|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | |
Szanelowa Madżesti
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XV
dokładnie, na szczęście wymyślili puszapy i inne wkładane poduszeczki itp
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 | |
Shoe addict :)
|
Dot.: Próbki,mini zamówienia,promocje,kody - gdzie co można tanio dostać+OT cz.XV
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#363 |
Chanel Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() heh tez staram się mówić na głos gdy robię cos istotnego, bez tego zaraz zapominam ![]() najlepszą niespodziankę mi chyba zrobił na swoje urodziny, gdy dostałąm wymarzone buty, kupił je cichaczem jeszcze podpuszczał mnie bym mailowała z babeczką kiedy i czy mi sprowadzi te szpileczki kiedys w d. ogladałam perfumy, znalazłam je rano na fotelu w swoim aucie.. etc ma chłopak fantazję ![]() cycate wiecznie wyglądają grubiej, o ! kupic ciuchy pasujace w biuście i tyłku graniczy z cudem, bo producenci stwierdzili, że rozmiar 36 ma mieć np 84 biuście a 94 w biodrach ciężko dostać ubrania na tzw klepsydrę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
Z opóźnieniem, ale też się witam w nowym wątku
![]() [QUOTE=Miskaa78;53832599]ona go nie zjadła, nie gryzła, biegała z nim tylko wciąż nie wierzę, że to ona, od szczeniaka jest u mnie i koty ma na co dzień, śpi z nimi nos w nos, gdyby goniła tego kota pozostałe psy ( mam 4)by nie tyle szczekały, co ujadały na całą okolicę z zazdrości, musielibyśmy cokolwiek usłyszeć, niejednokrotnie koty moje leją się za płotem z jakimiś obcymi i wtedy słychać jak warczą na siebie a tu tak nic? Może ona go tylko znalazła. Mam rodzinę, która mieszka na wsi i mają 4 psy. Nigdy nie zamykają bramy i te psy wybiegają na pole i do lasu. Jakiś czas temu jeden z nich wrócił do domu ciągnąc pokiereszowanego drugiego. Ponieważ wcześniej czasem na siebie warczały dostał burę, bo wszyscy myśleli, że się pogryzły. Pojechali z tym rannym do weterynarza, a na miejscu okazało się, że on wcale nie był pogryziony tylko ktoś go potrącił samochodem i zostawił. Miał złamaną łapę i nie mógł chodzić, a tamten go po prostu przyciągnął do domu. |
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Szanelowa Madżesti
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | ||||
Zakorzenienie
|
W temacie bieliznianym - jakie pasy do pończoch polecacie? mam problem z samonośnymi że o tak na imprezie mi spadają
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż ostatnio w tkmaxx jak oglądałam bieliznę to zauważyłam że najwięcej ładnych i w spoko cenach jest dla biusciastych ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
Witam piątkowo :brokuł:
Ja polecam, ze stanikowych marek, Ewę Michalak, Comexim, Cleo, Panache (najbardziej model Jasmine) no i Freyę - widzę, że nie tylko ja jestem fanką ![]() Majtki kupuję najczęściej na % w H&M i dobrze mi się noszą ![]() Mam ochotę na coś nowego, ale $$$ brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
http://domodi.pl/bielizna/bielizna-d...-black_3747209 Nie wiem skąd tu ta cena, bo ja w sklepie stacjonarnym dałam za niego 99 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
u mnie brama jest zamknieta, nie ma szans by psy wyszły, ta jedna biega po całym podwórzu, reszta ma kojce i są wypuszczane w sposób kontrolowany, właśnie ze względu na koty zadziwiające jest, że to się odbyło bez żadnego hałasu, bez niczego a ta ma wyjątkowo donośny głos, jak przeważnie wielkie psy śmierdali mi tu cos, jednak zarządziłam areszt domowy dla kotów, nie chcę psa zamykać w kojcu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#372 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() a co do ciuchów to popieram w całej rozciągłości ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#374 | ||||||
Guerlain Lover
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Miałam taki plan kupienia go w styczniu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Chanel Lady
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#379 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#382 | ||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A paletki EL za 89 zł ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#384 | |
Szanelowa Madżesti
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam wszystko! Zastanawiałam się, dlaczego od wczoraj powstało tak mało stron, ale jak doszłam do ostatniej strony, to już wiedziałam - nowy wątek
![]() Byłam wczoraj w S. po próbkę tego podkładu balsamu, ale wszystkie są za ciemne albo za różowe... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Guerlain Lover
|
No i jeszcze zapomniałam napisać raport o mojej wczorajszej wizycie w S i D w SCC: poszłam do D - pytam babki o kolekcje świąteczne - Dior, Chanel itp. a ona mi mówi, że nie ma kolorówki z Chanel
![]() Potem podeszłam do kolorówki Bobbi Brown - stała tam przemiła konsultantka, trochę z nią pogadałam i zaprosiła mnie na kolejny raz to mi zrobi makijaż ![]() ![]() Potem poszłam do S - ale tam to jakoś dziwnie było, więc tylko pooglądałam nowości z zapachów i kolorówki i wyszłam ![]() Wolę robić zakupy w mniejszych Sephorach... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#388 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
pokaże Wam mojego kundla BTW jak któraś nosi 65H z panache to mam na wymianę takowy model Paloma |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 | ||
Chanel Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |||
|
Cytat:
![]() Super promocja ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:12.