![]() |
#2251 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Bidulka.
Cytat:
Ja swojego musiałam ostro namawiać żeby kupił nowy garnitur na ślub bo chciał iść w jakimś startym z supermarketu. On to wogole chodzi ubrany tragicznie Cytat:
Dzieki. Mam nadzieje, ze reszta zębów tez wyjdzie tak bezproblemowo jak ten Mała śpi, robie kawę, myje włosy i biorę sie za sprzątanie. Juz prawie końcówka. Oczywiście łazienkę Tz musze posprzątać sama bo jak on to zrobił to dalej syf. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2252 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oesu Ty to się masz z tą dietą... Ten co się z gołym dupskiem pokazuję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha przynajmniej się ogolił. Mojego tz ja ubieram, tzn jedziemy na zakupy i mu coś znajdę albo kupię w prezencie. Inaczej chodziłby tylko w t-shirtach z decathlonu i bluzach. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moj to jeszcze gorzej. Podarte koszulki, rozciągnięte, sprane. Przykrótkie dresy, jakieś stare adidasy, no masakra. On kompletnie nie przykłada wagi do tego jak chodzi ubrany. Jak gdzieś wychodzimy to wtedy ubierze jeansy i jakas lepsza bluzę lub koszulkę i jest hasło "ubiore cos lepszego bo żona bedzie sie mnie wstydzic" Za to higiena osobista, jak by mógł to by sie kapał 5 razy dziennie. Jak ja mu nie kupie jakiś ciuchów to sam nigdy nie wpadnie na to, żeby iść i sobie cos kupić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 | |
celebriti
|
O rany ![]() Pierog nie czytałam ale graty ![]() Pozazdrościłam wam i zrobiłam rewizje garderoby dla Jezysa
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zakorzenienie
|
Dobry
Rano nie umialam sie wbic bo tz w domu wiec musialam udawac ze jestem strasznie zajeta ![]() A potem goscia mielismy ![]() Ja tez mam w chuj dlugie paznokcie. Nigdy chyba takich długich nie mialam bo ja zawsze na króciutko Pieknie. Jezus na pewno jest szczesliwy ![]() Pierog- graty fejmu ![]()
Małgosia.. 22. 06. 2015 ![]() Edytowane przez industria Czas edycji: 2015-12-18 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
Złapałam mocz w woreczek. On jest jalowy, zamocze w tym ta płytkę z pojemnika. Przecież nie wyceluje w to jej siuskami tak żeby niczego nie dotknąc pojemnikiem czy płytka. A może wyjdzie i będzie można antybiotyk dac szybko Żeby nie zrobiło się zakazenie bo wtedy nawet szpital ;(
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Bardzo dobrze uczyniłas..ja właśnie wypralam ręczniki i pokrowce z poduszek bo jakieś zarzygane czy kichuj. I gdzie tu choinke, nu nu nu! |
![]() ![]() |
![]() |
#2258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kajao matko ![]() pieroggratuluję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zakorzenienie
|
Pierog no to oklaski! A jakie ty masz fajne konkursy na blogu! Te nagrody sama finansujesz? :O
Moj tez chodzi ubrany dziadowo. Kiedys mi sie to podobalo bo sama tak chodzilam- punkowe klimaty, wiecie. Ale lat troche przybyło,ja do pracy tez musze elegancko sie ubrac a on nic nowego nie chce sobie kupic a to co mu pokazuje to mowi, ze tragedia (a wcale nie). On jest wysoki, ma 187cm i szczuply, jakby sie ladnie ubral to wygladalby jak model ale nie przetlumaczysz |
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Zakorzenienie
|
Aika jeszcze raz graty za zabka i pol roczku
![]() kaja- biedna Lenka.. pierozkowa- brawo za fejm ![]() u nas noc spoko.mala zasnela przed 21 w lozku ze mna, pozniej odlozylam ja do lozeczka..wstala po 5, zjadla i do 9 spala jeszcze ![]() TZ wrocil wczoraj z pracy przed 21 ![]() co do ubierania sie to moj lubi koszule i dzinsy..a po domu w dresie i koszulce smiga.Czesto sam sobie kupuje ciuchy, zwlaszcza koszule ![]()
![]() |
#2262 |
Zakorzenienie
|
Ja to swojemu sama kupuje ciuchy....a najbardziej to mnie wkurza że jak się przy☠☠☠☠☠☠☠i do np jednej bluzy to non stop w niej łazi. Dopiero jak ja zgarne do prania to bierze coś innego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2265 |
Zakorzenienie
|
No tak
![]() Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Chyba bede prosic pediatre o nowe skierowanie na mocz po tym co Kaja napisalas.. Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2266 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() O kutwa przed 21... masakra.... Ja ostatnio mam dobrze bo Pieróg ma szkolenie i wraca do domu przed 16 coś wspaniałego
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2267 | |||
Konto usunięte
|
Ale za☠☠☠iste :O
Cytat:
Cytat:
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
Ja ☠☠☠☠☠☠☠e ciuchy od matki, tz jak dostanie od T to ja ☠☠☠☠☠☠☠e. Jak znajdę czas wygrzebać karton to pokaże wam co Konradowi kupiła - dżinsowy dres... Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzis mialam piekny sen..snilo mi sie, ze bylysmy z Lila u moich rodzicow w Polsce i mala zaczela raczkowac a pozniej stawac przy fotelu ![]() ale wczoraj mialam straszny koszmar ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 | |
Wtajemniczenie
|
Ooo pikne! Ja w środę idę na świąteczne pazurki
![]() Cytat:
![]() Mój lubi być dobrze ubrany, ale zakupów nie lubi, muszę go na nie wyciągać, w ogóle to on nie lubi na siebie kasy wydawać :p jak już jedzie to szybko się decyduje co chce kupić i wychodzimy bo ja to zawsze mu jeszcze pokaże a zobacz to i to będzie spoko no weź przymierz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2271 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam jak kiedys kupil spdnie i okazalo sie, ze to sa rurki..heh rozmar ok ale jednak nie jego styl, ze tak powiem ![]()
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie robiłam w końcu morfologi ale być może że wyszłoby? Bo to bakteria? Lena dołącza do antymarchewkowcow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Zakorzenienie
|
Pierog dlaczego nie jesz wolowiny? Bo swininy to też nie jem, ale wolowine? O tym nie slyszlalam, ciekawa jestem.
---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Miałam jutro wystawiać na fb chustawke. A dzisiaj co? Moje dziecko przeczolkaglo się pół salonu do chustawki i płakalo, probowal sie wdrapac, bo CHCE się chustac. No i sie chusta... 25min!!!!! No szaleństwo. Chyba jeszcze jej nie wystawie.... ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Będzie drwal Stu ![]() Moj ez tz miał dluga brode. Kiedyś mi się to podobało, teraz wole ogólnych. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Konto usunięte
|
Stu będzie wyglądał jak Ahmed terrorist podejrzewam :p
Zamówiłam karuzele origami, myślałam nad tymi chmurkami ale ni chuja mi nie pasowała tam gdzie ja chce, a w ogóle to dziewczęce mi sie bardziej spodobały i poczucie niesprawiedliwości wygrało Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2277 |
Zakorzenienie
|
z burakami albo samym chrzanem
![]() Hej ![]() Nie nadrobię Was, więc tak na szybko. Dzięki za odp. w sprawie meteorytów. Na szczęście nie stać mnie na nie więc mam problem z głowy ![]() Jak gdzieś, kiedyś, ktoś będzie miał w swojej kosmetyczce to może spróbuję ![]() Marei dziękuję Ci za wiadomość pw ![]() Współczuję wszystkim kiepskich nocek i chorób ![]() My dalej walczymy. Temp na granicy 36,9-37-2. katar niestety dalej jest. Mała już na widok 'katarka' dostaje szału ![]() kaja widziałaś, że u makaszki -10%? Co do świąt to ja nic nie sprzątam, pierdziele. Tylko to co zawsze czyli odkurzam, kurze, łazienka ale okna i szafki itp. eee, nie ma czasu. Muszę dopiero na zakupy jechać, kupić prezenty, prezenty od taty dla mamy, od rodziców dla Elvisa także robię za świętego Mikołaja ![]() ![]()
Edytowane przez masija Czas edycji: 2015-12-18 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kosz se zamów ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2279 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 |
Zakorzenienie
|
no se chyba zamówię
![]() będzie pod choinkę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.