![]() |
#1381 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
ja też z wcześniaków wychodzących z domu :P na studia niby też w tym samym mieście, ale wolałam sama mieszkać (najpierw u dziadków, potem u faceta). Ale u nas relacje zawsze były dobre, więc nic się nei zmieniło ![]() a co do nutelli: http://filozofiasmaku.blogspot.com/2...la-domowa.html temu przepisowi bym zaufała ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Uaoo o kurde nie dziwie sie ze masz nerwa, psina dala czadu...
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#1383 |
Zakorzenienie
|
uaoo - Oo niezły pies... OO. współczuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to, że zaczęła ostatnio wszędzie szczać to już nie mówię. ![]()
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-14 o 13:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
NEBULA, U mnie też sytuacja była taka, że byłam "na swoim ",ale za kasę rodziców. Nie dałabym rady studiować i pracować, tak samo w LO. Ale to już dużo daje, człowiek niesamowicie się usamodzielnienia życiowo
![]()
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do "genialnych" rad, to ja zawsze odpowiadam tak długo marzyłam o dziecku, tak długo na nie czekałam, że nawet jak będę miała do końca życia nie spać, to trudno - warto. Poza tym może inaczej bym podchodziła do tego gdyby to była wpadka, a nie świadoma decyzja.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
uaoo zacytowało Ci się że to ode mnie przepis, a to Nebula wstawiła, ale tez mnie zaciekawił
|
![]() ![]() |
![]() |
#1389 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
UAO, brak słów na dziada.
#1391 |
Zakorzenienie
|
skoro zaczęła sikać w domu, to coś nie tak. może na coś choruje? to szczeniak, czy starszy pies?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
Uaoo nie dziwie Ci się, że się wściekła, też bym chyba chciała udusić. Mój pies, to chociaż się nauczył, że nie wolno mu wchodzić do pokoju Wojtusia. Teraz jestem na etapie, żeby nie wskakiwał na kanapę, bo do łóżka już mi nie wchodzi. Czasami jeszcze robi na złość, jak wychodzimy z domu to narobi na złość.
A tych CB nie da się jeszcze jakoś naprawić? Kamilka jakoś mi uciekł Twój post, cieszę się, że lepiej z Martynką ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
A to jakas konkretna rasa? Ile ma lat?
U nie w domu jest pies beagle kochany i w ogóle ale naprawdę głupi jak but. Ma 7 lat i swoj kojec ogrodzony, bude. A jemu sie poprzestawialo i od niedawna jak sie go wypusci to leci do domu i obsikuje wszystko co widzi.... masakra :/
#1394 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale jak? ![]() ![]() ja jej niczego nie potrafię nauczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Cytat:
L. - 10.2011 K. - 01.2016 F. - 11.2017 ![]() Edytowane przez uaoo Czas edycji: 2015-12-14 o 13:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1396 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jestem za czymś dłuższym ![]() Cytat:
![]() No trochę psina przesadziła ![]() Ja cini minis uwielbiam, ale tak na sucho bez mleka ![]() A z mlekiem mi tylko corn flakes wchodzą i jakieś czekoladowe ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do złotych rad. Jeśli to są rady konkretne - np. kaftaniki są niewygodne dla dziecka, warto kupić nawilżacz i termometr z pomiarem wilgotności w pomieszczeniu to ok. Ale jeśli rady brzmią jak straszenie mnie rzeczywistością po porodzie to ![]() ![]() To tak jak z przyjmowaniem krytyki. Jeśli jest konstruktywna typu "nie ubieraj tej bluzki, bo nie służy twojej figurze i Cię pogrubia optycznie przez fason" to ok. Ale jeśli słyszę tekst "o matko ale masz paskudną bluzkę!" no to sorry, ale nic to nie wnosi w moje życie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
Jejku Uaoo jak ona to zrobiła?? Przecież ona malutka jest to jak dosięgła tego wszystkiego??
---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Ładniutkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
A jak szczeka.. masakra. Na wszystko co się rusza
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Magda fajne obrazki!
![]() Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka
#1402 |
Zakorzenienie
|
Ja też mam małego pieska u rodziców w domu (ma 12lat ale jest niewielkich rozmiarów) i też szczeka tak, że masakra. Aż wstyd czasem jak ktoś przyjdzie. Nie wiem co te małe psy mają z tym szczekaniem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję że z Twoją rana to tylko przejściowe problemy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Słodkie ![]() Zbieram się na ostatnią wizytę u diabetologa ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Uaoo.. masakra
![]() A nie wiem czy wam pisałam apropo odwiedzin ![]() ![]() Wczoraj też wieczorem rozmawialiśmy i mówi mi, że boi się o mnie, o ten cały poród i w ogóle. Ja do niego (wiem nie wolno wypominać ale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() Małe pieski chyba to mają do siebie, że tak szczekają. Powodzenia, daj znać jak będziesz po. |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem jakie zwierzaki pasują do baranka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
magda super, mówiłam, że takim głupim żarcikiem pewnie walnął i nawet się nie zastanowił. Obrazeczki super
![]() ewusia powodzenia na wizycie ![]() Odnośnie ciuszków malucha do szpitala, to u mnie zależy od szpitala. Do tego w moim mieście trzeba mieć wszystko, więc profilaktycznie będzie naszykowane, a w tych pozostałych nie, chyba że ktoś bardzo chce, to może mieć swoje. ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Te małe pieski, to zawsze są najgłośniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Zakorzenienie
|
Wstalam i nadrobilam Was
![]() Ewusia, dziekuje za kciuki i rowniez trzymam za Twoja wizyte u diabeetologa ![]() Niepozorna, MallaMi dzieki za gratki ![]() Lune, gratuluje nowego tyg ![]() Pisalyscie o zlotych radach.... My mamy przyjaciol, 10lat starszych od nas i maja juz 20letnia corke i zawsze jak jestesmy u noch to on do mojego meza mowi "stary, Ty juz szukaj 3 etatow bo z baba i ryczacym dzieciakiem dlugo nie pociagniesz..... Zobacz juz Cie orze remontem" (bez komentarza), a ona z kolei mowi sztandarowe wyspij sie na zapas i "taaaa jeszcze placiliscie za to zeby zajsc, a zobaczysz bedziesz chciala poduszka go udusic bo tak wam da popalic". Juz nie reaguje tylko pod nosem sie usmiecham... Magda, sliczne te obrazki ![]() Dotka ![]() ![]() ![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzisz, Tż tylko tak głupio wtedy chlapnął. Na pewno by Cię nie zostawił samej. Ci nasi mężczyźni nie są tacy źli, tylko do jednych dociera coś wcześniej do drugich później. Jednym trzeba podpowiedzieć inny się sam domyśli. Tak już jest, ale jestem pewna (przynajmniej tak mi sie wydaje) że każdy jak już przyjdzie do porodu to będzie tak samo w strachu jak i my. Chociaż może tego nie okaże, a jak zobaczy swoje maleństwo to będzie najszczęśliwszym i najbardziej dumnym tata na świecie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.