Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-17, 13:24   #331
xsun

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Tak bylo, nie merda Ci sie. Wiesz co powiem szczerze jakby to napisala stala wyzeraczka (sorry za okreslenie ;P) to bym nie poddala tego dyskusji ale pisze to dosc nowa dziewczyna nie wkleja screena tylko na slowo mam uwierzyc? No nie jestem taka latwowierna. Wizaz wizazem ale wszystko weryfikujemy tutaj zanim sie potwierdzi a to ma przejsc? Nie dla mnie. Rozumiem was ale po prostu jestem takim czlowiekiem co nie uwierzy w niektore bajki dopoki nie dostanie dowodow pod nos. Jiz nie bede wysnuwac swoich teorii winy kary zalu i kolderki wstydu ale nie wierze w to. Agacie pewnie przeszlo jak poczytala ze ma/miala u nas plusy ale dla mnie plama ze smoly po calosci. Latwo sie nie spierze.
Sledzę wątek, ale nie zauważyłam aby ktoś wspomniał, że napisał do niej na priv, jedynie, że ktoś tam ma na to ochotę. Mam podobne odczucia co ty i lubię jak wszystko jest czarno na białym, a nie takie motanie, kręcenie, pisanie na fb, że źle nas oceniła, a w wiadomości prywatnej przeprosiny. Równie dobrze, te przeprosiny mogła napisać na swoim fb, trochę powątpiewam w szczerość tych przeprosin, a szkoda.

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
Napisane przez xDOMINIKAx Pokaż wiadomość
Karolina ze stylizacji ostatnio ślicznie wygląda. Coraz ładniejsze makijaże jej wychodzą, i bardzo ładne ma te włosy jak są takie rozjaśnione przy głowie. Moim zdaniem zimą powinna sobie ten odrost przyfarbować lekko, rozumiem, że nie chce farbować włosów, ale jednak jak mają jednolity kolor to dużo lepiej wygląda.
Nie oglądam jej już tak często jak kiedyś, ale nie da się z tym nie zgodzić
xsun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 13:25   #332
kobea
Zadomowienie

Żałosna jest Olimpia pod tym zdjęciem na isnta... poziom co najmniej gimbazy nie przetłumaczy jej nic, ona wie swoje, jest sobą to może wszystko zjedz snikersa Panie Olimpio bo zaczynasz gwiazdorzyc

z mojej strony unsub
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 13:27   #333
xsun

Cytat:
Napisane przez kobea Pokaż wiadomość
Żałosna jest Olimpia pod tym zdjęciem na isnta... poziom co najmniej gimbazy nie przetłumaczy jej nic, ona wie swoje, jest sobą to może wszystko zjedz snikersa Panie Olimpio bo zaczynasz gwiazdorzyc

z mojej strony unsub
Popisała się także w ostatnim vlogu i w komentarzach pod nim
Stary 2015-12-17, 13:31   #334
kobea
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Popisała się także w ostatnim vlogu i w komentarzach pod nim
Ominęła mnie ta przyjemność bo już nie subskrybuje kanału
Jestem totalnie rozczarowana bo lubiłam ją ogladać od czasu do czasu
kobea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 13:42   #335
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

https://www.instagram.com/p/_Y3PRvtDLt/
Ladna dlugosc! Podobaja mi sie long boby ale kurczę moje wlosy od razu sie wywijaja i podwijaja a zal mi je ciagle prostować. Zazdro Asi ladnego boba pasuje jej.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 13:46   #336
kaledonia
zielony stworek

Recenzja/pierwsze wrażenie palety do makijażu Laura Mercier u Tati

Moda przemija, styl pozostaje

Jestem
tutaj
kaledonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 13:54   #337
xsun

Cytat:
Ladna dlugosc! Podobaja mi sie long boby ale kurczę moje wlosy od razu sie wywijaja i podwijaja a zal mi je ciagle prostować. Zazdro Asi ladnego boba pasuje jej.
Ona z filmiku na filmik, ze zdjęcia na zdjęcie robi się coraz piękniejsza
Stary 2015-12-17, 13:58   #338
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Ona z filmiku na filmik, ze zdjęcia na zdjęcie robi się coraz piękniejsza
Rzeczywiscie cos jest w powietrzu RLM, PannaJoanna, Karolina wyladnialy bardzo. Pieknie ostatnio sie prezentuja chce troche tego powietrza, bo zmachana miedzy praca a domem wygladam jak zwiedla jodla.

Jak ktoś szuka nowych twarzy i inspiracji to przez fanpage Agaty doszłam tutaj
https://www.facebook.com/groups/vlogerk☠☠☠☠☠☠☠/
mam co przeglądać btw jest i zawzięta obrończyni z paru stron w tył.

Edytowane przez nerwussss
Czas edycji: 2015-12-17 o 14:03
Stary 2015-12-17, 14:00   #339
xsun

Cytat:
Rzeczywiscie cos jest w powietrzu RLM, PannaJoanna, Karolina wyladnialy bardzo. Pieknie ostatnio sie prezentuja chce troche tego powietrza, bo zmachana miedzy praca a domem wygladam jak zwiedla jodla.
Ja też, ja też
Stary 2015-12-17, 14:04   #340
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Cionże jak nic!

Link do fb ci wyczaszkowało :c
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 14:05   #341
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Cionże jak nic!

Link do fb ci wyczaszkowało :c
Nie cionszy nie chcem! :P Chyba trzeba sie przeprowadzić bo po przeprowadzkach albo ich wizja czy długiego wyjazdu robi robote.
Husky cisze się, że Cie widzę
Stary 2015-12-17, 14:08   #342
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:
2 lata temu zrobiłam sobie long boba (całe życie nosiłam długie włosy) i to była męczarnia bo mam włosy falowane. Cały czas się wywijały więc prostowanie non stop. Jak trochę odrosły to już było lepiej bo takie lekkie fale spoko wyglądały ale powiedziałam sobie, że nigdy więcej
Stary 2015-12-17, 14:10   #343
xsun

Vlog u Laury

Test inglota u Kretki

Vlog u PannyJoanny
Stary 2015-12-17, 14:12   #344
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez iamdanifromcalifornia Pokaż wiadomość
2 lata temu zrobiłam sobie long boba (całe życie nosiłam długie włosy) i to była męczarnia bo mam włosy falowane. Cały czas się wywijały więc prostowanie non stop. Jak trochę odrosły to już było lepiej bo takie lekkie fale spoko wyglądały ale powiedziałam sobie, że nigdy więcej
Łączę się w bólu niewypalonego long boba! Ja sobie w marcu ściełam na ala Rihanne czyli tył do szyi a przód dłuższy i jedna strona mi się podwijała a druga wywijała tylko prostownica dawała rade to ujarzmić bo skręcone na lokówkę wyglądały jak szopa i totalny chaos. Teraz odrosły i już się tak nie wywijają ale ciągle na większe wyjścia musze przepraszać prostownice ;/
Stary 2015-12-17, 14:16   #345
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Zastanawia mnie pewna sprawa. Przejrzałam fb Agaty. Nie udzielalas się w komentarzach, nie napisałaś, że jesteś z wizażu. Dlaczego akurat do Ciebie napisała, że przeprasza? Bo trochę to dziwne, nie sądzisz?
Dlatego, że napisałam do niej prywatną wiadomość na fb jako pierwsza, żeby sprawdziła co piszemy i że nas to uraziło, że tak nas nazwała, dlatego odpisała że za moim pośrednictwem nas wszystkie przeprasza. Nie rozumiem w czym problem
lonelyrun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 14:19   #346
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Nie cionszy nie chcem! :P Chyba trzeba sie przeprowadzić bo po przeprowadzkach albo ich wizja czy długiego wyjazdu robi robote.
To miłe, że ktoś tęsknił : ) Ale zawsze się zastanawiam, za co ty mnie tak lubisz? Taka wredna i głupiutka bywam

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-12-17 o 14:20
Stary 2015-12-17, 14:21   #347
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Cytat:
To miłe, że ktoś tęsknił : ) Ale zawsze się zastanawiam, za co ty mnie tak lubisz? Taka wredna i głupiutka bywam

haha wyczuwam podobną "małą Mi" w tobie co we mnie siedzi, podrzuciłaś parę fajnych filmów/pomysłow i jesteś jaby krajanką. Milej wiedzieć, że jest z kim teoretycznie można wypić kawe

ps. no i profilowe <3

Czas edycji: 2015-12-17 o 14:24
Stary 2015-12-17, 14:24   #348
xsun

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Dlatego, że napisałam do niej prywatną wiadomość na fb jako pierwsza, żeby sprawdziła co piszemy i że nas to uraziło, że tak nas nazwała, dlatego odpisała że za moim pośrednictwem nas wszystkie przeprasza. Nie rozumiem w czym problem
Powiem Ci, że trochę to śmiechu warte. Kiedyś Szusz też wspominałaś, że na wizażu o niej piszą. Ale nie o tym teraz. Trochę to dla mnie dziecinada - takie udowadnianie, żeby sobie weszła i sprawdziła, jakby chciała zrobiła by to wcześniej, bez nazywania nas tak, jak nas nazwała.
Stary 2015-12-17, 14:27   #349
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Łączę się w bólu niewypalonego long boba! Ja sobie w marcu ściełam na ala Rihanne czyli tył do szyi a przód dłuższy i jedna strona mi się podwijała a druga wywijała tylko prostownica dawała rade to ujarzmić bo skręcone na lokówkę wyglądały jak szopa i totalny chaos. Teraz odrosły i już się tak nie wywijają ale ciągle na większe wyjścia musze przepraszać prostownice ;/
Kurczę, to Wasza mocna chęć boba była czy fryzjerka kiepska, że nie doradziła, patrząc na strukturę włosa? Też trafiałam na takie, które obcinały, nie przewidując, jak ten włos się potem ułoży...
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 14:29   #350
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Nie przesadzaj. Chodzilo mi ze niby to napisala na prv jednej wizazance a mogla po prostu przeprosic na swoim fb w tej wypowiedzi prostujacej. Ma plusa ze tak chociaz zrobila. No sory ale ja w ta historyjke kolezanki wizazanki nie wierze.
Mam Ci wkleić screena czy o co chodzi? Nie wierzę po prostu już w ludzi... wszędzie węszysz podstęp? Tak, napisałam sama i wam tu wkleiłam ciekawe w jakim celu bym tak miała robić? Skopiowałam i wkleiłam, bo tak mi było szybciej i tyle. Agata napisała przecież na facebooku w poście na swoim fanpejżdżu, że niesłusznie pochopnie oceniła wizaż (napisała ten post nawet szybciej niż mi odpisała na wiadomość prywatną).
Stary 2015-12-17, 14:32   #351
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Kurczę, to Wasza mocna chęć boba była czy fryzjerka kiepska, że nie doradziła, patrząc na strukturę włosa? Też trafiałam na takie, które obcinały, nie przewidując, jak ten włos się potem ułoży...

Ja przede wszystkim chciałam ściąc włosy bo nie miałam juz siły na tone pielegnacji którą musiałam w nie wpakować miałam do tyłka/pasa. Od połowy były zniszczone rozjaśnianiem samodzielnym [inteligentnie schodziłam z czerni...] i farbowaniami, teraz mam swój kolor i resztke farbowanych wypłukanych troche jak sombre. Nie chciałam całkiem boba bo nie lubie mieć gołej szyi. Fryzjerka zrobila mi dłuższego i mówiła, że bedą się wywijać bo każde odbijają od ramion. Nie byłoby problemy gdyby obie strony wywijaly/podwijały się ale tak jak jedna tak druga siak to wyglada dziwnie.... Do fryzjerki nic nie mam, bardzo ją lubie bo uratowała mi włosy po eksperymentach i przed ślubem. Po prostu łudziłam się, że będzie z tym problem ale nie taki. Staneło na tym że chodzę w kitce i pierdylionem baby hair jak czapka tak włosy odżyły coś kosztem czegoś.

Czas edycji: 2015-12-17 o 14:35
Stary 2015-12-17, 14:35   #352
xsun

Cytat:
Mam Ci wkleić screena czy o co chodzi? Nie wierzę po prostu już w ludzi... wszędzie węszysz podstęp? Tak, napisałam sama i wam tu wkleiłam ciekawe w jakim celu bym tak miała robić? Skopiowałam i wkleiłam, bo tak mi było szybciej i tyle. Agata napisała przecież na facebooku w poście na swoim fanpejżdżu, że niesłusznie pochopnie oceniła wizaż (napisała ten post nawet szybciej niż mi odpisała na wiadomość prywatną).
Tak bo z natury jestem nieufna. Chodzi mi o to, że chyba masz w sobie taką chęć udowadniania każdemu wszystkiego, nie rozumiem po co do niej pisałaś, ale ok, może jestem zbyt głupia by to zrozumieć
Stary 2015-12-17, 14:38   #353
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

haha wyczuwam podobną "małą Mi" w tobie co we mnie siedzi, podrzuciłaś parę fajnych filmów/pomysłow i jesteś jaby krajanką. Milej wiedzieć, że jest z kim teoretycznie można wypić kawe

ps. no i profilowe <3
Mała Mi
Od razu przypomina mi się jak mama z rodzeństwem stwierdzili, że ta koszulka będzie dla mnie idealna:
http://images1.dawandastatic.com/Pro...475833-810.jpg

Uwaga, dalsza wypowiedź może zawierać spoiler.
A co do Dżejka, przyznam się, że oglądałam Shoutpaw. I
mnie nie zachwycił. Nie wiem o co tyle szumu. Do pewnego momentu było super, nawet 2 smutne sceny mnie poruszyły i zachwyciły. Ale później dla mnie było zbyt bajkowo, słodko itepe. Kto oglądał wie zapewne, że chodzi mi o przewidywalny finał, szczęśliwy finał.
Stary 2015-12-17, 14:41   #354
lonelyrun
lonelyrun

Cytat:
Powiem Ci, że trochę to śmiechu warte. Kiedyś Szusz też wspominałaś, że na wizażu o niej piszą. Ale nie o tym teraz. Trochę to dla mnie dziecinada - takie udowadnianie, żeby sobie weszła i sprawdziła, jakby chciała zrobiła by to wcześniej, bez nazywania nas tak, jak nas nazwała.
A ty zawsze jesteś idealna? Nie zdażyło Ci się nigdy pomyśleć dopiero po popełnieniu jakiegoś błędu? 😕 Jesteśmy tylko ludźmi i chyba każdy ma prawo do błędu. Ważne, by umieć się do tego błędu przyznać - tak jak zrobiła to Agata. Nie rozumiem dlaczego robisz taki problem z tego i rozkładasz na części pierwsze?

A co do Szusz same niejednokrotnie pisałyście, że na pewno czyta wizaż, a teraz nagle boicie się, że przeczyta czy co? Wątek jest ogólnodostępny, więc każdy może go przeczytać.

Edytowane przez lonelyrun
Czas edycji: 2015-12-17 o 14:44
Stary 2015-12-17, 14:41   #355
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
Tak, jestem z natury nieufna. Nie węszę podstępów ale nie wierzę w bajki po prostu. Nie rozumiem twojego postępowania i raczej nie zrozumiem ale nie muszę, tak samo jak nie musisz rozumieć mojej nieufności. Tutaj tyle plotek się przewineło, tyle domniemań było, że to wyczula jeszcze bardziej. Dla mnie Agata jakby na prawdę chciała przeprosić to by przeprosiła normalnie a nie wydaje jej się że palnęła gafę - w końcu jest szczerą, normalną dziewczyną bez kija w du.. i cenzora w buzi, co nie?!

Czas edycji: 2015-12-17 o 14:43
Stary 2015-12-17, 14:44   #356
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
A ja miałam boba, wycieniowanego przy kręconych włosach. I przyznam, że mi się podobało, szczególnie gdy je rozprostowywałam do poziomu fal przy końcach. Teraz kusi mnie long bob bez cieniowania. Ale zarazem znowu chcę mieć długie włosy. A ponieważ szybko mi rosną to chyba jeszcze chwilę je pozapuszczam, znudzą mi się po kolejnych kilku miesiącach i może wtedy sprawię sobie longa.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Cytat:
Tak bo z natury jestem nieufna. Chodzi mi o to, że chyba masz w sobie taką chęć udowadniania każdemu wszystkiego, nie rozumiem po co do niej pisałaś, ale ok, może jestem zbyt głupia by to zrozumieć
Żeby potem na insta Olimpii nie było, że wizaż jest be:

nie pozwalasz sobie za dużo?
Stary 2015-12-17, 14:45   #357
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
A tak poza tym to uwielbiam Mostly i czuję więź z jej mózgiem.

Wszyscy tutaj kochają Mostly.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 14:45   #358
iamdanifromcalifornia
Raczkowanie

Cytat:

Ja przede wszystkim chciałam ściąc włosy bo nie miałam juz siły na tone pielegnacji którą musiałam w nie wpakować miałam do tyłka/pasa. Od połowy były zniszczone rozjaśnianiem samodzielnym [inteligentnie schodziłam z czerni...] i farbowaniami, teraz mam swój kolor i resztke farbowanych wypłukanych troche jak sombre. Nie chciałam całkiem boba bo nie lubie mieć gołej szyi. Fryzjerka zrobila mi dłuższego i mówiła, że bedą się wywijać bo każde odbijają od ramion. Nie byłoby problemy gdyby obie strony wywijaly/podwijały się ale tak jak jedna tak druga siak to wyglada dziwnie.... Do fryzjerki nic nie mam, bardzo ją lubie bo uratowała mi włosy po eksperymentach i przed ślubem. Po prostu łudziłam się, że będzie z tym problem ale nie taki. Staneło na tym że chodzę w kitce i pierdylionem baby hair jak czapka tak włosy odżyły coś kosztem czegoś.
U mnie było podobnie. Włosy do talii, fryzjerka (dobra koleżanka w sumie) genialna ale co ona ma poradzić, że ktoś ma włosy falowane, kręcone czy takie co to lubią się wywijać na wszystkie strony. W sumie przecież long bob to nie jest tylko i wyłącznie fryzura dla prostych włosów, tylko akurat na takich wygląda najefektowniej. Teraz już zapuściłam za łopatki ale wydaje mi się, że są w gorszym stanie niż przed ścięciem
Stary 2015-12-17, 14:50   #359
xsun

Cytat:
A ty zawsze jesteś idealna? Nie zdażyło Ci się nigdy pomyśleć dopiero po popełnieniu jakiegoś błędu? 😕 Jesteśmy tylko ludźmi i chyba każdy ma prawo do błędu. Ważne, by umieć się do tego błędu przyznać - tak jak zrobiła to Agata. Nie rozumiem dlaczego robisz taki problem z tego i rozkładasz na części pierwsze?

A co do Szusz same niejednokrotnie pisałyście, że na pewno czyta wizaż, a teraz nagle boicie się, że przeczyta czy co? Wątek jest ogólnodostępny, więc każdy może go przeczytać.
Po pierwsze:
Nigdzie nie napisałam, że jestem idealna i zdarzało mi się, ale nie oceniam ludzi pochopnie po tym co usłyszę, wolę to zweryfikować, bo jak już napisałam jestem nieufna (tak, pod każdym względem).

Po drugie:
Nie robię problemu, tylko grzecznie zapytałam.

A po trzecie:
Myślę, że Weronika wizaż czyta, ale czy trzeba się już tak z tym obnosić? No nie sądzę. I gdybym się bała, to bym nie pisała komentarzy na jej temat tutaj, jak i pod jej filmami.
Stary 2015-12-17, 14:50   #360
marynka42
Zakorzenienie

ile Szusz sprzedała czapek, jestem w głębokim szoku
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości