![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Usypiam Wojtka i mam dylemat czy też iść spać czy nie... :p
#2492 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() Sprawdzilam wlasnie ze jestesmy w srodku dlugiego skoku, jeszcze 2tyg ma tak byc ![]() Masija a to ty juz u fryzjera siedzisz. I jaki kolor w koncu? Nie pospalas biedna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gupia...jesCze sie zastanawia..... Ja sie wlasnie klade do malej ![]()
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana może się uspokoi. Może akurat magia świąt na nią wpłynie i będzie dobrze ![]() Blond ten co miałam. ![]() Spiiiij ![]() ![]() A później opisujesz w Fakcie ze Groszko byl okropnie ubrany na imprezie:p Eeeee no kurde jak ja blond robię teraz ![]()
![]() |
#2497 |
Zakorzenienie
|
Zyjemy. Nie pamietam ile pobudek bylo, na pewno raz syn sie obudzil i przy okazji D., przy reszcie polprzytomna bylam. Rano troche tz ja dalam ale co chwile bylo, w co ubrac, gdzie pielucha, jak zalozyc, co do czrgo, itp. Potem plakala i usypiam ale obawiam sie ze nie dam rady wstac od niej a wlosy chce umyc i potem gdzies wylezc z domu moze..
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
O to mi,chodzi.. http://www.kolorowodosnu.pl/poduszki...w/48/1485.html
Bo siostra tza może mi uczyć takie coś, ale nie wiemy co to ma w środku. Ja mam taką wkładkę 'Antypotowa' i nie wiem czy uszyć pokrowiec na to czy kupić tą jakąś pianke czy ki chuj to jest? |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochane moje a macie jakis pomysl zeby tz nas nie budzil budzikiem i drzemką o 5 jak idzie do pracy? Mowilam mu zeby spal w salonie jak ma 1zmiany ale nie chce. Jeszcze budzik ma glosny bo inaczej nie slyszy ![]() Wywalic go na kanape? Niby nie powinno sie tak robic, to zle dla malzenstwa itp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój śpi na kanapie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
Konto usunięte
|
Kaja ja nie, bo do mojej spacerówki tylko wkłady od mimy pasują a one miliony monet kosztują
![]() ![]() Ale moze nakładki na pasy jakieś ładne kupie... Chciałam kupic Winter kit do mimy a tu winteru nie ma i nie wiem czy mi sie opłaca... Bo wydam kupę kasy a wcale zimy nie będzie a juz nie odsprzedam potem za wiecej niż 60% Używek nie ma ![]() Masija co Ty, w końcu wstał i poleciał do mamusi ![]() ![]() ![]() Monika matko Tobie by sie przydał ktos do pomocy, tak chociaz na trzy, cztery godzinki zeby Cie odciążyć bo sie wykończysz ![]() Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
Zeby był lans ma dzielni ![]() Ja sama zaczęłam budzić tz, mam ustawiony budzik na wibracje i mnie to budzi, jego nie. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2503 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a jaki mi by pasował kolor? Miałam juz czarny, brązowy, rudawy blond, taki jak mam teraz, platynę i w żadnym do końca dobrze sie nie czułam...
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas w nocy standardowo, 1 w nocy to już dzień!
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
Nie no.. Ja tą wkładkęmam ale mam taką szarą brzydka jak jakiś stary ręcznik. A to jest po to,żeby dziecko nie leżało na tym sztucznym czymś .
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Zakorzenienie
|
Szuu tobie ladnie w blondzie
Kaja to jak to tylko ozdoba to moze ta wloknine co kocyki ma w srodku, tylko ciensza? |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mialam juz wszystlie kolory i najlepiej sie czulam i wygladalam w takich rudych/miedź. Wroce do nich za jakis czas, dojrzewam do tej decyzji
|
![]() ![]() |
![]() |
#2512 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uszyje jedną czarną w lowickie wzory a drugą jakąś kolorową na lato ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Ja też już miałam wszystkie i nie wiem w jakich się czuje naj.. Chyba w brązach czekoladowych. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Zakorzenienie
|
wczoraj wieczorem zrobilam sernik
![]() hej, ale sie wyspalam.. mala zasnela przed 21 i wstala kolo 7 ![]() TZ pojechal do pracy.. a ja juz zdazylam wylac kawe na wykladzine .. lece was nadrob ic, ale najpierw prysznic i wlosy musze umyc ![]() aa i dzieki za polecenie kremu eveline, na dniach przyjdzie ![]()
![]() |
#2514 |
Zakorzenienie
|
Ja też robiłam wczoraj sernik, mega szybki i prosty!
Myślałam o takiej wkladce do spacerówki, ale z bd mam w sumie ładna, szara. ![]()
#2515 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas tak sobie ![]() Tz miał jechać na zakupy, po bombki, choinkę i wymienić opony. Czyli najpierw po choinkę, później opony i zakupy z bombkami. Pojechał po choinkę i bombki, bombki specjalnie tam, gdzie będzie robił zakupy. Pal licho. Kupił czerwone bombki, bordowy łańcuch i fioletowy szpic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
uff :cmok Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ej nie mozesz jej uchronic od wszystkiego.. moja tez nie wszystko je ekologiczne i dobrze sie czuje ![]()
![]() |
#2517 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
Chyna wrócę do ciemnego brązu albo czerwonego brazu (ciemny, w słońcu ma czerwone refleksy). tez Masijko mam problemy z kolorem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2518 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi Tz przynajmniej rano kawe zrobi i czasem platki jak mu cos najdzie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() kaja ile razy w tyg twoj TZ je kogel-mogel? chyba lubi co? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj pisalyscie, ze u Wsa juz pierwsza pobudka i karmienie a moja jeszcze na macie sie bujala.. kurde wlasnie mala lezy w lozeczku i juz sie kilkanascie razy obrocila wokol wlasnej osi i z z brzucha na plecki..i na odwrot... wrocilam spod prysznica,patrze a ona kocykiem sie nakryla i sie smieje jej,, nie moge z nia czasami ![]() ![]()
![]() |
#2519 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
moj spi na kanapie jak za duzo wypije albo gdy mala jest chora..i tez chrapie, ale dostaje kuksanca i sie na boku kladzie i jest spopkuj
mehja- moze nie wiem , niech postawi budzik kolo swojej glowy albo zmieni dzwiek na narastajacy???bo to tez troche mniefajnie jak macie spac oddzielnie ..
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.