|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
rusiandoll ale śliczne
![]() small tytuł kołysanki, płyta to Kołysanki - Utulanki. ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- candy no to pakuj się większość z nas to już chyba takie tykające bomby ![]() baby nie rozumiem Twoje męża |
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
wg tego co raz czytałam, przez cały okres karmienia piersią się powinno dha suplementować, albo jeść dużo rybek. CO też nie jest najlepsze, bo takowe mogą zawierać metale ciężkie.
|
|
|
|
#1534 |
|
Zadomowienie
|
Szczoteczkę do zębów elekrtyczną i Łańcuszek srebrny z krzyzykiem a na nim mały orzełek, bo mój mąż to straszny patriota
![]() Ciagle tylko zgaduje, jest taki ciekawy co mu kupiłam i nie moze zgadnąc i sie nie dowie Szczoteczke zgadł jakis czas temu wiec postanowilam zamowic cos jeszcze bo on mi duzy prezent szykuje, ale tego drugiego za chiny nie zgadnie juz ale bedzie sie cieszył
Edytowane przez lune1992 Czas edycji: 2015-12-14 o 18:57 |
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
w każdym razie tak sobie powtarzam!
|
|
|
|
#1536 |
|
Rozeznanie
|
Hej hej, Też miałam pytać :p bo ostatnio jakos mi sie zaczęło. I śluzu tyle że się czasem zastanawiam czy sie nie posikałam ..
|
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1538 |
|
Rozeznanie
|
Choć trochę mnie to niepokoi ze sie rozwieram czy coś dlatego grzecznie leżę pod kocykiem. I alergia mi się tak nasiliła, że czerwone placki już nawet bez drapania mam... Katastrofa jakaś
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
magda może Ci synuś kopniaczki daje
Ja mam takie kłucia od jakiegoś czasu już, w moim przypadku to była kwestia tego, że mała się główką obniżyła już. Ale pewnie ma to mnóstwo różnych przyczyn. lune pokaż ten łańcuszek z orzelkiem mój mąż też lubi takie rzeczy. Ma taką śliczną przypinkę z naszym orzełkiem.
|
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mi zaczęło się dużo wcześniej, ale dzisiaj to już co chwile takie klucie. Jeszcze jak wstaje to idzie zrozumieć, ale jak chodzę to mi się robi podejrzane eh. A ze sluzem mam problem, bo wstaje rano i mam powódź. No leci ze mnie z 15 min strasznie a później już spokój No właśnie ja też ale dziś to jakoś mi za często |
|
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz to już mam czasem takie dni, że nie mogę mieć pozycji pionowej
I wrażenie, jakby mi ktoś jakąś wielką szpile wbijał. No urocze uczucie |
|
|
|
#1542 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też mam powodzie irytuje mnie to strasznie, czasem nie wiem czy zmieniać wkładkę czy całą bieliznę.. Ńie dość ze zostało mi kilka par majtek w które wchodzę to jeszcze to... :p czasem wstaje szybciej żeby sie jak najszybciej umyć bo nie moge wytrzymać tej powodzi..
|
|
|
#1543 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1544 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1545 | |||
|
Zakorzenienie
|
przesyłki ze smyka? nie ma nic ciekawego
prześlę linki czego zamówiłam (kurtka schowana, od mikołaja będzie). kurtka: http://www.smyk.com/cool-club-kurtka...a-dla-dzieci-p skarpetki: http://www.smyk.com/cool-club-skarpe...a-dla-dzieci-p (teraz nawet tańsze są niż zamawiałam) książka:http://www.smyk.com/dyscyplina-bez-k...t-niemowlaka-p Cytat:
Cytat:
Suczka ma już umówioną wizytę z "z panem" na wiosnę, jak mi dzieci pozwolą (ze szczeniakami trzeba tak samo latać i pilnować jak z noworodkiem) to i na jesień dopuścimy. Czytać nie będę, bo mam zaufane źródło - nie z internetu. Cytat:
|
|
#1546 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak dobrze ze to napisałaś, bałam sie że tylko ja tak mam Dziewczyny, a masaż krocza robicie? Czasem sie zastanawiam czy warto skoro pierworódki prawie wszystkie nacinają... I położna najpierw mówiła ze nacięcie jest pod zńieczuleniem a ostatnio słyszałam ze jednak nie...
|
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/lancuszek-pancerka...709285217.html
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie kręci główką albo coś i dlatego mam takie nieprzyjemne uczucie.. Czasem czuje jak napiera na boku jakby w nogi a czasem prosto w środek i wtedy kluje. A zwłaszcza jak się rozciąga po spaniu..eh gdyby nie to że jeszcze byłby wcześniak to bym chciała żeby wylazl |
|
|
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Tez tak słyszałam.... Ale samo nacinanie skalpelem na żywca mńie przeraża ![]() Moja chyba dalej na boku leży bo koło pępka sie ciagle coś wyciąga jakby głowa
|
|
#1552 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
teściowej to łatwo przychodzi bo sama chłopaka odchowała a z moją mamą jak ide na zakupy dla Kuby to zawsze mi gdzieś znika i zawsze znajduje ją na dziale z małymi sukienkami jeszcze nie przywykłauaoo kurtka bardzo mi sie podoba ![]() ja także dostrzegam wymienione przez was 'uroki' ciązy
|
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- a jaka cieplusia
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
magda lepiej niech tam łobuz jeszcze siedzi
|
|
|
|
#1555 |
|
Raczkowanie
|
a dziewuszki któraś pisała o majciochach to ja z całego serducha polecam mamowe z esotiqa w cenie regularnej ok 35 zł za dwie pary ale od trzech miesięcy cały cas widuje je na promocji za połowę ceny. Są z super bawełny i rosną z brzuchem ja do tej pory bez problemu latam w S kach są dość duże
<ciach reklama>
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
No ale to jaki ma wplyw skurcz na bol? Że skurcz boli tak ze sie olewa bol naciecia?:-(
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#1557 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam takie kłucia i też czuję jak mała tam wali mnie
Śluzu to od dawna mam duuuużo. |
|
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
Mam 130 postow do nadrobienia, wiec tylko napisze, kupilam dzisiaj 14 pieluszek wielo. Jutro wrzuce fotki, ale sie ciesze
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko ja bym wolała łańcuszek cieńszy, ale to już kwestia gustu i tego w czym mąż lubi chodzić
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.

I wrażenie, jakby mi ktoś jakąś wielką szpile wbijał. No urocze uczucie 

pewnie kręci główką albo coś i dlatego mam takie nieprzyjemne uczucie.. Czasem czuje jak napiera na boku jakby w nogi a czasem prosto w środek i wtedy kluje. A zwłaszcza jak się rozciąga po spaniu..eh gdyby nie to że jeszcze byłby wcześniak to bym chciała żeby wylazl