|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowe mamusie 2016 cz. VIII
Ewusia to sa chyba firmy Ewa Klucze nie
![]() Powiem Ci ze jak dla mnie najlepsza jakosc ciuszkow, po corce jak mi sie cos ostalo to wyglada dalej jak nowe a niektore rzeczy juz ona miala po mojej chrzesnicy ![]() Takze moge z czystym sumieniem polecic ![]() Tak patrze na to zdjecie i az sie nie chce wierzyc ze juz taka duza pannice mam w domu, strasznie szybko ten czas leci ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Jerzyczka chyba dalej firma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Jak urodzisz to zanosisz odpowiednie dokumenty do siebie do pracy
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Joanna tak mi sie wydaje ze to byl ten masaz bo prawie sie poryczalam z bolu i trwalo to dluzsza chwile... w kazdym razie na pewno tak mnie zbadal zeby przyspieszyc conieco ![]() ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Maz zabral corke do tesciowej wiec musze skorzystac i wziac sie za sprzatanie! Nie rodzic mi przez weekend bo malo czasu do nadrabiania :P Milego dnia wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
malwi89 szerokiej drogi! i niech Wojtuś tam za bardzo nie szaleje
![]() magda gratki 9mc! ![]()
#3215 |
Raczkowanie
|
Witam się i ja
![]() Nie mogłam zasnąć do 3 ehhh a wstałam o 8. W nocy myślałam że sobie mala wykopie wyjście na świat tak mi nogami wiercila w szyjce :/ Oczywiście zapomniałam większość tego co miałam napisać :P Joanna bardzo dobrze zrobiłaś z tym nazwiskiem. Mojakaren ja bym ten wybrała szpital z lepszym sprzętem; ) 86ewula wiem o tej gondoli- my jak kupiliśmy wózek to był złożony w kartonie i gondola była właśnie na płasko a w instrukcji też było zaznaczone jak rozłożyć ![]() Ewusia_marchew może ten sen Tz to jakiś proroczy ; ) :P Casaa super ze juz w domu ![]() Uaoo dobrze ze idziesz do szkoły przyda Ci się zmiana środowiska. Co do ślubu to dla mnie też ślub z powodu ciąży jest bez sensu a już zwłaszcza jak para jest bardzo krótko razem i wpadli i ślub bo jak to tak dziecko bez ślubu a potem zdziwienie że się nie układa. Co innego jak już i tak był planowany i po prostu przyspieszyc ale nie wyobrażam sobie wesela w ciazy wiedząc jak to różnie z samopoczuciem bywa ![]() My z Tz jesteśmy 9 lat razem z czego 3 po ślubie, stwierdziliśmy, że wszystko co planowaliśmy ogarnelismy (stała praca, mieszkanie) więc można działać i w sumie b. szybko się udało ![]() Do nas po porodzie nikt nie przyjeżdża, dostali wręcz zakaz. Chyba bym oszalała. :P Idę robić pierogi ![]() ![]()
#3216 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
Small, przez ten szpital Ci nie odpisalam
![]() ![]() ![]() Magda, gratki 9msc ![]() ![]() Zuken, swietne te spiochy sa ![]() Ja tez mam przeczucie, ze oprocz planowanych cc (sa dwie na grudzien?) to przynajmniej 2 z nas sie rozpakuja w tym roku ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3218 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 |
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53852779]Ja chce, ja chce być jedną z nich
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] A prosze bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3220 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3221 |
Zakorzenienie
|
[1=6963c1fb65109977f9c6bf6 49cbcc3d41e8cdb1e_65c0253 828816;53852857]A czemu akurat na 11?
![]() Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka[/QUOTE] Zaczynam wtedy 38tc i beda mnie ciac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Raczkowanie
|
Dzięki Casaa
![]() Też tak mi się wydaje że w przyszłym tyg coś się ruszy z rozpakowywaniem. Ja bym jednak wolała poczekać do stycznia chociaż jak myślę, że do cc jeszcze tyle czasu to obawiam się, że nie wytrzymam ostatnio co raz bardziej mi daje w kość ta ciąża :P A w ogóle zapomniałam Wam napisac. Wczoraj wieczorem dostałam wyniki GBS i jeden mam pozytywny :/ ale tak się zastanawiam skoro mam cc to i tak to chyba nic nie zmienia. W pon mam USG, w prawdzie nie jest to mój gin prowadzący ale zapytam czy się martwić i przyspieszać wizytę u mojej gin czy nie.
#3223 |
Zakorzenienie
|
A mi się wydaje, że te co chcą w grudniu to urodzą w styczniu
![]() ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Small przy cc to chyba nie ma żadnego znaczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 |
Zakorzenienie
|
Small, co do gbs i cc to moj gin mi mowil, ze przy cieciu jest nie potrzebne pobieranie ale zeby sie nikt nie czepial, ze nie mam wyniku to pobral
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Rozeznanie
|
Jerzyczka donosisz akt urodzenia dziecka do pracy jak najszybciej po urodzeniu i płaci ci dalej firma. Ja mam wpłaty 10 i powiedziała mi w kadrach że max do 1-2 lutego mam dowieść dokumenty. Wiec w styczniu wezmę mojego męża do firmy i pokaże mu gdzie są kadry u nas i on będzie załatwiać. Swoją drogą to zawsze wszystkie papiery do ślubu ,kredytu , US ja miałam na głowie . Teraz jak mu mowie że on będzie jeździł bo ja z pozszywanym tyłkiem nigdzie się nie ruszam to ma przerażenie w oczach.
![]() Malwi bezpiecznej podróży ![]() Magda gratuluję 9 miesiąca. Też dziś o tym myślałam. Ja zaczynam w Wigilię ![]() ![]() Miłego dzionka dziewuszki. Idę ogarniać chatę , dziś znów będzie budowlaniec wyszlifuje i pomaluje sufit w kibelku i dokończy cokoły. |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 | |
Wtajemniczenie
|
To sie mega ciesze, ze to firma nadal wyplaca
![]() ![]() Nie bede musiala czekac na łaske zusu ![]() Myslalam,ze po l4 macierzynski juz calkiem zus przejmuje ![]() Dziewczyny, gardlo nadal boli, ale to jest wciaz gardlo tylko. Plucze woda z sola, woda z amolem, pije herbaty z cytryna na potege..co ja moge jeszcze zrobic? Nawet prenalen na gardlo mam. W szpitalu powiedziec o bolu gardla prawda? Bo sie boje,ze zaraze maluszka ![]() I spakowalam sie totalnie w 100%! Torba czeka i straszy ![]() ![]() Ale mam stresa.. Ostatnie 2 nocki w domu i..bedzie sie dzialo ![]() A opryszczke to chyba glownie wypalilam amolem przez co twarz mialam w strasznym stanie, bo przegielam. Ale blaknie wszystko i schodzi powoli, a wiecie co pomoglo? Bepanthen ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
Oo tego nie wiedzialam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O matko! ![]() Ja też chcę przed Nowym Rokiem ![]() TŻ poszalał i zrobił naleśniczki na śniadanie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3229 |
Zakorzenienie
|
Casa świetny tekst!
![]() magda gratuluję 9 miesiąca ![]() Moje skurcze wchodzą chyba w jakąś wyższą fazę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka bedzie wszystko dobrze
![]() ![]() O infekcji poinformuj zeby problemow nie bylo ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka - widzę cała w napięciu
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Czarna - chyba każda wolałaby ten "obowiązek" zrzucić na Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3232 |
Zakorzenienie
|
Jerzyczka zdrówka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dotrwasz na pewno ![]() Też tak myślę ![]() Ja tam zazdroszczę ![]() A jeśli gardło nie przejdzie to ja bym powiedziała w szpitalu lepiej ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Cytat:
A bardzo Cię boli? |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3234 |
Zakorzenienie
|
Czarna, ja mysle, ze sam bol porodowy to najlepiej na jakiegos wroga przerzucic :P TZ chyba az tak nie zasluzyl
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#3235 |
Zakorzenienie
|
niepozorna pierwszy raz mnie skurcz obudził.
![]() Casa to w sumie najlepsze by było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | ||
Zakorzenienie
|
Jerzyczka stres mówisz dopada, wcale się nie dziwie, my tu wszystkie twarde a jak dojdzie co do czego to...
![]() Super, że Tż przygotowany i Cię miło zaskoczył. O gardle lepiej powiedz, oni podpowiedzą co robić bo po prodzie, żeby nie zaszkodzić. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3237 |
Zakorzenienie
|
O kurcze robi się poważnie ![]() Do mnie jeszcze takie silniejsze się nie przyplątały. |
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz taki. Ale bolał, a do tej pory jeśli bolał, to tak co najwyżej tliło gdzieś w podbrzuszu i było to bardziej nieprzyjemne niż ból. Ale spokojnie, na razie cisza, jeszcze nie rodzę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ciekawe co z tego wyniknie. A kiedy masz donoszoną? Jakoś w tym tygodniu chyba, nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.