Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-15, 01:02   #4771
201607131110
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
uuuu, nie znam, mam chyba cos nowego do obczajki w koncu!
Polecam, w każdym filmiku jakaś perełka ^^ ten podlinkowany polecam szczególnie.

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2015-12-15 o 01:58
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 05:28   #4772
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Przeleciałam 2 sezon Affair, mam ochotę nakopać Noah po jego neandertaldzkiej gębie, jak mamę kocham nie znoszę go, a warga Alison to zło i dla mnie ona wygląda jak Simpson.
w zasadzie lubię tylko Helen, reszta mnie wkurza, szczególnie t niewychowane smarkacze. nie wiem, czemu to oglądam, skoro wszyscy mnie wkurzają ale po prostu podoba mi się pomysł i fabuła
Też tak mam. Dla mnie Noah to taki typowy głupek egocentryk - oh jaki zły/zdziwiony w tym 11 odcinku, że narzeczona grzecznie nie siedzi w domu xD a trzeci bohater romansu [usta Alissona] mnie zawsze rozwalają. Najlepsze jest to, że oglądamy to z lubym, on bo było dużo scen erotycznych i się wkręcił w ten romans, zawsze jak jest Alisson pod "odpowiednim" kątem to robi dziobek, mnie szturcha i macha brwiami hahaha Ja oglądam bo spodobała mi się fabuła i jestem ciekawa jak to się zakończy/będzie się ciągnąć. Jednak również mnie wkurza często. Helen jest najprzyjemniejszą postacią.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 06:23   #4773
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIII

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Też tak mam. Dla mnie Noah to taki typowy głupek egocentryk - oh jaki zły/zdziwiony w tym 11 odcinku, że narzeczona grzecznie nie siedzi w domu xD a trzeci bohater romansu [usta Alissona] mnie zawsze rozwalają. Najlepsze jest to, że oglądamy to z lubym, on bo było dużo scen erotycznych i się wkręcił w ten romans, zawsze jak jest Alisson pod "odpowiednim" kątem to robi dziobek, mnie szturcha i macha brwiami hahaha Ja oglądam bo spodobała mi się fabuła i jestem ciekawa jak to się zakończy/będzie się ciągnąć. Jednak również mnie wkurza często. Helen jest najprzyjemniejszą postacią.

Jakby nie było fabuły, i tak oglądałabym z jednego powodu - Joshua Jackson #Joey&Pacey
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 07:20   #4774
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez roseplum Pokaż wiadomość
a nie masło?

masło oczywiście też

Cytat:
Napisane przez Koalka01 Pokaż wiadomość
Konkurs jak konkurs, choroba jak choroba ale ten jej look w tym filmiku jest straszny, jak można z takim czymś do ludzi? Wszystko podkreślone za mocno, i sorki jak kogoś obraze ale te usta glonojada w tym kolorze wyglądają koszmarnie!
Mnie się ogólnie ta stylówka średni widzi. Bluzka i opaska na głowie nie kojarzą mi się z pin-up (taki był zapewne zamiar), ale ze strojem pani woźnej z mojej podstawówki Zauważyłam też, że Bogu ostatnio często strasznie mocno, za ciemnym kolorem podkreśla brwi i wygląda to niestety źle.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 07:59   #4775
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagmaraz0 Pokaż wiadomość
Ja, ja, ja śledzę
Ja też
muszę jeszcze zacząć oglądać na snapie Katosu, bo mnie Ilcia zachęciła

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 08:31   #4776
RudeOne
Użyszkodniczka

Vlogmas Laury, dziś to właściwie Marzenki Ona jest chyba jedyną youtuberką, która jak śpiewa i tańczy to nie ma ciarek żenady. Uśmiałam się, poprawiła mi humor z rana
Stary 2015-12-15, 08:47   #4777
Lady in Blue
Zakorzenienie

Vlogmas u Nissiax

Hejłobuzy

boogiesilver

nieesia25
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 09:12   #4778
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudeOne Pokaż wiadomość

Vlogmas Laury, dziś to właściwie Marzenki Ona jest chyba jedyną youtuberką, która jak śpiewa i tańczy to nie ma ciarek żenady. Uśmiałam się, poprawiła mi humor z rana
Pewnie dlatego, ze robi bardzo spontanicznie i naturalnie, a reszta patrzy w podgląd i ma to wyreżyserowane

kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 09:12   #4779
fableux
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Vlogmas u Nissiax

Hejłobuzy

boogiesilver

nieesia25

Nie no, muszę to napisać, bardzo lubię Nissiax, ale ta grzywka na miniaturce wygląda koszmarnie. Poza tym mam wrażenie, że ona na miniaturkach jakoś przesadnie sztucznie wdzięczy się do obiektywu
Stary 2015-12-15, 09:17   #4780
RudeOne
Użyszkodniczka

Szusz z Lwem stworzyli własną markę. Sprzedają czapki:
http://xn--gagan-l7a.pl/

99zł za czapkę ręcznie robioną, hmm nie wiem... Ładne są, ale nie dałabym tyle (tak wiem-ręcznie robiona, tak wiem-jak się podliczy wszystkie koszty to może i jest tyle warta).

Edit: prędzej zdecydowałabym się na te zestawy, bo są podszyte dodatkowo polarem:
http://selfiezone.pl/12-sklep

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2015-12-15 o 09:45
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 09:35   #4781
201607111017
Konto usunięte

Ilcia, czemu ja nie dostaję Twoich snapów
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 09:38   #4782
koainka_
Czekoladożerca

Cytat:

99zł za czapkę ręcznie robioną, hmm nie wiem... Ładne są, ale nie dałabym tyle.

i już wiemy nad czym szusz tak ciężko pracuje całymi dniami.
Ktoś te czapy musiał ręcznie wydziergać
Stary 2015-12-15, 09:57   #4783
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
i już wiemy nad czym szusz tak ciężko pracuje całymi dniami.
Ktoś te czapy musiał ręcznie wydziergać
Hahahaha!
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 10:04   #4784
tuRmaNIA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koainka_ Pokaż wiadomość
W ogóle chciałam się wam pochwalić moją głupotą.
W zeszłym roku przejechałam się na GlamKozach
i niestety nie wyciągnęłam życiowych wniosków, żeby z glamszopu już nic nie kupować, a najlepiej to na tą stronę w ogóle nie zaglądać.
Korzystając z promocji skusiłam się na akrylową szafeczkę. Przyszła dzisiaj.... pochwalę Glamshop za sposób zapakowania, bo szafka obłożona piankami i owinięta folią. Co by się w czasie podróży nie rozsypała.
Na opakowaniu ogromna naklejka, żeby otworzyć pakę przy kurierze i w razie wu spisać protokół.
*tu jeszcze moje żale na kuriera dpd, bo zostawił paczkę u sąsiadki... o czym dowiedziałam się jak do niego zadzwoniłam. Więc nawet nie było opcji "otwórz przy kurierze"*
W sumie przy tym sposobie zapakowania, otwarcie paki zajęło mi 10 minut. *I wątpię, żeby kurierowi chciało się tyle czekać * Domówiłam jeszcze przegródki. Te półki i czwórki są ok. Ale kratka na szminki, przy wyciąganiu z bąbelków rozwaliłam jedną "kratkę" (miejsce na jedną szminkę) bo wydawało mi się że za mocno przycisnęłam. Jak to ja, kupiłam w hurcie czyli kratek dwie, z drugą obchodzę się jak z przysłowiowym jajkiem (prawie jak z glam kozami), a odleciały mi 3 kawałki. Wtf... Odlatują końce, bo nie są niczym spięte i jakoś mocno to nie przeszkadza, bo przecież boki szafeczki to uzupełniają, ale mimo wszystko. WYSOKIEJ JAKOŚCI PLEKSA. SERIO.
Szafeczka się trzyma, trzeba jej to przyznać jest pojemna, ale już zauważyłam, że przy jednej szufladce klej słabiej trzyma, bo się na łączeniu boczków...
W ogóle ta największa dolna szufladka mogłaby być o 2mm wyższa, bo nie wszystkie pomadki da się postawić.
Przymierzam się do zakupu białej szafki i trochę mnie zaniepokoiłaś...
Moje szufladki OKT zbrzydły mi
Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
https://youtu.be/F58pdyvgkYU?t=13m48s z drugiej strony chyba ta mimika mnie przyciąga i historie z życia
Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
uuuu, nie znam, mam chyba cos nowego do obczajki w koncu!
Chyba w wakacje wklejałam jej filmik z moim komentarzem, że nawet lubię jej gadaninę.
Niestety już wyleciała z subów, bo zaczęły mnie irytować błędy językowe jakie popełnia a podobno jest po dziennikarstwie
Cytat:

99zł za czapkę ręcznie robioną, hmm nie wiem... Ładne są, ale nie dałabym tyle (tak wiem-ręcznie robiona, tak wiem-jak się podliczy wszystkie koszty to może i jest tyle warta).

Edit: prędzej zdecydowałabym się na te zestawy, bo są podszyte dodatkowo polarem:
To już wiemy czemu Szusz taka zapracowana
Między nagrywaniem filmów i kasowaniem komentarzy dzierga czapki
Dodatki: przypinka 10zł a pompon 20zł
O, właśnie! Miałam napisać, że już bardziej podobają mi się zestawy, które Laura pokazywała u siebie - przyznaję się, że wciągnęłam się we vlogi GlamRodziny a Marzena dzisiaj poprawiła mój humor i czekam jak wróci do nagrywania

bynajmniej =/= przynajmniej
tuRmaNIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 10:04   #4785
201607110949
Konto usunięte

Cytat:

A to nas Szusz zaskoczyła ładne czapy, tylko nie podoba mi się to duże logo przy czole, wkurzałoby mnie. Ciekawa jestem, czy im ten biznes wypali, bo ceny niskie nie są. 20 zł za pompon wydaje mi się przesadą. Tak czy siak fajnie, że mają pomysł i próbują
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 10:11   #4786
201607211122
Konto usunięte

Cytat:

ale że jak? że siedzą i dziergają?
201607211122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 10:17   #4787
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Polecam, w każdym filmiku jakaś perełka ^^ ten podlinkowany polecam szczególnie.
mifik, siostro!!!!!
też ją oglądam też mnie irytuje, ciągle się kwasi i zniesmacza i jeszcze to, że narzeka na boxy, których kupuje tonami
Stary 2015-12-15, 10:18   #4788
smolinosek86
Zadomowienie

świeża susz

i Karolina Zientek
Stary 2015-12-15, 10:18   #4789
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez tuRmaNIA Pokaż wiadomość
To już wiemy czemu Szusz taka zapracowana
Między nagrywaniem filmów i kasowaniem komentarzy dzierga czapki
Dodatki: przypinka 10zł a pompon 20zł
O, właśnie! Miałam napisać, że już bardziej podobają mi się zestawy, które Laura pokazywała u siebie - przyznaję się, że wciągnęłam się we vlogi GlamRodziny a Marzena dzisiaj poprawiła mój humor i czekam jak wróci do nagrywania
Z dodatkami przesadzili, ale nie powiem, kota bym sobie przypięła

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
A to nas Szusz zaskoczyła ładne czapy, tylko nie podoba mi się to duże logo przy czole, wkurzałoby mnie. Ciekawa jestem, czy im ten biznes wypali, bo ceny niskie nie są. 20 zł za pompon wydaje mi się przesadą. Tak czy siak fajnie, że mają pomysł i próbują
Pewnie, że fajnie Nie jest łatwo rozkręcić swój biznes, ale też nie ukrywajmy- Szusza ma trochę łatwiej- zareklamuje na vlogu i zagorzałe fanki kupią

Cytat:
Napisane przez agatnik Pokaż wiadomość
ale że jak? że siedzą i dziergają?
Raczej wątpię Jakieś babki dziergają, obopólna korzyść

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 10:19   #4790
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Jakby nie było fabuły, i tak oglądałabym z jednego powodu - Joshua Jackson #Joey&Pacey
jest słodziaszny jedyny przystojny facet w całym serialu
Stary 2015-12-15, 10:45   #4791
polewka
Raczkowanie

Cytat:
jest słodziaszny jedyny przystojny facet w całym serialu

Uwielbiam go To jedyna postać w całym serialu, która mnie nie denerwuje Allison i Helen mają dla mnie dziwne usta Czasami łapię się na tym, że gapię się na nie, zamiast śledzić akcje Noah jest dla mnie facetem - koszmarem. Nie chciałabym takiego spotkać na swojej drodze W II sezonie zaintrygowała mnie Whitney . zobaczymy co będzie dalej

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Czapy Szusz fajne i w sumie nie takie drogie, skoro są z wełny (ciekawe czy gryząca, piszą, że nie, ale nie ufam, gryzie mnie wszystko, co nie jest akrylem albo kaszmirem )
polewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 10:49   #4792
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Uwielbiam go To jedyna postać w całym serialu, która mnie nie denerwuje Allison i Helen mają dla mnie dziwne usta Czasami łapię się na tym, że gapię się na nie, zamiast śledzić akcje Noah jest dla mnie facetem - koszmarem. Nie chciałabym takiego spotkać na swojej drodze W II sezonie zaintrygowała mnie Whitney . zobaczymy co będzie dalej

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Czapy Szusz fajne i w sumie nie takie drogie, skoro są z wełny (ciekawe czy gryząca, piszą, że nie, ale nie ufam, gryzie mnie wszystko, co nie jest akrylem albo kaszmirem )

tak, bardzo mnie dziwi powodzenie noah, to że jakakolwiek kobieta chce z nim wciąż być, wiedząc, jaki jest. helen lubię, podoba mi się jej styl ubierania, ale nie rozumiem dlaczego wobec neandertala jest tak uległa też ma cos dziwnego z ustami, ale w mniejszym stopniu, w takim do przeżycia
Stary 2015-12-15, 10:56   #4793
polewka
Raczkowanie

Cytat:

tak, bardzo mnie dziwi powodzenie noah, to że jakakolwiek kobieta chce z nim wciąż być, wiedząc, jaki jest. helen lubię, podoba mi się jej styl ubierania, ale nie rozumiem dlaczego wobec neandertala jest tak uległa też ma cos dziwnego z ustami, ale w mniejszym stopniu, w takim do przeżycia
Najokropniejsza scena, którą dotąd obejrzałam w tym serialu, to jak Noah przyjeżdża do Alison do tego ośrodka jogi i kopulują pod drzewem. Bleh! Bleh w sensie zachowania Noaszka. On mnie chyba po prostu obrzydza Helen pięknie się ubiera, racja I generalnie to bardzo fajna postać, wbrew pozorom jak dla mnie bardzo odważna (po tylu latach zerwać kontakt z matką, to trzeba mieć jaja). Jej wada ust uaktywniła się w II sezonie. Albo ja mam obsesje. Ale usta Alison miliard razy gorsze
Stary 2015-12-15, 11:07   #4794
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez polewka Pokaż wiadomość
Najokropniejsza scena, którą dotąd obejrzałam w tym serialu, to jak Noah przyjeżdża do Alison do tego ośrodka jogi i kopulują pod drzewem. Bleh! Bleh w sensie zachowania Noaszka. On mnie chyba po prostu obrzydza Helen pięknie się ubiera, racja I generalnie to bardzo fajna postać, wbrew pozorom jak dla mnie bardzo odważna (po tylu latach zerwać kontakt z matką, to trzeba mieć jaja). Jej wada ust uaktywniła się w II sezonie. Albo ja mam obsesje. Ale usta Alison miliard razy gorsze

dla mnie idealne podsumowanie neandertala to samotny poród alison, podczas kiedy noła obraca dupy na imprezie i wciąga grube krechy, no litości
Helcia ma mega klasę. potrafi cudownie wyglądać nawet w zwykłej bluzce
usta ali najgorzej wygladają jak się z kimś całuje
Stary 2015-12-15, 11:22   #4795
201604250957
Konto usunięte

Olenkasz miałam już to dawno napisać ale ciągle zapominałam- uwielbiam Twoją zupkę jest taaka moja
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 11:30   #4796
201607111004
Konto usunięte

Nawet mi nie mówcie, że jeszcze nie ma kolejnej części Opuszczacie się!
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 11:34   #4797
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
Stary 2015-12-15, 11:35   #4798
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
Olenkasz miałam już to dawno napisać ale ciągle zapominałam- uwielbiam Twoją zupkę jest taaka moja
dziękuję zawsze mi miło wiedzieć, że ktoś jeszcze ma takie issues jak moje
Stary 2015-12-15, 11:38   #4799
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Bardziej od ust Ali denerwuje mnie matka Helen :-(

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 11:47   #4800
polewka
Raczkowanie

Cytat:
dziękuję zawsze mi miło wiedzieć, że ktoś jeszcze ma takie issues jak moje
Też się taplam w twojej zupce

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Bardziej od ust Ali denerwuje mnie matka Helen :-(
I ojciec Wszystkie postaci (prócz Cole) sa w jakiś sposób wkurzające. Nawet dzieciaki Noe są jakieś dziwnie irytujące (ten co go brzuch boli, albo ten co się wieszał <<a może to ten sam>>
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości