![]() |
#1021 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Hejka
![]() Ja spałam prawie całą noc oprócz tego że mały obudził mnie 3 razy ![]() Ja ogólnie dobrze sie czuje, nic mi nie dolega oprócz tego ze moje dziecko wciska mi głowę w biodro i sie strasznie rozpycha. Jak zabieram mu nogę z brzucha bo wystaje to on mi oddaje takim kopniakiem że szok, no taki silny łobuz jest ![]() Jezyczka zadzdroszcze ze niedługo już przytulisz maluszka ![]() ![]() Dotka super ze już lepiej, wazne jest kangurowanie sama widzisz ![]() ![]() jak ja bym lezala jak Ty w szpitalu pewnie nikt by nie przyjechal pomoc mezowi ani mnie, jestem tego pewna wiec to olej, wazne ze Twoja mama jest bardziej wyrozumiała ![]() ![]() malwi masz termin na 01.01 a brzuszek taki malutki i zgrabniutki, jak to możliwe ![]() Magdusia zazdroszczę śniegu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny Wasi TŻ nie gotują? ![]()
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Czarnula u mnie też od rana było ciemno i padało, dopiero teraz się przejasnilo
![]() A propos sprzątania, mój TZ właśnie robi generalne porządki w mieszkaniu a ja leżę w łóżku ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to to! Teskno mi do tego ![]() Czarna, sliczna ta wanienka ![]() Ewusia ![]() ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Niezdara, moze takie podkladki w home&you beda. Viki moj potrafi cos ugotowac ale wolalam przygotowac dla niego troche jedzenia i zamrozic zeby czasu nie tracil i sie nie glowil co ma zrobic ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Mój to gotuje lepiej niż ja
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Mój gotuje chętniej niż ja
![]() Więc się o niego nie martwię, z głodu na pewno nie umrze ![]() ![]() Znając życie to jak już się teraz nastawilam na rodzenie to będę się bujac do nowego roku ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Wtajemniczenie
|
Czarnula sliczna wanienka. Taka w Czarnulkowym stylu
![]() Moj TZ tez pysznie gotuje i na poczatku zwiazku gotowal fajne rozne rzeczy. A teraz juz mu sie nie chce bo wie ze ja zrobie ![]()
#1029 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
"hoduje" hahaha mój też wczoraj wkońcu umył okna w całym domu^^ ja myłam w marcu ostatnii raz, więc miał trudny orzech do zgryzienia....ale mimo delikatnych narzekań dał w kilka godzin rade ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | ||
Zakorzenienie
|
Tak jak rwa chyba,bo ciezko wstac i noge mam w polowie sparalizowana :-(
Cytat:
Mój gotuje ale tesciowa blisko mieszka wiec pewnie do niej bedzie jezdzil,mam nadzieje ze bede miala w styczniu czas sobie cos na zapas ugotowac bo jedzenie tesciowej ohyyyyyyda dla mnie Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
U mnie leje deszcz
![]() Gratki nowych tygodni ![]() Czarnula boska ta wanienka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A czemu niespokojne...miałam siedzieć w domu, na urlopie macierzyńskim przez rok. Urlop oczywiście będę mieć ale pokomplikowało się na tyle że mąż rozwiązuje spółkę, od nowego roku wraca na swoją działalność( ja rodzę 28. 12) , musi zmniejszyć ilość pracowników, jeśli chodzi o kwestie faktur reklamacji itp księgowych spraw zajmował się tym wspólnik bo mój do tego zdolności niema, więc teraz ja od samego początku muszę do przejąć...Siedzibę firmy mamy w Oświęcimiu więc 15 km muszę tam dojeżdzać, niestety z noworodkiem przy biurku pozostanie mi siedzieć:/ napewno nie długie godziny ale popierniczyło to plany jak cholera:/:/ byle tylko młody był grzeczny i zdrowy i zaakceptował sytuacje bo w przeciwnym razie niewiem co będzie:/:/:/:/:/ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1035 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój czasami gotuje, nawet nieźle mu wychodzi tylko musi mieć jakieś natchnienie. U mnie w domu panuje jakieś choróbsko. TŻ przeziębiony na całego i mnie już też jakiś katar dopadł. Do tego obawiam się, że zatokowy ;/ Znacie jakieś sprawdzone sposoby na zatoki w ciąży? Syrop z cebuli już mam i piję, ale może jakieś inhalacje?
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Ewusia lejesz mi nadzieje w serce
![]() ![]() Czarnula a jak daleko macie do szpitala? Ja na poczatku rozważalam właśnie jeszcze jeden szpital ale on lezy w okolicach Krynicy Zdrój czyli typowo górskie tereny gdzie juz nieraz zamiec sniezna paralizowala ruch no i pomimo tego ze wiadomo ze porod nie trwa kilka minut to balabym sie końcem stycznia tam bujac... no chyba ze z łańcuchami na kołach ![]() Moj Tż tez bardzo dobrze gotuje, teraz ja cale kulinaria wzielam na siebie ale TZ czesto robi nam śniadania itp. Teraz np. Wziął sie za jakis tajemniczy deser, w piekarniku dochodzi pizza no i będzie pysznie ![]() A czarnula cos mi na tel nie włącza zdjęcia wanienki :/ Ale my tez dzis zrobilismy krok naprzod bo fotelik kupionyi wanienka ze stelażem tez ![]() ![]() ![]() Musze sie jeszcze wziac za kupno adapterów do fotelika. Kojarzycie gdzie można dostać? ![]()
#1037 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, mam może dziwne pytanie ale jakoś mnie dzisiaj męczy od rana. Czy można rodzić w soczewkach kontaktowych? Bo ja trochę ślepa jestem i bez soczewek mój świat jest zamazany. Jeszcze własnego dziecka nie poznam jak mi go na piersi położą
![]()
#1039 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chociaz fajnie ze przypomnialas. Jutro mam wizyte to zapytam mojej gin.
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-13 o 13:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Wtajemniczenie
|
hahahaha mamy ten sam problem, ale powiem Ci szczerze że nawet się nad tym nie zastanawiałam. Do dwóch operacji miałam normalnie założone, w sumie teraz do cesarki też pewnie będe mogła mieć. To jak jestes"trochę ślepa" nie masz przeciwwskazania do sn??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
Lune nie mam pojecia jak to mozliwe, ale wszyscy mi mowia, ze urodze malutkie dziecko. W sumie ja bylam takim normalnym dzieckiem 3500g, a tz mial 3050, w sumie byl najwiekszy z calego rodzenstwa.
Ewusia jak milo ![]() Baby moze jakies cos rozgrzewajace? Albo do lekarza jedz. Bigcoffee mozna, podobno nawet wygodniej niz w okularach ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1044 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też dziś rosół, a gotujemy razem. kasia to faktycznie trochę sie wam skomplikowało, nie możesz do domu część papierów przynieść, albo jakąś stażystkę sobie wziąć do pomocy na te kilka godzin? Cytat:
![]() Na allegro i w każdym sklepie gdzie są wózki i foteliki. Czarnula Twoja wanienka śliczna, szary by mi pasował ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wtajemniczenie
|
Sporo tu na forum mamy "slepaczkow"
![]() -3.75
#1047 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jakoś to musi być |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję zakupów ![]() My adaptery kupowalismy w sklepie z wózkami razem z wózkiem i fotelikiem Cytat:
![]() Też zapomniałam zapytać o soczewki ale skoro dziewczyny piszą że można w soczewkach to pewnie można ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
całą ciąże byłam na firmie, w ruchu więc nie będzie to dla niego szok, tyle że teraz z zewnątrz będzie już to wszystko oglądał - wierzę w to że mu się spodoba, bo cholera nie powiem koniec roku miał być najwspanialszy, młody, my razem w trójkę wkońcu w domu mający czas dla siebie...a tu wspólnik spierd...ił nam go po całości, jak mówią co nas nie zabije to nas wzmocni....a dziad jeszcze pożałuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:12.