Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24 - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-15, 09:18   #2881
Noemi_27
Raczkowanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy cz. 24

Patrycjanka a nie dzwonili, że się spóźniasz czy coś? Ale 22 masz konsultację u AK
Dziewczyny, czy przed operacja mogę brać jakąś nospę czy espumisan na wzdęcia nie wiem ale od wczoraj mnie męczą. Nie wiem czy to przez stres związany z zabiegiem bo praktycznie jem bardzo mało i zdrowe rzeczy....Więc przez niezdrową dietę nie mogę mieć takich rewolucji....Denerwuję się żeby niczego nie złapać....
Noemi_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 09:26   #2882
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patrycjanka1987 Pokaż wiadomość
Nie no!! Sierota ze mnie jakich mało! Konsultacja na 19.12 w Havirovie... Tyle, że właśnie do mnie doszło, że to sobota. No to sprawdzam i wiecie co? Miałam być 11.12! By to jasna dupa... Chyba te Czechy jednak nie są mi pisane...
!
haha aparatka

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Noemi_27 Pokaż wiadomość
Patrycjanka a nie dzwonili, że się spóźniasz czy coś? Ale 22 masz konsultację u AK
Dziewczyny, czy przed operacja mogę brać jakąś nospę czy espumisan na wzdęcia nie wiem ale od wczoraj mnie męczą. Nie wiem czy to przez stres związany z zabiegiem bo praktycznie jem bardzo mało i zdrowe rzeczy....Więc przez niezdrową dietę nie mogę mieć takich rewolucji....Denerwuję się żeby niczego nie złapać....
spokojnie, możesz wziąć.
ismenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 09:49   #2883
patrycjanka1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Noemi_27 Pokaż wiadomość
Nikt o mnie nie pamiętał!
Stary 2015-12-15, 10:00   #2884
enn_
Zakorzenienie

Hej, dziewczyny, czy mozna sie dolaczyc?
Od jakiegos czasu podczytuje Wasz watek. Nie jestem jeszcze zdecydowana na implanty - obawiam sie potencjalnych komplikacji i, ze zamiast z lepszymi piersiami skoncze z gorszymi. Przeraza mnie tez troche wizja kosztow, bo to przeciez nie tylko pierwsza operacja ale i za kilka lat kolejna itd.
Mam maly biust, 65D, ale niech nikogo literka nie zmyli. rozwazalam niewielkie powiekszenie, o rozmiar, moze poltora, zwlaszcza, ze jestem dosc niska i drobna. Myslalam o powiekszaniu implantem saline, wydaja mi sie bezpieczniejsze od silikonu, ale wiekszosc opinii jakie czytalam jest taka, ze saline jest mniej naturalne w dotyku, a zalezy mi na jak najbardziej naturalnym efekcie.
No i jestem w kropce.
Pewnie za wiele udzielac sie nie bede, bo mam jeszcze wieeeeeele watkow do przeczytania i przeszukania, a i niewykluczone, ze niepewnosc wezmie gore i na tym sie moja przygoda z implantami skonczy.

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2015-12-15 o 10:11
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 10:27   #2885
nabery
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mano3891 Pokaż wiadomość
Nabery, miło słyszeć, że w Czechach można zrobić extra cycki A jak Twoje odczucia ? Opuchlizna zeszła, wyrównały się, opadły ? Wydaje Ci się, że są małe, duże ? Jestem na 99% zdecydowana na Twój implant. Podeślesz jakieś aktualne zdjęcia toples ???

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Jakamila, podeślij linka do tych stronek, sama chętnie sobie wyliczę
Myślę, że w implantach najważniejsze są ich wymiary. 2cm szerokości na jednym implancie to bardzo dużo. W przypadku 350cc (średni profil) cycki są jak dla mnie plaskate ale za to 350cc( extra wysoki profil) dają efekt push up a nie każdy lubi taki efekt. Implant o tej samej pojemności a zupełnie inny efekt. No i każda firma ma swoje wymiary
Wstawiam Ci fotkę sprzed paru dni.

edit.
Wstawiłam dzisiejsze.

Edytowane przez nabery
Czas edycji: 2015-12-15 o 11:19
nabery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 10:45   #2886
cygaro13
Raczkowanie

o jeden rozmiar to chyba nie ma sensu powiekszac...

a po wizycie wczoraj to jestem zakochana w AK
jejku on jest boski, skąd w tym gościu tyle cierpliwości... przychodzą do niego laski z milionem pytań a on cierpliwie odpowiada...
ale do rzeczy - jak się rozebrałam, to widziałam po nim ze jest zadowolony ze swojego działa, powiedział, ze idealne, ze nie ma się czego przyczepić, zapytał męża o wrażenia- a mąż mu odpowiada: banan nie znika mi z twarzy
zapytał czy warto było cierpieć: odpowiadam WARTO! to rzadne cierpienie w stosunku do tego efektu
nast. konsultacja: rok po operacji
maści na blizny - mogę ale nie muszę - polecił sutricon, czy jakoś tak (ale nie w plastrach tylko w maści)
mogę je traktować jak normalne cycki i robić wszystko co przedtem, polecał kupienie fajnego stanika, mogą być fiszbiny ... no więc odwożąc Nabery, wstąpiłam do sklepów i brafiterki mi wyliczyły, że mam 65 H aaaaaa !!!!
wg nich mam 69 pod biustem, ale że przy przymierzaniu stwierdziłam, ze noszenie tak ciasnego stanika to kara boska, zdecydowanie wolę 70 ... więc idę niedługo na szoping!!!!
nic nie kupiłam, bo tatoo mnie swędział i Nabery śpieszyła się do mężusia (albo mężuś do niej )

także ten... RÓBCIE CYCKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Napisane przez enn_ Pokaż wiadomość
Mam maly biust, 65D, ale niech nikogo literka nie zmyli. rozwazalam niewielkie powiekszenie, o rozmiar, moze poltora, zwlaszcza, ze jestem dosc niska i drobna. Myslalam o powiekszaniu implantem saline, wydaja mi sie bezpieczniejsze od silikonu, ale wiekszosc opinii jakie czytalam jest taka, ze saline jest mniej naturalne w dotyku, a zalezy mi na jak najbardziej naturalnym efekcie.
a te saline to po prostu implanty z soli fizjologicznej tak?
wydaje mi się, ze to przeżytek i takich się już nie robi, bo pękały... teraz to są żelowe

ja też jestem niska i drobna i jakbym miała 65 D to nie robiłabym nic, ale wstaw wyjściówkę
Stary 2015-12-15, 10:51   #2887
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cygaro13 Pokaż wiadomość
o jeden rozmiar to chyba nie ma sensu powiekszac...

a po wizycie wczoraj to jestem zakochana w AK
jejku on jest boski, skąd w tym gościu tyle cierpliwości... przychodzą do niego laski z milionem pytań a on cierpliwie odpowiada...
ale do rzeczy - jak się rozebrałam, to widziałam po nim ze jest zadowolony ze swojego działa, powiedział, ze idealne, ze nie ma się czego przyczepić, zapytał męża o wrażenia- a mąż mu odpowiada: banan nie znika mi z twarzy
zapytał czy warto było cierpieć: odpowiadam WARTO! to rzadne cierpienie w stosunku do tego efektu
nast. konsultacja: rok po operacji
maści na blizny - mogę ale nie muszę - polecił sutricon, czy jakoś tak (ale nie w plastrach tylko w maści)
mogę je traktować jak normalne cycki i robić wszystko co przedtem, polecał kupienie fajnego stanika, mogą być fiszbiny ... no więc odwożąc Nabery, wstąpiłam do sklepów i brafiterki mi wyliczyły, że mam 65 H aaaaaa !!!!
wg nich mam 69 pod biustem, ale że przy przymierzaniu stwierdziłam, ze noszenie tak ciasnego stanika to kara boska, zdecydowanie wolę 70 ... więc idę niedługo na szoping!!!!
nic nie kupiłam, bo tatoo mnie swędział i Nabery śpieszyła się do mężusia (albo mężuś do niej )

także ten... RÓBCIE CYCKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahha świetna jesteś Robimy, robimy. Jeszcze jakoś z 55 dni...
No on jest fajnym gościem, niezwykle cierpliwym i uśmiechniętym.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

Cytat:
Hej, dziewczyny, czy mozna sie dolaczyc?
Od jakiegos czasu podczytuje Wasz watek. Nie jestem jeszcze zdecydowana na implanty - obawiam sie potencjalnych komplikacji i, ze zamiast z lepszymi piersiami skoncze z gorszymi. Przeraza mnie tez troche wizja kosztow, bo to przeciez nie tylko pierwsza operacja ale i za kilka lat kolejna itd.
No i jestem w kropce.
Pewnie za wiele udzielac sie nie bede, bo mam jeszcze wieeeeeele watkow do przeczytania i przeszukania, a i niewykluczone, ze niepewnosc wezmie gore i na tym sie moja przygoda z implantami skonczy.
witaj Jeśli chcesz tylko o 1 rozmiar powiekszyć to chyba nie warto ...
Stary 2015-12-15, 10:52   #2888
nabery
Raczkowanie

Wstawiłam dziesiejsze foty.
Ismenka, no szkoda, że nie dałaś rady.
Stary 2015-12-15, 10:54   #2889
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nabery Pokaż wiadomość
Wstawiłam dziesiejsze foty.
Ismenka, no szkoda, że nie dałaś rady.
jeszcze się jakoś ugadamy
Stary 2015-12-15, 11:01   #2890
enn_
Zakorzenienie

Hmm, czytalam poki co najwiecej na realself i nie znalazlam informacji, ze implanty z soli fizjologicznej to przezytek. Jedynie, ze wlasnie moga byc mniej naturalne w dotyku, ale z kolei nie wymagaja sprawdzania co kilka lat czy wszystko z nimi ok, bo jak pekna to od razu widac. Na Realself zalecenia sa takie, zeby co 2-3 lata robic rezonans magnetyczny klatki piersiowej zeby sprawdzic czy aby silikonowy implant nie pekl. Nie wiem jak do tego podchodza lekarze w Polsce? Nie podoba mi sie wizja wylewajacego sie do piersi silikonu kiedy nic o tym nie wiem ale moze warto jednak zmienic nastawienie.
W kazdym razie tam relatywnie duzo osob powieksza piersi dosc "skromnie" implantami w naturalnym ksztalcie, 250cc lub mniejszymi. Ja sie lubie z push upami, ale fajnie byloby miec biust nie tylko w staniku mocno wypelnionym gabka.
Bardzo podoba mi sie efekt powiekszania piersi np. Kate Hudson, w sensie naturalnosci.
Poki co, jak czytam ten watek widze, ze tutaj wiecej osob preferuje porzadny cyc, ale moze znajde tu jakies zrozumienie. )

Edit: dobrze, wyjsciowke wstawie wieczorem. Do prywatnej galerii w profilu, tak?

Edytowane przez enn_
Czas edycji: 2015-12-15 o 11:06
enn_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 11:08   #2891
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, czytalam poki co najwiecej na realself i nie znalazlam informacji, ze implanty z soli fizjologicznej to przezytek. Jedynie, ze wlasnie moga byc mniej naturalne w dotyku, ale z kolei nie wymagaja sprawdzania co kilka lat czy wszystko z nimi ok, bo jak pekna to od razu widac. Na Realself zalecenia sa takie, zeby co 2-3 lata robic rezonans magnetyczny klatki piersiowej zeby sprawdzic czy aby silikonowy implant nie pekl. Nie wiem jak do tego podchodza lekarze w Polsce? Nie podoba mi sie wizja wylewajacego sie do piersi silikonu kiedy nic o tym nie wiem ale moze warto jednak zmienic nastawienie.
W kazdym razie tam relatywnie duzo osob powieksza piersi dosc "skromnie" implantami w naturalnym ksztalcie, 250cc lub mniejszymi. Ja sie lubie z push upami, ale fajnie byloby miec biust nie tylko w staniku mocno wypelnionym gabka.
Bardzo podoba mi sie efekt powiekszania piersi np. Kate Hudson, w sensie naturalnosci.
Poki co, jak czytam ten watek widze, ze tutaj wiecej osob preferuje porzadny cyc, ale moze znajde tu jakies zrozumienie. )
nie no, sporo tu z nas jest takich co lubią naturalne, nie za wielkie piersi. Np. palmitis takie ma, mimo wydawałoby się dużego implantu. Ja będę miała 335 cc, ale startuję z deski, 75A. I absolutnie nie chcę wielkich piersi.
Rozumiem Cię, tylko masz tym bardziej o czym myśleć. Bo np. dla mnie jest to ogromny kompleks, bo zarówno nago jak i w bieliźnie nie wyglądam sexi i generalnie krępuję się wszędzie i źle czuję ze swoim wyglądaem. Dlatego jestem w 100% pewna, chcę mieć piersi, których nie mam. U Ciebie więcej dylematów, bo jest dobrze, ale chciałabyś lepiej. hehe, są tu i takie dziewczyny, więc pewnie coś więcej podpowiedzą.

Co do pęknięcia implantu z silikonu, dr mi mówił, że nie stanowi to zagrożenia dla zdrowia czy życia, wiadomo, potrzebna jest wówczas operacja wymiany implantu

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:

Edit: dobrze, wyjsciowke wstawie wieczorem. Do prywatnej galerii w profilu, tak?
tak, a później pozapraszaj do przyjaciół osoby, które chcesz z wątku, wtedy dopiero zobaczą Twoje zdjęcia a Ty zobaczysz od nic
Stary 2015-12-15, 11:11   #2892
kasia4201
Raczkowanie

Nabery ale masz fajne te cyce.wogóle to Ty taka szczuplutka jestes, filigranowa kobietka. Twoje cyce i figura bardzo przypominaja mi Bianeczke, podobnie wygladacie, ale to moze tylko takie moje spostrzeżenie
Stary 2015-12-15, 11:16   #2893
nabery
Raczkowanie

Cytat:

Hej Enn, nie masz się co martwić wylewaniem się silikonu do piersi - tak było w implantach starej generacji. Teraz stosuje się w implantach żel tzw. cohesive czyli spójny - on się nie wylewa, bo ma konsystencję galaretki.
Stary 2015-12-15, 11:20   #2894
enn_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ismenka Pokaż wiadomość
nie no, sporo tu z nas jest takich co lubią naturalne, nie za wielkie piersi. Np. palmitis takie ma, mimo wydawałoby się dużego implantu. Ja będę miała 335 cc, ale startuję z deski, 75A. I absolutnie nie chcę wielkich piersi.
Rozumiem Cię, tylko masz tym bardziej o czym myśleć. Bo np. dla mnie jest to ogromny kompleks, bo zarówno nago jak i w bieliźnie nie wyglądam sexi i generalnie krępuję się wszędzie i źle czuję ze swoim wyglądaem. Dlatego jestem w 100% pewna, chcę mieć piersi, których nie mam. U Ciebie więcej dylematów, bo jest dobrze, ale chciałabyś lepiej. hehe, są tu i takie dziewczyny, więc pewnie coś więcej podpowiedzą.

Co do pęknięcia implantu z silikonu, dr mi mówił, że nie stanowi to zagrożenia dla zdrowia czy życia, wiadomo, potrzebna jest wówczas operacja wymiany implantu

---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

tak, a później pozapraszaj do przyjaciół osoby, które chcesz z wątku, wtedy dopiero zobaczą Twoje zdjęcia a Ty zobaczysz od nic
To moje 65D to chyba bedzie taki odpowiednik 75B. Mniej wiecej.

Tak, jak mowie, zdecydowana nie jestem, musze porozwazac za i przeciw, ale wyszlam z zalozenia, ze nie ma co mowic sobie "nie, bo nie". Pomysle i poczytam i mysle, ze jakakolwiek decyzje podejme, bede bardziej zadowolona niz wczesniej.
Nie mam wielkiego kompleksu, chyba zostalam tez tak wychowana zeby siebie akceptowac, ale jednak nie zawsze czuje sie komfortowo. :/

Nabery, dzieki, poczytam o tym. Wiem tez, ze FDA w 2006 roku pozwolila na ponowne uzywanie implantow silikonowych w USA, oni sa dosc radykalni, wiec sadze, ze sa faktycznie dobrze przebadane i nie powoduja problemow zdrowotnych.
Stary 2015-12-15, 11:23   #2895
ismenka
Zakorzenienie

enn masz już dzieci, znaczy czy Twoje piersi są po ciążach i karmieniu?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 11:24   #2896
enn_
Zakorzenienie

Nie mam.
Stary 2015-12-15, 11:26   #2897
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam.
to też warto przemyśleć, bo jeśli planujesz w najbliższym czasie to lepiej chyba zaczekać i ew. zrobić po karmieniach. Piersi się często mocno zmieniają wtedy. Z implantem karmić możesz oczywiście, no ale piersi mogą obwisnąć i trzeba poprawiać.
Mnie dr 2 razy dopytywał, czy na pewno nie planuję kolejnego dziecka.
Stary 2015-12-15, 11:31   #2898
enn_
Zakorzenienie

Chcialabym miec dzieci, ale nie zapowiada sie na to, zeby mialy sie pojawic w najblizszych latach. Oczywiscie nigdy nie wiadomo, ale poki co nie mam stalego partnera, za to mam plany sporego zaangazowania zawodowego (w przyszlym roku dodatkowo ide na studia) wiec nie zanosi sie.
Stary 2015-12-15, 12:40   #2899
xDOMINIKAx
Zadomowienie

Cytat:
To moje 65D to chyba bedzie taki odpowiednik 75B. Mniej wiecej.
Ja noszę 65E/F(przed okresem) i też wcale nie uważam, że są duże to znaczy jak ubiorę stanik to są fajne, ale bez to

Cytat:
to też warto przemyśleć, bo jeśli planujesz w najbliższym czasie to lepiej chyba zaczekać i ew. zrobić po karmieniach. Piersi się często mocno zmieniają wtedy. Z implantem karmić możesz oczywiście, no ale piersi mogą obwisnąć i trzeba poprawiać.
Mnie dr 2 razy dopytywał, czy na pewno nie planuję kolejnego dziecka.
ja właśnie chyba poczekam tym bardziej, że mój tż uważa, że wcale mi operacja niepotrzebna, ale powiedział, że jeśli po karmieniach będę niezadowolona (albo może miał na myśli siebie ) to mi zapłaci za operację
Stary 2015-12-15, 13:17   #2900
cygaro13
Raczkowanie

jakbym miała kasę i chciała trochę powiększyć to zrobiłabym powiększenie w własnego tłuszczu i miałabym 2w1 (mniej fetu na basie i cycki)
a że nie mam kasy spadającej z nieba to mam cycki a nad brzuchem będę pracować i się męczyć

i przepraszam za napisanie RZaden, oczywiście ma być po polskiemu: żaden, ale w pracy jestem i się śpieszę... żeby nikt nie obczaił co robię obiecałam sobie...po operacji zero wizażu
Stary 2015-12-15, 13:22   #2901
enn_
Zakorzenienie

Myslalam o tluszczu, bo brzmi to swietnie, ale im wiecej czytalam, tym bardziej nie bylam do przekonana. Z tego, co czytalam wynikalo, ze nie do konca wiadomo jak taki tluszcz wplynie na piersi po dluzszym czasie, jak z diagnostyka pod katem nowotworu, natomiast o liposukcji przeczytalam, ze tluszcz, ktory juz np. nie moze odkladac sie na brzuchu odklada sie czesto na organach wewnetrznych, co jest bardzo szkodliwe. Cycki cyckami, ale na takie igranie ze zdrowiem nie mialam ochoty.

Rozwazalam tez nastrzykiwanie hialuronem, ale efekt potrafi zniknac po kilku miesiacach. :/
Stary 2015-12-15, 13:46   #2902
eelmirka
Zadomowienie

Nie zgadzam się że powiększanie o jeden rozmiar nie ma sensu. Nawet jeden rozmiar to inny kształt i wypełnienie luźnej skóry, nie każdy lubi duże biusty to co robić, oprócz skrajności jest też coś pośrodku
eelmirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 13:59   #2903
cygaro13
Raczkowanie

nic mi na ten temat nie wiadomo, ale nie szukałam na ten temat nic, jak rozmawiałam o tym z dr na pierwszej konsultacji (nie ten u którego robiłam) to bardzo polecał metodę, mówił, ze ma świetne wyniki (bo nie ma gwarancji ile się przyjmie), jedynie jak mnie macał, to stwierdził, ze mam mało tłuszczu jak na cycki, które chcę uzyskać, pytał o uda - ale nie chciałam się ich pozbywać
uznałam, ze ewentualnie brzuchem powiększe pośladki bo sa za płaskie ale to z czasem...

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Ja noszę 65E/F(przed okresem) i też wcale nie uważam, że są duże to znaczy jak ubiorę stanik to są fajne, ale bez to

ja właśnie chyba poczekam tym bardziej, że mój tż uważa, że wcale mi operacja niepotrzebna, ale powiedział, że jeśli po karmieniach będę niezadowolona (albo może miał na myśli siebie ) to mi zapłaci za operację
Dominika masz takie fajne cycki, ze nawet ich nie tykaj!!! zgadzam się z twoim TŻ

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-15, 14:12   #2904
Mortycja72
Rozeznanie

ja badałam kwestię tłuszczu bardzo dokładnie. Pic na wodę i koszty ostatecznie droższe niż w przypadku implantów.

JUŻ są - operacja J.S. 19.10.2015, Polytech 235 cc okrągły, profil wysoki, projekcja 4,4 plus plastyka.
Poprawka 09.09.2016
Mortycja72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 14:58   #2905
Aicha1985
Rozeznanie

Hej Dziewczyny jutro lecę do Poznania, zobaczymy co mi dr powie, mam radę dla wszystkich przyszłych cycolinek, jeżeli macie zamiar schudnąć to bierzcie się za to przed operacja, ja schudłam teraz prawie 5 kilo, z cycków uciekło mi dwa centymetry, ale do sedna, o ile jak stoję nie widzę różnicy to gdy się pochyle piersi nie są już takie okrągłe jak były przed redukcja kg, robią się takie trochę stozkowate, że tak to nazwę, nie podoba mi się to bardzo w piersiach chyba nie zostało mi nic tłuszczu bo kanaliki mogę wyczuć palcami
Stary 2015-12-15, 15:38   #2906
hschick
Zadomowienie

Hej dziewczyny widzę że sporo się tu dziś podzialo Nabery zaraz pędze do galerii oglądać żelki co do powiększania piersi innymi metodami niż implant silikonowy ja osobiście bym się nie zdecydowała jakoś mało zaufania mam do innych metod i ich skuteczności. Dzisiaj miałam konsultację u D. F i powiem wam że na prawdę razem z mężem zastanawiamy się skąd informacje że nic się od niego nie można dowiedzieć, że żadnych informacji sam od siebie nie podaje itd. Ja jestem nim zachwycona! Bardzo miły, uśmiechnięty, i opanowany facet o wszystko mnie wypytał, choroby, przebyte operacje, czy rodziłam itd. Cała mnie pomierzył, powiedział co może mi zaproponować, zmierzylam chyba wszystkie sizery jakie miał od 300 cc do 460cc - więcej już nie chciałam, i każdy jaki wsadził leciałam do lustra i się oglądałam, zadając między czasie 1000 pytań, a on cierpliwie z uśmiechem na twarzy stał i na wszystko odpowiadał, i tylko inne wkładki mi podawał dzięki konsultacji osobistej, a tak na prawdę dociekliwego męża, który wypytał o wszystko co jest związane z firmą mentor i eurosilicon, i z uwagi na to ze jest bardzo ostrożny wybraliśmy mentory okrągłe 425 cc HP wysoki profil , zrezygnowałam z UHP bo mężowi jednak bardziej podobają się szersze implanty, a dokładając na projekcji troszkę tracilismy z szerokości właśnie. Ja jestem przeszczesliwa, że wybrałam właśnie D. F i już teraz wiem że na 100% właśnie u niego się zoperuje termin już ustaliliśmy 14.03.2016 więc teraz już tylko czas zacząć odliczanie ) oczywiście do A. K pójdę na konsultację z czystej ciekawości co mi powie, ale zabieg wykonam w Czechach dr w 100% wzbudził we mnie i moim tz zaufanie )

Edytowane przez hschick
Czas edycji: 2015-12-15 o 15:50
hschick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 16:26   #2907
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aicha1985 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny jutro lecę do Poznania, zobaczymy co mi dr powie, mam radę dla wszystkich przyszłych cycolinek, jeżeli macie zamiar schudnąć to bierzcie się za to przed operacja, ja schudłam teraz prawie 5 kilo, z cycków uciekło mi dwa centymetry, ale do sedna, o ile jak stoję nie widzę różnicy to gdy się pochyle piersi nie są już takie okrągłe jak były przed redukcja kg, robią się takie trochę stozkowate, że tak to nazwę, nie podoba mi się to bardzo w piersiach chyba nie zostało mi nic tłuszczu bo kanaliki mogę wyczuć palcami
powodzenia i czekamy potem na wiesci

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny widzę że sporo się tu dziś podzialo Nabery zaraz pędze do galerii oglądać żelki co do powiększania piersi innymi metodami niż implant silikonowy ja osobiście bym się nie zdecydowała jakoś mało zaufania mam do innych metod i ich skuteczności. Dzisiaj miałam konsultację u D. F i powiem wam że na prawdę razem z mężem zastanawiamy się skąd informacje że nic się od niego nie można dowiedzieć, że żadnych informacji sam od siebie nie podaje itd. Ja jestem nim zachwycona! Bardzo miły, uśmiechnięty, i opanowany facet o wszystko mnie wypytał, choroby, przebyte operacje, czy rodziłam itd. Cała mnie pomierzył, powiedział co może mi zaproponować, zmierzylam chyba wszystkie sizery jakie miał od 300 cc do 460cc - więcej już nie chciałam, i każdy jaki wsadził leciałam do lustra i się oglądałam, zadając między czasie 1000 pytań, a on cierpliwie z uśmiechem na twarzy stał i na wszystko odpowiadał, i tylko inne wkładki mi podawał dzięki konsultacji osobistej, a tak na prawdę dociekliwego męża, który wypytał o wszystko co jest związane z firmą mentor i eurosilicon, i z uwagi na to ze jest bardzo ostrożny wybraliśmy mentory okrągłe 425 cc HP wysoki profil , zrezygnowałam z UHP bo mężowi jednak bardziej podobają się szersze implanty, a dokładając na projekcji troszkę tracilismy z szerokości właśnie. Ja jestem przeszczesliwa, że wybrałam właśnie D. F i już teraz wiem że na 100% właśnie u niego się zoperuje termin już ustaliliśmy 14.03.2016 więc teraz już tylko czas zacząć odliczanie ) oczywiście do A. K pójdę na konsultację z czystej ciekawości co mi powie, ale zabieg wykonam w Czechach dr w 100% wzbudził we mnie i moim tz zaufanie )
super to jeszcze tylko 3 miesiące ccałkiem konkretny rozmiarek
Stary 2015-12-15, 16:30   #2908
hschick
Zadomowienie

Cytat:

[/COLOR] super to jeszcze tylko 3 miesiące ccałkiem konkretny rozmiarek
Oj tak Już się doczekać nie mogę Co do rozmiaru chciałam między 400 cc a 450 cc, więc mam środek 425 cc mierzyłam 395, później 460 i te mniejsze za małe, a te większe ciut za duże :P

wymiary mają całkiem, całkiem :425 cc 12,5 cm 5,2 cm

Edytowane przez hschick
Czas edycji: 2015-12-15 o 16:34
hschick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-15, 16:43   #2909
ismenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hschick Pokaż wiadomość
Oj tak Już się doczekać nie mogę Co do rozmiaru chciałam między 400 cc a 450 cc, więc mam środek 425 cc mierzyłam 395, później 460 i te mniejsze za małe, a te większe ciut za duże :P

wymiary mają całkiem, całkiem :425 cc 12,5 cm 5,2 cm
jaka masz szerokość piersi? ja będę miała większą projekcje, ale będzie znacznie wezszy
Stary 2015-12-15, 16:52   #2910
hschick
Zadomowienie

Cytat:
jaka masz szerokość piersi? ja będę miała większą projekcje, ale będzie znacznie wezszy
13,1/13,2 cm Właśnie zauważyłam Kurde cały czas się zastanawiam czy ta projekcja będzie ok, bo ten sam implant tylko że UHP ma 5,8 cm projekcji z tym że tylko 11,1 szerokości ... Więc dr chyba dobrze doradził

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości