|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3632 | |
|
Oby do wiosny
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
To moje "ciekawe" to tak w sensie było: czy kopiowali czy sie inspirowali. No to mi odpowiedziałaś. Hmm... Kopiowali widać... a cena... no sporo taniej. Nie zgarnę hurtem, ale może jedną tak.
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2015-12-14 o 12:08 |
|
|
|
|
#3633 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXXI + przeogromna dawka plotek!
Obawiam się, że z niską ceną może iść taka sama jakość
Patrząc na porównanie pierwszej pary, widać że wzory na MoYo są ostrzejsze i bardziej szczegółowe: u liska widać futerko, liście mają żyłki na środku, a na drugiej płytce lisek jest taki obły, wzory z drzewka(zawijaski) nie mają ładnych zwężających się końców, a ten "bluszcz" ma żyłki wchodzące na brzegi listków i obawiam się że odbity wyglądałby bardzo średnio. No i nie ma wymiarów płytki, więc nie wiadomo czy te wzory nie są malutkie przypadkiem.
|
|
|
|
#3634 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
mnie w sumie każdej po trochu brakuje, każda miała w sobie coś innego, fajnego zawsze jak sobie o nich myślę, to mam nadzieję, że nic złego się nie stało, że porzuciły zaglądanie w nasze kąty o kurcze, za ile? ![]() fajne mani, chociaż może odpuściłabym naklejkę na maluchu, a tak to ekstra Cytat:
znam to uczucie niestety... oby szybko doszły do siebie ![]() Cytat:
mrook dokładnie te same trzeba dodać Cytat:
mam ją, w wersji z MoYou
|
|
#3635 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Ja lubię zawsze pomacać przed zakupem, i tak też tu zrobię. Jak będę mieć wątpliwości, to nie wezmę. ![]() Pewnie i tak skończy się na tym, ze nawet jak kupę to nie będę używać... No i nie wiem co powiedzieć. jak zwykle wychodzi na to, że jestem za wami w tyle, mimo że czytam regularnie. To może irytować. Przepraszam jakby co |
|
|
|
|
#3636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieesz, każda z Nas ma jakieś lakiery, ozdoby itp. których nie jesteśmy w stanie zapamiętać. Ja zawsze mam 100% pewność co do jednego- że czegokolwiek by się nie pokazało, na bank ma to Mgiełka |
|
|
|
|
#3637 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Dziękuję za wyrozumiałość ![]() Hahahha |
|
|
|
|
#3638 |
|
Lwiątko z Cintry
|
maniek tajm
![]() to właśnie tego mańka nosiłam, aż sam poodpadał, bo nie miałam serca go zmyć, bo tak mi się podobało. niby to tylko akcenty na serdecznych, ale w tym połączeniu to miłości ogrom glitter placement nie okazał się być taki straszny, zdecydowanie łatwiej poszło na paznokciu, niż na kartce, gdzie wszystko mi się ślizgało po bezbarwnym lakierze ![]() występują: Colour Alike - O w bombkę! Rimmel - White Hot Love romby Wibo WOW Glitter Manicure ![]()
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Sama łapie się na tym, że często nie pamiętam :P Cytat:
Też mam mańka, zaraz ofocę
|
|
|
|
|
#3640 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dziękuuuję nie mam nic przeciwko, a nawet się baaardzo ucieszę ![]() ja właśnie obecne ofociłam, od czwartku się zebrać nie mogłam do tego
|
|
#3641 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- |
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie za fotki, ale nadal lustro leży, bo się pokłóciło z obiektywem :<< i fotki robione telefonem, który nie zna umiaru w nasyceniu barw :x i tak ratowałam się PS.
Mani pierwotnie było bez dżetów, ale dzisiaj rano listonosz mi przyniósł wyczekiwaną paczkę i je dołożyłam Plus dołożyłam brokatu na końcówki, bo po wczorajszej inspekcji okazało się, że top pozjadał końcówki Dlatego po dołożeniu kolejnej warstwy topu paznokcie są troszkę bułkowate ![]() Kanapeczka: Baza- Golden Rose paris nr 311 Glitter- Sally hansen 140 rockstar pink ![]() ![]()
|
|
|
|
#3643 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
taki był zamysł Cytat:
ale boskie ten glitter z SH prawie przypadkowo wzięłam na jednej promo w Rossie, ale go odłożyłam
|
|
#3644 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3645 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Tak czułam |
|
|
|
|
#3646 |
|
Lwiątko z Cintry
|
niestety nie... dwa lata temu Wibo wypuściła taką limitkę z różnymi glitterami, były też heksy, sypki brokat ![]() ---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- na święta coś w podobnym stylu planuję mam nadzieję, że się czasowo wyrobię
|
#3647 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Tyle, że w środę będzie mniej czasu na pichcenie, bo mamy bilety na 20 na Gwiezdne Wojny |
|
|
|
|
#3648 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oj dzieciakom to na bank ![]() dzięki ![]() tym razem nie eksperymenty, po prostu najpierw zawinęłam jedną rękę z tym gorszym i po odwinięciu miałam dość zmieniłam zmywacz na drugiej ręce... szkoda że nie zrobiłam odwrotnie, ale łapnęłam byle jaki bez zastanowienia ![]() dziękuję ![]() Cytat:
Twoje również bardzo ładne, eleganckie ![]() Cytat:
Tyle, że INM można kupić w większej taniej i ma to jakiś sens, a ta Celia znowu jakaś taka tania na pojemność nie jest. niestety... dziękuję ja nie, Malinka też chyba pisała, że nie, wcześniej Neko też... |
|||
|
|
|
#3649 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
stempel wygląda nieglupio, jak pomacasz i będzie miękki to możesz wziąć ![]() płytki ewidentnie podróby, ale to standard tyle, że trzeba sprawdzić jakość. Jak będą totalnie do dupy to pewnie na oko zobaczysz, ale może być tak, że wizualnie niby ok, a nie będą odbijać dobrze. Najlepiej to jednak czyjeś opinie poczytać, próbowałaś guglować? może ktoś coś wspominał. Cytat:
6, 49 ![]() dzięki myślałam nad tym, ale czegoś mi brakowało jednak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Śniegowa ![]() http://loveecosmetics.blogspot.com/2...l#comment-form http://cranberryfairy.blogspot.com/search?q=der na tym blogu jest więcej, w etykietach można znaleźć http://kattiepl.blogspot.com/2015/02...-rozmazac.html |
|||
|
|
|
#3650 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Hmm... W takim razie zastanawiam się nad tym i jedyne co mi do głowy przychodzi to to, ze mowa była o różnych topach. Wy miałyście inny ona inny. Cytat:
![]() No i właśnie... Gdyby nie Wy, to bym nie wpadła, ze to podróby ![]() Zawsze mogę jedną zgarnąć i potestować. Lub dać Młodej do testów. Ona czasem coś stempluje. W sumie gorsze od Essence nie będą Chyba---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Cytat:
![]() Czyli w sumie można spróbować. Raz się żyje |
|||
|
|
|
#3651 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
pewnie się zbiorę dopiero we wtorek przed świętami z mani, żeby mieć pewność, że na pewno przetrwa i nie będę musiała robić poprawek ![]() to tyle samo co w Rossie tak rzadko bywam w Kerfie, że nawet nie wiem co oni tam mają może i u mnie są, a nie wiem dziękuję myślałam nad tym, ale pozostałam przy opcji z akcentem
|
|
#3652 | |||
|
leśny stwór
|
dzieki
Cytat:
aj dont noł ![]() hell yeah ![]() Cytat:
świetnie wyszło ![]() Cytat:
faktycznie, ciut bułkowato ale mani super dziękuję oj, już jest i ma się dobrze nie wiem, kiedy mani n wrzucę aktualne....:/
|
|||
|
|
|
#3653 | |||||
|
Zakorzenienie
|
W takim razie zapowiadam się
![]() Cytat:
Ja go brałam w ciemno, pół albo rok temu Ale polecam, polecam ![]() Cytat:
Nie mam pojęcia od czego to zależy ![]() Cytat:
Ale spoko, przynajmniej wzór duży Cytat:
Czuj czuj czuwaj, czuj czuj czuwaj ![]() Cytat:
Zrobiłam sobie prezent na święta w postaci Chinek When stars collide i Not in this galaxy
|
|||||
|
|
|
#3654 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Piękne mani ![]() Dziękuje ![]() Cytat:
Ja dopiero świąteczne mani zrobię chyba w piątek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3655 |
|
leśny stwór
|
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53798585]Wreszcie
Piękne mani ![]() [/QUOTE] ![]() dzięki |
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajny pomysł bardzo, ładnie wykonanie efekt super ![]() oglądałam filmik z podziwem naprawdę wielkie wooow super pomysł! ![]()
Edytowane przez _cup of tea_ Czas edycji: 2015-12-14 o 18:13 |
|
|
|
|
#3657 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dziękuję oj tam, Orlik bardzo świąteczny Cytat:
będę czeeekać ![]() dorwę go kiedyś w promo awww ![]() Cytat:
maaam i koocham [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53798585]Piękne Ja dopiero świąteczne mani zrobię chyba w piątek [/QUOTE]dzięęęekuję czekam na Twoje świąteczne
|
|
#3658 | |
|
leśny stwór
|
Cytat:
dziękuję, to miłe ![]() haha, zgadza się
|
|
|
|
|
#3659 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oooo, to wiesz czemu go tak kochamy
![]() Znajdujesz bez większych problemów? Cytat:
Zdecyduję się na miętę, ale wezmę jednak pół litra na razie Cytat:
Zależy jakie masz nastawienie do drobinkowych czerwieni i pochodnych - ja mogłabym podłączać z nich kroplówki, o czym świadczy kolejne mani i ubytki we wszystkich takich laksach jakie mam Wierzę, że masz teraz bidaczki i się z nimi kiepsko czujesz, ale masz całkiem długą płytkę, super zadbane skórki, więc wiesz - domyślam się, że i tak jest dobrze ![]() Mani bardzo mi się podoba ![]() Aawwwww, przecudne ![]() Cytat:
Podoba mi się połączenie i kształt Cytat:
Tylko, kurde, powstało teraz tyle odmian Kerfura, że nie wiem czy mam ten sam co Ty :/Uuuuuu :/ Świetnie wygląda ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;53787567]Bardziej miałam na myśli to,że dodaje zdjęcie wieczorem Ale taka interpretacja też może być Dziękuje [/QUOTE]Tak, tak, domyśliłam się, ale pasowało tak czy siak
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Do mini-miniaturki po Poshe - 3,7ml
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

w... Carrefour 
zawsze jak sobie o nich myślę, to mam nadzieję, że nic złego się nie stało, że porzuciły zaglądanie w nasze kąty 

Dlatego po dołożeniu kolejnej warstwy topu paznokcie są troszkę bułkowate 

ten glitter z SH prawie przypadkowo wzięłam na jednej promo w Rossie, ale go odłożyłam 
Super!

nie dość, że kolory okropnie przekłamane to jakieś zdeformowane dużo bardziej jajkowate paznokcie wychodzą.