|
|
#2761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Cytat:
gratuluję wizyt i udanych KTG dzisiejszym wizytującym ![]() ja dziś leżę non stop. duszno mi, gorąco, żebra bolą jak diabli, mąż na wigilii pracowej...obejrzałam 4 odcinki serialu i najchętniej poszłabym spać.... bezproduktywność na maxa. |
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi też dziś mega gorąco, spalam się normalnie.. |
|
|
|
|
#2764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gary powinnam chociaż umyć, bo masakra znowu będzie. O i włosy by pasowało co by mężowi nie śmierdzieć w łóżku.. Plecy mnie bolą, dziecko śpi po całym dniu tłuczenia się Idź mi ktoś zrób herbatę A i jeszcze jakby się ktoś wysikał za mnie przy okazji
|
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
No im bardziej prosta kreska, tym spokojniejsza macica. Chociaz mama mi tez mowila, ze miala dziewczyne przy porodzie, ktora miala prosta kreske.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
poki co zaczęłam dynastię tudorów, ale cały czas nie mogę się zdecydować czy mi sie podoba czy nie ;p
ostatnio z mężem skonczyliśmy Spartacusa - b.fajny tylkoza dużo krwi jak na moje ciążowe nastroje
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od razu mi lepiej, że nie tylko ja leniwcuję :P |
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
A to mój, mam tylko taki robiony w gabinecie, bo ja nie dostaje ich do domu. To jest z wczoraj i tu są drgania wcześniej była bardziej płaska
|
|
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Ja teraz oglądam Reign (Nastoletnią Marie Stuart)
|
|
|
|
#2772 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja? ![]() ja mam kolejną wizytę w poniedziałek gin wprawdzie wątpił ze jej doczekam, no ale nic się nie dzieje więc może doczekam Cytat:
Cytat:
![]() Ja teraz oglądam Homeland, kończymy 4 sezon właśnie
|
|||
|
|
|
#2773 |
|
Zadomowienie
|
KASIULENKOWO bo wybieramy położna środowiskowa- ktora przychodzi po porodzie do dziecka i do nas- obejrzeć ranę pomoc w karmieniu i kąpaniu. Wybieramy tez pielęgniarkę środowiskowa, ktora przychodzi pozniej i w razie konieczności przy zastrzykach wlasnie... To dwie rożne osoby.
Co do KTG zapis nie moze byc zbyt jednostajny. Zakres tętna- chyba 120-180 jest Ok. A na skurcze takie do 40 to niespecjalnie u mnie zwracali uwage ![]() CASAA przy kolejnym ściąganiu mleka ci w prywatnej napisze co i jak ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#2774 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak Ewka Ty:P To super może nie urodzisz^^ choć nie powiem mi pasowałby ten 21 grudzień na poród...jakoś tak mi się od początku podobał...(obym sobie wykrakała)
|
|
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
diabollo kalafiorro
co do skurczy no to nic nie czułam a tętno małego może byc wysokie bo wiercił się non stop, a raczej jakieś akrobacje wydziwiał. tylko wstydu matce narobił bo ta maszyna taka głośna była jak się przekręcał i cała grupa wtedy na mnie takie ślepia ![]() czyli te góry doliny to jednak skurcze ale skoro położna mówiła że w miare ok to teraz to już naprawde nic nie robie i leże bo moja gin już ma wolne przed świetami i dopiero wizyta 29...
|
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
MallaMi tetno dziecka musi sie chyba miescic miedzy 140-160 to jest takie idealne, u mnie jak spal to mial ok 120, na pewno powyzej 170 jest niebezpiecznie i ponozej 110.
Motocyklistka ![]() Suzuki GSX 600F "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
|
|
#2777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
o.o. też mi się wydaje że mocne te skurcze, u mnie max do 10 dochodziło a brzuch mi się spinał. miejmy nadzieję że wszystko będzie ok. ja już w łóżku leżę czy któraś z was też ma takiego lenia jak w pierwszym trymestrze? po prostu półżywa jestem ze zmęczenia cały dzień a jutro muszę ogarnąć mieszkanie poremontowo, tzn. poprzestawiać dużo rzeczy itd, bo po południu przychodzi laska do sprzątania i póki co nie ma jak sprzątać bo wszystko jest pozastawiane....
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|||
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Baby - nie, aż takiego zmęczenia jak z początku ciąży nie mam
A no i studia co tydzień - zaliczenia w kółko. Wtedy spałam ile się dało i gdzie się dało byle tylko wyciągnąć jak najwięcej i tak chodziłam ciągle zmęczona, że ledwo nogi stawiałam za sobą... Teraz jestem zmęczona, ale bardziej brzuchem, bo przez niego wszystkie błahe obowiązki wykonuję jakbym MontEverest zdobywała Ale i tak jest lepiej niż w 1 trymestrze... wtedy to nawet z Olką zasypiałam jak szła na drzemkę i jak się bawiła to przymykałam oko na minutkę |
|
|
|
#2779 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i też myślę, ze powinnaś leżeć, odpoczywać Cytat:
gorzej jakby się utrzymywało stałe np.koło 200 to wtedy coś nie tak jest..jeszcze będziecie mi zazdrościć przystojniaka roznoszącego obiady, pff |
|||
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
MallaMi , ale skoro położna nie wszczęła alarmu porodowego to chyba wszystko ok
na pewno warto się oszczędzać żebyś dotrwała do nastepnej wizyty Nebula zgadzam się Spartakus to jedno morze krwi ![]() Mi się bardziej Rzym podobał ![]() Z seriali to od kiedy nadrobiłam wszystkie serie Gotowych na wszystko nie umiem się zaprzyjaźnić z innym serialem ![]() Także jakbyście mogły coś polecić to będę wdzięczna ! Cytat:
Duży spadek formy odczuwam, szybciej sie męczę, nie mogę szybciej iść, chce mi się spać, straszny leń, taka niemoc! A siostra mi dzisiaj zmierzyła ciśnienie i było 90 na 50 więc nooo to by dużo tłumaczyło
|
|
#2781 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka nie mowie o sporadycznych zapisach tylko ciaglych przy 170 to trzeba to sprawdzic. Lezalam z dziewczyna, ktora miala stale tetno dziecka wlasnie 170-180
|
|
|
#2782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja z krwawszych seriali to czekam na kwiecień na Grę o Tron ![]() Jestem super w tyle z wampirami i chirurgami niestety jakoś weny nie mam
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
Ej a ja miałam ostatnio ciśnienie u lekarza 135/95
serducho mi biło 111/min - co akurat u lekarza jest normą, bo tam mam zawsze powyżej 100, bo są wąskie korytarze, brak powietrza, strasznie duszno i jak siedzę przed wizytą to zawsze mały mi majstruje coś z przeponą i zawsze mi słabo jak wchodzę do lekarza ale ciśnienie mnie zaskoczyło, bo zawsze jak w zegarku 120/80
|
|
|
|
#2784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2785 |
|
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - jak masz zamiar oglądać to lepiej zacznij szukać wersji online
|
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dwa razy miałam wysokie i to się pokryło z moim stresem: pierwszy raz jak zaczęła mi się macica spinać i się bałam, że w 24 tygodniu urodzę, a drugi raz na poprzedniej wizycie jak się denerwowałam czy będzie ta cesarka czy nie zobaczcie jak to można wpłynąć głupim myśleniem na cały organizm.
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
mojakaren - to piona, przynajmniej nie jestem sama.
wrrr brzuch mnie boli jak na okres i krzyż :/ wiecznie coś. czy któraś z was ma może grę o tron na dysku? i chciałaby za koszty wysyłki i płyt w wolnej chwili nagrać mi na DVD i wysłać na polski adres?
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
|
|
|
#2789 |
|
Zakorzenienie
|
Eee to ja zawsze mam niskie cisnienie, ale skuteczni tz mi je podnosi :p
|
|
|
#2790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miałam tam Grę o Tron, Friendsów 10 sezonów i mnóstwo, mnóstwo innych seriali, filmów, muzyki, zdjęć. ![]() Grę o Tron mam oryginał jedynie pierwszy sezon na DVD. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

A gary powinnam chociaż umyć, bo masakra znowu będzie. O i włosy by pasowało co by mężowi nie śmierdzieć w łóżku..
Idź mi ktoś zrób herbatę
A i jeszcze jakby się ktoś wysikał za mnie przy okazji

a tętno małego może byc wysokie bo wiercił się non stop, a raczej jakieś akrobacje wydziwiał. tylko wstydu matce narobił bo ta maszyna taka głośna była jak się przekręcał i cała grupa wtedy na mnie takie ślepia 
ale skoro położna mówiła że w miare ok to teraz to już naprawde nic nie robie i leże bo moja gin już ma wolne przed świetami i dopiero wizyta 29...
a jutro muszę ogarnąć mieszkanie poremontowo, tzn. poprzestawiać dużo rzeczy itd, bo po południu przychodzi laska do sprzątania i póki co nie ma jak sprzątać bo wszystko jest pozastawiane....
Miałam tam Grę o Tron, Friendsów 10 sezonów i mnóstwo, mnóstwo innych seriali, filmów, muzyki, zdjęć.