![]() |
#1651 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Magda nie bo materac jest tak na styk i wtedy ten ochraniacz taki przycisniety na maksa sie odksztalca...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1652 |
Rozeznanie
|
Magda chyba właśnie bardzo dobrą będziesz matką
po prostu masz podejście, wiesz co powiedzieć, jak wytłumaczyć dziecku a nie tak jak oni zero wysiłku raz się nie udało to poddają się... Dotka bardzo dobra wiadomość bo ciężko mi wyobrazić sobie życie bez czekolady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Magda co do Olki jeszcze to moze byc tak ze ona inaczej zachowuje sie przy rodzicach a inaczej przy Tobie i to akurat u dzieci normalne
![]() Moja corka tez potrafi caly dzien byc mega nieznosna jak jest ze mna a jak tylko przychodza moi rodzice sie nia zajac to zamienia sie w aniola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
Zakorzenienie
|
Magda tylko pogratulować, że masz taki pozytywny wpływ na małą.
Zuken a nie będzie Ci za nisko z tego piętra niżej ono zazwyczaj tak po środku chyba jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie wolalabym zeby bylo wyzej jednak zeby corka nie siegala
![]() Wy tez macie 20 cm od materaca do gory lozeczka? ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- No bo to dziwne skoro wszystkie ochraniacze maja 30 cm... i potem nie mam jak przywiazac nawet |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
Na ta chwile wyglada to tak. Widac jak po bokach jest przywiazane i takie zagiete... i mi sie to nie podoba :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem ile będę mieć, bo na początek mam kołyski a łóżeczko w kartonie stoi. Ale weszłam z ciekawości na allegro i widzę tylko 5 ochraniaczy na 20 cm. Pozostałe faktycznie na 30. Nie wiem co Ci doradzić, jak wystaje to nie fajnie wygląda.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Zuken kurcze faktycznie średnio to wygląda
![]() A może po prostu na razie odpuść sobie ochraniacz? Podobno przy maluchach nie są one polecane. Założysz go za jakiś czas jak już materac będzie ciut niżej zamocowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Od materaca do góry mam 20 cm ale u mnie jest na tyle miejsca, że ochraniacz wchodzi dookoła materaca bo jest tam lekka szczelina i wszystko ładnie trzyma, nic nie wystaje. No ale ty mówisz, że masz na styk ten materac to nie wiem co poradzić... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Moja corka od urodzenia potrafila sie przemieszczac po lozeczku
![]() Kurde moze poszukam czegos sztywniejszego wtedy bedzie lepiej lezal... |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 |
Zakorzenienie
|
Zuken to może spójrz na te co mają 20 cm. Będziesz miała wtedy dwa na zmianę. Jednak to łóżeczko chyba kilka miesięcy jest na najwyższym poziomie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1662 |
Zadomowienie
|
Zuken jakie ładne łóżeczko
![]() ![]()
#1663 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie patrzylam i chyba taki kupie
![]() ---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Hariett dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Z listy wizyt wynika, że Magdusiaa miała dziś wizytę. , czy ja coś przegapiłem czy jej dziś nie było?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kinga my mamy chyba wewnetrzny conecting, bo wlasnie o niej myslalam.... Nie przypominam sobie by po poludniu sie odzywala. No peknietego jeża nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, że wszystko u niej dobrze. Jutro się odezwie i przekaże nam dobre wieści po wizycie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1667 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczynki!
Przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam ale wizyte mialam przelozona w ostatniej chwili z 10.30 na 15 weszlam do lekarza po 16 ![]() Dziekuje za kciuki. Kinga i Casaa Wam za troske ![]() ![]() Poodpisuje Wam jutro tzn dzisiaj pozniej ![]() U nas w miare w porzadku. Mala siedzi jeszcze wysoko przez co tak zle mi oddychac. Tetno 140 serduszko pieknie bije. Szyjka sie nie skraca takze jest ok. TSH spadlo z 2.50 do 1.44 takze fajnie. Za to morfologia poleciala na leb na szyje ![]() Malwi bardzo prosze o dopisanie wizyt na 04.01 i 18.01 Dobrej nocy dziewczynki:-*
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-15 o 00:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Magdusia jesteś. Dobrze, że wizyta udana. No tylko ta morfologia kiepsko, trzymam kciuki aby się szybko poprawiła. Końcówka remontu mówisz czyli można już świętować?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1670 | |
Wtajemniczenie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój Kubunio mi dziś spac nie daje.. Urzadzil sobie impreze w brzuchu.. Przeciaga sie,rozciaga, nagle ma czkawke, potem kopnie mnie pare razy tam w dole gdzies gdzie mnie prady przechodza.. Z tego wszystkiego zasnac nie moge, poszlam siku i po drodze zjadlam batona ![]() ![]() ![]() A Wy wszystkie dzis spicie.. Ciesze sie! ![]() Jednak Kinga w gotowosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
na mnie jeszcze za wcześnie
![]() Jerzyczka batonik to nie podjadanie to przyjemność, a przyjemności się nie liczą. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak juz tak bardzo pomalutku mozemy swietowac ![]() ![]() Cytat:
![]() Oj to po tym batoniku to juz na pewno Kubus nie zasnie ![]() Jednorazowy wybryk jest jak najbardziej wybaczalny ![]() Nic nie chce mowic ale ja tez cos zglodnialam ale nie wiem czy nie glupio robic sobie herbate i kanapke o tej porze ![]()
![]() |
#1673 |
Zakorzenienie
|
Magdusia jakie głupio, śmiało nie krępuje się nikomu nie powiemy. Niech Ci będzie na zdrowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1674 |
Wtajemniczenie
|
Jedz smialo, ja tez bym cos zjadla jeszcze, ale mi sie wstawac juz nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja usiadlam na brzegu lozka z tym batonikiem, tż spojrzal jednym okiem przez sen i tylko spytal "co jesz?" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Ktoras pytala o ruchy -ja Wlasnie czuje dużo mniej,w niedziele nawet nie dalam rady doliczyc do 10 w ciagu 4 godzin,nie wiem dlaczego. W czwartek mam wizyte i sie dowiem
![]()
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
![]() ![]() |
![]() |
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja zauwazylam ogolnie zmiane w ruchach, no brzuch mi chyba juz stanal w miejscu, a maly coraz wiekszy wiec miejsca nie ma ![]() ![]() ![]() Dzis moj wyjatkowo sie tlucze. Naprawde szaleje ogromnie, az nie wiem jak sie ulozyc. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1679 |
Zakorzenienie
|
Magdusia smacznego.
Jerzyczka jak miło, zostałas usprawiedliwiona. Baby może po prostu dzień lenia miała. A inne dni jak wypadły? |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() Jerzyczka jak milo ze strony TZ. Nawet obudzony w srodku nocy mysli tylko o synku ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.