|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Czy ona mnie jeszcze kocha?
Witam. Jestem z dziewczyną 3.5 roku. Spróbuję ominąć szczegółów i przejdę do sedna sprawy. Przeprowadziła się ona 4 miesiące temu do nowego mieszkania wraz z mamą(nie mieszkamy jeszcze razem) i od tamtego momentu zaczęła się od mnie odsuwać. Nie reaguje na dotyk, pocałunki, jedynie jak ja zainicjuje wszystko. W ciągu 4 miesięcy nie mieliśmy żadnego zbliżenia a nawet pieszczot(ja w jej stronie pieszczoty tak, ona do mnie nie). Przez 4 miesiące nie dała mi pocałunku, nie zaczęła mnie sama z własnej woli całować. Generalnie zachowuje się do mnie jak przyjaciółka. Wobec siebie głównie z jej strony zachowujemy się od jej przeprowadzki jak przyjaciele...
Gdy ostatnio zapytałem czemu nie okazuje mi żadnych uczuć, odpowiedziała dokładnie "nie mam takiej potrzeby okazywania uczuć, nie czuje chęci ku temu, że z reguły jak nie ma ochoty to nie robi nic na siłe". Dla mnie jest to chore że jeśli jest się z kimś jakiś czas, niby druga osoba cię kocha lecz tego nie okazuje i mówi że nie ma takiej potrzeby ani chęci co to może oznaczać ? Wypaliła się czy może coś innego.. ? |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy ona mnie jeszcze kocha?
pewnie już jej tak nie pociągasz.
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale skoro tak jasno potrafiła odpowiedzieć Ci czemu nie okazuje Ci czułosci, to może wprost zapytaj czy nie uważa, że w waszym związku coś zaczęło się psuć i co z tym zrobić? |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Przyczajenie
|
Trzeba było by jej o to spytać
Cytat:
Edytowane przez dziwny567 Czas edycji: 2015-12-18 o 12:40 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
jak nie podaje konkretnych powód dlaczego się oddaliła, to Wasz związek nie przetrwa. Przerabiałam to. Lepiej zakończyć teraz niż po 9 latach
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.