|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Karolincia masz przepiekny brzuszek!!!
od zawsze twierdzilam, ze kobiety w ciazy sa najseksowniejsze na swiecie!! nie ma nic lepszego niz kobieta w ciazy a faceci to juz chyba wariuja jak wiedza, ze ich ukochana nosi w brzusiu owoc wspolnej milosci ![]() no nie wiem, ale w ciezarnych kobietach jest cos takiego...hmmm... cudownego i nigdy nie potrafie oderwac od nich oczu, zawsze sie patrze na ten brzuszek!!! a teraz to juz calkiem zeschizowalam chyba bo ide ulica i dopatruje sie brzuszka u prawie kazdej kobiety i zastanawiam sie czy nie jest w ciazy....... to juz paranoja, wiem........ale co zrobic?![]() mam nadzieje, ze niedlugo tez bede tak seksowna jak wy dziewczynki, ciezaroweczki kochane |
|
|
|
#2402 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty - kiedy? i jak sie przygotować? Kontynuacja wątku.
Cytat:
Mówisz że mieszkasz pod Wrocławiem A już było tak dobrze nawet nie myślałam o słodyczach Właśnie jak tam Kasiasiar Twoja walka z niejedzeniem słodkości? |
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jem winogrona i slecze nad praca dyplomowa... boziu ale jakos sie pisze oby tak dalej to mu jutro zaniose te czesc... bo mam dosc juz....
ja22 mam fsjnye brzuszek ale ona juz zaawansowana ciezarowka ja dopiero zaczynam te ciezarowe sprawy hehe chodz wedlug ostatniej mc od soboty zaczynam 5 mc.... hmmmm.... ale powiem wam ze mam dosc siusiania meczy mnie to strasznie nic inengo mi niedolega a te bieganie nocne do toalety strasznie... nie wysypiam sie aby i ciagle czuje ze musze siusiu okropnosc brrr.. a w ciagu dnia cisza.... pewnie w ciagu dnia niunia spi a w nocy buszuje i meczy moj pecherz niedobra
|
#2404 |
|
Zakorzenienie
|
Nadius ja tez mam nadzieje, ze nam to pod Gig Benem nie wypadnie
![]() ![]() zobaczymy, bo prawde mowiac to moj mezus chcialby juz wczesniej
|
|
|
|
#2405 |
|
Zadomowienie
|
Tak patrzę na Wasze brzuszki i tęsknię za byciem w ciąży
jeszcze nie zapomniałam jak się czułam w ostatnich tygodniach ciąży – byłam jak słoń, powolna, ciężka i szybko się męczyłam. Mimo to, znów chcę być w ciąży i urodzić dla Gabrysi braciszka lub siostrzyczkę już rozmawiałam o tym z moim ukochanym mężulkiem i postanowiliśmy, że zaczniemy się starać o maluszka gdy Gabrysia będzie miała 2 lata. Wiem, że jeszcze będę musiała poczekać rok, ale już się nie mogę doczekać
|
#2406 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam determinacje orzeszek
ja nnie wiem czy sie na drugie zdecyduje heheeh chyba ze po prostu z checi dania rodzenstwa a tak oj nie nie hehehe czekam ciagle na moj brzuszek taki wiekszy zeby bylo widac bez zastanwiania sie czy jestem w ciazy
|
#2407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, na początku a właściwie pod koniec ciąży zarzekałam się, że nie zdecyduję się na drugie dziecko, że jedno mi wystarczy, ale po urodzeniu Gabi zapragnęłam mieć drugie dziecko, nie wiem z czego to wynika, ciąża jest dla mnie jak narkotyk :-D Ale jak rozmawiam z innymi mamami, widzę że nie jestem sama, one czują podobnie. Mam znajomą która całą ciążę bardzo źle znosiła, miała niełatwy poród a mimo to chce mieć drugie dziecko, więc taka może jest nasza natura?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki dziękuję. tyle komplementów że aż się zarumieniłam
![]() mi też podobają się ciężarne ![]() ja kończe robić obiadek, ciacho już upiekłam. potem wpadne do was
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
matko jedyna ja22 ty to normalnie kucharka jakas ciagle co czytam to cos robisz jak nie salatake to obiad czy ciasto
dla mnie to szok bo ja gotowac nie lubie chyba ze musze ble hehehe taka zone to dobrze miec
|
#2410 |
|
Zakorzenienie
|
Ray, Karolinka sliczne macie te brzusie
Mijalea zaraz przesle zdjecia Kachulka dzieki za zdjecia, swietnie razem wygladaliscie |
|
|
|
#2411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No niestety mój licznik niejedzenia słodyczy się dzisiaj wyzerował ![]() Zjadłam z nerwów i smutków całą czekoladę przed chwilą ![]() Aż normalnie teraz mam wyrzuty sumienia ![]() Ja22 Jaki sliczniutki brzunio |
|
|
|
|
#2412 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powinna zostać sama przyjemność Ja na razie sie trzymam ale coś czuję że przed @ będę musiał coś zjeść to jest wtedy silniejsze ode mnie
|
|
|
|
|
#2413 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki, a co Wy odchudzacie sie? z czego?
ja przywiozlam ze soba z wesela kupe ciasta i kawalek torta, wiec ponajadalam sie slodkiego za wszystkie czasy ![]() a co sobie bedziemy zalowac
|
|
|
|
#2414 |
|
Raczkowanie
|
Kinuś w sumie to ja się nie odchudzam, postanowiłam bardzo ograniczyć słodycze bo zaczęłam się od nich uzależniać taki łakomczuch ze mnie. No i badać własną siłę woli
|
|
|
|
#2415 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dziekuję za miłe słowa.
Ray ja do gotowania też jestem ciężka ale jak dopadają mnie zachcianki to nic nie mnie nie powstrzyma, Nawet lenistwo
|
#2416 |
|
Zakorzenienie
|
witam was dziewczyny
![]() ja sie nie odchudzam i nie katuje dietami, jem w miare normalnie słodyczy nie jem na codzien raczej sporadycznie chodze raz w tygodniu na Fitness no i duzo mi dąły te zabiegi w salonie kosmetycznym
|
|
|
|
#2417 |
|
Zakorzenienie
|
Kina masz racje co sobie bedziemy zalowac ja tez wlasnie wcinam jakies pyszne ciasto,nawet nie wiem jak sie nazywa ale pycha z orzechami mniam mniam,tesciowka wczoraj mi przywiozla
Karolinko brzunio cudenko Kasiasiar zaraz wysle fotki a mam prosbe czy ktoras z Was moglaby przeslac Mezatce bo kurcze juz ostatnio tez wysylalam i nie dochodzily do niej odemnie a Nikitka wyslala i doszly i teraz widze ze znowu to samo jest bo dziewczynki dostaly |
|
|
|
#2418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2419 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiasiar i Mezatka wyslalam wiec poczekajcie chwilke cierpiwie i moze dojda zaraz
|
|
|
|
#2420 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu zdjecia od Kachuli juz poszly, sprawdz czy doszly na Twojego maila
|
|
|
|
#2421 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2422 |
|
Zakorzenienie
|
oooooooooooooo nareszcie doszly!!!
ale tylko z poczty Kiny, coz za poczta Ci sie popadla KAchulka?? jakis bubel ![]() ![]() ![]() widac, ze zabawa byla na 102 super jest widzac wasze rozesmiane buzkia kim byla Mloda Para dla was????? ktos z blizeszej rodziny??????? |
|
|
|
#2423 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu Pani Mloda to moja kuzynka najblizsza,a zabawa tak jak mowisz na 102
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
to super Kachulka, ze sie wybawiliscie, wytanczyliscie i kto wie co jeszcze
![]() ![]() ............ hmmm szczegolnie po powrocie do domu![]() ![]() ja bylam tylko raz w zyciu na weselu mojej kuzynki- matki mojej chrzesnicy, a pozniej na swoim..hehe i tyle ![]() tez bym chetnie gdzies poszla, mam nadzieje, ze w koncu ktos z rodziny odwazy sie wykonac ten dojrzaly krok ![]() a teraz moje mile panie czekamy na wiesci o waszych weseliskach, ktore zapewne odbeda sie w niedlugim czasie trzymam kciuki za wszytskie nasze panienki ![]()
|
|
|
|
#2425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu cisza
) hehe ja wlasnie siadlam dopracowac prace dyplomowa i jutro do promotora... a co u was dziewczyny ?
|
#2427 | ||
|
Zadomowienie
|
hey kochane dawno mnie nie było ale nauka, nauka jeszcze raz nauka
koszmar normalnie jutro mam sprawdzian z historii a ja jej nie cierpie takze mi sie nie piekli do czytania czagokolwiek... mnie nawiedziła @ po 40doc. no ale juz sie chyba konczy naszczescieCytat:
chciałam chociaz jeszcze jedne na zmiane ale nie było nas stac...![]() Cytat:
ach teskno mi za tym![]() ja22 twój tez sliczny, zastanawiam sie w którym miesiacu jestes? ![]() pozdrowionka dla dziwciaczków |
||
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
emi22 mnie tez nie stac na tone spodni ciązowych ale jeszcze jene kupie bo jak te mam w praniu to kaplica na allegro taniej jest to cos sobie zamowie
szalec z rzeczami nie mam zamiaru bo to tylko na jakis okres i potem po co ma sie kisic w szafie ja emi22 tobie zazdroszcze bo ja juz bym chciala urodzic a mi sie dluzy i dluzy hehe
|
#2429 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2430 |
|
Zakorzenienie
|
oj tez bym tak chciala hehehe.... ja chyba pojde kupie budyn albo kisiel jakos dawno nie jadlam te co mialam przeterminowane brrrr....
i cos mnie glowa zaczela bolec pogoda sie co chwile zmienia okropnosc..
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

i nigdy nie potrafie oderwac od nich oczu, zawsze sie patrze na ten brzuszek!!! a teraz to juz calkiem zeschizowalam chyba bo ide ulica i dopatruje sie brzuszka u prawie kazdej kobiety i zastanawiam sie czy nie jest w ciazy....... to juz paranoja, wiem........ale co zrobic?

A już było tak dobrze nawet nie myślałam o słodyczach
ja dopiero zaczynam te ciezarowe sprawy hehe chodz wedlug ostatniej mc od soboty zaczynam 5 mc.... hmmmm.... ale powiem wam ze mam dosc siusiania meczy mnie to strasznie nic inengo mi niedolega a te bieganie nocne do toalety strasznie... nie wysypiam sie aby i ciagle czuje ze musze siusiu okropnosc brrr.. a w ciagu dnia cisza.... pewnie w ciagu dnia niunia spi a w nocy buszuje i meczy moj pecherz niedobra

Powinna zostać sama przyjemność