![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Dotka az mi sie ciepło na sercu robi jak czytam o Was
![]() Jakie te stojaki dokupujecie,istnieja jakies uniwersalne?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Zakorzenienie
|
Jest uniwersalny na wanienke od 82 lub 86 nie pamiętam dokładnie do 102. Lub konkretnie pod wanienke jaka tam kto ma 84,86,100,102
|
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() Ewusia, mysle, ze wcale nie jest zle z tym cukrem po barszczu ![]() Dotka, super ze jest coraz lepiej i tak ma byc zebyscie wyszli ![]() Kamila, dobrze ze sie troszke unormowalo choc ten katar..... Ciagle cos :-/ fajnie, ze maz przyjezdza ![]() Jerzyczka nie placz bo cisnienie sobie podnosisz.... Co do stojakow to ja mam dostac od kolezanki ze studiow choc jeszcze go nie znalazla w swoim garazu ![]() Zegnam sie, dobranoc ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
Aplikacja mówi 37 tydzień, do porodu zostało 26 dni.
Spać nie mogę, w ogóle mi się nie chce |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |
Rozeznanie
|
Ja się obudziłam na siku, potem wyszła zgaga bo poddałam sie i kupiłam cheetosy wczoraj na wieczór i juz nawet bałam sie mierzyć cukier... Potem koty stwierdziły ze jak już wstałam to są głodne. A potem dostałam krwotok z nosa
![]() ---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:26 ---------- Cytat:
Dotka, Mozart świetna sprawa ale dodajcie do tego śpiewanie kołysanek ![]() ![]()
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
Casa czyli impreza udana była i dobrze
![]() Niezdara współczuję zgagi i zazdroszczę cheetosow ![]() ---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:23 ---------- Chyba nigdy nie grałam w bezsensowne gry tyle co teraz. Jak tu usunąć? |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sobie nie zazdroszczę bo teraz cierpię... :p Im bliżej porodu moja silna wola i psychika na zakazane jedzenie siada. Dalej nie śpię, kot musi być wygłaskany akurat teraz, to przecież super pora na mizianie.. :p Kinga, czemu nie spisz?
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:30 ---------- Poprzedni post napisano o 04:29 ---------- Chyba obudzi męża żeby ze mną pogadal ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 |
Rozeznanie
|
Ja to nie wiem bo przyszła druga kocia zmiana... A są trzy.
![]() ![]() ![]()
#940 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki za wsparcie wszystkim
![]() ![]() Jeszcze 9 dni i Kuba bedzie z nami! ![]() ![]() Dzis na obiad do tesciow ![]() Co do chipsow to ja na pokolacyjny deser zjadlam pringelsy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 04:55 ---------- Poprzedni post napisano o 04:54 ---------- Dotka,ale cudo z tym przytulaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
A są jeszcze kokosanki, kiedyś w szkole sprzedawali takie ciastko (bułka czy jak to nazwać) w kształcie trójkąta. Ale bym zjadła.
---------- Dopisano o 05:00 ---------- Poprzedni post napisano o 04:57 ---------- A miałyście w szkole tzw ćwiartke z parówką za 1,20 zł? ( ćwiartka chleba i do tego parówka nic więcej, a kolejka taka długa. ........ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
Nie zaczyna się od A, ale trudno
![]() ---------- Dopisano o 05:03 ---------- Poprzedni post napisano o 05:01 ---------- Jerzyczka, już o wszystkim chyba dziś myślałam i nadszedł czas na szkolne wspominki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Wtajemniczenie
|
Czegos takiego nie mialam,ale pamietam akcje tosty w podstawowce,jak sie bralo 2 zl i mozna bylo kupic tosta na dlugiej przerwie
![]() A potem w liceum to juz w bufecie codziennie mozna bylo zjesc tosta, ale liceum mojego meza mialo takie pyszne bulki,ze kupowal mi je i donosil na przerwie ze swojej szkoly ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:05 ---------- Poprzedni post napisano o 05:03 ---------- A to jesli chodzi o szkolne czasy to czesto po szkole chodzilismy z tżtem na pyzy z sosem i kapusta zasmazana do baru mlecznego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Mieliście tosty w szkole, ale super u nas takiego czegoś nie było, w liceum na ciepło to takie pizzerki z mikrofalówki były.
|
![]() ![]() |
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
Ja pamietam bułkę warzywną w gimnazjum i liceum
![]() O jedzeniu gadam a zgagę mam jak stąd do wieczności...Wariatka ![]() ---------- Dopisano o 05:08 ---------- Poprzedni post napisano o 05:06 ---------- Poza tym cukiernia była niedaleko i niedawno ją zamknęli. Nigdy nie jadłam tak pysznych drożdżówek i ciastek z karmelem co tam. Serniczek tez bomba, taki wilgotny, albo pączek... O masakro ![]()
#947 |
Wtajemniczenie
|
Liceum bylo super..
![]() ![]() ![]() Jak sobie przypomne studniowke i moja i tżta, wycieczki czy maturę nawet ;p ---------- Dopisano o 05:09 ---------- Poprzedni post napisano o 05:08 ---------- Niezdara, jejku chyba kazdy ma jakies fajne smakowe wspomnienia licealne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka to taki bar z tradycją od lat, lubię takie.
Niezdara zapiekanki to ja z Kielc z bazarow lubiłam ![]() Liceum to najpiękniejszy okres w moim życiu, studia to już nie to za dużo obowiązków i praca. A liceum .... tyle się tam działo |
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
W ogole to mam ochote wyrzucic meza z lozka tak mi smierdzi alkoholem ;p zrobil sobie drinkowanie z moim Tata "bo Kuba sie niedlugo rodzi"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
U mnie tez studia to dwa kierunki polaczone z praca i daly mi w kosc te lata. Nie powiem, co poimprezowalam to tez moje
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:16 ---------- Poprzedni post napisano o 05:14 ---------- Moze i dobry pomysl, bo to jeszcze jest taka przylepa,ze go ciagle wyrzucam z mojej strony lozka,bo bym sie upila samym oddechem ;p ble ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zakorzenienie
|
A no właśnie, a później mama zapomnie jak to było za młodu i syna nie zrozumie jak z imprezy późno wróci albo i nie wróci tego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:22 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ---------- Ok, idę liczyć baranki choć kiepsko to widzę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Wtajemniczenie
|
Tez moze sprobuje jeszcze zasnac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() W nocy chyba wiecej napisaliście niz przez cały dzień ![]() Dotka, miło że zagościł u ciebie lepszy nastrój. Oby taki się utrzymywał jak najdłużej. Ja do liceum to bym nie chciała wracać. Wole okres studiów. Ale prawda jest że miałam ten komfort że nie musiałam pracować. |
![]() ![]() |
![]() |
#957 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jezu ale rozmowy o zachciankach. Moja niezmiennie jest cheesburger i frytki z mcdonalda ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 | ||
Rozeznanie
|
hejo
![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:14 ---------- Poprzedni post napisano o 07:12 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:16 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
Dotka mąż da radę ze wszystkim na pewno. Ja jak byłam w szpitalu było tak samo. A jak w domu trzeba było leżeć to jeszcze gorzej, bo i obiady gotowal i sprzątam itd. Na pewno i Twój kładzie się padnięty, bo to jest bardzo wyczerpujące i jeszcze w miedzy czasie przecież myśli co u was.
Co do opicia, to to jest chyba ważne dla nich przed porodem, a po porodzie staje się rzeczą drugi lub dalej rzędną. Znam kilku takich co to mówili jak to oni się nie opija i co do czego to może kieliszek czy piwo na szybko i tyle. ---------- Dopisano o 07:42 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Jakby się ktoś pytał to: tak spałam. Około 1h20min Edytowane przez kinga1701 Czas edycji: 2015-12-13 o 06:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.