|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
innymi słowy: wsjo rawno czy liczba pojedyncza czy mnoga, można używac zamiennie
boze "nikt nie nazywa cie biedaczką" "heh, nie wiem, nie czytam, tak mi mówią, mogą mnie nazywac biedaczką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "nikt nie nazywa cie biedaczką" "heh no na wizazu nazywają, tak mi mówią, ale mogą, co poradzic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "nikt nie nazywa cie biedaczką, to trolle cie trollują" "no nie wiem, ne sprawdzałam, moze rzeczywiscie. ale nazywają mnie biedaczką no co poradzic cala ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no nie wierze w to po co ja w to brne w ogóle, ona nic nie czai, absolutnie ![]() Edytowane przez 201605301111 Czas edycji: 2015-12-13 o 19:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4502 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4503 |
Konto usunięte
|
Czocherku spokojnie. Olimpia w ogóle nie łapie o co tak właściwie się rozchodzi lub udaje, że nie wie o co (albo to i to). Możesz w punktach wypisać co, jak, dlaczego a i tak będyie się upierać przy swoim. Zarzuca brak logiki, zarzuca, że nie czytacie ze zrozumieniem lecz to ona ma z tym problem co pokazuje w swoich komentarzach. Nie była, nie widziała, powieli ploty jako prawdę, bo jak jej napisali to tak musi być i już. Nie da się tego nazwać inaczej niż ignorancją.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Olimpia napisała, że jest kontrowersyjna... normalnie żonglerka emocjami i sposobem myślenia jak u Mariny Abramovic v.v Nie widzę odrobiny kontrowersji u niej czy u Szusz... przeklinanie to nie kontrowersja, kontrowersyjne jedynie może być to, że głośno mówią o tym, co im się nie podoba na yt, ale nikomu nie wolno powiedzieć, co się nie podoba w ich kanałach... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 | |
Zakorzenienie
|
Liczba pojedyncza i mnoga. Dwa różne znaczenia dwóch różnych słów. Nie można ich stosować zamiennie, bo zmieni się sens całej wypowiedzi.
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4506 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4507 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 |
Konto usunięte
|
za mało emotek chyba dałam :C
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4510 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4511 |
Konto usunięte
|
Wyparcie level master. Dobrze wie, że ludzie trafili w sedno wyciągając jej kompleks na punkcie pieniędzy. Może sobie pisać, że w tamtym vlogu o coś innego jej chodziło. Ton głosu, mimika, nie trzeba być specem od synergologii aby wiedzieć co miała na myśli. Nadużywanie uśmieszków, heheszki, kto się niby da na to nabrać?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4512 |
Zakorzenienie
|
260 komentarzy już tam jest ;o noo, mam co poczytać do poduszki
![]()
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Spoko, w około 150 jest 'nie dbam, co ludzie o mnie mówią', ale nakręcona jak 150 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4514 | |
Wtajemniczenie
|
Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII
Cytat:
Już dawno powinnam spać, ale takie emocje odczuwam, jak dawno nie ![]() ![]() ![]()
Ahhhs, Mostly A tu, dla nieodmiany, też prawie nic nie ma. (#awłaśnieżeostatniojest ![]() Edytowane przez MostlyAhhhs Czas edycji: 2015-12-13 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
Pal licho, że ton wypowiedzi Pauliny, w ogóle forma tych wypowiedzi, przekaz to dno. To my jesteśmy dno i już. |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Swoją drogą - po przeczytaniu kolejnej jałowej do granic odpowiedzi na moje pytanie na insta - a raczej braku odpowiedzi jak zwykle - wymiękam ostatecznie, to się w głowie nie mieści, jak bardzo szklana kula odgranicza Paulinę od rozumienia, takiego zwykłego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4518 |
Wtajemniczenie
|
Spoko, napisałaś, że nie zapomnisz, więc założyłam, zę chodzi ci tylko o wymowę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4519 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Cytat:
jutro na uczelni powiem "przepraszam, pani profesor, że nic nie umiem, ale broniłam wizazu na froncie". Zrozumie, wygląda na taką, która tez by broniła ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4520 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie musisz pisać o tym na szaro raczej. ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
A dalej przeczytałam 'na frondzie' ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 |
Konto usunięte
|
mrolimpia18@mostlyahhhs cooo???nie kumasz....nie zrozumialas o czym mowa...ktos na wziazu pytal dlaczego Tomek na szusz mowi slon....no i wtedy ktos odp dlaczego.....a nie ze wizaz nadal szusz pseudo slon i teraz tak mowi do niej chlopak
jestesmy chyba w alternatywnej rzeczywistości juz dziewczeta ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- jeszcze mam to samo z językoznawstwa, płacze w obu przypadkach :"D |
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Konto usunięte
|
Kretka ślicznie wygląda w ostatnim vlogu, w ogóle piękna z niej kobieta.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4525 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myślałam, że śmiejesz się z poprawnej wymowy. Dalej nie wiadomo jak było. Wiem, że chodzi ci o ogólne podejscie, którego ta sytuacja nie musiała być przykładem. Nie bronie jej tak na marginesie, lubiłam ale dawno nie oglądałam i nie wiem co tam nawywijała. EOT Edytowane przez rickybobby Czas edycji: 2015-12-13 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4526 |
Raczkowanie
|
mrolimpia18Dobranoc panstwu 😁😀 nasza dyskusja jest o niczym, a ja nie lubie gadac o niczym...takze baj baj 😁 do jutra 😍😘
A o czym są zazwyczaj jej półgodzinne vlogi? Mam wrażenie,że o niczym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4527 |
Konto usunięte
|
mrolimpia18@czocherro ja tam nie wchodze wiec nie doatarcze linka @scarleeeeetttt mowi ze widziala, a ja jestwk przekonana, ze w zyciu by sibie tego nie wymyslila, bo o istnieniu czegos takiego jak wizaz dopiero niedawno sie dowiedziala..poza tym nie ma w tym celu
widzi ktos logikę? bo mi chyba juz wypaliło mózg i za nic sie jej dopatrzyć nie mogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie ma może w tym zbyt wiele logiki, ale jest za to pewność, że niedługo usłyszymy o sobie we wlogu - "czocher i mostly take vlogmas". Munia nie, bo za długa nazwa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Wilk co zjadł babcie.
|
Tak bardzo cierpie jak usilnie mysla o kafeterii gdy mowia o wizażu... czytalam wasze wypowiedzi ale ja juz nie mam sily pochlonal mnie przedswiateczny konsumpcjonizm dla bliskich i czuje sie osaczona iloscia ludzi, niezyczliwosci i nienawisci wrecz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:20.