|
|
#2071 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki KALLOS
Cytat:
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2. ---------- Dopisano o 03:38 ---------- Poprzedni post napisano o 03:37 ---------- [1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5369594 2]o dziękuję Ci bardzo, już zabieram się do lektury co do zmieniających się zapachów Kallosów, to również to zauważyłam, ale najpierw myślałam, że to ja się przyzwyczaiłam z powodu długotrwałego użytkowania produktu. W maskach Argan i Milk nie zauważyłam tego zjawiska, za to w Cherry, Omega i Silk już tak, a już najbardziej zmienił się w Color [/QUOTE]U mnie zapach nie zmieniał się wcale, a na zapachy jestem wrażliwa. Wysłane poprzez Sony Xperia Z2. ---------- Dopisano o 03:38 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ---------- Cytat:
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2. ---------- Dopisano o 03:38 ---------- Poprzedni post napisano o 03:38 ---------- [1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5370245 7]A ja z kolei uznałam, że nie kupię już żadnego emolientowego produktu Kallosa, bo wszystkie prędzej czy później działają na moje włosy zbyt mocno obciążająco. A niby włosy podniszczone (takie jak moje) właśnie takich produktów potrzebują ![]() Kallosy proteinowe okazały się być u mnie strzałem w dziesiątkę ![]() Pytanie do dziewczyn, które mają w jakimś stopniu zniszczone farbowaniem włosy: jakie produkty u was sprawdziły się najlepiej? [/QUOTE]Właśnie nie te z proteinami. :-D Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
||
|
|
|
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5370245 7]A ja z kolei uznałam, że nie kupię już żadnego emolientowego produktu Kallosa, bo wszystkie prędzej czy później działają na moje włosy zbyt mocno obciążająco. A niby włosy podniszczone (takie jak moje) właśnie takich produktów potrzebują
![]() Kallosy proteinowe okazały się być u mnie strzałem w dziesiątkę ![]() Pytanie do dziewczyn, które mają w jakimś stopniu zniszczone farbowaniem włosy: jakie produkty u was sprawdziły się najlepiej? [/QUOTE]Banan i carota
|
|
#2073 |
|
Zadomowienie
|
Testujecie Kallosy, a co sądzicie o Biovaxach?
Ciekawi mnie po prostu, czy jesteście wierne jednej firmie Wczoraj nałożyłam olej z pestek winogron, zmyłam go odżywką i nałożyłam Kallosa keratin, muszę przyznać, że efekt całkiem całkiem
|
|
#2074 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy ten Kallos Banan chociaż trochę pachnie bananem? Pytam, bo ciągle się na niego czaję, a zawsze biorę coś innego
|
|
|
|
|
|
#2075 |
|
Zadomowienie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5371028 4]Nigdy nie miałam żadnego pełnowymiarowego opakowania masek Biovax, nabywałam tylko saszetki w biedronce. Najlepsza była do włosów zniszczonych i ta w fioletowym opakowaniu
Czy ten Kallos Banan chociaż trochę pachnie bananem? Pytam, bo ciągle się na niego czaję, a zawsze biorę coś innego [/QUOTE]Ja cale opakowanie Biovaxa mam tylko perłowe i przyznaję, że jest świetny.
|
|
#2076 |
|
Raczkowanie
|
[1=2cfaa0a5c37026ea4ab814c 74c2acc8bc9bbc2c1;5371028 4]
Czy ten Kallos Banan chociaż trochę pachnie bananem? Pytam, bo ciągle się na niego czaję, a zawsze biorę coś innego [/QUOTE]Bananem może i pachnie, ale jak dla mnie jest to zapach bardzo chemiczny i wąchając go u koleżanki stwierdziłam, że mi trochę przeszkadza. Ale co kto lubi |
|
|
|
|
#2077 |
|
Raczkowanie
|
rzeczywiście, trochę chemiczny. ale i tak ładny
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
A który kallos jest taki najbardziej uniwersalny, żeby można było go stosować bez obawy o równowagę PEH
??
|
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Konto usunięte
|
Okazało się, że to Chocolate jest przyczyną mojego wywijania się włosów we wszystkie strony
a ja zostałam z całym opakowaniem tego czegoś
|
|
|
|
|
#2082 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję ;-)
Dostałam trochę omegi od znajomej i dobrze wspominam, więc może sie skuszę :-D
|
|
#2083 |
|
Konto usunięte
|
Ja prawie zdenkowałam keratynowego i czeka multiwitamina na wypróbowanie
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2085 |
|
Zadomowienie
|
Sandrek ostatnio zauważyłam, że byłam zbyt oszczędna jeśli chodzi o emolienty, a moje włosy teraz ich potrzebują. A próbowałaś keratin?
|
|
#2086 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Zadomowienie
|
Czyli widzę, ze tak samo zareagowałyśmy na te dwa kallosy ;-)
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
A no widzisz. Ja się do Kallosów już nie zbliżam. Keratin stał u mnie 3-4 miesiące i jednak po tym czasie zużyłam go do golenia. To samo robię z Cherry. Mam dosyć tych masek. Nie mogę ich używać co mycie, a po dłuższym stosowaniu włosy robią się takie suche, matowe, nic ciekawego.
|
|
|
|
|
#2089 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mimo, iż produktu jest dużo, to długo u mnie nie postoi, bo zaczyna mnie męczyć. Choć Chocolate mimo wszystko staram się oszczędzać, bo jest niezły, ale nie stosowany co mycie. Choć zarzucałam mu ostatnio, że jest sprawcą wywijania się włosów na zewnątrz, to stwierdzam, że chyba jednak nie on jest winowajcą, bo zmieniłam szampon i problem zmniejszył się Chciałabym zakupić coś emolientowego, ale po wszystkich ich takich produktach mam prędzej czy później przyklap.
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
Zadomowienie
|
U mnie keratin stoi ponad pół roku niemal nietknięty, wolę już zainwestować w biovaxy, orchid sprawia u mnie cuda na głowie, ale Gold sie jakoś póki co nie sprawdza.
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Moje włosy nie lubią arganu, więc nic z nim nie kupuje już. Też inwestuje w Biovaxy. Mam nową wersję i 4 małe z wersji Glamour.
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Zadomowienie
|
Sandrek widzialam juz gdzieś Twoje włosy? Bo coś mi się zdaję, że poprzez Twoją rekomendację mogłabym oszczędzić wydatki na kosmetyczne wtopy typu keratin ;-)
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2094 | |
|
Przyczajenie
|
Kupiłam algi i są w porządku, ale jednak trochę gorsze od banana. Zapach mi na początku nie przeszkadzał ale teraz mnie niesamowicie drażni.
Cytat:
). Muszę powiedzieć że dla mnie jest bardzo dobry. Na początku bałam się że obciąży mi włosy, a są do tego skłonne, ale nic takiego się nie stało. Ładne, gładkie włosy, "mięsiste" w dotyku. Już mi kilka razy uratowała czuprynę po nieudanych eksperymentach z odżywką garniera i balsamem na kwiatowym propolisie.
|
|
|
|
|
|
#2095 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny... Składam honor... Wczoraj umyłam włosy, a nie chciałam nakładać na nie już nic ciężkiego, bo ostatnio bardzo potrzebowały emolientów i cały czas szalałam jak nie z Biovaxami to z Garnierem karite, więc wczoraj nałożyłam Kallosa keratin już bez żadnych odżywek później i... Doszłam do wspaniałomyślnego wniosku, że nie mam złych produktów tylko używam ich kiedy włosy ich nie potrzebują
dzisiaj odżyły, błyszczą się, są sypkie, pełne objętości ale dociążone
|
|
#2096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2097 |
|
Przyczajenie
|
Ja zachęcona dobrymi opiniami zamówiłam sobie kallosa pro-tox i mam nadzieje że okiełzna moje spuszone włosy.
Jakby co to resztę opakowania oddam siostrze do wykończenia. |
|
|
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio kupiłam kawior i multiwitamine
|
|
|
|
#2099 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2100 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie multiwitamina super! Piękny zapach na dłużej, włosy miękkie i nawilżone. O dziwo bardzo gęsta kremowa konsystencja, jak u żadnego kallosa wcześniej.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

[/QUOTE]
ala:

a ja zostałam z całym opakowaniem tego czegoś