Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-15, 01:31   #1681
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII

ImageUploadedByWizaz Forum1450143202.070487.jpg
To tak a propos wszystkich naszych kurierow
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 01:33   #1682
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Witek jest cudowny ciężko byłoby się opanować żeby choć troszkę go nie posmyrać Tam używają angelcare?

Śliczne są wszystkie te rzeczy

Przyszły moje wyniki z labu i generalnie są ok, w moczu już nie ma ketonów co mnie bardzo cieszy ale za to krew się trochę popsuła i tu pytanie do Medeline (wizażowa laborantka ). Erytrocyty mam 3,52 (3,7-5,1), hemoglobina 10,6 (12-16), hematokryt 30,3% (37-47%). Czy to już anemia i powinnam się suplementować "żelastwem"?
Pobudka na siku i wizaż działa

CASA, nie wiem jak twój lekarz podejdzie do tego, ale już wkroczyłaś w anemię bez dwóch zdań.

Mąż złożył dziś kołyskę i wózek. Przypadkiem (on specjalnie, ja zostawiłam przypadkiem messenger na wierzchu) przeczytał jak się zaliłam do naszej znajomej, 5 minut później już się tłukł. Zadziałało lepiej niż prośby przyszedł szwagier i przy okazji pytał o imię, więc ostatecznie wieczorem w końcu przejrzał imiona i wybrał 5. Matko, że tak to się wszystko na ostatnią chwilę składa...

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 02:25   #1683
kinga1701
Zakorzenienie

Med proszę jaki postęp. Chwali się chwali czekamy jutro na zdjęcia.

Zbieram się i ja spać. Dobranoc
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 02:36   #1684
Dotka90
Zakorzenienie

Med noo w koncu postepy! Jakie te imiona wybral?

Magda aaa tak zapomnialam ze Ty marchewki gotowanej nie lubisz. Ale no, banany i bialy ryz tez ok mi wlasnie tz banany kupil wczoraj bo juz zyc nie idzie
A nie mhslisz ze te Twoje biegunki to slynne oczyszczanie przed porodem?

Magdusia super ze wizyta udana

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ----------

Laski orientujecie sie za ile mozna skomponowac jskis spoko zestaw prezentowy w Almie albo Piotrze i Pawle? Wiecie typu fajna herbata kawa, czekoladki? Co jeszcze mozna tam wsadzic -jakies pomysly?
Bo jak bede wychodzic to chce kupic dws takie kosze -jeden tu dla moich poloznych a drugi dla poloznych Witka bo to naprawde zlote kobiety wszystkie (poza jedna). I chce kupic kartke i napisac pare slow

Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 03:28   #1685
kinga1701
Zakorzenienie

Dotka tu masz przykładowe takie zestawy z cenami http://www.alma24.pl/inne/zestawy-prezentowe-ju

---------- Dopisano o 04:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ----------

Chce spać, proszę
kinga1701 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 04:31   #1686
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Skasowalo mi sie co pisalam:-(
I tylko pamietam tyle.

Kinga swietna zabawka, ktos mial pomysl
Magdusia ciesze sie, ze wszystko dobrze.
Med w koncu tz sie ogarnal, bo w sumie to ile mozna bylo czekac.

Wiecej nie pamietam, zaraz bede Wam dziewczyny zmieniac kalendarz

Aaaa tz poszedl do pracy a ja sie dorwalam do tostow, tym razem bez majonezu, ja nie wiem jak to sie stalo, ze go braklo o to tak nagle

---------- Dopisano o 05:31 ---------- Poprzedni post napisano o 05:19 ----------

Widze, ze dzisiaj 3 dziewczyny wizytuja na wizytach l, przychodzcie z samymi dobrymi wiadomosciami

Aaaa juz wiem co mialam w poprzednim poscie, ktory mi sie skasowal. Magda ty czarownico, tak dziecko zaklac, zeby tylko Ciebie sluchalo, a tak serio to tylko sie cieszyc, ze masz takie podejscie do dzieci. Moze jednak nie beda chcieli z Ciebie zrezygnowac?

Obudzilam sie chwile po 3, zrobilam sniadanie tz do pracy, kawe, psa juz nakarmilam, nadrobilam Was, bo troche naprodukowalyscie od wieczora i czuje, ze jestem zmeczona, a oczy jak 5 zl i lipa ze spania. Dobrze, ze chociaz dzisiaj mnie nic nie boli.

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 05:12   #1687
malwi89
Zakorzenienie

GG do malwi89

Od poczatku
1. Tam gdzie sa 3 pieluszki pomaranczowa, niebieska i w pilki - BabyLand
2. Zimowa - no name, chinka
3. Otulacz bialy - Totsbots
4. 4 pieluszki kolorowe - PluPlu
5. Krowa - ta jest bambusowa, HappyFlute
6. Obok krowy - Papoose
7. 3 pieluszki, brazowa, niebieska i zielona - BabyCity
8. 5 pieluszek - chinki.

2 pierwsze pozycje mialam wczesniej, pozniej dostalam otulacz (i nie bylam do niego przekonana, troche doczytalam o nich, nauczylam sie wiazac tetre i bede dzialac). Reszta to jest wczorajszy zakup. Jedne widac, ze byly bardziej uzytkowane inne mniej. Niektore sa nowe albo prawie nowe.
Planuje dokupic jeszcze ze 2-3 otulacze i chyba mi juz wystarczy. Tylko to dopiero za jakis czas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1450155496754.jpg (26,2 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1450155508560.jpg (24,1 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1450155630325.jpg (14,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1450155638781.jpg (32,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1450155646466.jpg (27,1 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1450155654383.jpg (18,2 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1450155661304.jpg (33,2 KB, 6 załadowań)

"MOTOR" masz pod maską np. samochodu
"MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości.
malwi89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 05:53   #1688
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kinga1701 Pokaż wiadomość
Dotka tu masz przykładowe takie zestawy z cenami http://www.alma24.pl/inne/zestawy-prezentowe-ju

---------- Dopisano o 04:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:52 ----------

Chce spać, proszę
Patrzylam wlasnie ale musialabym sama skomponowac bo z gorowych nic mi nie pasuje.

Malwi podejrze pieluszki jak na przegladarke wejde powiedz mi tylko bo piszesz same marki a jaki to typ pieluszki? Bo otulacz widze jeden?
Ja sie boje ze z wielo bedziemy musieli poczekac bo nawet newborny moga byc za duze.

Boziuuu spie sobie a tu przylatuje polozna z noworodkow zebym szybko wstala i leciala malego przytulic. Jadl 2h temu ale placze bardzo. No to lece, slysze ze wyje okrutnie, wpadam, biore na rece i..cisza jednak co mama to mama.. i mowili mi ze zjadl az 28ml ale tak jadl ze jakby 30 tam bylo to by tyle zjadl. I ze sa w szoku jak on sie do jedzenia zabral. Naprawde to przytulanie po 5-6h dziennie robi robote.. z kazdym posilkiem maly chce wiecej i wiecej.

Stary 2015-12-15, 06:11   #1689
candyyfloss
Zadomowienie

Dotka - to super wiadomości Niech Witek rośnie jak na drożdżach.

Ja dziś znów intensywny dzień w pracy. No i do Zusu muszę jechać, bo byłam wczoraj, ale okazało się że to inny oddział
candyyfloss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 06:30   #1690
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

DOTKA, witka już nie oszuka, musi być prawdziwa mama urocze to
Co do imion to wszystkich nie pamiętam za dobrze, ale alfabetycznie szło chyba Adrian, Artur, Cezary, Robert i Ryszard

KINGA, na razie kolyska stoi wraz z wózkiem w salonie, może dziś lub jutro się ją wstawi do sypialni. Ale tak się wściekłam, że nawet mnie to złożenie początkowo nie ucieszyło ale potem zachwyty męża nad jakością wykonania, itp. się udzieliły

MALWI, szał aż chciałoby się kupić dla samego patrzenia. I Ty wstałaś o 3, ja o 3 poszłam spać. Pewnie podobnie jesteśmy zombie.

Dziś wizyta ostatnia u gina w karierze ciąży.

---------- Dopisano o 07:30 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ----------

CANDY, jeszcze nie rodzisz nie?

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2015-12-15, 06:30   #1691
russiandoll
Raczkowanie

Dzień dobry
Kciuki za wizyty
Co do posiłków spożywanych w godzinach nocnych pamiętajcie RUSI mówi: jak nikt nie widzi (w pełnym świetle) kalorie się nie liczą, jeśli ktoś widział popij mlekiem, mleko neutralizuje kalorie

malwi89 super zdobycze

Dotka90 co mamusia to mamusia się wie super że Witek taki dzielny

a co do koszy to ja je uwielbiam.... w almie jeszcze w 2012 pakowali wybrane produkty gratis warto dopytać, można też było kupić niedrogo kosze (mają na zapleczu) coś ok 30 zł. w sensie sam kosz. A do środka tak jak sama napisałaś: kawa rozpuszczalna i sypana, ze dwa rodzaje herbaty bo to się na nocce przydaje, można kupić sok np malinowy do tej herbary krakowski kredens robi pyszny malinowy i już masz coś wysokiego przez co kompozycja będzie ładnie wyglądała, polecam też ładną bombonierkę, plus cukierki KK robi pycha krowy i pakuje je w puszkę super wyglądają, można kupić też piękny miód do herbaty, elegancką puszkę herbatników, czekoladę z kwiatami, bakalie w czekoladzie bo są pięknie pakowane i przede wszystkim podzielne wysypią dziewczyny do miseczki i będą podjadać idą święta to może marcepan? aha i krakowski kredens też ma pudełka do kupienia i też panie pakują no i przepraszam że tak z rana przynudziłam
russiandoll jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 06:32   #1692
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

RUSSIAN, powinnaś teraz wysłać mi taki kosz jedzenia, to niesprawiedliwe, że tyle dobroci, a nie u mnie!

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2015-12-15, 06:35   #1693
bigcoffee
Raczkowanie

Dotka zuch chłopak!
Ją wczoraj odkryłam, że jestem pracocholikiem. Pierwszy poniedziałek na zwolnieniu i jakiegoś doła złapałam cały dzień organizowała sobie pracę domowe, żeby mieć poczucie że jednak coś robię. Mój TŻ stwierdził, że z tego latania to aż brzuch się obniżył. Chyba ma rację bo mi się jakoś lepiej oddycha i częściej latam siku.

Teraz jem śniadanie i lece do laba na badania.
bigcoffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 06:37   #1694
Dotka90
Zakorzenienie

Russian dzieki za info Almowskie produkty generalnje znam bo kiedys tam pracowalam popatrze na stronie bo najbardziej by mi pasowalo skomponowac samej zestaw a oni niech zapakuja.

Zostawilam go na moment bo musialam do kibelka i ryyyk jak nie wiem.

Ale niepozorna -stosuje metody Karpa i sie sprawdzaja

Stary 2015-12-15, 06:38   #1695
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Dotka z dnia na dzien coraz lepsze wiesci. Strasznie sie ciesze ze Witus jest taki dzielny i tak szybko robi postepy.
I wez tu czlowieku dziecka nie przytulaj
Z prezentem to nie mam pojecia co w ogole w tych sklepach jest ale sam fakt wydaje mi sie calkiem fajny. Niektore babeczki naprawde daja z siebie wszystko.

Magda Ty masz naprawde lapke do dzieci. Jednak Twoj kierunek studiow to nie mogl byc przypadek

Dziewczyny wizutujace wielkie kciuki za Was

Medeline kazdy sposob jest dobry zeby wyegzekwowac rozne rzeczy. A ze forum pomoglo. No coz

Ja jakos wstydze sie spiewac do brzuszka ale w koncu musze sie przelamac. Tym bardziej jak mowicie ze to dziala. W sumie to ostatni momeny zeby zaczac...

Pisalyscie o madrych radach i docinkach. Do mnie ostatnio siostra jak sie czuje mowie ze ok tylko plecu bola ta od razu ze wspolczuje mi porodu bo na pewno bede miala tragiczne bole z krzyza. Bo ona tak miala to i ja musze... Nie ma to jak pocieszenie. Nie rozumiem w ogole takich ludzi.

Serduszko malutkie

Magdusiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 06:52   #1696
Casaa
Zakorzenienie

Witam

Dzis mam dzien mega lenia bo nie wstaje z lozka az do wizyty juz odpalilam lapka i moze sobie jakies filmy ogarne

Magdusia, dobrze, ze po wizycie wszystko oki a z wynikami chyba jedziemy na tym samym wozku zobacze czy tez nie zaczne od dzis tardyferonu czy sorbiferu....

Med, dziekuje tak myslalam, ze to juz anemia a Tobie jak podobaja sie proponowane imiona? Super, ze cos wreszcie na TZta podzialalo

Dotka, no nie ma jak u mamy

Dziekuje za kciuki :-*

Wyslane z Lumia920.

Edytowane przez Casaa
Czas edycji: 2015-12-15 o 06:54
Casaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 06:56   #1697
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Russian dzieki za info Almowskie produkty generalnje znam bo kiedys tam pracowalam popatrze na stronie bo najbardziej by mi pasowalo skomponowac samej zestaw a oni niech zapakuja.

Zostawilam go na moment bo musialam do kibelka i ryyyk jak nie wiem.

Ale niepozorna -stosuje metody Karpa i sie sprawdzaja

Jak stosujesz tą metodę w szpitalu? Opisz koniecznie

CANDY, proszę

No oczywiste jest przecież, że nie można mieć lepiej niż ktoś inny przy porodzie, bo wtedy poród jest nieważny

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2015-12-15, 07:13   #1698
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Med noo w koncu postepy! Jakie te imiona wybral?

Magda aaa tak zapomnialam ze Ty marchewki gotowanej nie lubisz. Ale no, banany i bialy ryz tez ok mi wlasnie tz banany kupil wczoraj bo juz zyc nie idzie
A nie mhslisz ze te Twoje biegunki to slynne oczyszczanie przed porodem?

Magdusia super ze wizyta udana

---------- Dopisano o 03:36 ---------- Poprzedni post napisano o 03:32 ----------

Laski orientujecie sie za ile mozna skomponowac jskis spoko zestaw prezentowy w Almie albo Piotrze i Pawle? Wiecie typu fajna herbata kawa, czekoladki? Co jeszcze mozna tam wsadzic -jakies pomysly?
Bo jak bede wychodzic to chce kupic dws takie kosze -jeden tu dla moich poloznych a drugi dla poloznych Witka bo to naprawde zlote kobiety wszystkie (poza jedna). I chce kupic kartke i napisac pare slow

Widzialam ostatnio mega fajne zestawy w tesco zaraz na wejsciu stoja w kazdym supermarkecie i ceny wahalys ie od 70 do 150
Fajne sa tez zestawy w five o clock tea,prezentowe tesciowej na urodziny kupilismy taki za 150 zl i naprawde sporo i pyszne rzeczy tam byly
Cytat:
Patrzylam wlasnie ale musialabym sama skomponowac bo z gorowych nic mi nie pasuje.

Malwi podejrze pieluszki jak na przegladarke wejde powiedz mi tylko bo piszesz same marki a jaki to typ pieluszki? Bo otulacz widze jeden?
Ja sie boje ze z wielo bedziemy musieli poczekac bo nawet newborny moga byc za duze.

Boziuuu spie sobie a tu przylatuje polozna z noworodkow zebym szybko wstala i leciala malego przytulic. Jadl 2h temu ale placze bardzo. No to lece, slysze ze wyje okrutnie, wpadam, biore na rece i..cisza jednak co mama to mama.. i mowili mi ze zjadl az 28ml ale tak jadl ze jakby 30 tam bylo to by tyle zjadl. I ze sa w szoku jak on sie do jedzenia zabral. Naprawde to przytulanie po 5-6h dziennie robi robote.. z kazdym posilkiem maly chce wiecej i wiecej.

Cytat:
Napisane przez Casaa Pokaż wiadomość
Witam

Dzis mam dzien mega lenia bo nie wstaje z lozka az do wizyty juz odpalilam lapka i moze sobie jakies filmy ogarne

Magdusia, dobrze, ze po wizycie wszystko oki a z wynikami chyba jedziemy na tym samym wozku zobacze czy tez nie zaczne od dzis tardyferonu czy sorbiferu....

Med, dziekuje tak myslalam, ze to juz anemia a Tobie jak podobaja sie proponowane imiona? Super, ze cos wreszcie na TZta podzialalo

Dotka, no nie ma jak u mamy

Dziekuje za kciuki :-*

Wyslane z Lumia920.
Kciuki za wiziyte *

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Jak stosujesz tą metodę w szpitalu? Opisz koniecznie

CANDY, proszę

No oczywiste jest przecież, że nie można mieć lepiej niż ktoś inny przy porodzie, bo wtedy poród jest nieważny

tez chce wiedziec jak stosujesz!!)

Dzien dobry!
To moje dziecko to jednak wrednus na maks
W nocy urwanie glowy takie dzikie ruchy. Potem obudzilam sie kolo 6 na plecach i tez tak sie mocno ruszal. Poszlam spac dalej na boczek i jak sie obudzilam to z 20 min cisza. To sobie zaczelam wkrecac,ze na plecach pewnie mu odcielam dostep tlenu i udusilam go. Dlatego tak sie ruszal. Poszlam siku, pouciskalam brzuch i ruszyl sie w koncu niemrawo i puka teraz co jakis czas. Czyli zyje uff dzizas, zwariowac idzie z tymi ruchami.

A za tydzien o tej porze przepraszam,ze tak codziennie odliczam, ale nie moge sie doczekac !
Stary 2015-12-15, 07:16   #1699
Dotka90
Zakorzenienie

No normalnie -tule, szumie i kolysze

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 07:17   #1700
czarnulax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ostatnio siedzą sobie mój tata z tz i gadają o tym że czasem mają uczucie w głowie że jakby coś im napieralo tak dziwnie i ciśnienie im się robi ale zaraz przechodzi. A ja do nich "ja wam mogę poopowiadac jak to jest jak wam ktoś napiera na pęcherz, przepone, żołądek, jelita, płuca.. Co chcecie? Do wyboru do koloru"

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
a tak a propos tego łożyska to po cesarce też się je "rodzi" czy jakoś jest usuwane? może głupie pytanie ale nie orientuję się w tym zupełnie
Też się nad tym ostatnio zastanawiałam ...

thefall graty po wizycie!
Jerzyczka a no będzie nutellowy dzień
kinga mega ta zabawka! Bardzo mi się podoba
magdusia super, że wszystko jest ok, a morfologię podbijesz i będzie idealnie
med no brawa dla Tżta

Cytat:
Napisane przez ahnessy Pokaż wiadomość
a po co mają mi je pokazywać?
żebym stwierdziła czy na gulasz się nada?
o fuuuu nawet jak mi go pokażą, to i tak raczej nie będę w stanie stwierdzić, czy jest cały, bo przecież nie mam zielonego pojęcia jak to powinno wyglądać w całości.

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
Ej ale czemu tylko od czasu do czasu?
Miałam to samo pytanie zadać Nawet nam położna na SR mówiła, że jeśli dziecku nic nie ma, to można czekoladę zjeść. Wiadomo nie od razu wtrąbić całą tabliczkę
Stary 2015-12-15, 07:19   #1701
Dotka90
Zakorzenienie

Po cc lozysko jest usuwane podczas operacji.

Stary 2015-12-15, 07:23   #1702
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Jerzyczka jakie wizje czym blizej porodu tym wiecej dziwnych mysli. Na pewno z Kubuniem wszystko jest w porzadku

Dziekuje dziewczynki za dobre slowa dot wizyty

Casaa najwyzej obie bedziemy zarly "zelastwo" jak to ktoras to napisala

O tym lozysku to nawet nie mowcie. O ile widok dziecka takiego zakrwawionego mnie nie rusza tak lozyska hmm nie wiem czy chce to ogladac...

Serduszko malutkie

Edytowane przez Magdusiaaa
Czas edycji: 2015-12-15 o 07:25
Stary 2015-12-15, 07:25   #1703
czarnulax
Zakorzenienie

Dotka jak słodko, nie ma to jak u mamusi a masz możliwość zostawić mu pieluszkę z Twoim mleczkiem na niej? Wiele dzieci to podobno uspokaja, bo czują mamę. Może by mu pomogło jak musi być sam.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 07:27   #1704
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Jerzyczka jakie wizje czym blizej porodu tym wiecej dziwnych mysli. Na pewno z Kubuniem wszystko jest w porzadku

Dziekuje dziewczynki za dobre slowa dot wizyty

Casaa najwyzej obie bedziemy zarly "zelastwo" jak to ktoras to napisala

O tym lozysku to nawet nie mowcie. O ile widok dziecka takiego zakrwawionego mnie nie rusza tak lozyska hmm nie wiem czy chce to ogladac...

Ja tez sie zelastwem faszeruje takze nic strasznego po tardyferonie mam lepsza kupe chociaz jej kolor jest dosc osobliwy, przyszykujcie sie na to
Stary 2015-12-15, 07:28   #1705
czarnulax
Zakorzenienie

Jak wygląda ten cały magiczny czop?? Tak, pooglądałam zdjęcia w necie Ale czy to jest taka galaretka czy taki ciągnący się śluz to też jest to?
Stary 2015-12-15, 07:29   #1706
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
Jak wygląda ten cały magiczny czop?? Tak, pooglądałam zdjęcia w necie Ale czy to jest taka galaretka czy taki ciągnący się śluz to też jest to?

Mama mi mowila,ze takie gluty odchodza z kawalkami krwi..
A cos Cie niepokoi?
Stary 2015-12-15, 07:29   #1707
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Ja tez sie zelastwem faszeruje takze nic strasznego po tardyferonie mam lepsza kupe chociaz jej kolor jest dosc osobliwy, przyszykujcie sie na to
Mowisz? Ooo to bede miec to na uwadze. Zebym sie nagle nie zdziwila

Serduszko malutkie

Stary 2015-12-15, 07:31   #1708
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa Pokaż wiadomość
Mowisz? Ooo to bede miec to na uwadze. Zebym sie nagle nie zdziwila

Po kilku dniach robi sie bardzo ciemna, blizej jej do czarnego koloru nawet mnie ostrzegla szwagierka i rzeczywiscie tak bylo
Stary 2015-12-15, 07:34   #1709
Magdusiaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulax Pokaż wiadomość
No wlasnie? Tak teoretycznie pytasz mam nadzieje

---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość
Po kilku dniach robi sie bardzo ciemna, blizej jej do czarnego koloru nawet mnie ostrzegla szwagierka i rzeczywiscie tak bylo
no to ciekawie, ciekawie

Serduszko malutkie

Stary 2015-12-15, 07:36   #1710
Jerzyczka
Wtajemniczenie

No rusza sie rusza Kubus matka wariatka.. Teraz tak do konca zycia juz bedzie prawda? Martwienie sie o wszystko? A taki Ci powie za 15 lat,ze go nie rozumiesz..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości