Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-17, 16:57   #421
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
kurcze, przegapiłam :C a wiesz co to było za foto, o którym olimp pisze?
Nie wiem, ale komentarze pod tym ostatnim są pełne żal-ów . Olimpia narobiła sobie niewielbicieli. Ale brnie w zaparte.

magda_maj1111@mrolimpia18 ale to przez Ciebie bede miala uraz markecie.chce tylko zebys napisala ze mnie rozumiesz.bo ja nie jestem codziennie w sklepie jak Ty i nie musisz kupowac w marketach bo pewnie szefowa liczy Ci po cenach hurtowych.

Jak ja nienawidzę słowa market, w polskiej mowie używanego. Po duszy, jak pazurami po tablicy.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-12-17 o 16:58
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:02   #422
kochanowska
Zakorzenienie

Cytat:
UWAGA UWAGA
https://www.instagram.com/p/_ZXFw9JZug/
CZY KTOS WIE O CO CHODZI?
Też się zastanawiam, przejrzałam z ciekawości komentarze pod wcześniejszymi zdjęciami, bo myslałam, że tam się może coś działo, ale nie widzę żadnego komentarza od tej Oli, dziwne widzę, że z Olimpią to takie never ending story

edit: aaa i nie wiem kto tutaj ostatnio wstawiał tu polską wersję ''All I want for Christmas'' w wykonaniu Studio Accantus, ale dzięki - słucham non stop dziś

Edytowane przez kochanowska
Czas edycji: 2015-12-17 o 17:05
kochanowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:06   #423
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonelyrun Pokaż wiadomość
Dlatego, że napisałam do niej prywatną wiadomość na fb jako pierwsza, żeby sprawdziła co piszemy i że nas to uraziło, że tak nas nazwała, dlatego odpisała że za moim pośrednictwem nas wszystkie przeprasza. Nie rozumiem w czym problem
W tym, że wypowiadasz się za wszystkich, nie ustalając tego ze wszystkimi. Miałam taką laskę na studiach, przekładała egzaminy u profesorów za wszystkich - mimo, że nie wszyscy chcieli, a niektórzy dowiadywali się po fakcie. Średnie - delikatnie mówiąc.

Witam się, czeka mnie ciężki czas, o czym dowiedziałam się nagle. Nie cierpię takich zmian. Źle mi. Mam dosyć wszystkiego i na nic ochoty.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:11   #424
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
W tym, że wypowiadasz się za wszystkich, nie ustalając tego ze wszystkimi. Miałam taką laskę na studiach, przekładała egzaminy u profesorów za wszystkich - mimo, że nie wszyscy chcieli, a niektórzy dowiadywali się po fakcie. Średnie - delikatnie mówiąc.

Witam się, czeka mnie ciężki czas, o czym dowiedziałam się nagle. Nie cierpię takich zmian. Źle mi. Mam dosyć wszystkiego i na nic ochoty.
Myślałam, gdzie się podziewasz.
Trzymaj się
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:15   #425
201605301111
Konto usunięte

Cytat:

trzym sie :C
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:18   #426
noisette25
Raczkowanie

Nowa Agata,

tak jak myślałyście, odniosła się do wczorajszej sytuacji.

noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:18   #427
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Venin Pokaż wiadomość

A Ty, Lonelyrun, nie rezygnuj z udzielania się w wątku, bo nie odpowiada Ci zachowanie jednej osoby. Bardzo często dziewczyny dyskutują dość zawzięcie, ale to nie znaczy, że obrażają się na siebie do końca życia. Ja wiele razy się z kimś capnęłam, bo nie zgadzałam się w jednej kwestii, a za kilka stron przytakiwałam tej samej osobie w innej. A nawet jeśli nie możesz się z kimś kompletnie dogadać - to co z tego? Nie z każdym się lubimy, normalka.
O, to, to! Lubię to tutaj na tym wątku, że większość z nas szybko zapomina o niesnaskach. Raczej darzymy się sympatią ewentualnie neutralem. To bywa rzadko spotykane na innych wątkach, w których kiedyś bywałam.

Plus też za to, że NOWI są miło przyjmowani. Gdyby nie to, pewnie nigdy bym się nie odważyła tutaj "zapisać".
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:19   #428
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też dostałam dzisiaj okres, w dodatku miałam migrenę (z aurą, pozdrawiam posiadaczy tej przypadłości, jeśli czytają, wspaniała sprawa ), jedyne co mnie cieszy to mój kolor paznokci (piękna czerwień z Inglota, 036 ), w dodatku czuję się źle jakoś tak psychicznie, sama nie wiem. Ciężko.

W każdym razie trzymam kciuki za wszystkich, którym dziś też nie wychodzi.
Ja na szczęście "tylko" ból głowy, ale normalnie rozsadzało mi głowę. Nie mogę się już doczekać wolnego, żeby nie myśleć o niczym. A jak Wasze plany na Sylwestra? Ja nie znoszę tego dnia, bo jest taka dzika presja dobrej zabawy, chcę bardzo w tym roku zostać z Tżtem w domu, zjeść kolację, może pograć w coś, chociaż nie bardzo mamy w co i wypić lampkę szampana o północy. Byle tylko żadnych imprez, domówek, parcia na zabawę do rana.

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:20   #429
201605301111
Konto usunięte

macie Agate w tym temacie, zaraz na początku
przyznaje sie do błędu, przeprasza i dziękuje
naprawde klasa moim zdaniem

Stary 2015-12-17, 17:20   #430
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisette25 Pokaż wiadomość
Nowa Agata,

tak jak myślałyście, odniosła się do wczorajszej sytuacji.

no i co tam mówi? bo na razie nie mam ochoty włączać
Stary 2015-12-17, 17:20   #431
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez nerwussss Pokaż wiadomość
Spoko sobie zrobiłam screena na własny użytek, coby lżej na duszy było

Niom, potem będziesz mnie nim szantażować : )
Stary 2015-12-17, 17:23   #432
noisette25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez olenkasz Pokaż wiadomość
Już na samym początku przeprasza i mówi, że zachowała się zbyt emocjonalnie. Mówi, że jest jej bardzo głupio i naprawdę to widać. Dziękuje też za nowe subskrypcje i ma nadzieję, że zostaniemy z nią dłużej

No i odnosi się do swoich brwi ;-)

Edytowane przez noisette25
Czas edycji: 2015-12-17 o 17:27
noisette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:27   #433
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ja na szczęście "tylko" ból głowy, ale normalnie rozsadzało mi głowę. Nie mogę się już doczekać wolnego, żeby nie myśleć o niczym. A jak Wasze plany na Sylwestra? Ja nie znoszę tego dnia, bo jest taka dzika presja dobrej zabawy, chcę bardzo w tym roku zostać z Tżtem w domu, zjeść kolację, może pograć w coś, chociaż nie bardzo mamy w co i wypić lampkę szampana o północy. Byle tylko żadnych imprez, domówek, parcia na zabawę do rana.
nie obchodze sylwestra
tzn jak cos sie trafi to nie zgrywam jakiegoś odludka i sie ze dwa razy gdzies wybralam na domówkę, ale tez nie szukam niczego na siłę
jadę w góry z rodzicami, jak co roku, do rodziny po świętach i zostaje tam do sylwestra. A ze - jak co roku - bedzie tam moja bardzo dobra kolezanka to pewnie sobie razem posiedzimy, moze ogarniemy cos z moją rodzina

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
ze działała pod wpływem emocji, ze przeprasza, jest jej głupio, ze wie, ze to było niewłaściwe, ze bierze odpowiedzialność za to co powiedziała i ze dziękuje, bo wie skąd ma napływ subów
i ze jezeli ktos nie chce przyjac przeprosin to spoko, rozumie, ale nic wiecej zrobic nie moze

mysle, ze przeprosic powinna jeszcze justyna (?) która tu wczoraj wpadła, ale mi to w sumie wsjo rawno
Stary 2015-12-17, 17:27   #434
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez xsun Pokaż wiadomość
Czy i tutaj ostatnie słowo będzie słowem? A może rzęsą?
Kocham to wywlekanie cipodram na jutuby i instagramy, czy inne fejsbuczki.
Stary 2015-12-17, 17:29   #435
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Czy i tutaj ostatnie słowo będzie słowem? A może rzęsą?
Kocham to wywlekanie cipodram na jutuby i instagramy, czy inne fejsbuczki.
nakręca, nakręca, bo wie, ze moze a tym wyswietlenia zarobic
inna sprawa, ze teraz bedzie ofiare zgrywała pewnie długo
Stary 2015-12-17, 17:32   #436
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Ja też dostałam dzisiaj okres, (...) jedyne co mnie cieszy to mój kolor paznokci (piękna czerwień z Inglota, 036
Widzę, że jeszcze trochę wszystkie będziemy miały okres w te same dni

Ładny kolor Ja czekam na 026 My Love z Semilac. Czuję, że to jest to czego oczekuję na święta. Jak okaże się za jasna to się chlastnę
Stary 2015-12-17, 17:38   #437
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:
No i to mnie przekonuje w 100%. U mnie wraca do subów, z dystansem ale wraca. Przeprosiła, że to było niewłaściwe, niesprawiedliwe i słabe.
Potem dziekuje [chyba tobie Olenkasz bo to ty ja nam podsunełaś?] i reszcie co zasubowali.
Potem jest o brwiach. Potem znów tłumaczy dlaczego na początku sie tłumaczyła. Potem sąsiadka opowiedziała jej o swoim wypadku. Coś o jakiejś zakładce na YT i jakimś rozdaniu. Nie ma ciągle paczki niepodzianki. Spakowane prezenty w szafce. Tyle.
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:40   #438
201607131110
Konto usunięte

Cytat:

Trzymaj się, trzymam kciuki za Ciebie i w razie czego służę dobrym słowem <3

Przyszło do mnie pudełeczko z kota w worku - coś wspaniałego ^^ ale tym razem nie zdradzam, co było, chyba że na priv ; ) ale jestem zachwycona ; )
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:41   #439
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
ja ciągle słyszę, że to polska włóczka i tyle

Rozumiem, że nie każdy musi mieć zajęcia z materiałoznawstwa jak ja teraz, ale u licha.... włóczka... polska włóczka. Gówno mi to mówi.
To tak jakby powiedzieć, sukienka jest z satyny albo aksamitu czy innego żakardu

Dla tych którzy może nie rozumieją: satyna może być na przykład z bawełny, jedwabiu czy nawet jakiegoś sztucznego g. typu poliester. I to samo aksamit, włóczka i wiele innych materiałów. Niech się Susz ogarnie bo mnie skręca. Albo ona się nie zna albo ma klientów za debili, którym wciśnie polską włóczkę. Niech zgadnę.. akrylową? Nie sądzę by machnęła się na wełnę owczą czy cuś.

Przepraszam, ale ścisnęło mnie to bardzo. Jako klient czułabym się robiona w bambuko - bo ja wiem. Ale są klienci którzy nie wiedzą i polecą na dumnie brzmiącą polską włóczkę. No niby ich wina bo nie wiedzą, ale wypadałoby by sprzedawca nawet bez wdawania się w szczegóły jasno określił użyty materiał.

Dobrze, ciśnienie już ze mnie zeszło. Chroń mnie od takich sprzedawców.
Stary 2015-12-17, 17:42   #440
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
nie obchodze sylwestra
tzn jak cos sie trafi to nie zgrywam jakiegoś odludka i sie ze dwa razy gdzies wybralam na domówkę, ale tez nie szukam niczego na siłę
jadę w góry z rodzicami, jak co roku, do rodziny po świętach i zostaje tam do sylwestra. A ze - jak co roku - bedzie tam moja bardzo dobra kolezanka to pewnie sobie razem posiedzimy, moze ogarniemy cos z moją rodzina

---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

ze działała pod wpływem emocji, ze przeprasza, jest jej głupio, ze wie, ze to było niewłaściwe, ze bierze odpowiedzialność za to co powiedziała i ze dziękuje, bo wie skąd ma napływ subów
i ze jezeli ktos nie chce przyjac przeprosin to spoko, rozumie, ale nic wiecej zrobic nie moze

mysle, ze przeprosic powinna jeszcze justyna (?) która tu wczoraj wpadła, ale mi to w sumie wsjo rawno
obejrzałam

zacny film, zacna dziołcha nic więcej do dodania
Stary 2015-12-17, 17:43   #441
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kokillka Pokaż wiadomość
I to jest dopiero przykład osoby, która nigdy w świecie w sobie winy nie będzie widziała. Dziewczyna jej piszę, że czuję się po ostatnim jej wywodzie źle, że będzie się niezręcznie czuła w sklepie, a Olimpia 'skoncz ta dyskusje ' ŚCIANA, serio. + "Boże kobieto nie dramatyzuj 😜" i kto to piszę.
Pan Olimpia to klasyczny przykład "nie masz prawa mnie oceniać, ale ja ci tyłek obrabiać publicznie mogę"
Stary 2015-12-17, 17:46   #442
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Trzymaj się, trzymam kciuki za Ciebie i w razie czego służę dobrym słowem <3

Przyszło do mnie pudełeczko z kota w worku - coś wspaniałego ^^ ale tym razem nie zdradzam, co było, chyba że na priv ; ) ale jestem zachwycona ; )
Munia

O borzeeee do mnie dojdzie pewnie we wtorek

Stary 2015-12-17, 17:50   #443
nerwussss
Wilk co zjadł babcie.

Cytat:

Rozumiem, że nie każdy musi mieć zajęcia z materiałoznawstwa jak ja teraz, ale u licha.... włóczka... polska włóczka. Gówno mi to mówi.
To tak jakby powiedzieć, sukienka jest z satyny albo aksamitu czy innego żakardu

Dla tych którzy może nie rozumieją: satyna może być na przykład z bawełny, jedwabiu czy nawet jakiegoś sztucznego g. typu poliester. I to samo aksamit, włóczka i wiele innych materiałów. Niech się Susz ogarnie bo mnie skręca. Albo ona się nie zna albo ma klientów za debili, którym wciśnie polską włóczkę. Niech zgadnę.. akrylową? Nie sądzę by machnęła się na wełnę owczą czy cuś.

Przepraszam, ale ścisnęło mnie to bardzo. Jako klient czułabym się robiona w bambuko - bo ja wiem. Ale są klienci którzy nie wiedzą i polecą na dumnie brzmiącą polską włóczkę. No niby ich wina bo nie wiedzą, ale wypadałoby by sprzedawca nawet bez wdawania się w szczegóły jasno określił użyty materiał.

Dobrze, ciśnienie już ze mnie zeszło. Chroń mnie od takich sprzedawców.
Kurczę ja wchodzę na strone i mam np czapka Pani GRAY
Skład :
Wełna : 55 %
Poliacryl : 40%
Poliamid : 5%
Może Szusza się nie zna dlatego nie mówi? bo te włóczki są różne... przykład Miód Malina -
Skład :
Wełna : 60%
Akryl : 30%
Poliamid : 10 %
Lazurowe wybrzeże:
Wełna : 35%
Akryl : 45%
Poliester :15%
Poliamid : 5%
Włóczki są robione w Polsce - polska włoczka ale troche bez sensu jest opisywać ile ma jaka czapaja wełny jak składy są różne jeszcze coś pomyli i będzie klops.
Jednak mogła nie kasować komentarza a po ludzku odpisać, że skład jest na stronie.
Chyba, że nie skminiłam o co ci chodzi ? !
nerwussss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:51   #444
kokillka
Raczkowanie

Cytat:
Pan Olimpia to klasyczny przykład "nie masz prawa mnie oceniać, ale ja ci tyłek obrabiać publicznie mogę"
nigdy jej nie oglądałam, tylko ten jeden filmik i podziękuje. Tragedia, naprawdę. Niestety ale w życiu codziennym też znam takie osoby - unikam jak ognia.
kokillka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:52   #445
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja w tym roku bez szaleństw. Nie mam ochoty na balangi Będę w Łodzi z lubym, ma jakąś niespodzianke i spędzamy sylwka popijając Sprite
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:53   #446
Paulincia1234
CzekoladoweLove

Ja to mam zapłon witam w nowym wątku
Paulincia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:53   #447
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
nakręca, nakręca, bo wie, ze moze a tym wyswietlenia zarobic
inna sprawa, ze teraz bedzie ofiare zgrywała pewnie długo
Biedna Olimpia, cały świat przeciwko niej. Ciekawe też kiedy udławi się od tej zaślepionej przyjaźni z niejaką Paullą. Już jedna taka była, co sobie spijała z dzióbków z psiapsi, a potem ostatnie słowo było słowem, by na tę chwilę stać się rzęsą
Stary 2015-12-17, 17:54   #448
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
obejrzałam

zacny film, zacna dziołcha nic więcej do dodania
pan Olimpia by mógł podpatrzeć jak mozna sie ładnie zachować
Stary 2015-12-17, 17:55   #449
RudeOne
Użyszkodniczka

Cytat:
A jak Wasze plany na Sylwestra? Ja nie znoszę tego dnia, bo jest taka dzika presja dobrej zabawy, chcę bardzo w tym roku zostać z Tżtem w domu, zjeść kolację, może pograć w coś, chociaż nie bardzo mamy w co i wypić lampkę szampana o północy. Byle tylko żadnych imprez, domówek, parcia na zabawę do rana.
My nie mieliśmy ciśnienia przez ostatnich kilka lat, ale w tym roku zachciało mi się iść na imprezę Znajomi organizują polskiego sylwestra, w tym roku przebierany-postaci z bajek. Więc będę Minnie A prosto z imprezy jadę na lotnisko, także ciekawy to będzie dzień Nie mogę się doczekać

Edytowane przez RudeOne
Czas edycji: 2015-12-17 o 17:57
RudeOne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 17:58   #450
olenkasz
Zakorzenienie

Cytat:
pan Olimpia by mógł podpatrzeć jak mozna sie ładnie zachować
za wysokie progi, naprawdę. żeby cos takiego nagrać trzeba mieć jaja jak ja cię mogę. podziwiam, bo nie jest łatwo wypowiedzieć takie słowa publicznie.
a pan olimpia to...a, szkoda słów, nie będę paplać, bo zaraz znowu będzie, że jo obrażajo i mówio że bidno

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości