zadomowienie
|
Mała nadal w łóżeczku. To tyle z dobrych wiesci...
Mamy katar, pielegniarki twierdza ze w inkubatorze miała powietrze 45% wilgotności a na oddziale jest bardzo sucho. Musze potem zagadać żeby jutro przy badaniu morfologii CRP zrobili bo juz sie stresuje na wyrost. Kolor skory ma niby lepszy i w zachowaniu żywsza ale do jedzenia sie nie bierze i saturacje nadal lecą- choć zadniej... Jutro tz przyjeżdża. 2tyg sie nie widzieliśmy Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#906 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kamilka, oby katar szybko odszedl od Was! Dobrze ze tz przyjezdza to Cie podniesie na duchu ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#908 |
Rozeznanie
|
Szczerze to nie wiem jak ze stojakiem, u nas mieści sie na pralce
![]()
#909 |
Zakorzenienie
|
Hej.. Jestem mega zmęczona
![]() ![]() Co do fitnessu.. Ja nie akceptuje siebie niezależnie czy przed czy teraz w ciąży. Po prostu nienawidzę swojego brzucha. Tż doskonale o tym wie i jak ostatnio jeszcze te rozstępy doszły to praktycznie się rozplakalam że nie dość że wałek zostanie to jeszxze to.. Powiedział, że będzie zostawal z maluszkiem czy wieczorem się nim zajmował żebym mogła sobie pójść pobiegać czy poćwiczyć w domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilka -trzymam kciuki żeby malutka przywykla do warunków ![]() ![]() Dotka - po części cie rozumiem przynajmniej emocje ![]() ![]() Ja stelaża do wanienki nie kupuję - jest stół, łóżko a planuje na podłodze bo najbardziej stabilnie ![]() Dostałam od koleżanki jej koszulki i spodnie ciążowe ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś jadłam na obiad żurek (u teściowej) i cukier po nim 125 więc nie polecam... Cytat:
![]() I sliczny kojec ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś się naprawdę fatalnie czuję, cały czas mnie boli jak na @ i wszystko już mam tak nisko że ledwo chodzę. Jeszcze byliśmy u rodziców jednych i drugich i jak mnie zobaczyli to stwierdzili że może lepiej jakbym już urodziła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#911 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A kojec swietny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 19:37 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Jak tu dzisiaj cichutko ![]() My wrocilismy niedawno z Obi. Padnieta jestem. Mala niby sie rusza ale tak dziwnie. Jakis niepokoj czuje... Nie wiem :-/
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Ruda super że na wizycie ok!
![]() Malwi a no pewnie, jak już możesz to po co masz się męczyć. Kamilka zdrówka dla małej ![]() Ewusia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny, nadrobiłam, ale troszkę na szybciora, na łikend jest u mnie 13 letnia siostra i muszę jej atrakcje zapewnić :P była tez u nas druga siostra z mężem, piekłysmy pierniki i graliśmy w gry
![]() Byliśmy też dzisiaj na drzwiach otwartych szpitala gdzie chciałam rodzić i generalnie wrażenia takie, że wyposażenie mają kosmiczne, rewelacja wszystko najnowsze, piękne itd. Ale personel jakiś taki hmm formalny dosyć? W starym szpitalu gdzie chodziliśmy na SR wrażenia inne, sprzęty nie takie nowe i odjechane, ale personel mega serdeczny, uśmiechnięty i teraz mamy zagwozdkę. No i oczywiście jak weszliśmy do sali gdzie przyjmowane są porody SN to mi się już prawie beczeć chciało, że mnie to ominie i w ogóle jakoś nie umiem się z tym pogodzić ![]() Także Dotka rozumiem Cię, że też masz taki bunt przeciwko niektórym rzeczom, na które sama nie miałaś wpływu, i ja też smęcę i w ogóle, ale jak człowiek nastawi się na coś innego, a życie pójdzie inaczej to jest taki żal ![]() Dotka cudownie, że możecie się przytulać, musiało być wspaniale ![]() bigcoffee rozumiem Twój niepokój, ale całe szczęscie, że to nic poważnego! ahnessy mam nadzieję, że dzieciaczek ciągle w dobrej pozycji wyjściowej, a nie odwrócił się złosnik mały! kamilka kurcze przykro, że u Was gorszy moment ![]() ![]() Boże jak mnie ciągle strasznie boli i gniecie żołądek naprawdę mam dość tego bólu ![]()
#914 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie ja dopiero wieczorem
![]() Nadrobilam Was na szybciutko i chyba ide spac ![]() Od rana bylam w diagnostyce na oznaczeniu grupy krwi, potem zakupy (oficjalnie mam juz wszystko kupione do szpitala) a potem spalam cale popoludnie taka bylam zmeczona ![]() Kupilismy sobie tez w home&u taki swiecznik-choinke swiateczna ![]() A tak dzis jakas jestem nie do zycia i gardlo ciagle boli, ale kuruje sie hektolitrami hebaty z cytryna, miodem i malinami. Milego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Magdusia -moja też sie dziwnie rusza od wczoraj :-( i nie wiem czy sie nie przekrecila bo wczesniej czulam glowke w dole brzucha jak naciskalam a teraz nie,eeech
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#916 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jezyczka kuruj sie zeby Cie nie rozlozylo... Ja dziewczynki chyba Was przeprosze i tez sie poloze. W ogole jakos strasznie ciezko mi sie oddycha. Dobrej nocy ![]()
![]() |
#917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór,
![]() Melduję się po przymusowym urlopie, serii antybiotyku, kupie stresu i strachu ale cała i najważniejsze w dwupaku . Miło do Was wrócić ![]() Gratuluje udanych wizyt, rozpoczętych tygodni i super zakupów ![]() Dotka90 przede wszystkim gratulacje ![]() ![]() Dziewczyny, na fali strachu wszystko u nas poprane , poprasowane, i posegregowane. Dokupiłam też chyba już wszystkie niezbędne rzeczy ( na niektóre jeszcze czekamy), ale jestem spokojna bo mój Dzieć dorobił się ciepłej kurtki na wyjście ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja bede kapac w kuchni, bo w lazience nie mam miejsca. Poza tym w kuchni mam cieplej niz w lazience ![]() CZARNULA juz wystarczy tego dobrego. Teraz tez mi juz tak cisnienie zeszlo, ze musze dotrzymac do ktoregos tam tygodnia.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Dotka,to Piona,ja też w kuchni-na stole badz na blacie. Na poczatku chcialam kupic stol do pokoju malej ale to niepraktyczne by bylo,wedrowki z wanna z woda
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Rozeznanie
|
O ja też dołączam do grona kąpiących na stole
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
Ja mam stojak, dostalam juz jak bylam w ciazy z corka
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Mi tez sie wydaje ze brzuch mam juz mega nisko, dzisiaj tez sie pojawily bole jak na @... caly dzien biegiem na nogach, teraz dopiero sie usiadlam to wszystko mnie boli :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#923 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj tez mega padnięta już jestem, ale trochę pokopytkowaliśmy także nic dziwnego. Jakiś film obejrzeliśmy, ale teraz już do wyrka ;-)
#924 |
Zakorzenienie
|
My kupujemy stelaż do wanienki bo będziemy Mlodego kąpać w jego pokoju który jest zaraz obok łazienki. W łazience nie ma szans bo nie mamy grzejnika i bardzo ciągnie od wentylacji
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#926 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Russian myslalam ostatnio o Tobie, dobrze,ze nadal dwupak ![]() ![]() Ja mam dzis placzliwy wieczor i sobie placze, a to,ze za 10 dni Kuba bedzie ze mna, a to czy dam sobie rade, potem,ze to ostatnie chwile we dwojke z mezem i jak na nas to wplynie, czy Kubus bedzie zdrowy, generalnie wymyslam co chwile powod i placze.. A stojak na wanienke mam ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka nie placz babo :P po porodzie juz nie bedziesz tak rozkminiac, szybko czlowiek zapomina jakie bylo zycie "przed dzieckiem"
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Poza tym na pewno sobie dasz swietnie rade! Jak kazda z nas. A co do meza to jesli sie naprawde kochacie to maly jedynie umocni Wasza milosc ![]() ![]() Glowa do gory! Jeszcze troche i poznasz swjego synka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
U nas kapanie w lazience odpada bo mamy zimno. Najlepiej by bylo w salonie albo u nas w sypialni. Myslalam wczesniej ze moze na podlodze? Zobacze. Tz jutro kupi wanienke i bedziemy myslec. W razie wu stojak mozna dokupic zawsze.
Russian dobrze ze nadal w dwupaku ![]() Dziewczyny widze ze cos slabszy dzien dzis u Was - odpoczywajcie duzo! To najlepsze co teraz mozecie zrobic dla siebie i Waszych dzieci. U nas full przytulania dzisiaj. Najpierw do poludnia ja i tz a wieczorem 2,5h siedzialam z malym ![]() ![]() I polozna sama mowi ze widaaac efekty kangurowania - mlody pieknie i miarowo oddycha, jest cieply, spokojny, ladnie je, ma dobre cisnienie. Takze ciesze sie ze tu tego nie ograniczaja bo to bardzo wazne. Poza tym sluchamy sobie Mozarta i Vivaldiego ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Zakorzenienie
|
Russian cieszę się, że nadal jesteście w dwupaku i że wszystko jest dobrze
![]() Dotka ![]() ![]() Ja też mam wanienkę z Ikei i wydaje mi się okej jeśli chodzi o wielkość. Na razie stojaka nie mamy, w razie czego planujemy dokupić później. |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
Dotka ciesze się, że u Witka takie postępy i zazdroszczę przytulania.
Kamilka dobrze, że Martynka nadal w łóżeczku, trzymam kciuki za jutrzejsze badania. Super, że Tz jutro już będzie z Tobą to na pewno wam pomoże i humor poprawi. My mamy stojak do wanienki nie mam na czym postawić wanienki, na podłodze nie chciałem, a w kuchni nie grzejemy. Ewusia czyli barszczu i ja nie próbuje. Ruda super, że wizyta udana i wszystko jest ok. Kojca z tel nie widzę. Russiandoll dobrze, że nadal w dwupaku o wszystko u was dobrze. Jerzyczka będzie dobrze. Juz niedługo będziesz płakać ze szczęścia, że Kubusia zobaczysz i przytulisz i na pewno dasz radę. Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-12 o 23:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.