|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Malwi tylko żebyś przypadkiem nie zaczęła rodzic z tego wszystkiego
Ale mi gość poprawił humor no matko |
|
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie niespodzianki ciesza najbardziej. Szalej, szalej nalezy Ci sie. To chyba za wczorajsze poskromienie smoka :-P
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
warto było się pomeczyc dłużej niż zwykle
|
|
|
|
|
#2074 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- Cytat:
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
||
|
|
|
#2075 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka ale superowo
teraz to juz Witus bedzie przybieral w blyskawicznym tempie![]() Magda ale mialas niespodzianke. Szalej kochana szalej
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
A już myślałam że nic nie jest mi w stanie dziś poprawić humoru
mówią że pieniądze szczęścia nie dają, a jednak |
|
|
|
#2077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli nie pieniądze a dopiero zakupy
![]() Torebka to jedyna rzecz która na pewno będzie na mnie pasować po porodzie |
|
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
Jak juz wybierzesz torebkę to pokaż nam
chociaż oko nacieszymy
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko rób to tak bardziej na pokaz, nie żebyś się serio przemęczała
|
|
|
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2084 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny orientujecie się czy jak już miałam na początku ciąży robione badanie hbs i vdrl to czy muszę je powtarzać w styczniu żeby były na świeżo?
|
|
|
|
#2086 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze wczoraj niby moje dziecie bylo wysoko a dzis od rana tak mnie kluje cale krocze ze nie daje rady ustac spokojnie 5 minut. Postoje chwile i zaraz sie musze klasc. A poza tym kotlasi sie strasznie...
Mozliwe zeby sie od wczoraj obnizyla... no nie wiem...
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-15 o 20:23 |
|
|
|
#2088 |
|
Wtajemniczenie
|
A dzis jest juz normalnie czy dalej czujesz dyskomfort?
|
#2089 |
|
Zadomowienie
|
Przybył w końcu kurier
![]() Cassa kciuki aby wszystko było dobrze Dotka mowilam ze szybko wyjdziecie, Witek chce Świeta spędzic w domku ![]() Polecam ten napój dziewczynom ktore przepadają za mirindą w ciąży (chyba Niepozorna ):http://www1.biedronka.pl/pl/product,...orangina-0-9-l Nie w każdej biedronce jest, skład ma bardzo fajny bez syropów i innej chemi jak mirinda a jest przepyszne ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Czarna co do tego łańcuszka dla męża powiem ci że nie jest taki gruby jak sie wydaje, nie jest taki nachalny ze tak powiem. A krzyzyk śliczny, ładniejszy niż na zdjęciach, naprawde jestem zadowolona z zakupu |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no dziś już mniej
Lune super ze prezent w końcu dotarł |
|
|
|
#2091 | ||
|
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
Ja muszę mieć teraz robione, bo wyniki są miesiąc ważne Cytat:
Tak to ja I Czarnula jeszcze Muszę wypróbować koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Super że masz już prezent |
||
|
|
|
#2092 |
|
Wtajemniczenie
|
Mowisz? Sprobuje
bo to juz jest malo przyjemne...
|
#2093 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór
Casaa 3mam kciuki za Was Dotka super! Witek to bohater Candy Zestrachałam się jakoś więc proszę o kciuki bo i ja jutro wizytuje po 14
|
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Magdusiaaa ja też nie lubię tego uczucia.. Zwłaszcza jak chodzę i nagle mi przywali tak ze się skule na ulicy a za dwa metry to samo
|
|
|
|
#2095 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, spakowalam sie i mlodego
jeszcze w szpitalu nie jestem, a juz kolejka odwiedzajacych sie ustawila :P Dzieki dziewczyny za wsparcie jakos z mezem mamy glupie przeczucie, ze szybciej nam ta ciaze rozwiaza.... No ale nie ma co gdybac, zobacze co lekarze beda mowic prosze o wsparcie w moich lękach, a sa ich trzy jedzenie w diecie cukrzycowej, sasiadki z sali i wysoka temperatura na sali.... Tego sie boje :-/Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
medeline jakas kompletna masakra, w tak ważnej sprawie wysłały smsy i nawet nie dowiedziały się czy ktoś dostał czy nie. Beznadziejna sytuacja zostałaś bez wizyty i teraz jazda na IP a tam to wiadomo, że nie jest zbyt fajnie i czekanie i jeszcze ściamnianie kosmos...
magda musze poczytać o tej metodzie nauki czytania u dzieci ![]() joannarol kolejny świrnięty lekarz, żeby Cię na końcówce w takiej niewiedzy zostawić to się w głowie nie mieści! Zdecydowanie powinnaś pójść gdzieś indziej na własną rękę.. Casaa trzymam za Was mocno kciuki! Ale Młody choć owinięty trzy razy to raczej nie stwarza mu zagrożenia skoro nie ma mowy o żadnych radykalnych krokach tylko obserwacja w szpitalu i fajnie bo będziesz spokojniejsza! Oby się odwinął żebys tam do rozwiązania nie musiała tkwić ![]() Jerzyczka podziel sie plusami cc jakie już wynalazłaś ![]() Ja na razie mam tylko jeden - będę znała dzień i godzinę ![]() Choć tej adrenaliny i wyczekiwania na oznaki zbliżającego się porodu też trochę brak koktajlowa rób rób te frytki.. kolejny udany lekarz :/ malwi89 to TZ Ci daje czadu też bym się wkurzała :/ nie ma nic gorszego niż pakowanie się i ogarnianie wszystkiego na ostatnią chwilę grrr Dotka cudowne wiesci! faktycznie jak będzie ok i Mlody bez kroplówek będzie ładnie przybierał, uda się z kp to pewnie na dniach jest szansa na wypis U mnie dzisiaj kolejne miłe urodzinowe wydarzenie, dostałam od przyjaciółki wyciskacz do soków Kilogram pomarańczy już czeka
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Karen, male szanse sa na odwiniecie bo dziecie jest juz duze
zreszta jutro dam znac co i jak, niech sie lekarze wypowiedza ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#2099 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby mogłabym szwagierkę pielęgniarkę poprosić o pomoc, ale....same wiecie ![]() Cytat:
Cytat:
ślicznie wyglądasz Cytat:
Cytat:
cyrk jakiś, jakby to był środek ciązy to jeszcze ok, ale w takiej sytuacji... Cytat:
Cytat:
![]() u nas wszystko ok, usnęłam na ktg (taki mega wygodny fotel do masażu mieli, delikatne światło itd), Olivia się obudziła jak tylko do kliniki weszłam (a wcześniej nic nie pomagało!!!), po godzinie ktg zobaczył mnie mój gin, zrobił usg, mała waży 2150, nie mam powodów do obaw - powiedział że mam dosyć mały brzuch jak na ten tydzień i może być tak że ona już nie ma miejsca żeby się ruszyć z dużą siłą.
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce Edytowane przez baby montana Czas edycji: 2015-12-15 o 21:10 |
|||||||
|
|
|
#2100 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mu się należy Cytat:
![]() Mam nadzieję że wyjdziecie na weekend ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I za wszystkie jutrzejsze wizyty też trzymam
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.

niby mogłabym szwagierkę pielęgniarkę poprosić o pomoc, ale....same wiecie 
mu się należy