|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3271 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy marzec 2016 - CZĘŚĆ VI :)
powitać wieczorem
![]() podczytywałam was ale bez szału bo sobie wymyśliłam na jutro pierogi i uszka i robiłam farsze, a do tego cały czas pracuję nad kocykiem. Zostały mi ostatnie 23 rzędy i koniec!! już się nie mogę doczekać. Ponieważ nie było już jaśniejszego odcienia błękitu to padło na biały ale wydaje mi się, że jest ok jak już skończę to się pochwalę efektemjutro wielkie lepienie- pierogi z kapustą i grzybami i uszka z grzybami a w tygodniu może jeszcze zrobię trochę ruskich bo moje dziecię raczej nie przepada za tymi typowo wigilijnymi. Idę dziergać dalej. Do jutra
|
|
|
|
#3272 |
|
Zadomowienie
|
Emma to czekolada tylko jakoś dziwnie wyszła na zdj
![]() Moje dziecko mi chyba brzuch rozniesie dzisiaj szaleństwo trwa w najlepsze
+ = Edytowane przez sloneczko4477 Czas edycji: 2015-12-12 o 22:16 |
|
|
|
#3274 |
|
Zadomowienie
|
Aj powiem Ci, że tylko na spróbowanie zjadłam kawałeczek i to popołudniu
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam rozterke.
wiem co by tż bardzo ucieszylo na święta, ale cena jest trochę dołująca i musiałabym wykorzystać na to między innymi mój bon świąteczny z pracy...
|
|
#3276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wygląda pysznie chyba jutro tez cos upichcę ![]() Fjolek gratulacje ![]() mała w końcu śpi, miała dość wrażen i nie mogła długo zasnąć no i kimała w aucie ok 40 minut jak wracałam od siostry także czułam, że wcześniej niż ok 22 nie zaśnietz w pracy, wroci rano a ja ogladam teorie wielkiego podrywu ![]() szukam inspiracji na wypieki świąteczne w necie a na jeden juz wpadłam, bo jadłam dziś u siostry takie ciasto, co prawda z cukierni ale robie b podobne tylko muszę wymienić warstwę budyniową na makową i będzie makowy sernik na kruchym spodzie
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-12-12 o 22:47 |
|
|
|
|
#3277 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można wiedzieć co to takiego? Mój chce FIFĘ16 ![]() Cytat:
|
|
#3278 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdyby nie zakup lodówki, to bym mu to kupiła i by mi nawet brewka nie pykła. ![]() Prześpię się z tą myślą, jeszcze mam trochę czasu.
|
|
|
#3279 |
|
Zakorzenienie
|
Nieznajoma jak tam?
Fjolek ![]() My obejrzeliśmy film i czas się kłaść... szkoda tylko że na gorze impreza i hałasy :rolleyeyes: kurcze na szczęście nie męczą za mocno. Kilka to nie problem
|
#3280 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Emma mój też o tym wspominał ale w zeszłym roku dostał grę także w tym roku praktyczny prezent dostanie ![]() 32 to dobrze, że jest lepiej ![]() czekam az pranie się skonczy, wywieszę je i tez pojdę spać bo padam już
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-12-12 o 22:54 |
|
|
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro o 15 moja córcia ma jasełka, tatuś kupił dziś skrzydła
ma już 4 latka i jest taka mądra ale teraz kiedy śpi jest taaaka słodka
|
#3283 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie miałam pisać, że jestem ciekawa jak tam Nieznajoma
|
|
#3285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
Nie nazwałabym tego marzeniem, na ps3 mieliśmy zestaw całego rock band i większość czasu się kurzył.
|
|
#3288 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko pytanie kiedy ją dostanie, bo w tym miesiącu raczej nie.
muszę na spokojnie przeanalizować budżet z tego miesiąca.
|
|
#3290 |
|
Zadomowienie
|
Abi super kocyk zrobiłaś.
eeyesblue jak dla mnie brzusio jest normalny i ładną sukienkę wybrałaś. Ja mam mniej więcej podobnie i nie wydawało mi się, że jest nisko. Z tymi komentarzami to ja się już śmieję. Ostatnio była u mnie koleżanka i pytała się czemu mam taki mały brzuch w 6 miesiącu, a znowu inna jak mnie spotkała to powiedziała, że chyba już jestem na wylocie ![]() Wymaz na GBS to norma wydawało mi się w szpitalach. monikmi wózek ma fajny design, w moim typie ![]() misia nie jesteś jedyna u mnie też +10kg. i będę szczęśliwa jak skończę na 15. Jej śliczne łóżeczko i podusie Nadia fajna kiecka Fajnie z tym masażem, też bym sobie wykupiła Ja idę 16.12 na pazurki-hybrydy i brwi . Jakie sobie zrobiłaś?moooniaaaa też patrzę właśnie na spieniacze do mleka jest i w Biedronce i w Lidlu. Mam dylemat ![]() Fjolek gratulacje Słoneczko o matko takie smaki na noc robić pysznie wygląda.Ja zrobiłam na kolacje nam ciasto francuskie zapiekane z serkiem, pieczarkami, szynką ze schabu i sosem pomidorowym ![]() Polly ja bym poświęciła bon dla TŻ heh guitar hero. mój też mi dawał "subtelne" aluzje, że to chce ale takiego wała przywiózł sobie basówkę z domu i się kurzy. dostanie zegarek na BN, który sam sobie kiedyś wybrał ale zawsze mu było szkoda.Emma kciuki za jasełka córci
|
|
#3291 |
|
Zadomowienie
|
ale wy macie tępo pisania.. nadążyć nie idzie.. ja myślę jak ozdobić mieszkanie na święta i co kupić mężowi pod choinkę bo on należy do osób która wszystko ma dosłownie wszystko
Dziewczynki a czy uważacie że foto książka ze zdjęciami ślubnymi dla rodziców może być jako dodatek do prezentu pod choinkę.. bo nie wiedzą że będziemy niedługo odbierać i tak wpadliśmy na to że może by im w prezencie dać Edytowane przez Gosiaczek2507 Czas edycji: 2015-12-12 o 23:05 |
|
|
|
#3292 |
|
Rozeznanie
|
Nieznajoma w szkole rodzenia połozna nam mówiła że w szpitalu w ktorym ona pracuje dziewczyne ze skurczami trzymali 15 tygodni do 37 tc, ale to byla taka sytuacja ze jak przestali ja leczyc to urodziła.
|
|
|
|
#3293 |
|
Wtajemniczenie
|
My juz w pomalowanym i przemeblowanym troszkę pokoju
bylo troche sprzątania i ukladania ale w sąsiednim pokoju zostalo jeszcze dużo gadżetów w poniedziałek je ogarne tymczasem maz skręca komodę z Ikei a ja leze i oglądam tv
|
|
|
|
#3294 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do śpiącej to mam takie same odczucia, wygląda tak słodko i niewinnie ![]() a jak się urodzą nasze maluchy to starszaki nagle staną się takie dorosłe w naszych oczach ![]() trzymam kciuki za występ ![]() Cytat:
, skok na bungee na przykład ![]() ![]() ja z reguły kupowałam coś zw z jego pracą i pasją w jednym a teraz trochę pragmatyki dla odmiany
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-12-12 o 23:15 |
||
|
|
|
#3295 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3296 |
|
przyczajony tygrys
|
Jestem w szpitalu. Szyjka 26 mm. Na ktg nie pokazalp skurczy. Jedna pielegniarka hamica.
|
#3297 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniejszy rock band też się kurzył. Ale skoro on chce, to dostanie. jeszcze przed zakupem podpytam się go co chce dostać. Ale się nie przyznam, że mu to kupię.:PU nas w związku zawsze ja się martwię o kasę . Jeden nieplanowany większy wydatek(lodówka) i ja już panikuję. U mnie w domu nawet nie zylismy od wypłaty do wypłaty, bo zawsze brakowało. Mimo, że teraz takie coś nie miało nigdy miejsca, mamy oszczędności, to ten lęk we mnie cały czas jest. ![]() ---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
Jeśli chodziłoby o jego marzenie, to bym się nawet nie zastanawiała. ale obecnie nie stać mnie na camaro. chyba, że zabawkowe.![]() Cytat:
Ja tam sama lubię pograć i często kupuje tż gry. ![]() Cytat:
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
My wlasnie wrocilismy z pizzerni
fajnie bylo sie spotkac ze znajomymi teraz juz leze bo jestem mega padnieta. Ale powiem Wam, ze cycki to mnie tak bola ze chyba oszaleje czuje sie jak krowa dojna za przeproszeniem. Masakra.. te moje +10 kg to chyba cycki pochlonely. Jakas dzika porazka.Co do gina, to ja tez mam prywatny tel. I odbiera go nawet w srodku nocy a jak nie to odzwania. Tak samo moja polozna. Dobrze jest miec swiadomosc ze jest opcja HALO BO DZIEJE MI SIE TO I TO.. My nie mamy zadnej konsoli do gier, bo TZ zwyczajnie nie ma czasu grac a ja nie lubie. Moj maz jak gra to w futbol menager na swoim starym laptopie ktory ledwo zipie i moze z 4 razy w roku mu sie zdarzy zagrac haha
______________________ W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca Edytowane przez misia880 Czas edycji: 2015-12-12 o 23:27 |
|
|
|
#3299 |
|
Wtajemniczenie
|
Gosiaczek myślę, że to dobry pomysł
![]() Bonku fajnie, że już po malowaniu czasem nawet mała zmiana daje wiele no o ile lepsze samopoczucie ![]() Nieznajoma trzymaj się, a polozna się nie przejmuj, uszy do góry ![]() polly mnie na subaru też nie ale za to takim własnie autem jechaliśmy do ślubu (niespodzianka dla tz - byl zachwycony) a camaro to swietne auto
01.04.2016 synek Edytowane przez moonunit Czas edycji: 2015-12-12 o 23:31 |
|
|
|
#3300 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pochwal się efektem
![]() Cytat:
gra tylko mąż ale ma umiar więc nie mam nic przeciwko ![]() Cytat:
To dobrze ktoś w związku powinien kontrolować wydatki bo inaczej mogłoby być różnie.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.

szaleństwo trwa w najlepsze

wiem co by tż bardzo ucieszylo na święta, ale cena jest trochę dołująca i musiałabym wykorzystać na to między innymi mój bon świąteczny z pracy...