|
|
#1741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lakiery hybrydowe cz.3
A przez przelewy 24 jak to wygląda ? Przepraszam jeśli głupie pytanie,ale wolę się upewnić zanim kliknę 😶
Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 |
|
|
|
#1742 | |
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
To jakby mgielki w formie hybrydy. Zmieniają kolor lakieru. Dla mnie to po prostu pyłek w lakierze hybrydowym. Efekt fajny ale nie za tą kasę
na czarnym białym i niebieskim lakierze. Efekty: srebrny zielony złoty i różowy.
|
|
|
|
#1744 | ||
|
Moderatorka z pazurem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1745 | |
|
Buszująca w hybrydach
|
Cytat:
|
|
#1746 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam czekam na odpowiedź, całe szczęście lakiery mi się nie powieliły, co nie zmienia faktu, że tak być nie powinno. Gdybym wiedziała to szukałabym przedstawiciela, a nie taki cyrk.
|
#1747 |
|
Raczkowanie
|
Nie przeżyję, że nie mam tych lakierów ...
Podaj mi ostatni raz line do tych cudeniek Madzeska dobrze, że pytasz... bo mnie też się przyda ta instrukcja obsługi ali, zamówiłaś już ? a co do indigo to wystraszyłyście mnie.... mam nadzieje ze moje zamówienie dojdzie takie jak powinno :/ efektów zamówiłam chyba po 4 każdego bo tutaj mam po 7 zł a stacjonarnie po 9 :/ nie używałam jeszcze innych oprócz holo i syrenki tej pierwszej, zwykłej... mam nadzieje ze te inne tez sa ok. Od dobrej rady mam kilka, wzornik na dole. ...a plakat od indigo by mi sie przydał :P
|
#1748 | |
|
Buszująca w hybrydach
|
Cytat:
ten sprzedający ma też pojedyńcze sztuki ja zamówiłam zestaw, bo była wtedy na niego jakaś promocja niestety zamówienie szło ponad 6 tygodni :/ http://www.aliexpress.com/item/Savil...430376321.htmlzamówiłaś po 4 szt każdej "syrenki" :O szalejesz ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Odnośnie lakierów cat eye z aliexpress - jestem pod ogromnym wrażeniem konsystencji, krycia i wygody aplikacji tych hybryd. Lakiery te: - są dość gęste, ale bardzo dobrze się rozprowadzają, - mają bardzo wygodny pędzelek, nie za szeroki nie a wąski, idealnie można nim pomalować przy skórkach, - absolutnie nie zalewają skórek, nawet wtedy gdy nałożymy ich dość obficie, - kryją przy jednej średniej grubości warstwie (ale do efektu cat eye trzeba nałożyć dwie, bo inaczej będą prześwity), - nie marszczą się w lampie nawet przy grubej warstwie, - jeden lakier może nam dać aż 3 różne wykończenia: cat eye, kolor metaliczny - bez użycia magnesu, kolor z delikatnym brokatem - gdy użyjemy magnesu w taki sposób, by nie wyszedł cat eye, Co do odmaczania w acetonie - próbowałam na razie tylko z moim pierwszym kocim oczkiem firmy Azure. Lakier odmoczył się bardzo dobrze, po ok 10 min zszedł ładnie płatami (baza gelish + top eco). Przypuszczam, że te które teraz mi przyszły też będą się dobrze odmaczać, bo szczerze mówiąc nie widzę żadnej różnicy między lakierami obu firm oprócz różnicy w opakowaniu i kształcie pędzelka. Poza tym wszystkie inne cechy tych lakierów są takie same.
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
Podobnie jak Payu,tylko ,że tu są dolary 😏 Wiec jak to się odbywa ? Nie wiecie czy PKO BP pobiera jakąś opłatę za przelew zagraniczny ?
Piszcie bo jeszcze dzisiaj chciałabym kliknąć diamencika 😶 Miesiąc będę czekać na przesyłkę, tak ? Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 |
|
|
|
#1750 | |
|
Buszująca w hybrydach
|
Cytat:
ja nic nie płace za przelew za pośrednictwem "przelewów24" mam konto w pko
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1752 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Buszująca w hybrydach
|
też mi się podoba, ale ona ma brokat, a nie chciałam mgiełki z brokatem
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------
|
#1754 |
|
Wtajemniczenie
|
W diamenciku kciuk utwardza się oddzielnie ?
Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:56 ---------- A czy ta jest ccfl bo nie mogę doczytać? http://m.aliexpress.com/item/32226935006.html Z tej aukcji bym wzięła bo najtaniej ,sprzedawca jest ok ? Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 |
|
|
|
#1755 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Ja utwardzam wszystkie paluchy. Trzeba tylko ten kciuk troche wykrzywic zeby byl w miare do gory skierowany
|
|
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez utwardzam w nim wszystkie.
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się czym one się różnią, bo niektóre ceny są wysokie
Wysłane z mojego Note 4 &Tapatalk 📱 |
|
|
|
#1758 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Lampy? Absolutnie niczym. No moze ktoras tam ma wbudowany sensor ruchu. Ale ceny potrafia dochodzic nawet do 50$
|
|
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
Gejszalicious, a magnes skąd masz ,tez był w zestawie ?
|
|
|
|
#1760 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Magnes trzeba dokupic. Gejszalicious pisala juz ze kupila go przy pierwszym zamowieniu magnetycznych Azure. Sa zestawy lakier + magnes (za magnes wychodzi 1$), pozniej dokupujesz juz same lasery
|
|
|
|
#1761 |
|
Buszująca w hybrydach
|
Tak jest
a jak zamawiałam te drugie to dostałam magnes "serduszko" ale brzydki efekt dajeWysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
|
#1762 |
|
Moderatorka z pazurem
|
Gejszalicious a w jakiej odleglosci trzymasz ten magnes? Bo u Ciebie tak fajnie szeroko wychodzi. Niby na magnesie jest napisane ze 2mm ale wtedy robi sie taka cieniutka linia
|
|
|
|
#1763 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 3 lakiery cat eye .2 różne kolory zamówiłam a okazuje się to samo.
Trzeci to miał być niebieskim a jest szary. Ja mam magnesy ze starych lakierów GR. Jakby któraś chciala sie zamienić na ten jeden bordowy -pw ![]() Ja mieszkam w UK. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 |
|
Buszująca w hybrydach
|
Przykładam na sekundę magnes na odległość ok. 2-3mm i szybko go zabieram. Ogólnie to trzeba trochę pokombinować żeby ogarnąć jak to działa
![]() Nie wychodziło mi to od razu ☺
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie cudne te efekty od dobrej rady! Mogłabyś podać link do tych które Ty kupowałaś bo za nic w świecie nie mogę znaleźć. |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czekam i czekam na mój lakier z aliex. Masakra jakaś ![]() Poza tym zniszczyłam sobie pazury źle zdejmowanymi hybrydami Ale o tym wiedziałam, głupia ja |
|
|
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
To diamencik jest taki tani??? Led 36W A ja się glupia z mostkiem męczę... Tylko, ze ja tez naleze do tych bojacych się alli... I ten czas dostawy... Ehh
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1768 |
|
Raczkowanie
|
Witam wizażanki
pytałam już w innym wątku o hybrydy. A pozniej zauważyłam, że u Was jest najaktywniej i najwięcej można się dowiedzieć niestety zestaw który chciałam kupić na amazonie nie jest wysyłany do pl więc szukalam dalej. Zamówiłam już lampe diamond, 3 kolorki z semilac, aceton i inne niezbędne akcesoria i do rozpoczęcia mojej przygody z mani hybrydowym brakuje mi bazy oraz topu. Przeszukałam wizaż ale nie znalazlam opinii o sklepie w którym chcę kupić bazę więc z góry przepraszam jeśli gdzies juz była o nim mowa. Chodzi o sklep nefryt- polska, czy któraś ma może jakieś doświadczenia z nimi? Czy kupując w takim sklepie na pewno kupie oryginal gelisha? Myślałam wcześniej o bazie shellac ale wyczytalam że nie współgra z innymi lakierami.
|
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Kup od leoberta
|
#1770 |
|
Raczkowanie
|
Sprawdzalam, nie ma
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Manicure hybrydowy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.

na czarnym białym i niebieskim lakierze. Efekty: srebrny zielony złoty i różowy.

02.07.2016