![]() |
#1322 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
Kot niby też obrońca, a ostatnio spadł z parapetu, bo wystraszył się sroki, która podleciała za blisko okna... chociaż jak ktoś podchodzi do drzwi, to reaguje jak pies- uszy w górę i nasluchuje, potem biegnie i patrzy kto przyszedł. Dźwięk silnika samochudy też zna i jak usłyszy, to biegnie do drzwi. Jak kupiliśmy samochód, tz wrocil wieczorem a kot akurat był w kuwecie na dwójce i jak usłyszał kroki tz na schodach, wyleciał z kuwety zdezorientowany, przywitał się i wrócił kontynuować. Następnym razem spał i zerwał się z parapetu tak, że prawie spadł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1323 | ||||
celebriti
|
Cytat:
Haha. My many wspólne konto na które wchodzi kasa Tz . I stad sa opłaty i cała proza życia plus restauracje itd. Ja mam tez swoje konto na które wchodzi moja kasa ppppp To tego nie musze chyba komentować pppp Cytat:
Cytat:
Kaja czopków nie powinno sie dzielić gdyż subst czynna i vehiculum nie sa w nich rozłożone rownomiernie ![]() Na pewno nie tych no z lekiem P bólowym
![]() ![]() |
![]() |
#1324 | |||
Zakorzenienie
|
nie mam pojęcia Cytat:
brawo! siadają teraz te dzieci nasze, każdego dnia któreś ![]() Cytat:
haha wie co dobre Cytat:
ale ładnie śpi Ja w sumie to nie chciałabym mieć konta z tż, po co ma widzieć ile kasy wydaję na kosmetyki na przykład ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1325 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 |
Zakorzenienie
|
Mehja no właśnie to kolejna rzecz. Tz wie ile wydaję w sumie, ale ile na konkretną rzecz to już nie. Przy jego żylakowym charakterze dostałby zawału
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
hej.
U nas noc całkowicie nieprzespana. Mała ma okropny katar, odciągnęłam jej w nocy z krwią, rano się obudziła i pod nosem miała taki zaschnięty śluz brązowawy więc pewnie też jej krew delikatnie poleciała ![]() Wszystko ją dopadło na raz. Jest pewnie cholernie osłabiona bo jeszcze te lekarstwa, odparzenie, katar, gardło, jeszcze pod palcem czuję albo mi się wydaje ![]() Nie mam sił
#1328 | |
Zakorzenienie
|
Aaa swoją drogą w Aldim są kremy Lacura (lub biocura), które kosztują 2,59€ i w testach w ciemno u konsunentek wygrały z loreal itd. Kupiłam przeciwzmarszczkowy po 30r.z. na noc i muszę przyznać, że jest b . dobry, a za tą cenę to rewelacja. Jak znajomi kogoś będą pytali, co wam przywieźć, to polecam.
---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Cytat:
![]() Może za mocno odciągane? Markus to samo. Katar, nie może przez nos oddychać, spać nie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie-zero spania
![]() |
#1330 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Marei wstawisz fotkę albo linka? Plizzz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
Hej. U nAs spoko noc. Mala jeszcze miala 40 min drzemki
![]() Mamy z Tz wspolne konto. ![]() Dzis zamierzam zrobic zakupy juz na swieta bo pozniej bedzie kociol w miescie .. Zdrowka dzieciakom zycze .
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już szukam. W aldi Süd to jest lacura a w aldi nord biocura. ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- http://www.aldi.pl/aldi_krem_do_twar...7_204_790.html W GB nazywa się Lacura. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 |
Konto usunięte
|
Alkamor tylko ze to pojawiło sie dzien przed chrzcinami a ja wtedy jak nigdy uważałam z jedzeniem, zreszta prawie nic nie jadłam tyle zeby jakoś przetrwać wiec to na 100% nie od jedzenia. Pierzemy tez cały czas w tym samym... Jedyne co przychodzi mi do głowy to teściowie... Tylko nie wiem czy proszek czy ten ich kundel, tez go noszą cały czas na rękach a potem brali małego... Moze byc, nie?
![]() ![]() ![]() Poszlybyście dziewczyny? A tz w sb chce tam jechać, nie wiem czy nie powinnam zasugerować czegoś, tylko czego... Tak zeby znowu nie było krwawej jatki... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#1334 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziękuje bardzo, jak pojadę po pampki to kupie jak bedzie. Dobre geny po mamie i dziadku. Mama młodo wyglada jak na swój wiek. Jak była tutaj ostatnio i poszłyśmy na zakupy to pani mi sie w sklepie pyta czy to moja koleżanka ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
To tylko na czole ta wysypka? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1335 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja t. z kolei pali papierosy i bardzo duzo perfum uzywa, D. od razu placze, ale przeciez nic nie powiem bo wyjdzie ze wariatka jestem i takie rzeczy dzieciom nie przeszkadzaja przeciez. Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Powiem wam ze sporo Dominika tego brokula wczoraj polknela, wiecej niz sie spodziewalam
![]() Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
BAN stały
|
U nas na początku też był pproblem, ale zrobiłam małe przedstawienie. Pokazałam na męzu " jaka to super zabawa" jak odciaga się katar i jest już lepiej. Tyle ile wiecej wydzieliny wyciągnełam dzieki katarkowi to szok!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Ale sie umecza dzieci przez ten katar. U nas byl dwa razy katar po 3tyg i przez ten czas mala meczyla sie w nocy i podczas jedzenia. Takze wspoczuje wam dziewczyny
Monika to fajnie ze cos zjadla ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Szuu jakby to bylo od T. to do tej pory by chyba zeszlo albo zmalalo ![]() Od zarostu tz raczej nie bo moja tak ma jak ją tz wycaluje ale to szybko schodzi-po godzince |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem. Ja też mam takie momenty kryzysowe czasem jak jestem sama z dziećmi. NP jeden płacze a drugi wola że chce kupę 😉 do tego jeszcze listonosz dzwoni do bramy a pies skamle że głodny... ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Współczuję... Oboje się męczycie. Monika - jak dziś Dominika? ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
Mój mąż kompletnie nie ma pojęcia ile pieniędzy na co wydaję 😉 bo się tym nie interesuje. Nie liczy mi kasy nie mówi że to czy tamto kupiłam za drogo. Wie że w miarę rozsądnie wydaję kasę choć czasem mam jakieś większe wydatki na swoje potrzeby. Ale on z tych co mąż Szuu- kup sobie kochanie, należy ci się 😉 ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
Ojej biedactwo 😞 przytulam 😘 ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ---------- Cytat:
Oj zdrówka dla wszystkich!
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
Irmusia ja tez sie nie obawiam ze komentowalby ze cos kupilam itp. Bynajmniej, on cala wyplate by na mnie wydal. Czesto ciagnie mnie na zakupy zebym sobie cos ladnego kupila. Tylko ja i tak wole taka prywatnosc i niezaleznosc w pewnym sensie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
I doczytałam też, że całkiem sporo zjadła. Dzielna dziewucha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hej! Ciężko było mi się ogarnąć po weekendzie, a jeszcze rano byłam u ginekologa. Zmartwił mnie trochę. Przed ciążą miałam nadżerkę, którą u niego wymroziłam na wizycie prywatnej (bo szpital nie dysponuje takim sprzętem bla, bla, bla...), w ciąży okazało się, że nadal coś tam jest i na cytologii wyszedł wynik dobry i dzisiaj pobrał kolejną cytologię, bo przestało mu się to podobać i musimy ją usunąć znowu. To mam znowu płacić za wymrażanie? ![]() Chyba przejadę się zasięgnąć opinii innego lekarza.
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
My mamy dwa konta. Jedno moje a drugie nasze
![]() Rachunki place ze swojego, zakupy biezace ze wspolnego ale ogolnie placimy jak leci. Nie wazne bo kasa i tak jest wspolna przeciez. A jak zostaje to przelewamy na konto oszczednosciowe ktore jest na mnie wiec w razie w to ja bede miec grube hajsy ![]() Mialam nie kupowac szczeniaczka uczniaczka ale bylam w Tesco i jest ta promocja. Ogladalam pierwszy raz na zywo i bardzo mo sie spodobal wiec wzielam ![]()
#1347 |
Zakorzenienie
|
Indu, pogubiłam się już ile nasze dzieci mają tygodni..
![]()
#1348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Zakorzenienie
|
Szuu a ja bym powiedziala ze nie wiesz od czego ma uczulenie i jest mozliwosc ze to od T i chcesz dojsc od czego to ja bym sie nie ☠☠☠☠☠☠☠ila :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.