|
|
#2191 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
|
|
|
#2192 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka nawet się nie próbuj przejmować gadaniem położnej. Jesteś super mamą i świetnie sobie radzisz, a trochę mokre ubranko? Proszę Cię, nie pierwszy i nie ostatni raz się to matkom zdarza i to tym najwspanialszym i nic się z tego powodu nie dzieje
|
|
|
|
#2193 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas sie dzieje bo chodzi o to ze nie mozna doprowadzic do wychlodzenia go..
Byl obchod -chca mnie wypisac niedlugo bo nie maja miejsc.. a maly by zostal Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2194 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Dzisiaj na razie jest dobrze i lepiej żeby tak zostało Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące ![]() Widziałam, że wczoraj był dzień nieudanych wizyt Joanna Med lekarze okropni Casa dobrze, że to teraz wyszło i będziesz pod stałą kontrolą Magda Gratuluję premii ![]() Dotka Nie bierz do siebie takich uwag to dzięki Tobie robi takie postępy a mokrego ubranka miałaś prawo nie zauważyć Mnie dzisiaj czeka wizyta u endo, chyba już ostatnia przed porodem i odbieram wynik GBS
|
|
|
|
#2195 |
|
Zakorzenienie
|
Iola oby gbs byl negatywny
![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2196 |
|
Zadomowienie
|
To tak można? No nie... Daleko masz od szpitala? Może obok jest hotel dla rodziców jak u Kamilki?
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym powiedziala ze to jest powszechna praktyka, to i tak dlugo mnie trzymaja..
Do szpitala mam 30km. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2198 |
|
Rozeznanie
|
W sumie też mnie to dziwi, że tak mogą zrobić
|
|
|
|
#2199 |
|
Zakorzenienie
|
W innych szpitalach wypisuja jeszcze szybciej - jak tylko z matka jest okej
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2200 |
|
Zakorzenienie
|
Czrnula, koktajlowa gratulacje :-*
Dotka tak jak dziewczyny posaly nie przejmuj sie, przeciez dopiero sie uczysz! Nam tez na pewno nieraz sie zdarzy, ze bedziemy mialy przemoczone dzieciaczki. Nastepnym razem na pewno sprawdzisz czy jest przemoczony i juz. Spokojnie. Lipnie troche, ze chca Cie wypisac, jakby to mialo wygladac? Przyjezdzalabys na karmienie?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2201 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Straszne... A dużo dłużej Witek ma tam zostać? Pewnie nie wiadomo?.. Iola powodzenia na wizycie )
|
|
#2202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2203 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko jak Witek tak strasznie placze jak Cie nie ma, to przeciez sobie nie poradza z nim. Slabo to widze. Masz moze mozliwosc, zeby sie gdzies w poblizu u kogos zatrzymac?
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2204 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
No wiesz placze to mu dadza glukoze albo syrop na uspokojenie :/ bo tak robia jak nic nie dziala. Ale plakac mi sie chce jak pomysle ze on by sam tam lezal i czekal na mnie -bo teraz chodze tam bardzo czesto.. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka to dopytaj czy jest zagrozenie dla niego, jakbyscie np w pt wyszli. Moze niech go skonsultuja z innym lekarzem. Przeciez Witek ladnie je, przybiera na wadze.
|
|
|
#2206 | |
|
Zakorzenienie
|
Część dziewczynki! Boli mnie strasznie spojenie, nie zawiodłam z tego powodu Leny do przedszkola, bo nie mogę się ruszyć z łóżka. Chce mi się strasznie sikać, więc muszę chyba jakoś wstać
Pierwszy raz tak mnie boli. Może to wina że wczoraj troche przecholowalam się nieoszczedzalam na zakupach Cytat:
Jak widzisz kochana nic to nie daje
|
|
#2208 |
|
Wtajemniczenie
|
Dotka w nosie z ta baba. Jestes super mamusia pamietaj o tym. Dzieki Tobie Witus tak pieknie sie rozwija
Lipa z tym wypisem ale moze to tylko kwestia dwoch trzech dni jak maly do Ciebie dolaczy... Kurcze tylko najgorsze(glupio to brzmi) ze on juz sie do Ciebie tak przyzwyczail ![]() Uaoo lez i odpoczywaj. Moze faktycznie to z przemeczenia. Mnie dzis nadal kluje chociaz mniej niz wczoraj. Do sklepu szlam 10min gdzie zawsze ide max 4 Boziu rano bylo u nas -9st na drzewach szron, bielutko wszedzie. Czyzby zima przyszla tak na powaznie???---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Czarnula, Koktajlowa gratki nowych tygodni Powodzenia na dzisiejszych wizytach Iola kciuki za wyniki, Joanna i za Ciebie zebys porzadnego lekarza znalazla
Serduszko malutkie Edytowane przez Magdusiaaa Czas edycji: 2015-12-16 o 09:10 |
|
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2210 |
|
Wtajemniczenie
|
Powaznie. Wszystkie drzewa i krzaki wygladaja tak...
|
#2211 |
|
Zakorzenienie
|
To u mnie siata nie widać - mleko rozlali
|
|
|
#2212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaz tyle ze do pokoju znow dzis go dostane.. Magdusia -9?!?!?! Chyba bym zamarzla jakbym wyszla teraz na taka temperature! Masz racje -najgorzej ze sie nauczyl ze placze i mama zazwyczaj jest, a tak to co. Pewnie by sie skonczylo na przyjezdzaniu rano jak tz do pracy jedzie i zabieralby mnie popoludniu. Tylko pozdro spedzac caly dzien na fotelu.. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2213 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry!
![]() Bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie wizyty, zeby byly bardziej pomyslne niz wczorajsze I gratuluje skoncxonych tygodni ![]() Dotka, lipa z tym wypisem, ale wiem,ze to jest niestety praktykowane ![]() Zaraz padne z glodu wiec wstaje
|
|
|
|
#2214 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żeby jak najszybciej do domu poszedł
|
|
|
|
|
#2215 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, nie przejmuj się babą. Rob swoje i tyle. Wituś świetnie sobie radzi, a to dzieki Tobie.
Może gdybyś zaznaczyła, że nie chcesz by dziecko było pod kroplówką z glukozy to może Cię nie wypiszą. Albo wypiszą razem z nim....? Med, ja bym chyba zrobiła wojnę w recepcji i kazała tej lasce załatwić to skierowanie. Przez jej niekompetencję życie twojego dziecka jest wystawione na szwank. 39tc to późno na cc. Nie odpuściłabym. :| |
|
|
|
#2216 |
|
Zakorzenienie
|
Iola wlasnie nie wiem czy to kwestia 2-3 dni czy 7 ( bo 23.12 by nas juz raczej na pewno puscili). 2-3 dni sie przemecze. Lezakow nie ma, sa fotele z regulacja oparcia i podnozka wiec i tak spoko ale nawet jak tu siedze 5-6h z przerwami to mi kregoslup i tylek odpadaja.
Nebula on kroplowki juz nie ma wiec to nie kwestia tego. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2217 |
|
Zakorzenienie
|
baby montana no i fajne wiesci z tego publicznego szpitala
czyli jednak jak już do porodu przychodzi to nie ma aż takiej tragedii i wygląda, ze zapewniają fajną opiekę, super ![]() czarnulax, koktajlowa, gratuluje nowych tygodni! ![]() Dotka niestety nawet przy swoim własnym dziecku obowiązuje reguła, że człowiek się ciągle uczy i dlatego nie wszystko musisz robić idealnie od samego początku, a radzisz sobie super! Co do wypisu to faktycznie szkoda Małego zostawiać na calutki dzień samego, dla niego jednak może być za mało jakbyś tylko popołudniami z TŻ przyjeżdżała... na fotelu cały dzień też ciężko, ale jestem pewna, że prędzej to byś przetrwała niż rozłąkę iola powodzenia u endo i ujemnego GBS! Ja ciągle się nie zebrałam na badanie w pt wizyta więc i tak już nie zdążę, ale jest zamotanie przedświąteczne
|
#2218 |
|
Raczkowanie
|
Witam
gratuluje tygodni i życzę udanych wizyt ![]() Dotka kciuki za was oby skończyło się tylko na nerwach daj znać jak ktoś powie coś konkretniejszegodobrego dnia dziewczyny idę ogarniać chałupę i siebie jakoś tak 'dzień paszteta' mnie dopadł
|
|
|
|
#2219 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia dzisiaj na wizytach
![]() Dotka nie przejmuj się głupim babskiem. Szkoda, że Cię chcą wypisać, wiem, że takie są praktyki, bo oni też miejsc pewnie nie mają, ale no szkoda, bo obecność mamy robi dużo maluszkom. magdusia u nas rano było -5. Teraz jest jakieś -2, śnieg stopniał wczoraj, ale biało od szronu. Ale te krzaczki u Ciebie to jak z widokówek A na jutro przewidują ... +10 |
|
|
|
#2220 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaa!!!!!! Jak bedzie ladnie jadl to w piatek do domu!!!!!
Lekarze jacys bardziej logiczni niz oddzialowa i kazali sie nie martwic ze zjada 35ml z przerwami ze wazne ze w ogole zjada i jest glodny wiec sie nie martwic. Teraz nas poobserwuja no i byle do piatku tulimy sie wlasnie, za pol godzinki karmienie.Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

bo nie maja miejsc.. a maly by zostal
Dzisiaj na razie jest dobrze i lepiej żeby tak zostało
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące 

na drzewach szron, bielutko wszedzie. Czyzby zima przyszla tak na powaznie???
jakoś tak 'dzień paszteta' mnie dopadł