O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-12-17, 19:52   #3631
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Mili pij ile wlezie. Co do Heleny no to nie powiem bo coraz częściej myślę że to już czas. Zobaczymy co to będzie 😁 zastrzyków Ci współczuję ale jak trza to trza 😁

Idę się kąpać 😉
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 19:54   #3632
MiliTu
Wtajemniczenie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Oj piję, już pół butelki poszło:p ja wszystko zniosę dla Brzdąca myśl - działaj! Może nam się razem uda? Ale to byłby fun ! Ty, ja, Migotka, Basia, Arletka! Worek rozwiązany by był
MiliTu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 20:10   #3633
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Ale ja dzisiaj refleksyjna jestem 😉 była ciocia z synem, on jakąś szychą jest, w każdym razie ejzdzi po całym świecie itd. Ma wielki dom w ch*j kasy ale dzisiaj rozwalił mnie na łopaty. Wszedł do nas do kawalerki i mówi że lubi do mnie przyjeżdżać bo mu się dzieciństwo przypomina ( mój dziadek wybudował ten dom ) i czuć u nas domu atmosferę takiego szczęścia i miłości. Ze to fajnie ze tak niewiele nam potrzeba do tego żeby być szczęśliwą rodziną 😢💜 wiec jak weszli do pokoju a ja szykowalam kawę i ciasto jakoś mnie za serce to złapało i łza mi poleciała. Chyba czas na drugie dziecko bo się starzeje 😉

Iza ja też dzisiaj jakąś taka zmęczona 😉

Yss juz tak blisko do wyjazdu, pewnie się cieszysz co?

Kasiu widzisz nie taki diabeł straszny 😉 tabletki jakieś na gardło masz?

Y nas ciągle szadz leci, a ze ciocia z synem dość długo posiedzieli to po ciemku do siostry pojechałam, wina nie ruszyłam bo chęci nie miałam i teraz sobie juz w domu siedzimy. Kostek wcina ciasto i chwali pod niebiosa 💜
Ewciu jak pieknie cos takiego usłyszeć

Młody jeszcze nie śpi.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 20:25   #3634
kasiab91
Zakorzenienie

☠☠☠☠a u nas to jak nie urok to sraczka ! Piotrka zab tak napierdala ze lazi po scianach Ketonal pomaga na dwie godziny Kolejna ciezka noc przed nami
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 20:39   #3635
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
☠☠☠☠a u nas to jak nie urok to sraczka ! Piotrka zab tak napierdala ze lazi po scianach Ketonal pomaga na dwie godziny Kolejna ciezka noc przed nami
O kurde moze pojedzcie na pogotowie?

Stary 2015-12-17, 20:47   #3636
arletka1313
Zakorzenienie

yss fajnie zaraz do Pl lecicie mezus troche odpocznie

mili no mysle ze chyba bunt sie zaczyna, dzis mnie bila, nie wiem jak na to reagowac, ot tak sobie podeszla i mnie bila. Zaczyna mi sie to powaznie niepodobac.

ruda no wiedzisz, nawet brat/kuzyn widzi i czuje u was w domku milosc, cudownie! jestescie wspaniala rodzinka!

kasia za opatrunek chyle czola, super ze dalas rade!Kurde moze podzwoncie do stomatlogach i niech jedzie!

Ja po fitnesie, chwile u mamy, teraz polozylam core spac, sama juz po prysznicu. Tz mi sie rozchorowal, znaczy niby tylko katar ale juz umiera.uciekam.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 20:50   #3637
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
yssmay to jaki macie plan? Od kiedy ruszacie? Co dalej?
Plan jest taki, że jak tylko się przeprowadzimy ruszamy pełną parą. I nie ma zmiłuj.

Kurcze jakoś w którymś momencie w pracy, już tak pod koniec. Chwycił mnie taki ból w piersiach. To znaczy, tak jak by było mi okropnie smutno. Ale przecież wszystko jest ok i mam świetny nastrój i humor. A całe popołudnie się tak męczę. A może to jednak z fizycznych powodów? Sama nie wiem.
Pójdę popatrzę z TŻ na film, wypije może piwo to przejdzie.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 21:16   #3638
kasiab91
Zakorzenienie

Mam nadzieje ze wytrzyma do rana zeby znalezc jakiegos dentyste, na pogotowie raczej wolalabym nie jechac. Oni robia wszystko bez zadnego znieczulenia, a mi juz go szkoda tyle sie nacierpial w ostatnim czasie
MAMA- 03.05.2014

Stary 2015-12-17, 21:54   #3639
2016070930
Konto usunięte

Hej

Ewciu sto lat, wszystkiego co najlepsze, dużo radości, miłości i spełnienia marzeń.

Kurcze, nie daję rady być na bieżąco w tygodniu, niby nic takiego nie robię, tylko dom i praca ale dni uciekają nie wiem kiedy. Jutro mam wolne także już jutro nadrobię.
Dobrej nocy
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-17, 23:33   #3640
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za życzenia 💜

Margot spokojnie, ważne że dajesz znak życia 😉

Kasiu oby noc była spokojna 😢

Iza i jak Młody? Długo jeszcze walczył?

Oglądam Julie i Julia, już się zastanawiam co na obiad zrobić, one tak cudnie tam gotują 💜 dobranoc i dzień dobry moje kochane ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-18, 07:30   #3641
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam się

Mysia wiek Ci już zmieniłam

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Hej.

Ewcik raz jeszcze sto lat od nas wszystkich

Mili biegaczko nasza Jasio mobilizuje

Yss no pieknie 3 dni i urlop Polska czeka

Arletko u nas bunt od dawna. Najlepsza metoda olac no chyba ze jest ostra depresja. Ja na spokjnie odchodze a pozniej tlumaczyc sie staram.

Kluska milego wieczoru

Ja jestem dumna z siebie ! Zmienilam sama opatrunek mezowi, dalam rade Tym samym zaoszczedzilismy 150zl

Mnie niestety gardlo nadal boli. Jutro zamierzam wybrac sie do lekarza
O losie 150 zł za opatrunek .

Kasiu jestem z Ciebie dumna

zdrówka dla Ciebie i koniecznie idź do lekarza
Cytat:
Ale ja dzisiaj refleksyjna jestem 😉 była ciocia z synem, on jakąś szychą jest, w każdym razie ejzdzi po całym świecie itd. Ma wielki dom w ch*j kasy ale dzisiaj rozwalił mnie na łopaty. Wszedł do nas do kawalerki i mówi że lubi do mnie przyjeżdżać bo mu się dzieciństwo przypomina ( mój dziadek wybudował ten dom ) i czuć u nas domu atmosferę takiego szczęścia i miłości. Ze to fajnie ze tak niewiele nam potrzeba do tego żeby być szczęśliwą rodziną 😢💜 wiec jak weszli do pokoju a ja szykowalam kawę i ciasto jakoś mnie za serce to złapało i łza mi poleciała. Chyba czas na drugie dziecko bo się starzeje 😉

Iza ja też dzisiaj jakąś taka zmęczona 😉

Yss juz tak blisko do wyjazdu, pewnie się cieszysz co?

Kasiu widzisz nie taki diabeł straszny 😉 tabletki jakieś na gardło masz?

Y nas ciągle szadz leci, a ze ciocia z synem dość długo posiedzieli to po ciemku do siostry pojechałam, wina nie ruszyłam bo chęci nie miałam i teraz sobie juz w domu siedzimy. Kostek wcina ciasto i chwali pod niebiosa 💜
Cudnie to czytać
Cytat:
Oj biedny . Mam nadzieję że wytrzymał do rana

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
yss fajnie zaraz do Pl lecicie mezus troche odpocznie

mili no mysle ze chyba bunt sie zaczyna, dzis mnie bila, nie wiem jak na to reagowac, ot tak sobie podeszla i mnie bila. Zaczyna mi sie to powaznie niepodobac.

ruda no wiedzisz, nawet brat/kuzyn widzi i czuje u was w domku milosc, cudownie! jestescie wspaniala rodzinka!

kasia za opatrunek chyle czola, super ze dalas rade!Kurde moze podzwoncie do stomatlogach i niech jedzie!

Ja po fitnesie, chwile u mamy, teraz polozylam core spac, sama juz po prysznicu. Tz mi sie rozchorowal, znaczy niby tylko katar ale juz umiera.uciekam.
Zdrówka dla niego

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Yss mam nadzieje ze jak przylecicie do Polski to odpoczniecie

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Ja wczoraj dostałam prezent pod choinkę

---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

A ja mam już 1000 pomysłów na balsamy

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 07:34   #3642
mysia1986
Zakorzenienie

:HI:

Yss, to możemy sobie piątkę przybić! Jak mnie wczoraj wieczorem w klatce cisnęło Miałam taki ucisk ze przez chwile myślałam ze mam zawał Nic nie pomagało.. wzięłam prysznic , położyłam się, kubek melisy zaparzyłam i nic! W końcu chyba ze zmęczenia usnęłam i rano było już ok. U Ciebie mam nadzieję też przeszło kochana ??

Kasia, o matko ten Twój mąż to się namęczy Jak sytuacja?

Mili, popijaj winko, zdrowe jest

Basia dziękuję za zmianę

Ruda, bo miłość widać na odległość! To najcenniejsza rzecz jaką mamy w życiu

Po pracy pojechałam z siostrą młodego odebrać ze szkoły. Odwiedziłam tym samy swoja podstawówkę Potem zrobiłyśmy razem obiad, zjadłyśmy i mnie odwiozła. Ja w domu miałam umyć lodówkę ale zaczęło mnie bolec i dupa
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 07:49   #3643
iza243
Zakorzenienie

Witam

Cytat:
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję za życzenia 💜

Margot spokojnie, ważne że dajesz znak życia 😉

Kasiu oby noc była spokojna 😢

Iza i jak Młody? Długo jeszcze walczył?

Oglądam Julie i Julia, już się zastanawiam co na obiad zrobić, one tak cudnie tam gotują 💜 dobranoc i dzień dobry moje kochane ☺

wojował do 22
Ale chyba temu ze jest chory:-(

Cytat:
Napisane przez AgaZ Pokaż wiadomość
Aga przykro mi, ale nie moge w tej chwili dac Ci konkretnych przykladow [img]icons/icon9.gif[/img] Mam przez kilka dni w domu gosci i ogrom roboty. A tak z pamieci to niestety.
Ale na pewno duzy wybor zlotych cieni znajdziesz w Art Deco, palete zlotych pomadek w Sephorze ( bardzo ladne - 5 kolorow ), sliczne zlote lakiery do paznokcie rowniez w Sephorze - takie w malutkich buteleczkach.

Wybieraj tylko takie jasne i ciemne zloto z brazem. Nie jakies rudosci [img]icons/icon9.gif[/img] Na pewno znajdziesz.

Zycze dobrej zabawy [img]icons/icon7.gif[/img]
AgaZ
Co dostałas?

Dominis jest chory:-( Wieczorem chyba bolał go brzuszek bo w nocy dostał biegunki i strasznie sie meczył:-(
Tz poszedł juz dzis do pracy jestesmy sami do 19 .Musze z małym skoczyc do apteki po jakies leki dla niego.Moje małe biedactwo:-(

Stary 2015-12-18, 07:58   #3644
2016070930
Konto usunięte

Dzień dobry

Ja kończę śniadanie i zabieram się za generalne porządki świąteczne, później bigos będę gotować i chyba dzisiaj już ubierzemy choinkę

Miłego dnia
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 08:02   #3645
MiliTu
Wtajemniczenie

iza243 chyba wrzucilas post z innego forum :p

mysia1986 co to za bóle? Dobrze że już przeszło! Ja miewam takie nerwobole niestety czasami. Wiadomo kiedy tż wraca? Winko zdrowe tylko na wadze to już mi się nie podoba :p masakra!

kasiab91 jak noc ? Oj mam nadzieję że jednak choć trochę przeszło!

RudaEwcia25 jak się czuje naszs staruszka dziś?

Margot ja też mam w planie porządki i ostatnie okno do umycia!

Ale najpierw idę do Jaśka, pobiegać, Chodaka dziś strzelę i później sprzątanie.

A tak w ogóle to dzień dobry!
Stary 2015-12-18, 08:04   #3646
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MiliTu Pokaż wiadomość
iza243 chyba wrzucilas post z innego forum :p

mysia1986 co to za bóle? Dobrze że już przeszło! Ja miewam takie nerwobole niestety czasami. Wiadomo kiedy tż wraca? Winko zdrowe tylko na wadze to już mi się nie podoba :p masakra!

kasiab91 jak noc ? Oj mam nadzieję że jednak choć trochę przeszło!

RudaEwcia25 jak się czuje naszs staruszka dziś?

Margot ja też mam w planie porządki i ostatnie okno do umycia!

Ale najpierw idę do Jaśka, pobiegać, Chodaka dziś strzelę i później sprzątanie.

A tak w ogóle to dzień dobry!
O kurde najlepsze jest to ze nie wiem skad sie wział bo nie udzielam sie tam

Stary 2015-12-18, 08:16   #3647
_Kluska_
Zakorzenienie

Hej kochane

Ewciu bo pieniądze to nie wszystko on.moze nie ma w tym pięknym drogim domu tego ciepła i miłości właśnie

Yss noo super to czytać! czyli byle do wiosny i działamy
z uciskiem w klatce to ostatnio też mi się zdarza i do tego często się powtarza ból w boku nie wiem co to, pewnie od stresu

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Arletko jak Hania zaczyna bicie powstrzymuje jej rękę i powtarzam, że ja jej nie bije i nie życzę sobie żeby ona mnie biła bo to boli. wiadomo że jak nie radzi sobie z emocjami to z miejsca nie zadziała i dopóki się nie uspokoi próbuje uderzyć i powtarzam to tłumaczenie wiele razy, ale wydaje mi się, że to działa i jest coraz mniej takich zachowań

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 08:19   #3648
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Halo Halo!

Cytat:
A no, po tym filmie to zawsze chce sie gotowac. Ja mam te wielka ksiege przepisow po angielsku na kompterze. Robilam z niej ten slawny gulasz. I wyszedl... tak sobie. Uczylam sie z tej ksiazki robic sos bearnise, udal mi sie, ale wole kupic. Kilka razy maslo mi sie zwarzylo i musialam wszystko wylac.

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
U Ciebie mam nadzieję też przeszło kochana ??
Rano było ok a teraz znowu mnie zaczyna meczyc. I ja nie wiem czy to jakis ogromny smutek czy cos mi jest. Cala klatka boli .

Cytat:
Napisane przez MargotVZ Pokaż wiadomość
Ja kończę śniadanie i zabieram się za generalne porządki świąteczne, później bigos będę gotować i chyba dzisiaj już ubierzemy choinkę
Baw sie dobrze!!!

Jestem w pracy, pije kawke. Dzis ostatni dzien a potem duuuuzo wolnego .
Stary 2015-12-18, 08:32   #3649
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Halo Halo!

A no, po tym filmie to zawsze chce sie gotowac. Ja mam te wielka ksiege przepisow po angielsku na kompterze. Robilam z niej ten slawny gulasz. I wyszedl... tak sobie. Uczylam sie z tej ksiazki robic sos bearnise, udal mi sie, ale wole kupic. Kilka razy maslo mi sie zwarzylo i musialam wszystko wylac.

Rano było ok a teraz znowu mnie zaczyna meczyc. I ja nie wiem czy to jakis ogromny smutek czy cos mi jest. Cala klatka boli .

Baw sie dobrze!!!

Jestem w pracy, pije kawke. Dzis ostatni dzien a potem duuuuzo wolnego .
Kurna . Moze któryś z doktorów w pracy by Cię zbadał

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-12-18, 08:40   #3650
kasiab91
Zakorzenienie

Hej.

Noc spoko. Ale dalam mu najsilniejszy lek jaki dostal po operacji. Budzil sie w nocy ale cmilo go tylko. Na 11:30 ma stomatologa. Takze kasa zaoszczedzona na opatrunku pojdzie na dentyste. Zyc nie umierac

Basiu no zmiana opatrunku to koszt 120zl plus paliwo czyli wychodzi 150...

Mili od rana bieganie, sprzatanie! Mamusiu... Super ze sobie tak radzisz. Zastrzyk zrobilas?

Margot jak super z choinka. Macie zywa czy sztuczna?

Mysia o mamo! Teraz jest juz ok z tym bolem? Moja tesciowa w nocy tez taki bol zlapal w klatce. To na tle nerwowym ma.

Iza zdrowka dla Dominika

Yss do kiedy masz wolne?

Kluska jak po koncercie?

Basia co dostalas? Ja tez juz mialam prezent. Dostalam karte pamieci do telefonu :p

A jak pojedziemy do tej dentystki to od razu dokupimy cos dla moich dziadkow. Rodzicom kupilismy zestaw grillowy a tesciom telefon stacjonarny. Dla brata mojego wykupilismy karte podarunkowa na ciuchy i dla chrzesniaka transformersa :p A u Was jakie prezenty? Chwalcie sie
MAMA- 03.05.2014

Stary 2015-12-18, 08:54   #3651
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry 😉

Mili no jako staruszka nie tak nie tak najgorzej 😉 ja też dzisiaj sprzątam bo jutro ma imprezę urodzinowa, nie wiem jak to przeżyje. Pobiegaj i za mnie jak dasz rade 😁

Yss pamiętam jak z Tz się poklocilismy tak fest i zerwałam z nim to czułam taki ból w klatce, aż mnie dziwiło bo bo jak to się mówi ze "serce pęka " ze to niby taka metafora ale coś w tym jest. A jak pierwszy tz zginął w wypadku to przez długi czas czułam taki ból jak ludzie opisują przy stanie przed zawałem. Do tej pory jak mam zły dzień i nie wypłacze się w głos to aż mnie zaciska.

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Iza zdrowia dla Dominika ☺

Arletko ja robie tak jak Kluska a jak nie działa to przestaje się odzywać i sam się uspokaja 😉

Margot ja jutro w końcu chyba będę mieć choinkę 😁

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Kasiu u nas same zabawki dla dzieci, dla rodziców i dziadka kalendarze ze zdjęciami dzieciaków. Między rodzeństwem nic sobie nie kupujemy, tylko u tzta jego siostrom kasę i kosmetyki a chłopakom zrzuta na to co wybrali. Teściowa dostanie mały telewizor.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Ciesze się że P ma wizytę i ze w końcu będzie spokój 😁
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-18, 09:10   #3652
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Hej.

Noc spoko. Ale dalam mu najsilniejszy lek jaki dostal po operacji. Budzil sie w nocy ale cmilo go tylko. Na 11:30 ma stomatologa. Takze kasa zaoszczedzona na opatrunku pojdzie na dentyste. Zyc nie umierac

Mili od rana bieganie, sprzatanie! Mamusiu... Super ze sobie tak radzisz. Zastrzyk zrobilas?

Mysia o mamo! Teraz jest juz ok z tym bolem? Moja tesciowa w nocy tez taki bol zlapal w klatce. To na tle nerwowym ma.

Iza zdrowka dla Dominika

Yss do kiedy masz wolne?

Kluska jak po koncercie?

Basia co dostalas? Ja tez juz mialam prezent. Dostalam karte pamieci do telefonu

A jak pojedziemy do tej dentystki to od razu dokupimy cos dla moich dziadkow. Rodzicom kupilismy zestaw grillowy a tesciom telefon stacjonarny. Dla brata mojego wykupilismy karte podarunkowa na ciuchy i dla chrzesniaka transformersa A u Was jakie prezenty? Chwalcie sie
Kasiu ja dostałam telefon lumie 535 ( wczoraj pokrowca szukałam do niego )

nie dobrze ze to co zaoszczedzilisci wydanie na dentystę ale jak trzeba to trzeba

Ja jak narazie myślę nad prezentami i nie mam pomysłu .
Jedynie Wiktorii kupiłam książkę bo wiem ze ja chciała . A tak jeszcze musze pomyśleć co dokupić .

Iza zdrówka dla Dominika .

Dobra musze d.upe ruszyć żeby kończyć sprzątanie . Bo jutro jadę do taty umyć dwa pozostale okna i zakupy na targu zrobić . Do 13 musze się jutro ze wszystkim wyrobić .

wczoraj się dodzwonilam do ginekologa i się okazało żebym wzięła wynik cytologi musze iść na wizytę . I się zapisałam na 22 wiec obrazu pewnie mnie zbada . Znając życie to będzie mówiła ze mam zapalenie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2015-12-18, 09:24   #3653
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
120zł!! Co TY gadasz?? Ale to prywatnie jakos czy co!?
Wolne mam do 04.01.2016

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Kurna . Moze któryś z doktorów w pracy by Cię zbadał
To chyba nie jest fizyczne...

Cytat:
Yss pamiętam jak z Tz się poklocilismy tak fest i zerwałam z nim to czułam taki ból w klatce, aż mnie dziwiło bo bo jak to się mówi ze "serce pęka " ze to niby taka metafora ale coś w tym jest. A jak pierwszy tz zginął w wypadku to przez długi czas czułam taki ból jak ludzie opisują przy stanie przed zawałem. Do tej pory jak mam zły dzień i nie wypłacze się w głos to aż mnie zaciska.
Wlasnie czuje cos podobnego. Takie przerazajacy smutek. No tylko nie wiem od czego, bo czuje sie psychicznie calkiem ok. Chyba ze pewne rzezy wychodza. Bo martwi mnie to jak poukladaly sie stosunki TZ z moimi rodzicami. Ja sama od nich tez sie odsunelam, a swieta ida. Nie wiem czy to o to chodzi. Co jakis czas przechodzi a potem wraca.

Na oddziale na ktorym pracuje panuje grypa zoladkowa. Musimy wszyscy zachowac szczegolna ostroznosc! Masakra!!! Obym nic nie zlapala. Myje rece spirytusem co chwile.
Stary 2015-12-18, 09:34   #3654
MiliTu
Wtajemniczenie

Kluska o której masz spotkanie dziś? To na którym się dowiesz co i jak ?

yssmay może tak być że to stres wychodzi...no ja właśnie czasem tak miewam... Uważaj tam żeby przed wyjazdem nic Cię nie złapało!

kasiab91 dobrze że udało się umówić dentystę no i że leki pomogły. Zastrzyki były dwa - zrobione! Łatwiej poszło niż za pierwszym razem dopiero wczoraj poczytałam o tym co sobie wbijam :p ja już mam prawie wszystkie prezenty. Ale jak miałabym tu pisać to masakra ! Cała lista! Chyba że bardzo będziesz chciała to spoko no i brawo za Twój prezent!

b a r b a r a ooo fajny prezent ja też już dostałam

RudaEwcia25 pobiegane - dziś mniej bo Chodaka chcę strzelić także nadrobie i za Ciebie ! no i teraz śniadanko, zmienię pościel, umyję okno ostatnie i zobaczę co dalej powinnam odkurzyc itd ale może dla tż-ta zostawię bierze wolne na wt i śr i mamy spotkanie w sprawie kredytu
Stary 2015-12-18, 09:42   #3655
mysia1986
Zakorzenienie

Kasia, tak kochana już mi przeszło dzisiaj I u mnie pewnie też nerwy i stres.. w pracy trochę się dzieje średnio, do tego moi rodzice.. teraz maja w pracy taki gorący okres, wychodzą rano wracają po nocy i wczoraj się dowiedziałam jak byłam u siostry ze tata zasłabł ostatnio w pracy. Zrobił potem badania i ekg , niby wszystko ok. Wkur^wa złapałam i pewnie potem ze mnie to wyszło. Dzisiaj ide do apteki coś mu kupie na wzmocnienie, bo osiwieje przez niego

Mili u Ciebie moc jest ! Brawo! Ja też dzisiaj kierunek siłownia A mój nie wiem kiedy wróci, czekam

Yss, z daleka od grypy!!!

U Nas tez same prezenty dla dzieciaków, zabawki, książki, ciuchy itp.
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-12-18, 09:48   #3656
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.

Iza zdrowka dla Dominika

Yss do kiedy masz wolne?

Kluska jak po koncercie?

Basia co dostalas? Ja tez juz mialam prezent. Dostalam karte pamieci do telefonu :p

A jak pojedziemy do tej dentystki to od razu dokupimy cos dla moich dziadkow. Rodzicom kupilismy zestaw grillowy a tesciom telefon stacjonarny. Dla brata mojego wykupilismy karte podarunkowa na ciuchy i dla chrzesniaka transformersa :p A u Was jakie prezenty? Chwalcie sie
Oby dentystka szybko zaradziaBiedny tem twój P ostatnio:-( Mam nadzieje ze przyszły rok bedzie dla was lepszy.

Cytat:
Dzień dobry 😉

Mili no jako staruszka nie tak nie tak najgorzej 😉 ja też dzisiaj sprzątam bo jutro ma imprezę urodzinowa, nie wiem jak to przeżyje. Pobiegaj i za mnie jak dasz rade 😁

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ----------

Iza zdrowia dla Dominika ☺

Arletko ja robie tak jak Kluska a jak nie działa to przestaje się odzywać i sam się uspokaja 😉

Margot ja jutro w końcu chyba będę mieć choinkę 😁

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

Kasiu u nas same zabawki dla dzieci, dla rodziców i dziadka kalendarze ze zdjęciami dzieciaków. Między rodzeństwem nic sobie nie kupujemy, tylko u tzta jego siostrom kasę i kosmetyki a chłopakom zrzuta na to co wybrali. Teściowa dostanie mały telewizor.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Ciesze się że P ma wizytę i ze w końcu będzie spokój 😁

Robisz impreze w domu?Na ile osób?Co gotujesz?

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Kasia, tak kochana już mi przeszło dzisiaj I u mnie pewnie też nerwy i stres.. w pracy trochę się dzieje średnio, do tego moi rodzice.. teraz maja w pracy taki gorący okres, wychodzą rano wracają po nocy i wczoraj się dowiedziałam jak byłam u siostry ze tata zasłabł ostatnio w pracy. Zrobił potem badania i ekg , niby wszystko ok. Wkur^wa złapałam i pewnie potem ze mnie to wyszło. Dzisiaj ide do apteki coś mu kupie na wzmocnienie, bo osiwieje przez niego

Mili u Ciebie moc jest ! Brawo! Ja też dzisiaj kierunek siłownia A mój nie wiem kiedy wróci, czekam

Yss, z daleka od grypy!!!

U Nas tez same prezenty dla dzieciaków, zabawki, książki, ciuchy itp.
Ojej to sie stresu najadłas przez tate.Dobrze ze kupisz mu cos na wzmocnienie.Porozmawiaj z nim że powinien zwolnić bo zdrowie najważniejsze.

Wrócilismy z apteki kupiłam małemu leki.Od rana jest na suchym chlebku

Stary 2015-12-18, 10:26   #3657
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Iza robie imprezę w stylu faszyn from Raszyn 😂 zobacz na fb mają stronę, ubieramy się i malujemy na totalne wieśniary 😂 zaprosiła siostry i koleżanki, będzie nas 9bab 😁 zamówiłam katering bo szczerze to nie chciało mi się siedzieć przy garach bo musze sprzątać 😡 zamówiłam kolacje za 280zl za wszystko i w tym jeszcze sernik jest. Potrawy same z drobiu. Do tego zrobię sałatkę z chińskich zupek i jakaś surówke, standardowo wódka, piwo, wino kto co chce 😉 Kostek jak miał 2dni jelitowke tez jadł tylko chleb. Zrób może Dominikowi rosół, to zawsze pomaga.

Yss no to właśnie taki ból psychiczny przechodzący w fizyczny, znam go aż za dobrze. Czasem tak jest ze niby jesteśmy twarde a wszystko wychodzi później, mam nadzieje ze w Pl się trochę odstresujesz, no i nie daj Boże żebyś coś złapała w pracy 😢

Mysia a to tatko lobuz, nic nie mówił bo nie ciał Cię martwić 😢 weź mu tam opr daj 😉

Mili aż mi wstyd ze taki nygus ze mnie 😉
Run bitch!Ruuun!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-12-18, 10:31   #3658
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Iza robie imprezę w stylu faszyn from Raszyn 😂 zobacz na fb mają stronę, ubieramy się i malujemy na totalne wieśniary 😂 zaprosiła siostry i koleżanki, będzie nas 9bab 😁 zamówiłam katering bo szczerze to nie chciało mi się siedzieć przy garach bo musze sprzątać 😡 zamówiłam kolacje za 280zl za wszystko i w tym jeszcze sernik jest. Potrawy same z drobiu. Do tego zrobię sałatkę z chińskich zupek i jakaś surówke, standardowo wódka, piwo, wino kto co chce 😉 Kostek jak miał 2dni jelitowke tez jadł tylko chleb. Zrób może Dominikowi rosół, to zawsze pomaga.

Yss no to właśnie taki ból psychiczny przechodzący w fizyczny, znam go aż za dobrze. Czasem tak jest ze niby jesteśmy twarde a wszystko wychodzi później, mam nadzieje ze w Pl się trochę odstresujesz, no i nie daj Boże żebyś coś złapała w pracy 😢

Mysia a to tatko lobuz, nic nie mówił bo nie ciał Cię martwić 😢 weź mu tam opr daj 😉

Mili aż mi wstyd ze taki nygus ze mnie 😉
Ooo impreza brzmi super Mam nadzieje ze zrobisz fotki dla nas Niedrogi ten katering co zamówilas

Tż dostał dzis w pracy paczke dla małego Jakąś ciuchcie Ma tez dzis dostac premie na świeta,ja już dostałam

Wiecie ze dalej czekam na te buty na zamówienie?

Stary 2015-12-18, 10:35   #3659
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Iza a co tak długo? Dzwoniłas tam? No super z ta premia i prezentem dla Młodego 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-12-18, 10:42   #3660
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Iza robie imprezę w stylu faszyn from Raszyn 😂
Doczekac sie fot nie moge!!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości