|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Dotka
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2222 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli Ciebie też nie wypisują?
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2224 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() faktycznie późno to cc w stosunku do tp.... może być ciężko doczekać... A gbs może zrób sobie na własną rękę wcześniej jeśli masz możliwość? Bo na wyniki minimum 5 dni się czeka i nie da się przyspieszyć.... ![]() no to można rodzić ![]() Cytat:
![]() i jak ktoś jeszcze ma nowy tydzień dziś to też ![]() Cytat:
Cytat:
a jak nie to mam nadzieje ze to tylko sytuacja przejściowa będzie.... Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
dzięki za odp co do badań. w sumie jak mi gin nic nie powie to chyba je powtórzę tak dla świętego spokoju, w końcu i tak za nie płacę
![]() Cytat:
mój robi dokładnie to samo ![]() czarnulax koktajlowa gratuluje kolejnych tyg i powodzenia wszystkim wizytującym! dziś nowy dzień na pewno będzie lepiej niż wczoraj ja też dziś spotykam się z położna na ktg a w ogóle rano był pan serwisant od pralki i stwierdził że sie nie da naprawić i będzie wymiana na inna
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
My dziś szkoła rodzenia, ale tak mi się nie chce z domu ruszać, że sobie nie wyobrażacie..
|
|
|
|
#2227 |
|
Rozeznanie
|
Dotka wspaniałe wieści
|
|
|
|
#2228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to oby lekarze w piątek podjęli dobrą decyzję
|
|
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może i lepiej z pralką, bo jak coś to masz gwarancje 2 lata, więc największe pranie dzieciowych rzeczy ja też muszę pomyśleć o wymianie pralki tzn przygotować się finansowo na to.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() Baby dobrze ze skontrolowałaś Olivke i wszystko jest ok ![]() Cassa kciuki dla was med współczuje sytuacji, tyle stresu niepotrzebnie. Dotka jak nadrabiałam posty i czytałam że cie wypisują a Witka nie to mało co sie nie rozryczałam. A teraz czytam że wychodzicie w piatek razem Masz racje ze w Ujastku to by takiego dzieciaczka tylko chwalili a nie narzekali ze zle je czy cos. Dobrze ze lekarze sie ogarneli czyli świeta w domku Ja też zaczęłam sie martwić o tą pępowine chwila moment i cos nam dzieciaczki tam w brzuchu zmajstrują ![]() Na ostatniej wizycie mi lekarz sprawdzal przepływy i mowił własnie ze to bardzo wazne jest, koncowka ciazy jest czesto niebezpieczna bo dzieci maja mało miejsca i tam kombinują. Mówił ze takie badanie mnie moze uspokoić na max 14 dni. Na szczęście juz we wtorek mam wizyte ![]() Wczoraj przyszedł prezent dla meza i chowałam to a on mi zaglądał,dziś musze zapakować wie ze dostanie szczoteczke bo sam kupował ale to ma byc niespodzianka i sie niecierpliwi jak dziecko hehe ja wiem ze dostane nowy telefon ale dzis rano siedzial na allegro i cos dla mnie zamawiał zebym tez miala niespodzianke, ciekawe co to
|
|
|
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
).. dlatego tz dzis nie przyjezdza bo nie znosi z tym wszystkim.Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aleeee boskoooo! Cytat:
Ja dzisiaj też mam takiego lenia, że szok
|
||
|
|
|
#2234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, to super wieści
MalaMi fajnie ze wymienią pralkę
|
|
|
|
#2236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze żyłam w przekonaniu ze na końcówce ciąży właśnie są częściej wizyty a nie rzadziej... Ja mam teraz co 1,5 tygodnia wizytę Cytat:
|
||
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociaż nie wiem czy to nie jest tez kwestia tego nowego lekarza, bo to od kiedy przejął mnie ten mam wizyty co 2 tygodnie, a teraz już tylko co półtorej tygodnia ( z tym że to kwestia tego że 23.12 już go nie będzie). Raczej wizyt już nie będę mieć, może co najwyżej ktg w szpitalu, no ale jeśli nie urodzę to początkiem stycznia pewnie wezmą mnie do szpitala ![]() Dotka Powodzenia dla męża i jego pomocników, teraz to już muszą się sprężyć ![]() U nas tez dobre wieści, ale remontowe Dzisiaj o 8 robota ruszyła z kopyta, zamocowali framugi, teraz mieszają zaprawy, będą robić progi i wyrównywać dziury w ścianach czy co tam
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-16 o 11:28 |
|
|
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() Casaa trzymam kciuki za ciebie żeby w szpitalu powiedzieli ze wszystko jest już ok i możesz wracać spokojnie do domku. .. Medeline współczuję tej chorej sytuacji. Zamiast cieszyć się ostatnimi dniami ciąży to się stresujesz skierowaniem. może ten Lekarz powinien cie wysłać do jakiegoś kolegi po fachu żeby wystawił. Jak nie to bym tego 21 pojechała do szpitala i sciemniała że mam skurcze. Może jakby zobaczyli że jest posladkowo ułożony to by Cię zatrzymali na cc. ? Dotka ciesze się że już w piątek wychodzicie !!!! Takie postępy super !!! A się głupią babą nie przejmuj w macierzyństwie jeszcze wiele nas wpadek czeka i każdy się uczy. A takie podkreślanie błędów to dla mnie brak taktu i empatii. Czyli poprostu głupia baba ![]() A ja idę dzisiaj odebrać kasę wpłaconą za wózek. ... 10.12 miał być odbioru ale producent do połowy stycznia ma brak na magazynie tego koloru :/ inny mi się nie podoba.. obdzwonilam wczoraj wszystkie sklepy w mieście i w miastach przyległych i lipa nikt nie ma od ręki. Tylko smyk ma na miejscu z wystawki. Mam nadzieje że jest cały i nie uszkodzony. ... W piątek mam gin (tydzień temu miałam wizytę ) bo chce mnie przed świętami jeszcze ogarnąć (zacznę 36tydz) pewnie da mi wszystkie potrzebne wyniki w razie czego żebym miała. A następna wizyta dopiero 13.01 tydzień przed terminem. ... trochę dziwnie ale chyba wszystko przez te święta teraz. .. A dziś ambitnie planuje zrobić szybki obiad , ciasteczka na święta i może uda mi się uszka z grzybami ukleić jeszcze z 60 szt. Zobaczymy zawsze rano mam power a później baterie na wyczerpaniu już o 17..... ![]() Miłego dzionka i pozytywnych wieści na wizytach ! Bo wczorajsze to jakaś masakra ! |
|
|
|
#2240 |
|
Rozeznanie
|
a jaki wózek wybrałaś że taki nieosiągalny?
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka, ale czadowo!
hariett super, że remont tak szybko postępuje ![]() Ja dzisiaj znów od rana latam i już mam dość na obiad rozmrażam gołąbki bo już bym chyba padła w kuchni
|
#2242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mlody chyba uslyszal ze do domu bo wtrabil 35ml bez zajakniecia i ani jednej przerwy ![]() Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo nareszcie!
|
|
|
#2244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no stara się chłopak stara ile można w szpitalu siedzieć
|
|
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Malami to super ze wymienia i bedzie mozna prac
![]() U nas sie okazalo ze problem nie jest w pralce a w odplywie cale szczescie. I dlatego woda sie wylewala jakby spod pralki. Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2247 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
za dużo się napatrzyłam co ludzie który nie mają wprawy robią z tymi wózkami
|
||||
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Prawda?
![]() Dziękuję Wam za kciuki wcześniejsze Teraz oby zdążyli przed świętami żeby moi rodzice mogli przyjechać i pomóc sprzątać Nie no, tęsknię już za nimi, z mamą to się chyba od sierpnia nie widziałam.Ewusia my już na wylocie, to prawda Raczej na okolice 30.12 wizyty nie dostaniemy, a później to już bez sensu, bo szpital nas przejmie
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-12-16 o 11:49 |
|
|
|
#2249 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() --- chyba muszę się zdrzemnąć troche
|
|
|
|
|
#2250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Alternatywą jest zamówienie na allegro ale też musiałabym mieć 100% pewności że mają go od ręki i że nie jest z wystawki. Do smyka podjedziemy może dziś wieczorem go obejrzeć dokładnie. Wózek to baby design lupo comfort new granatowy. .. i tylko ten kolor mi się podoba. Ani husky ani dotty mi nie leży w guście. . :/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:10.

tulimy sie wlasnie, za pol godzinki karmienie.

normalnie łydka mnie boli bo skurcz mnie w nocy złapał i nie chciało odpuścić ;/
bo nie maja miejsc.. a maly by zostal
a jak nie to mam nadzieje ze to tylko sytuacja przejściowa będzie.... 

tzn przygotować się finansowo na to.

).. dlatego tz dzis nie przyjezdza bo nie znosi z tym wszystkim.

za dużo się napatrzyłam co ludzie który nie mają wprawy robią z tymi wózkami