Czy ona mnie jeszcze kocha? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-12-18, 12:09   #1
dziwny567
Przyczajenie

Czy ona mnie jeszcze kocha?

Witam. Jestem z dziewczyną 3.5 roku. Spróbuję ominąć szczegółów i przejdę do sedna sprawy. Przeprowadziła się ona 4 miesiące temu do nowego mieszkania wraz z mamą(nie mieszkamy jeszcze razem) i od tamtego momentu zaczęła się od mnie odsuwać. Nie reaguje na dotyk, pocałunki, jedynie jak ja zainicjuje wszystko. W ciągu 4 miesięcy nie mieliśmy żadnego zbliżenia a nawet pieszczot(ja w jej stronie pieszczoty tak, ona do mnie nie). Przez 4 miesiące nie dała mi pocałunku, nie zaczęła mnie sama z własnej woli całować. Generalnie zachowuje się do mnie jak przyjaciółka. Wobec siebie głównie z jej strony zachowujemy się od jej przeprowadzki jak przyjaciele...

Gdy ostatnio zapytałem czemu nie okazuje mi żadnych uczuć, odpowiedziała dokładnie "nie mam takiej potrzeby okazywania uczuć, nie czuje chęci ku temu, że z reguły jak nie ma ochoty to nie robi nic na siłe". Dla mnie jest to chore że jeśli jest się z kimś jakiś czas, niby druga osoba cię kocha lecz tego nie okazuje i mówi że nie ma takiej potrzeby ani chęci co to może oznaczać ? Wypaliła się czy może coś innego.. ?
dziwny567 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 12:17   #2
kahoko hino
Zakorzenienie

Dot.: Czy ona mnie jeszcze kocha?

pewnie już jej tak nie pociągasz.
kahoko hino jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 12:29   #3
tymczasowa_
Rozeznanie

GG do tymczasowa_

Cytat:
Napisane przez dziwny567 Pokaż wiadomość
Witam. Jestem z dziewczyną 3.5 roku. Spróbuję ominąć szczegółów i przejdę do sedna sprawy. Przeprowadziła się ona 4 miesiące temu do nowego mieszkania wraz z mamą(nie mieszkamy jeszcze razem) i od tamtego momentu zaczęła się od mnie odsuwać. Nie reaguje na dotyk, pocałunki, jedynie jak ja zainicjuje wszystko. W ciągu 4 miesięcy nie mieliśmy żadnego zbliżenia a nawet pieszczot(ja w jej stronie pieszczoty tak, ona do mnie nie). Przez 4 miesiące nie dała mi pocałunku, nie zaczęła mnie sama z własnej woli całować. Generalnie zachowuje się do mnie jak przyjaciółka. Wobec siebie głównie z jej strony zachowujemy się od jej przeprowadzki jak przyjaciele...

Gdy ostatnio zapytałem czemu nie okazuje mi żadnych uczuć, odpowiedziała dokładnie "nie mam takiej potrzeby okazywania uczuć, nie czuje chęci ku temu, że z reguły jak nie ma ochoty to nie robi nic na siłe". Dla mnie jest to chore że jeśli jest się z kimś jakiś czas, niby druga osoba cię kocha lecz tego nie okazuje i mówi że nie ma takiej potrzeby ani chęci co to może oznaczać ? Wypaliła się czy może coś innego.. ?
może przeprowadzka miała być takim wstępem do nowego życia, w którym niestety Ciebie nie widzi...
ale skoro tak jasno potrafiła odpowiedzieć Ci czemu nie okazuje Ci czułosci, to może wprost zapytaj czy nie uważa, że w waszym związku coś zaczęło się psuć i co z tym zrobić?
tymczasowa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 12:38   #4
dziwny567
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kahoko hino Pokaż wiadomość
pewnie już jej tak nie pociągasz.
Trzeba było by jej o to spytać

Cytat:
Napisane przez tymczasowa_ Pokaż wiadomość
może przeprowadzka miała być takim wstępem do nowego życia, w którym niestety Ciebie nie widzi...
ale skoro tak jasno potrafiła odpowiedzieć Ci czemu nie okazuje Ci czułosci, to może wprost zapytaj czy nie uważa, że w waszym związku coś zaczęło się psuć i co z tym zrobić?
Przeprowadziła się bliżej mnie aktualnie, nie mam pojęcia.. Nie raz już to przerabialiśmy i zawsze kończyło się tym że mimo powiedzenia co jest nie tak nic konkretnie nic się nie zmieniało dopóki ja nie odpuściłem i przestałem na to zwracać uwagę.

Edytowane przez dziwny567
Czas edycji: 2015-12-18 o 12:40
dziwny567 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 13:23   #5
tymczasowa_
Rozeznanie

GG do tymczasowa_

Cytat:
Napisane przez dziwny567 Pokaż wiadomość
Trzeba było by jej o to spytać

Przeprowadziła się bliżej mnie aktualnie, nie mam pojęcia.. Nie raz już to przerabialiśmy i zawsze kończyło się tym że mimo powiedzenia co jest nie tak nic konkretnie nic się nie zmieniało dopóki ja nie odpuściłem i przestałem na to zwracać uwagę.
czyli teraz tylko Ty się starasz w tym związku... a wiesz przecież, że w związku muszą starać się obie strony, bo inaczej to nie przetrwa. moim zdaniem poważna rozmowa, pytaj o to wszystko co chcesz wiedzieć - dlaczego nie okazuje czułości, dlaczego mimo blizszej odległosci, to ona się od Ciebie oddala, czy może ma jakieś problemy w domu, czy ją w ogóle jeszcze pociągasz itd. a jak rozmowa nie pomoże, to radzę odpuścić i poszukać sobie kogoś, komu będzie na Tobie zależało, bo jej już chyba jesteś dość obojętny
tymczasowa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-18, 15:44   #6
beatiska
Zakorzenienie

jak nie podaje konkretnych powód dlaczego się oddaliła, to Wasz związek nie przetrwa. Przerabiałam to. Lepiej zakończyć teraz niż po 9 latach
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości