|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
dzięki znikam się szykować, raz na ruski rok wyjdę z domu ubrana jak człowiek
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
|
#2492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie skończyłam szykowanko przed wizytą
Dałam radę sama, ale co się przy tym namęczyłam...---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Baby udanego seansu |
|
|
|
#2494 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- czy tylko ja oglądałam Na dobre i na złe? Musieli usunąć dziecko przez zatrucie ciążowe, miałam łzy w oczach - ciekawe czy to minie po porodzie.. |
||
|
|
|
#2495 | |
|
Zakorzenienie
|
My wyciągaliśmy europejski akt ślubu i urodzenia i były bezpłatne.
Cytat:
|
|
|
|
|
#2496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak na co dzień to po omacku ![]() Cytat:
![]() fajny patent z tą kurtka, mój tez nie lubił chodzić do kina i się awanturował ![]() teraz już nie chodzimy bo ja bym nie wysiedziała, nie ma szans |
||
|
|
|
#2497 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie jakoś sama tam ogarniam, z tym ze ja mam taki mini trymer bo tak na "zero" to potem mi masakrycznie wrastają
|
|
#2500 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jutro czeka ogarnianie bo w piatek wizyta... modle sie ze lekarz powie ze cos ruszylo w strone porodu juz!
|
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizytuję o 9:40
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Łoo co tak wcześnie ? ja mam na 17.30 chyba że zdzwonią że zwolniła się jakaś wcześniejsza godzina
|
|
#2503 | |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ja bym strasznie chciała, żeby się już zaczęło coś posuwać do przodu
![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
Ja zawsze mam rano wizyty bo moja gin jest od 8 do 13 chyba
|
|
|
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez... dzisiaj nawet wzielam ciepla kapiel!
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idąc dzisiaj byłam prawie pewna, że będzie rozwarcie a tu nic, skurczy też brak nadal tylko drgania.
Co to świąt chwale się moim dzisiejszym stroikiem |
|
|
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę co najwyżej ciepłe prysznice brać ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Kinga super ten stroik
|
|
|
|
#2507 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam za cały odzew. Tym razem jestem juz na telefonie wiec ciężej mi cytować każdą wypowiedź. Ale wszystkie przeczytałam i każda ma na mnie wpływ. Jestem Wam wdzięczna za każde rady, słowa i postawienie do pionu.
Co do warsztatów to bylo bosko. Dowiedzieliśmy się wielu informacji związanych z noszeniem, podnoszeniem, ruszaniem czy dotykaniem dziecka. Było o kangurowaniu, noszeniu w chustach, nosidle, wieszadle, trochę o fizjoterapii. Jestem pozytywnie zaskoczona reakcją i zaangażowaniem męża w warsztaty. Wiązaliśmy się jednocześnie wiec ja widziałam jego błędy, on moje potem przy dziecku będziemy mogli sobie wzajemnie pomóc. A tutaj jedno ze zdjęć, po tym jak juz zawiązałam lalkę. Musiałam siedzieć bo brzuch się napinał i bolał. I to nasza chusta, która przyszła parę dni temu. Jestem zakochana w tym kolorze (littlefrog, rodonit). Trochę tez z mężem pogadałam. Cieszę się że mam w nim wsparcie, gdy czarne chmury przysłonią horyzont. |
|
|
|
#2508 |
|
Zakorzenienie
|
Niepozorna ja mam wanne od 2 tygodni dopiero wiec korzystam na maksa
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ubierzecie choinki to się pochwalicie ?
![]() W jakim tylu ubierać choinkę, np dwa kolory bombek,jeden, wszystko pasujące, czy wszystko inne, bombki z tradycją, jak to u was jest. A może ktoś ma biała lub czarną choinkę ? |
|
|
|
#2510 |
|
Zakorzenienie
|
Kinga my chyba w sobote kupimy choinke to sie pochwale jak juz bedzie
u nas raczej nic szczegolnego, ozdoby wszystkie biale, jasne lampki, nie lubie przesady Boje sie tylko czy choinka dotrwa do Swiat czy corka ja zmasakruje :P |
|
|
|
#2511 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i fajnie że chyba lalka takiej dośc realnej wielkości była? u mnie na sr mają takie 3 miesięczne
|
|
#2512 |
|
Zakorzenienie
|
Baby miłego seansu
![]() Ja się nie bałam, że Tż mnie zatnie On się bardziej boi niż ja Najlepiej to znaleźć wygodną pozycję, bo inaczej jak Ci nagle ręka zdrętwieje i odjedzie to może być różnie Zrobiłam pierwszy wianek! godzinę mi zajęło Pokazuję! Tylko zdjęcia jakieś takie bez rewelacji.. I kokardki narazie nie przyczepione, bo zabrałam z choinki
|
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi sie choinki z naturalnymi ozdobami typu szyszki, pomarancze, pierniki itd
ale sama nigdy sie nie moge zabrac zeby takie ozdoby porobic
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
Baby udanego seansu
Koktajlowa to juz bylby naprawde akt desperacji z mojej strony. Chociaz zwykle ona sama zauwaza takie rzeczy, ze trzeba syna na ziemie sprowadzic ![]() Jeeejku dziewczyny, ale walczycie, zeby byc grudniowymi mamusiami. Ja tu robie wszystko, zeby jednak w styczniu sie rozwiazac Nebula dobrze, ze troche sie oderwalas od czarnych mysli Kinga u mnie w tym roku nie bedzie choinki :-( nie ma nas cale swieta, wrocimy dopiero po Nowym Roku, ja to nawet nie wiem czy w polowie stycznia nie zjade, wiec uznalismy z tz, ze sobie darujemy swiateczny klimat. Choinke bedziemy miec u mamy, a ona ma jobla na punkcie dekoracji domu.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My mamy złoto-czerwoną głównie, plus parę bombek srebrnych i białych Myślałam po świętach kupić jej niebieskie ubranko na następny rok ![]() Bombki plastikowe, choinka plastikowa ale w perspektywie małego dzidziola to teraz to doceniam ![]() I super stroik Nebula - świetna chusta no i zazdroszczę warsztatów
|
|
|
|
|
#2516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam małą i lekką bym brzucha nie nadwyrężała. Mąż miał większą i taką o wadze ok 5kg. Więc można było popraktykować na lalce mniej i bardziej podatnej na współpracę. Tę moją się ciężko układało, ponieważ była jakby z gąbki, wiec mało realna. Ale wielkościowo taki miesięczny dzieciaczek. Z warsztatów wyniosłam ti o czym rozmawiałyśmy - w chuście od pierwszych dni, najlepiej po dwóch tygodniach, w nosidełku odkąd siada, w wieszadle wcale. Nawet nie wiedziałam że takie coś istnieje. |
|
|
|
|
#2517 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
więc się zobaczy co powstanie z tego co mamy. W sumie mi się podobają takie mega kolorowe ale jednokolorowe też A ty jaką masz lub będziesz mieć?
|
|
|
|
|
#2518 |
|
Zakorzenienie
|
A. I pokazała mi babeczka wiązanie brzucha. Fajne to bo można sobie ulżyć, gdy ciągnie i zaznajomić się z chustą
|
|
|
|
#2519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
Piekne te dekoracje dziewczyny
Zuken a takie rzeczy robi sie migiem, duzo cytrusow pokroic i na grzejnik, jak wyschna to mozna polakierowac, zeby sie swiecily
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

igrzyska śmierci druga część trzeciej części
Dałam radę sama, ale co się przy tym namęczyłam...

21.06.2014r.