|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XLIV
Arturo Sadi, Ty jestes makijazysta czy sie malujesz?
Bo stracilam watek juz.
|
|
|
|
#752 | |
|
niepolubiecie
|
Cytat:
I w życiu bym nie wpadła, by powiedzieć o nich "milutkie włosie". Jakieś bardzo niemiłe nie jest, ale mimo, że nakładam na wszystkie naturalne odzywkę troche drapią
|
|
#753 | |
|
Zdegustowanie
|
Cytat:
;;-)))) http://www.hakuhodousa.com/shop/inde...roducts_id=216 |
|
|
|
|
#754 |
|
Konto usunięte
|
Takie sobie to wszystko. Mysle, ze sporo osob wyskoczy tak ubranych na Wigilie czy I albo II Swieta, raczej malo kto szuka inspiracji, aby zalozyc na dupe czarne portki, jakas bluzke i szpilki. Na dodatek ta pierwsza sukienka strasznie ja skraca, wygląda jak kurka.
|
|
|
|
#755 |
|
Zakorzenienie
|
Weszłam od razu, kiedy zobaczyłam, że na Minti są już dostępne MBrush. Miałam myśl, żeby sobie zażyczyć na gwiazdkę i jak najszybciej zrecenzować (jestem na ostatniej prostej w tworzeniu bloga ;P), ale ostatnio kupiłam sobie dwa puchacze Zoevy, a brakuje mi pędzli do twarzy. Chyba się wstrzymam z zakupem. Tym bardziej, że ostatnio nie pałam do Maxi wielką sympatią.
Komentarze wskazywałyby, że wielkiego popytu na jej pędzle nie będzie, bo nawet psychofanki mimo, że chwalą, to dodają, że muszą na nie uzbierać najpierw. Osobiście miałabym też opory babrać drogi pędzel w kosmetykach A do twarzy (puder, konturowanie, rozświetlacz) macie coś godnego polecenia? Poza Hakuro. |
|
|
|
#756 |
|
Wtajemniczenie
|
http://mintishop.pl/product-pol-1089...?product=10897
ja się nad 02 zastanawiam
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
|
|
|
#757 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#758 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Że "Sprzedam ci samochód, fajny, sam skreciłem - tylko 100 tysięcy, to tanio - bo Maserati 2 miliony kosztuje"? Niech któraś kupi, pomizia, pobronzeruje, porówna z innymi - potem będę szmpana otwierać, że tanio, i że się opłaca. Póki co... fajnie, że białe. |
|
|
|
|
#759 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#760 |
|
Konto usunięte
|
Zależy jakie limity masz. My chyba możemy nawet całość wyjąć ale to cały proces jest, trzeba wcześniej bank powiadomić by przygotowali sumę. Ale tu akurat mowa o co najmniej 50 tysiącach. Przy mniejszych sumach chyba nie ma takich problemów.
|
|
|
|
#761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#762 |
|
Raczkowanie
|
ale niespodzianka, podchodzę dziś do kasy w pepco a obok niej na stoisku kosmetyki z freedom makeup
|
#763 |
|
Konto usunięte
|
Odnośnie kosmetyków - do Cocolity weszła różowa paletka z MUR, którą się zachwycałyśmy
http://www.cocolita.pl/cienie-do-pow...ieni-do-powiek i oprócz tego również nowa karmelowa.
|
|
|
|
#764 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wybrała sobie jedną z ciężysz ras do wychowania. Taka jest prawda - ale ok jak chce to chce, nie mój biznes. Śmieszy mnie tylko to, że ludzie jej w komentarz tłumaczą jak może być ciężko i problemowo, a ona wszystkiemu zaprzecza , po czym w następnym filmiku jęczy, ze nie spała pół nocy i zostawiła dziecko same w domu, aby wyprowadzić psa. Swoich zachowaniem potwierdza tylko to co ludzie jej pisali w komentarzach , że też nie ma dziewczyna jakiegoś instynktu, kiedy się uciszyć.
|
|
|
|
|
#767 | |
|
Zdegustowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- swoja droga, ciekawe czy Maxi będzie podobnie jak np Hania, rozsyłała pędzle do innych Youtuberek? |
|
|
|
|
#768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety tak to często bywa.... nie wiem jak jest w tym przypadku i w sumie sama też niczego nie kupiłam z FM, ale tak się chciałam podzielić tą jakże zadziwiającą informacją ![]()
|
|
#769 |
|
Konto usunięte
|
Ale teraz tez sa te szafy nie? Przynajmniej z tego co pamietam, to mi gdzies zawsze mignely jakies kolorowe kosmetyki.
|
|
|
|
#770 |
|
psy-chopatka
|
ale pojechałaś, golden retrievery są ciężkie w wychowaniu?
|
#771 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#772 |
|
Raczkowanie
|
no raczej. Szczególnie tak w małym mieszkanku. Nie chodzi mi tu o kwestie nauczenia bycia dobrym dla człowieka i nie wyrządzania mu krzywdy. Tylko o kwestie charakteru, to nie są spokojne pieski.
I nie są też lekkie, a rosną bardzo szybko. Fakt są to kochane psiaki, ale moje dwie znajome mają tą rasę i wiem, że nie jest lekko. Poza tym po zachowaniu Julki nie wydaje mi się, żeby była stanowcza osobą . Może i jest dzielna.bo wychowuje samotnie syna ale potrafi tez płakać przez 5 min w filmie i powiedzieć, ze w jej życiu jest ciężko ,bo klawiaturę ma zalaną
|
|
|
|
#773 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam swoje zdanie na temat kupna psa przez Julkę, ale mocno poszłabym w jej prywatę więc sobie daruję. W każdym razie uważam, że nie właściwa osoba ma psa i to w bardzo niewłaściwym czasie. |
|
|
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dokładnie . Zreszta jak Julkę kiedys lubiłam tak teraz coraz bardziej zaczyna mnie irytować i raczej przestane ja oglądać . Jest jedyna mi znana ( podkreślam mi ) znana osoba na yt , ktora tak zebrze o klikanie w reklamę . " jestem biedna , z nieba mi nie kapie , grudzień taki ciężki , nie kupie prezentów albo mega tanie - biedna ja " ale na psa i szczepienia bd miała . Ale we mnie jadu :p ale naprawdę zaczyna mi działać na nerwy
|
|
|
|
|
#775 |
|
Wtajemniczenie
|
Obejrzałam ostatni vlog (mój pierwszy) Agaty - nie poczułam się oczarowana. Osoba porusza ciekawe tematy, ale oprawia je w tak monotonną ramę, że nie czuję się zachęcona wracać po więcej. Za dużo powtarzania tego samego w kółko - mózg mi się wyłączył w pewnej chwili, zaczęłam myśleć o tym, jakie by tu pranko nastawić. Jak jeszcze doszedł do tego papieros, nad papierosem powtarzanie...
Ale, ale - bardzo przypomina mi osoba Anulkę. Głos podobny, ale coś jeszcze
|
|
|
|
#776 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- [1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53848005]Ale teraz tez sa te szafy nie? Przynajmniej z tego co pamietam, to mi gdzies zawsze mignely jakies kolorowe kosmetyki.[/QUOTE] teraz znowu są, ale jakiś czas nie było
|
|
#778 |
|
Raczkowanie
|
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;53848425]Moja mama mi tak samo mówiła, jak wzięłamdrugiego kota. "Zeby przyjechać do domu na świnta to piniendzy ni mosz, a na kota mosz!!!!", także ja reaguję na takie wyrzygiwanie alergicznie
[/QUOTE]Kwestia pieniędzy to jedno i kwestia charakteru osoby, ktora tego psa posiada to drugie . Jak w pierwszym jeszcze moze uzyskać pomoc finansowa od rodziców ( a zapewne tak bedzie ) tak w drugiej kwestii moze byc gorzej
|
|
|
|
#779 |
|
mała księżniczka
|
Też uważam, że w jej sytuacji rodzinno-domowo-finansowej nie jest to czas na psa. Alex z tego nic nie będzie miał, a ona się umęczy. Za dwa trzy lata, gdy mały mógłby już z nim się czy pobawić czy nauczyć odpowiedzialności przy zwierzaku, to tak. Duży bagaż na siebie wzięła... Ale jest dorosła, wie czego chce i to realizuje. Każdy ma prawo spełniać marzenia.
|
|
#780 |
|
Wtajemniczenie
|
Aż mi się śmiać zachciało, bo właśnie na Animal Planet oglądam i Goldenach. "Jeśli u psa cenisz posluszeństwo, to trafiłeś w dziesiątkę". Z tym się zgodzę. Jedne z najposłuszniejszych psów z jakimi miałam do czynienia w życiu. Ciekawa jestem jak Julka sobie poradzi. Mam nadzieję, że nie pojawi się za jakiś czas film, że jednak musiała oddać psiutka.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:52.

Bo stracilam watek juz.

Że "Sprzedam ci samochód, fajny, sam skreciłem - tylko 100 tysięcy, to tanio - bo Maserati 2 miliony kosztuje"?
)