![]() |
#1681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
ImageUploadedByWizaz Forum1450143202.070487.jpg
To tak a propos wszystkich naszych kurierow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CASA, nie wiem jak twój lekarz podejdzie do tego, ale już wkroczyłaś w anemię bez dwóch zdań. Mąż złożył dziś kołyskę i wózek. Przypadkiem (on specjalnie, ja zostawiłam przypadkiem messenger na wierzchu) przeczytał jak się zaliłam do naszej znajomej, 5 minut później już się tłukł. Zadziałało lepiej niż prośby ![]()
![]() |
#1683 |
Zakorzenienie
|
Med proszę jaki postęp. Chwali się chwali
![]() Zbieram się i ja spać. Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#1684 |
Zakorzenienie
|
Med noo w koncu postepy! Jakie te imiona wybral?
Magda aaa tak zapomnialam ze Ty marchewki gotowanej nie lubisz. Ale no, banany i bialy ryz tez ok ![]() ![]() A nie mhslisz ze te Twoje biegunki to slynne oczyszczanie przed porodem? Magdusia super ze wizyta udana ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ---------- Laski orientujecie sie za ile mozna skomponowac jskis spoko zestaw prezentowy w Almie albo Piotrze i Pawle? Wiecie typu fajna herbata kawa, czekoladki? Co jeszcze mozna tam wsadzic -jakies pomysly? Bo jak bede wychodzic to chce kupic dws takie kosze -jeden tu dla moich poloznych a drugi dla poloznych Witka bo to naprawde zlote kobiety wszystkie (poza jedna). I chce kupic kartke i napisac pare slow ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Dotka tu masz przykładowe takie zestawy z cenami http://www.alma24.pl/inne/zestawy-prezentowe-ju
---------- Dopisano o 04:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ---------- Chce spać, proszę |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 |
Zakorzenienie
|
Skasowalo mi sie co pisalam:-(
I tylko pamietam tyle. Kinga swietna zabawka, ktos mial pomysl ![]() Magdusia ciesze sie, ze wszystko dobrze. Med w koncu tz sie ogarnal, bo w sumie to ile mozna bylo czekac. Wiecej nie pamietam, zaraz bede Wam dziewczyny zmieniac kalendarz ![]() Aaaa tz poszedl do pracy a ja sie dorwalam do tostow, tym razem bez majonezu, ja nie wiem jak to sie stalo, ze go braklo o to tak nagle ![]() ---------- Dopisano o 05:31 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ---------- Widze, ze dzisiaj 3 dziewczyny wizytuja ![]() ![]() Aaaa juz wiem co mialam w poprzednim poscie, ktory mi sie skasowal. Magda ty czarownico, tak dziecko zaklac, zeby tylko Ciebie sluchalo, a tak serio to tylko sie cieszyc, ze masz takie podejscie do dzieci. Moze jednak nie beda chcieli z Ciebie zrezygnowac? Obudzilam sie chwile po 3, zrobilam sniadanie tz do pracy, kawe, psa juz nakarmilam, nadrobilam Was, bo troche naprodukowalyscie od wieczora i czuje, ze jestem zmeczona, a oczy jak 5 zl i lipa ze spania. Dobrze, ze chociaz dzisiaj mnie nic nie boli.
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
Od poczatku
1. Tam gdzie sa 3 pieluszki pomaranczowa, niebieska i w pilki - BabyLand 2. Zimowa - no name, chinka 3. Otulacz bialy - Totsbots 4. 4 pieluszki kolorowe - PluPlu 5. Krowa - ta jest bambusowa, HappyFlute 6. Obok krowy - Papoose 7. 3 pieluszki, brazowa, niebieska i zielona - BabyCity 8. 5 pieluszek - chinki. 2 pierwsze pozycje mialam wczesniej, pozniej dostalam otulacz (i nie bylam do niego przekonana, troche doczytalam o nich, nauczylam sie wiazac tetre i bede dzialac). Reszta to jest wczorajszy zakup. Jedne widac, ze byly bardziej uzytkowane inne mniej. Niektore sa nowe albo prawie nowe. Planuje dokupic jeszcze ze 2-3 otulacze i chyba mi juz wystarczy. Tylko to dopiero za jakis czas ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Malwi podejrze pieluszki jak na przegladarke wejde ![]() Ja sie boje ze z wielo bedziemy musieli poczekac bo nawet newborny moga byc za duze. Boziuuu spie sobie a tu przylatuje polozna z noworodkow zebym szybko wstala i leciala malego przytulic. Jadl 2h temu ale placze bardzo. No to lece, slysze ze wyje okrutnie, wpadam, biore na rece i..cisza ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 |
Zadomowienie
|
Dotka - to super wiadomości
![]() Ja dziś znów intensywny dzień w pracy. No i do Zusu muszę jechać, bo byłam wczoraj, ale okazało się że to inny oddział ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1690 |
Zakorzenienie
|
DOTKA, witka już nie oszuka, musi być prawdziwa mama
![]() ![]() Co do imion to wszystkich nie pamiętam za dobrze, ale alfabetycznie szło chyba Adrian, Artur, Cezary, Robert i Ryszard KINGA, na razie kolyska stoi wraz z wózkiem w salonie, może dziś lub jutro się ją wstawi do sypialni. Ale tak się wściekłam, że nawet mnie to złożenie początkowo nie ucieszyło ![]() MALWI, szał ![]() Dziś wizyta ostatnia u gina w karierze ciąży. ---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- CANDY, jeszcze nie rodzisz nie?
#1691 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Kciuki za wizyty ![]() Co do posiłków spożywanych w godzinach nocnych pamiętajcie RUSI mówi: jak nikt nie widzi (w pełnym świetle) kalorie się nie liczą, jeśli ktoś widział popij mlekiem, mleko neutralizuje kalorie ![]() malwi89 super zdobycze ![]() Dotka90 co mamusia to mamusia się wie ![]() ![]() a co do koszy to ja je uwielbiam.... w almie jeszcze w 2012 pakowali wybrane produkty gratis warto dopytać, można też było kupić niedrogo kosze (mają na zapleczu) coś ok 30 zł. w sensie sam kosz. A do środka tak jak sama napisałaś: kawa rozpuszczalna i sypana, ze dwa rodzaje herbaty bo to się na nocce przydaje, można kupić sok np malinowy do tej herbary krakowski kredens robi pyszny malinowy i już masz coś wysokiego przez co kompozycja będzie ładnie wyglądała, polecam też ładną bombonierkę, plus cukierki KK robi pycha krowy i pakuje je w puszkę super wyglądają, można kupić też piękny miód do herbaty, elegancką puszkę herbatników, czekoladę z kwiatami, bakalie w czekoladzie bo są pięknie pakowane i przede wszystkim podzielne wysypią dziewczyny do miseczki i będą podjadać ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1692 |
Zakorzenienie
|
RUSSIAN, powinnaś teraz wysłać mi taki kosz jedzenia, to niesprawiedliwe, że tyle dobroci, a nie u mnie!
#1693 |
Raczkowanie
|
Dotka zuch chłopak!
Ją wczoraj odkryłam, że jestem pracocholikiem. Pierwszy poniedziałek na zwolnieniu i jakiegoś doła złapałam ![]() Teraz jem śniadanie i lece do laba na badania.
#1694 |
Zakorzenienie
|
Russian dzieki za info
![]() ![]() Zostawilam go na moment bo musialam do kibelka i ryyyk jak nie wiem. Ale niepozorna -stosuje metody Karpa i sie sprawdzaja ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Wtajemniczenie
|
Dotka z dnia na dzien coraz lepsze wiesci. Strasznie sie ciesze ze Witus jest taki dzielny i tak szybko robi postepy.
I wez tu czlowieku dziecka nie przytulaj ![]() Z prezentem to nie mam pojecia co w ogole w tych sklepach jest ale sam fakt wydaje mi sie calkiem fajny. Niektore babeczki naprawde daja z siebie wszystko. Magda Ty masz naprawde lapke do dzieci. Jednak Twoj kierunek studiow to nie mogl byc przypadek ![]() Dziewczyny wizutujace wielkie kciuki za Was ![]() Medeline kazdy sposob jest dobry zeby wyegzekwowac rozne rzeczy. A ze forum pomoglo. No coz ![]() Ja jakos wstydze sie spiewac do brzuszka ale w koncu musze sie przelamac. Tym bardziej jak mowicie ze to dziala. W sumie to ostatni momeny zeby zaczac... Pisalyscie o madrych radach i docinkach. Do mnie ostatnio siostra jak sie czuje mowie ze ok tylko plecu bola ta od razu ze wspolczuje mi porodu bo na pewno bede miala tragiczne bole z krzyza. Bo ona tak miala to i ja musze... Nie ma to jak pocieszenie. Nie rozumiem w ogole takich ludzi.
#1696 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Dzis mam dzien mega lenia bo nie wstaje z lozka az do wizyty ![]() ![]() Magdusia, dobrze, ze po wizycie wszystko oki ![]() ![]() Med, dziekuje ![]() ![]() ![]() Dotka, no nie ma jak u mamy ![]() Dziekuje za kciuki :-* Wyslane z Lumia920. Edytowane przez Casaa Czas edycji: 2015-12-15 o 06:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() CANDY, proszę ![]() No oczywiste jest przecież, że nie można mieć lepiej niż ktoś inny przy porodzie, bo wtedy poród jest nieważny ![]()
![]() |
#1698 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widzialam ostatnio mega fajne zestawy w tesco ![]() ![]() Fajne sa tez zestawy w five o clock tea,prezentowe ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tez chce wiedziec jak stosujesz!! ![]() Dzien dobry! To moje dziecko to jednak wrednus na maks ![]() W nocy urwanie glowy takie dzikie ruchy. Potem obudzilam sie kolo 6 na plecach i tez tak sie mocno ruszal. Poszlam spac dalej na boczek i jak sie obudzilam to z 20 min cisza. To sobie zaczelam wkrecac,ze na plecach pewnie mu odcielam dostep tlenu i udusilam go. Dlatego tak sie ruszal. Poszlam siku, pouciskalam brzuch i ruszyl sie w koncu niemrawo i puka teraz co jakis czas. Czyli zyje uff ![]() A za tydzien o tej porze ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
No normalnie -tule, szumie i kolysze
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
thefall graty po wizycie! Jerzyczka a no będzie nutellowy dzień ![]() kinga mega ta zabawka! Bardzo mi się podoba ![]() magdusia super, że wszystko jest ok, a morfologię podbijesz i będzie idealnie ![]() med no brawa dla Tżta ![]() Cytat:
![]() Miałam to samo pytanie zadać ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Po cc lozysko jest usuwane podczas operacji.
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Wtajemniczenie
|
Jerzyczka jakie wizje
![]() ![]() Dziekuje dziewczynki za dobre slowa dot wizyty ![]() Casaa najwyzej obie bedziemy zarly "zelastwo" jak to ktoras to napisala ![]() O tym lozysku to nawet nie mowcie. O ile widok dziecka takiego zakrwawionego mnie nie rusza tak lozyska hmm nie wiem czy chce to ogladac...
Serduszko malutkie ![]() Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-15 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 |
Zakorzenienie
|
Dotka jak słodko, nie ma to jak u mamusi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1704 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez sie zelastwem faszeruje takze nic strasznego ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Jak wygląda ten cały magiczny czop?? Tak, pooglądałam zdjęcia w necie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1708 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1709 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1710 |
Wtajemniczenie
|
No rusza sie rusza Kubus
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.